keskiviikko 11. heinäkuuta 2007

Kohtuu paljo vituttaa tällanen blogaaminen

Muuten olis ihan hauskaa kirjotella tähän vaikka mitä, mutta koska kirjoittaminen vituttaa kuten myös se, ettei tätä kukaan lue, niin parempi on, että jätetään tämä tältä erää tähän. Vittu.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tyhmä kirjoitus, tyhmä blogi. Hemmetin dorka jätkäkin oot! Ja toi toinen kanssa! Vitsi!

Pasa kirjoitti...

Hei, arvon spectator.

Kuka vittu sua pyysi lukeen yhtään mitään? Seikkaile sä vaan siellä vaaleanpunaisissa pilvilinnoissas, joissa ketään ei vituta ja kaikki on kaikkien kavereita.

Vittu.

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittu, vituttaa nyt niin paljon, että kirjoitelkaa vaan lisää tästä vituttaa kaikki-aiheesta. Mullakin vituttaa. Stna!

Anonyymi kirjoitti...

Hei mitä vittua?
Kai te jätkät käsitätte kuinka paljon ihmisiä alkaa vituttaa ku te saatanan perslävet lopetatte ton vitun kirjottamisen?

Useista mielenkiintoisista aiheista on vielä kirjoittamatta. Vittu.

Mutta joo, haistakaa pitkä vittu vaan sitte. Lähen terassille yhdelle, ku vituttaa sen verran. Vituttaa myös toi paska että joka vitun sälli sanoo aina menevänsä yhdelle, vaikka tietää ite ettei se tosiaankaan jää siihen. Ei koskaan. Vittu sanokaa suoraan että meen vetää perseet.

Vittu.

Anonyymi kirjoitti...

Mua vituttaa tälläset blogit ku ihmisiä vituttaa niin eikö ne voi ne sit saatana pitää itellään tollaset vitutukset perkele alkaa oikein itteeki vituttaa koko yhteiskunta joka on muuten aika vitusta ja muutenki sairas, Et jatkakaa vaan vitutusta niin ehkä tää vittumainen yhteiskunta vaan muuttus vähän vituttavammaks viel jep. PS propsit teille vitutuksinenne

Sonni kirjoitti...

Mua lähinnä vituttaa näissä kirjoissa se, että jos oikein vituttaa ja ottaa ja lukaisee ko. taiteilijoiden tuotoksia jokusen sivun, ni vitutus häviää sen sileän tien ja vaihtuu toistuvaan huvittuneeseen hymähtelyyn ja aika ajoin jopa röhönauruun. Käytännössä nämä taideteokset siis parantavat vitutusta. Mitäs vittua se semmoinen vitutuskirjallisuus on olevinaan? Häh?