tiistai 31. heinäkuuta 2007

Peniksen jatkeet

No tässä sitä taas ollaan. Vituttaa jatkuvasti kolmen ihmisen edestä, joten fiilis on sen mukainen. Tää elämä on sikäli raskasta, että koko ajan tajuaa uusia asioita, jotka vielä eilen eivät vituttaneet, kun niistä ei tiennyt. Tää helvetin oravanpyörä vituttaa taas entisestään enemmän, kun sitä ja sen toimintaa miettii. On tää yks paska maailma.

Mutta ei niin paskaa, ettei jotain vieläkin paskempaa ois. Nyt ollaan liikkeellä oikein neljän pyörän voimin. Tän päivän Metrossa sanottiin, että Suomessa on kolme miljoonaa (3000k) autoa. No kyseinen uutinen sinällään oli ihan paskaa ja ei kiinnosta mua mitenkään erityisesti.

Tässä nyt kuitenkin viime aikoina on kaiken maailman pride -liikkeitä tarkasteltu viileän analyyttisesti, joten ansaitkoon tämäkin kuona tulla esitellyksi. Kertokaa mulle, mikä vittu iskee (suomalaiseen) mieheen ja joskus naiseenkin, kun aletaan puhua autoista? Auton AINOA funktio (=tarkoitus) on kuljettaa keijo(t) X paikkaan Y. Eli esim. "pitäjälle kaupoille". Toistan auton AINOA funktio on kuljettaa ihmisiä paikasta toiseen ja toisesta paikkaan. END OF THE STORY!

Mistä vitusta joku diiselijuntti on keksinyt kaiken maailman Parita Autoni -paskat? Tai vielä pahempaa, autojen omaehtoisen tuunailun? Tai vittu nyt kun ollaan liikkeellä, niin kaiken, mikä liittyy niihin, niiden ostamiseen (etsippä tuore auton ostaja, joka osaisi puhua säästä), niiden korjailuun, "laittamiseen", kehumiseen, ihmettelyyn, puunaamiseen, kuunaamiseen tai ihan mihin vaan!

Ajattelevatko nämä oktaani-äo:t koskaan että: "puhunpa muuten tälläkin hetkellä kohtuullista paskaa. Ensinnäkin, mua vituttaa että mä ostin ton kolaroidun roskaläjän ylihintaan ja sen lisäksi mä häpeän, että mun elämässäni ei ole mitään mielenkiintoisempaa kuin tästä mun nissanistani puhuminen. Säälin kyllä tota mun koiraani, joka joutuu kuuntelemaan."?

Veikkaanpa, että eivät, sillä normaalisti tämä sama ilmaistaan heidän kielellään: "joo ja sitten mä sanoin sille myyjälle, että en mä tota sun hintaa maksa ja latasin vaan kato ne setelit sen kouraan ja kaasutin siitä mäkeen tän auton kanssa ja vittu kun mä vaan painoin kaasua niin tää tottelee kun enkeli ja hyrrää ja narisee ja ratisee ja kellään näillä kulmilla ei oo näin siistiä datsunooppelia tässä on kato melkein kasikoneen tehot ja vääntöä on niin saatanasti tai mitä mä nyt mistään väännöstä tajuan kun lopetin yläasteen ja fysiikan tunneilla vikittelin sitä leenataavettia takapihalla no kuitenkin tässä on aluvanteet ja madallussarja ja vaikka ei ois niin kyllä toi mun enopetteri semmoset tähän tekis ja silti tää on suomen eiku maailman hienoin auto ja mitä mä enää muuta tartten noi muut vaan on kateellisia toikin tossa ohittelee vittu kyllä mäkin jos mulla ois tommoseen bemariin varaa isin rahoilla taas mennään kyllä meikä vaan on tän ansainnut ja vittu että onkin hieno rassi".

Onko kukaan huomannut ilmoittaa näille trasseliperseille, että enää ei vittu oo Woodstock! Jokaisen Darwinin esittämän lain, teorian, opin ja rukouksen mukaan EVOLUUTION OLISI PITÄNYT PYYHKIÄ TUO KUONA MAAN PÄÄLTÄ JO TUHAT VUOTTA SITTEN!!! Vittu kuuleeko Charles? Atpo täältä maasta soittelee! Tuu tänne niin saat pataan, toi sun teoria on yhtä paskaa! Ja jos se sarvipää istuu siinä lähellä, niin sano sille, että järjestää saunan taakse tilaa, tulijoita kyllä on!

Ei jumalauta mitä paskaa! Tuolla sitä sitten päivät hoonataan ja kuunataan ja kehutaan ja koko ajan pelätään niin vitusti, että naapuri jonain päivänä tulee hienomman (mitä vitun väliä?!? Sama kun vertais oksennusta, "mulla on hienompi kun sulla". AHAA, MUTTA SE ON SILTI OKSENNUSTA!!!) auton kanssa pihaan. Aika vitun siistiä jengiä me miehet! Ja tasa-arvon nimissä (senkin nimissä on jo vaikka mitä) sanotaan, että vittu.

Lopettakaa toi avuton pelleily ja rimpuilu. Ei teistä koskaan mitään tuu. Vitun vittu.

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No entäs sitten noi formulat ja muut vitun suurajot saatana! EN KESTÄ NIITÄ!

Anonyymi kirjoitti...

"Paikasta toiseen ja toisesta paikkaan": VARMASTI, TYYLILLÄ, MUKAVASTI, TALOUDELLISESTI, HILJAISESTI, KIVUTTOMASTI, TURVALLISESTI, NAUTTIEN?

Siihen ei sun teoria enään toimi, ehkä joku hesalainen joka ei paljon autoilusta voi edes nauttia jos ei lähde muualle ajelemaan, mutta täällä pohjoisemmassa varsinkin 50000km vuodessa ajavana voin sanoa että puhalla perseeseen jos pitäisi se taitaa esim. fordilla, opelilla tai ladalla.. huhhuh :D Premiumauto lähes ainoa vaihtoehto.. Sitten kun rahaa on niin kuka kieltää jos halua vähän nauttia vapaudesta ja baanalla ajelemisesta, sekö on perseestä jos haluaa nauttia?

Entäpä jos autoilu on harrastus? autonrakentelukin on omalla tavallaan taidetta, siinä missä talonsisustaminen, puutarhan värkkääminen jne. Autonkorjaaminen taas yhtälailla verrattavissa talonmaalaamiseen, tietokoneenkorjaamiseen.. joillekkin nämä ovat tavallaan pakollisia elämisen/työnkannalta, ja niitäkö ei saisi sitte huoltaa/korjata/ehostaa ilman ettei joku säälittävä blogipelle hauku kaikkia lyttyyn..

Niin ja miksipä sitä autoa puunataan? Perkelen suomenpaskasuolaloska teillä jos ajellaan eikä pestäis autoa niin sun kaltaisille idiooteille tulis kalliiksi paikkailla ruosteita pohjasta/kaarista/helmoista.. siinä sitte uliset kun ei kantti kestä autoa pestä, varmaan et osaa edes pestä autoa, varmaan et pese edes itseäsi kun eihän luolamiehetkään kauheasti hygeenisiä varmaan olleet.. vaan niin, suomi on vapaamaa.


Jos olisi enempi käsiä, antaisin sinulle neljä peukkua alaspäin.

Anonyymi kirjoitti...

Arvoisa Anonyymi (4 peukkua perseessä),

Taisi osua arkaan paikkaan, hyvää jatkoa kun oma ei nähtävästi riitä!

(Ei tarvi kaikkia blogipellejen kirjoittelua ottaa ihan tosissaan, ja jos sulla edes joku pilke välähti silmäkulmassa tota kirjottaessas niin tuo se nyt edes jotenkin ilmi. vittunih.)

Anonyymi kirjoitti...

Ja vaatetuksen ainoa funktio on lämmittää ettei palella. Jepjep.

Asunnon ainoa funktio on tarjota lämmin majoitus ettei palellu talvella. Jepjep.

Mistä näitä idiootteja riittää?

Tunkki kirjoitti...

Jaaha, tais Atpo kirjotuksesta moni vetää herneet nekkuun... Jos näitä tosikkoja ei sit muu vituta, niin ainakin Atpo taitaa olla aika korkealla heidän vitutus-rankingissa!

Että jotkut osaa ottaa tosissaan nää blogit...

Anonyymi kirjoitti...

Jaa-a, mistäköhän näitä idiootteja mahtais ryömiä.. no ilmeisesti sen viereisen kiven alta mistä teitä tosikoitakin sikiää.

"ironia? en mä siitä mitään tiedä, meidän perheessä muija silittää ja hoitaa muutkin kotityöt."

Anonyymi kirjoitti...

taitaa neljä peukkua perseessä olla tätä osastoo joka meni täysin sekaisn siinä vaiheessa kun tuli fast and vitun furious ja juurikin nää auton paritukset! Enää ei ollut kyse auton "laittamisesta", suorituskyvyn tai ajettavuuden parantamisesta, vaan autoista on tullut jotain vitun pääsiäismunia joita värjätään mitä hölmömmän näköseks! Sitten sisällä pitää olla kaiken maailman deeveedeesoittimia joka lävessä! Vittu kun se vaan on tyhmän näköstä kun jossain vitun vanhassa matsdassa on joku 10tuumanen näyttö keskellä kojetaulua, voi moro!
Vaikka tässä hommassa on paljon mitä en ymmärrä, nousee kuitenkin 2 asiaa aivan omaa arvoonsa: 1) minkä helvetin takia auton pitää olla niin matala että joka ikistä töyssyä joutuu hiki otsalla varomaan! Suomen routaisilla teillä EI MITÄÄN VITUN JÄRKEÄ! Toivottavasti niitä hidasteita rakennetaan lisää! 2) Minkä helvetin takia sen spoilerin pitää olla vittu talon kokonen?? "ostin ton uuden tommys billetin, vittu nyt tulee niin paljo daunforsee mun tojotaan että vähän harmittaa ettei tolla ykskolmosella korollalla pääsee lujempaa ku 125".

Kattookaa ny vähän mihin rahat tungette, tuunakkaa autoonne tyylillä jos tuunaatte!!!

Anonyymi kirjoitti...

tottakai täytyy ottaa hernettä nenään, ei tässä muuten mitään hauskaa ole....eihän...

Anonyymi kirjoitti...

Niin, vastauksista päätellen Atpo taisi osua naulan kantaan. Joillekkin se auto näyttää olevan niin suuri osa omaa minäkuvaa, eli vitun identiteettiä, että samantien vuodatetaan tuhansia kyyneleitä, jos joku uskaltaa sen arvomaailman kyseenalaistaa.

Ei siinä mitään, onhan hienolla autolla ajelu nyt mukavampaa kun jollain vitun rutkulla, mutta siinä se.

Anonyymi kirjoitti...

Mihin vittuun sitä autoa stadissa esim. tarvitsee, täh? Jollei nyt ole aamuyötöissä... ehkä silloin hiinä-ja-hiinä. Perkele, halvempi ajaa taksilla. Nih!

Muriel kirjoitti...

Joo, autointoilu inhottaa. Meinasin oksentaa kun kuuntelin entisen poikaystävän sepustuksia harrastuksestaan. Vittu mikä urpo. Menee opiskelemaankin jotain autoihin liittyvää. Turhake.

Anonyymi kirjoitti...

Tää on virkistävä blogi laihdutus- ja neulomisblogien joukossa :D Jatka samaan malliin!

Anonyymi kirjoitti...

voi vittu oot ihana!! tulostan tän mun perheelle.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä hauskinta tässä blogissa on näiden kommenttien lukeminen, musta on vaan kerrassaan ihanaa nähdä miten huumorintajuttomia ihmisiä tästä maasta löytyy.

Itse kirjoituksesta: Hyvä atpo! Pelkäsin jo hetken että jäät pasan varjoon mutta ehei ;)

Anonyymi kirjoitti...

"Strasseliperse".. hmm siinä termi, jota tulen takuulla lainaamaan. :applause:

Anonyymi kirjoitti...

Kirjota amiksista. Siis enemmän, tuossa sitä jo jonkinverran olikin. :D

Anonyymi kirjoitti...

vittu. Luuleeko porukka että tää on joku jukeboksi? Ainakin viimeksi kun tarkastin niin EI OLLU!

Kaulin kirjoitti...

Nii vittu... PAskAloskAsuolA...vittu. Vanteet menee soseeksi jos ajaa kanttariin, kerpele. Eniten vittuaa se saatanan vertailu, että diisseli vai bensakone ja vartaillaan kuinka vitun monta kilometriä vittu pitää ajaa että diisseli tulee halvemmaksi ku bensalla ajo ja onhan nyky diisseleissä tehoa ja vääntöä aika paljon, mutta kun se hinta on niin paljon enemmän kuin bensakoneella ja se verokin ja jos vittu on varaa vittu ostaa auto(uusi sellainen), niin osta se vitun auto mikä miellyttää, oli se sitten bensa tai diisseli, perkele, mulle ihan sama ja jos joku auto miellyttää minua ostan sen, oli se sitten diisseli tai bensa, vittu, kuhan vittu pääsee vittu lappiin ja takas rattaineen päivineen nii se o hjyvä, prkl.

Anonyymi kirjoitti...

Elkää köyhät huuelko, menkää töihin.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä lähtien automiesten arvostelu on tullut luvalliseksi. Jotain rajaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kevennystä väliin:

"Eräänä päivänä opettaja kyseli uskontotunnilla pikku Liisalta kysymyksen.
-Kuka loi maan ja taivaan?

Pikku Liisa oli väsynyt ja syvässä unessa. Kun Liisa ei reagoinut opettajan kysymykseen otti Lasse, joka istui hänen takanaan, kynän ja pisti sillä Liisaa selkään. "Herran Jumala!" huusi Liisa ja opettaja tokaisi: "Aivan oikein Liisa".

Liisa nukahti uudelleen.

Hetken päästä opettaja kysyi taas Liisalta kuka on Herramme ja Vapahtajamme?
Liisa ei taaskaan kuullut mitään, syvässä unessa kun oli. Jälleen kerran Lasse oli paikalla ja tökkäsi häntä selkään kynällä. "Jeesus Kristus!" huusi Liisa ja opettaja myhäili tyytyväisyyttä.

Opettaja kysyi vähän ajan päästa uudelleen Liisalta että mitä Eeva sanoi Aatamille hänen synnytettyään 23 lapsensa. Jälleen kerran Liisa oli vaipunut syvään uneen ja Lasse joutui taas kynänsä kanssa hätiin. Tällä kertaa pikku Liisa hyppäsi ylös ja huusi: "Jos sinä vielä kerran pistät tuon helvetin vehkeen minuun niin katkaisen sen kahtia ja tungen sen sinun takapuoleesi"!

Opettaja pyörtyi."

Anonyymi kirjoitti...

vitun auringonkukkapersereikä..."hyvät vitsit" johonkin ihan vitun muualle kiitos!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän evoluutio on tänä kesänä vauhdilla hoitanut näitä karvanoppa-amis-toyota-nissan runkkareita pois etteivät lisäänny.

Anonyymi kirjoitti...

Hauskinta on kuitenkin se, että "sävytin mun vilkun muovikuoret samaan väriin kun mun auto"-porukka tuntuu OIKEASTI uskovansa, että:

a) "tolla vanhalla paskalla" ei muka pysty ajamaan kolmen kilometrin matkaa lähimpään markettiin ostamaan kaljaa

b) auton pitää kiiltää kun sillä menee ostamaan kaljaa

c) kromilla ja teipeillä tuunattu auto kulkee lujempaa

d) autossa on mahdollista saada kuulumaan musiikkia niin, että se kuulostaa muulta kun säälittävältä jumputukselta yhdistettynä hyttysen surinaan.

Mutta onhan se nyt hienoa maksaa 23 auton verran rahaa siitä, että saa tilailla jostain vitun saksasta jotain muovista valettuja osia siihen vitun 2.6 kw "standardimallia" tehokkaampaan autoonsa. Varsinkin välillä marketinpiha-koulunpiha-huvipuiston parkkipaikka pääsee sitten esittelemään autonsa tehoja 1.1-litraisella peugeotilla ajavalle mummolle!

Anonyymi kirjoitti...

NO fakta on aina fakta.. ja mielipide jokasella.. Atpolla se on kirjotettu selkeesti ja puhtaalla vitutuksella.. jostain syystä mä oon samaa mieltä.. Liian moni hehkuttaa autoaan maailmanloppuun asti..