tiistai 17. heinäkuuta 2007

Pistettä vaille

Vitun vittu! Nyt tuli mitta täyteen.

On se saatana, että ihmisten pitää olla niin vitun urpoja kun ne on ja vielä sen jälkeen kertoa siitä kaikille ikään kuin olisivat jotain suurtakin juuri saavuttamassa. Tällä kertaa aiheena ovat siis "pistettä vaille" -tyypit. Suomalaiset lukiot päästävät näitä heikkopäisiä nyhveröitä pihalle kiihtyvällä tahdilla. Näin tilanne yleensä menee:

"No joo olin mä tuolla kirjotuksissa ja mä sain siitä-ja-tästä vitun runkkuaiheesta, joka mun mielestä on niin vitun siistiä, että tutkin sitä elämäni jossain vitun verorahoitetussa yliopistossa, pistettä vajaa ällän."

Siis mitä vittua?!? Pistettä vajaa ällän?!? Jengi elää jossain harhaluulossa, että jos saa pistettä vaille jotain, niin se jotenkin mystisesti ei oliskaan se alempi arvosana. Ei vittu! Sitten näiden tyyppien elämä jatkuu (ottamatta kantaa siihen, kuinka siisti juttu se nyt sitten onkaan) ja tulee tilanteita, jossa sama logiikka toimii taas yhtä hyvin. Tässä muutamia otteita.

"Mä pääsin pistettä vaille lääkikseen."
"Mä oon senttiä vaille 170cm pitkä."
"Mä tein pistettä vajaa hattutempun."
"Mä oon melkein hyvä tyyppi."
"Olin pistettä vajaa niissä soveltuvuuskokeissa."
"Mä oon vajaa, mutta melkein tajuan asioista."
"Mä alan rakentaa tota vajaa, koska muuhun musta ei ole. Eikä tosin siihenkään, mutta koska mä oon täällä näreessä, niin kukaan ei koskaan tuu huomaamaan, kun mä kusen tän projektin ja lyhistyn tohon lautapinon päälle."

Vittu noita tyyppejä on alati mankumassa jossain kadunkulmassa, että "voitko auttaa mua, kun mulla on euroa vaille rahaa sorbus -pulloon... ". No vittu siinähän on! Jos tota sun elämäs kehityskaarta seuraa, niin noinhan sen kuuluukin olla. Sä lähes oot jotain, sulla lähes on jotain, susta lähes tulee jotain. Takana hieno menneisyys ja edessä vielä hienompi tulevaisuus.

Vittu!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

...pistettä vaille...niitä pisteitä voi laskea myös toisella tapaa. Teinivuosien muistoista löytyi juttu kun kaverit laskivat porukalla pisteitä aina kun saivat hiukka pesää eli soiroo eli reunaa eli röllöö eli pääsivät rakastelemaan. No tuo ei ollut vielä kuin säälittävää, mutta kun puoli pistettä sai siitä, että oli melkein saanu...HEI HETKINEN..."joo toi selänteenteemu teki viime yönä tehot 3,5+1,5 kun se yks osu kuiteskin yläputkeen ja sit kerran melkein sai syötön takatolpalle missä kaveri oli iha vaapana"

EI SAATANA!!!

P.S. VITTU!

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittu mikä blogi. Ei mua vielä eilen vituttanu näin paljoa..

Mä en oo saanu toosaa pitkään aikaan, mut en osannu aavistaa sen johtuvan siitä säälittävästä faktisesta tosiasiasta että sain yy-oo-kokeissa matikasta pistettä vaille täyet.. tuhannen vitun vittu.. voiskohan sen saatanan kokeen uusia vielä näin kuuden vuoden takaa.

ps. nyt vituttaa

Saara kirjoitti...

Voi luoja tää oli hyvä. Kiitos nauruista :DD

Anonyymi kirjoitti...

Hei kamoon, vieläkin vituttaa kun kirjotin ruotsista pistettä (tai kahta?) vaille E:n. Että jaksaakin korpee. Joka ilta itken itseni uneen miettiessäni miten paljon parempaa mun elämä vois olla jos olisi yksi ruksi kuuntelussa osunut oikeaan kohtaan enemmän. Mutta sitähän ei saada koskaan tietää, eihän? VITTU!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät naurut näistä kyllä irtoaa, mutta ei kyllä vituta pätkääkään.

Anonyymi kirjoitti...

Vittu mä kuolen tänne töihin (nauruun).

Anonyymi kirjoitti...

Rupes aika vitusti naurattaan täälä töisä....vissiin väsyttää.. itekki oon saanu fysiikasta 0.25 pistettä vaille nelosen ja kyllä se sillon vitutti

Anonyymi kirjoitti...

Ja sitten minä, muakin vituttaa vielä ihan saatanasti se että matematiikka jäi kirjotuksissa pistettä vaille Laudaturista. Mun elämäni on ollut yhtä helevetin alamäkeä sen jälkeen, ennen olin nuori ja nätti ja kamalan viksu, enää en. Ah, ja voih!

Tanja Karppinen kirjoitti...

Vituttaa, saan aina pisteen yli. Ällästäkin. Vittu :D

Anonyymi kirjoitti...

Melkein sain eilen..

Anonyymi kirjoitti...

Melkein on sama kuin ei ollenkaan.