keskiviikko 1. elokuuta 2007

Ei meiän Ruisaurinko-Liljankukka-Paskanmarja nyt sellasta!

Olen sanaton. Tai olisinkin, mutta tässä mä vaan päätäni taas räävin. Enkä ihan ilman vitutusta. VOI VITUN VIIKSET! Jos ei olis mitään, niin ei olis tätäkään, kuten eräs ystäväni (tai no, kyl mä sen tunnen, molempien + monen muun tyypin harmiksi) ahmatti-Atpo taannoin letkautti. Mutta tässä tää kaikki vaan on ilman, että mä voisin asialle mitään. Heikottaa. Ja vituttaa, jos en muistanut mainita.

JUMALAUTA JA MONTA MUUTA VOIMASANAA! Meikäläinen on aika lailla kypsä (well-done ++) siihen, että tässä maassa saa vapaissa oloissa lisääntyä sellaset nollakerholaiset, joitten omakaan olemassaolo ei oo millään mittarilla oikeutettua! Älkää vittu tehkö niitä kakaroita, jos ette osaa kasvattaa niitä!!!

Kyllä te tän tiedätte. Menee mihin vaan citymarketalepaprisma-runkkumarkettiin, niin siellä on se kiljuva kakara, tuleva autovaras ja liimanhaistelija, kinuamassa jotain vitun dublolegoja, repimässä hyllyjä alas, kusemassa lattioille ja törmäilemässä oikeisiin ihmisiin. SAATANANVITUNSAATANA! Ja mitä tekee tämän tulevan sosiaalipumminarkkarin niin sanotut kasvattajat. No vittu niinpä, mitäköhän!

"Äläs nyt viitti Jesse-Jouna-Joukahainen repiä auki sitä pakettia tai no kyllähän se on hyvä tarkistaa mitä siellä on kyllä se vaan toi meiän pikku kullannuppu on niin ihanan utelias ja taitava, kun se jo 5-vuotiaana osaa tollalailla hakata tota setää jalkaan ja voi kun on ihmeellistä, että se on tolla lailla osannu laittaa noin monta suklaapatukkaa taskuunsa HIENOA JESSE-JOUNA-JOUKAHAINEN kyllä mä voin olla susta niin ylpeä, susta tulee vielä hieno mies!!!"

VAAN KUN EI TUU! Saatana! Siitä sun nimihirviöstä (noi nykyiset "yksilölliset ja persoonalliset" nimet on muuten sitten sellanen vitutuksen aihe, että pulssi on koko ajan vähintään 200 - jos on niin vitun suuri pelko siitä, että se oma kakara ei muuten erotu massasta kuin jollain vitun tyhmällä nimellä, niin oliskohan aihetta miettiä, että kannattaisko jättää se pötkö kokonaan tekemättä!) tulee pelkkä yhteiskunnan syöpä niitten kaikkien edellisten jatkoksi! USKO SE NIIN EI TULE PETTYMYKSIÄ SITTEN, KUN SE OMA PIKKU KULLANNUPPU VIE SUN TELKKARIT JA STEREOT KANIIN ETTÄ SAA SEN PÄIVITTÄISEN LAVALLISEN LASOLIA!

Ja vielä jatkuu. Valitettavasti. Tää sama saatanan porukka on poikkeuksetta sitä mieltä, että ei se oma pikku ostariräkijäröökinpummarinilkki ole ikinä tehnyt mitään pahaa. No ei tietenkään!

"Kuules nyt neiti opettaja, ei meidän Anastasia-Jenniina-Auringonsäde ole millään voinut rikkoa sitä lasia ja varastaa niitä tietokoneita kuinka sä edes kehtaat väittää sellasta kyllä meidän tyttö on kasvatettu niin ettei se kuuna päivänä tekis mitään noin kauheeta tää on kyl törkeetä panettelua ja syyttelyä ja voit olla varma että mä ilmotan susta rehtorille, poliisille ja vittu presidentille ja sen jälkeen sulla ei oo enää mitään asiaa opettaa mun lastani!!"

Ja samaan aikaan se oma pikku tyttö vetää Siwan takana piriä nuppiin, jakaa toosaa jollekin amisviiksiurpolle ja kiroilee, kuinka sen porukat on niinq ihan vitun kusista jengiä.

LOPETTAKAA SE SIKIÄMINEN, VITTU! SIITÄ EI SEURAA MITÄÄN HYVÄÄ!

23 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Just - ja kuningataräidit helvettiin tavallisten tallaajien tieltä, vittu. Nih!

Mirva kirjoitti...

Erään opettajan lista vanhempien kootuista selityksistä:

"Kun tuo meidän Jesse [koulukiusaaja] on niin herkkä poika, se kokee nyt että se on otettu jotenkin silmätikuksi."

"Meidän Paavo on kattokaas ollu jo vauvasta asti vähän vaikea lapsi."

"Mikä kasvatuksellinen periaate tässä muka on takana, että meidän Iipo joutuu kirjottaa jotain aineita jossa se perustelee omaa [häiriö]käyttäytymistään?" (No voi ny helevetti, koitappa kuule arvata.)

Vittu kouluttaisivat kakaransa kotona perkele, niin ei tuu opettajille mitää traumoja.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kaiken eniten vituttaa ne vanhemmat jotka eivät komenna kakaroitaan yhtään esim. jonkin sortin juhlissa! Suurin osa on varmaankin pienenä kokenut sen "vääryyden" kun on pitänyt istua kiltisti pöydässä, käyttäytyä siististi ja aina antaa vuoro ensin vanhemmille (esim. kun otetaan kakkua). Mut sitten näitä vitun vittupäitä jotka antaa niitten pikku räkänokkien röhistä pitkin pöytää, kähmiä kakkua melkein vaikka käsin...sit tungetaan sitä tavaraa nassuun kilpaa, röyhtäillään ja ähistään, sit kun riittää lähetään meneen pöydästä kysymättä (siinä vaiheessa ihan hyvä homma). Tässä vaiheessa vasta on kova vitutus, mut sit ku ne porukat ja varsinkin isovanhemmat alkaa hellyyttään nauramaan "kylläpä noi meijän pojat on melkossia, hehehehe"...MITÄ VITTUA! Jumalauta tekis siinä vaiheessa mieli pistää sit jos jonkinlainen hurrikaani pystyyn!! Olisikohan nää samat pässit yhtä hyvällä tuulella jos heittäis ite samat setit heti perään...

no joo...

Miltzu kirjoitti...

Kyllä Pasa puhuu nyt asiaa! Nimimerkillä "lensin viime viikolla 8 tunnin lennon nauttien takana istuvan äpärän kiljumisesta, itkemisestä, nauramisesta ja jatkuvasta istuimen selkänojan potkimisesta". Onneksi firma tarjoaa niin tehokkaat unilääkkeet että sain tästä huolimatta pari tuntia nukutuksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjota amiksista. No, päivän aihe kyllä jo sivusi niitä.

Anonyymi kirjoitti...

Oli hienoa eilen kattella itäkeskuksessa, kun äiti neljän lapsensa kanssa kävi mansikkakojulla. Lapset napsivat mansikoita käsiinsä ja takaisin myyntipöydälle eikä äiti ollut moksiskaan. Ei puhettakaan, että olisi jotain ostanut.

Arvaa vaan oliko kiva ostaa mansikoita, joita pikku kakkakädet olivat ensin kosketelleet.

Ana kirjoitti...

Asiaa taas joka sana.

Anonyymi kirjoitti...

ASIAA!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa! *aplodeja*
Kerrankin joku puhuu asiaa! *da capo!*

Antaa idioottien täyttää maa. Onneksi täältä pääsee joskus pois alta.

Anonyymi kirjoitti...

"jos on niin vitun suuri pelko siitä, että se oma kakara ei muuten erotu massasta kuin jollain vitun tyhmällä nimellä, niin oliskohan aihetta miettiä, että kannattaisko jättää se pötkö kokonaan tekemättä"

8)

Anonyymi kirjoitti...

Pasa ja Atpo kirjoittavat kait siitä mikä heitä vituttaa, eivätkä kaiken maailman anonyymien toivevitutuksista.

Tämän blogin aitous ja vilpittömyys kärsisivät pahan kerran, jos täällä alettaisiin epäaidosti tuottamaan tilausvitutuskirjoituksia joidenkin ilmaisukyvyttömien vitutuksen aiheista.

Minua on todella alkanut ärsyttää täällä kommenttilaatikko-osastolla esiintyvät vitutustoivojat.Pitäkää itse omat vitutuksenne, hemmetti!

Anonyymi kirjoitti...

Nämä blogit pitää lukea AINA ääneen eikä pysähtyä hetkeäkään (eihän blogeissa ole välimerkkejäkään) Kiitos vaan omasta ja kuulijoiden puolesta näistä ilostuttavista sanatuotoksista.

Paljon on kaasua poispäästettäväksi vielä, eikö !

Tämä vitutuksen poispurkaus sopisi niin monelle, jos vain olisi kirjallista taitoa, ei tarvitsisi ölistä tuolla toreilla ja pihoilla.

Kiitos nauruista toivoo sen kuulijan entinen tyttöystävä (nykyisin vihitty puoliso)

Anonyymi kirjoitti...

"Pasa ja Atpo kirjoittavat kait siitä mikä heitä vituttaa, eivätkä kaiken maailman anonyymien toivevitutuksista."

Tottakai, mutta esimerkiksi amiksia joita Pasan ja Atpon jutut ovat sivunneet monestikin olisi varmasti hyvä aihe. Sellaisen käsityksen olen saanut että heitä vituttaa amiksetkin niin saatanasti, jos voin asian näin vulgaaristi ilmaista. Heh, tottakai voin, VITTUPERKELE!!! Äitinne ovat, saatana...

Anonyymi kirjoitti...

Ryssät vituttaa!

Anonyymi kirjoitti...

Eniten vituttaa kaikki! Nii saatana! Vittu vituttaa kuitenkin ylivoimaisesti eniten, kun sitä saa niin VITUN harvoin!

Anonyymi kirjoitti...

Heh, niin totta joka sana taas..

Olen jäänyt koukkuun tähän blogiin, ainoa vitutuksen aihe on vaan se että
kun blogia lukee niin muistaa mikä kaikki osaakin niin syvästi vituttaa.

Anonyymi kirjoitti...

lähtekää nyt jo menemään.

Anonyymi kirjoitti...

Hieman pohjaa tähän kirjoitukseen: oon töissä kaupan kassalla (voi vittu mitä hommaa!!) ja yritän heitellä sivuun kaikki salaatit sun muut joita eräät vitun idiootit laittavat tulemaan ensimmäisenä (maidot ja maalipurkit tietysti viimeisenä saatana).

Eniten noissa kurittomissa kakaroissa vituttaa se, että ne lykkii ne salaatit ja paahtoleivät siihen hihnalle maitojen alle kun niiden etenemistä on niin saatanan hieno katsella! Voi vittu! Parhaassa tapauksessa vanhemmat sitten valittaa kun paahtoleivästä on tullutkin pehmeän puoleista korppujauhoa. Ja yritäpä sitten vihjata että niiden omalla auringonsäde-auroralla olis jotakin tekemistä asian kanssa. Eihän sillä hyvinkasvatetulla kultamussukalla voi olla mitään osuutta asiaan.

Ei näin.

Anonyymi kirjoitti...

Minua vituttaa näissä Kaisa-Virveleissä ja Urmas-Anteroissa eniten niiden vanhemmat. Atpolla vitutti se sosiaalis-ekonomisesti rajoittunut segmentti, minua puolestaan se keskiluokkaisempi variantti. Se saatana natiainen on kuin joku kultabuddha jota kumarretaan, ihaillaan ja passaataan molempien vanhempien täysillä sielun ja ruumiin voimilla.

Ei voi olla totta, että yhtä kolmevuotiasta ei aamulla saa päivähoitoon yhden vanhemman kohtuullisella vaivannäöllä, vaan siihen tarviaan kaksi tuntia etukäteisvalmistelua molemmilta, sitten soitetaan poliisisaattue tarhamatkan ajaksi ja isovanhemmatkin onnistutaan mobilisoimaan johonkin toimeen.

Töiden ja hoidon jälkeen perheessä ei saada ruokaa pöytään ilman vuosisadan tukevinta stressiä. Sitten tallennetaan illan Puuha-pete ja äitiliini sitten esikatselee sen sillä pelottavien kohtien varalta sillä aikaa kun isiliini käyttää kaiken jäljelläolevan energian ja luovuutensa keksimällä sille toukalle jotain leikittävää.

Jos menet tällaiseen perheeseen kylään, niin vieraatkin joutuu hiipimään pimeässä ja kuiskaamaan sanottavansa iltakuudesta eteenpäin että saa se "pikkumies" (voi perze että oon kypsä uusiin vanhempiin jotka viittaa poikavauvaansa tolla sanalla...)unen päästä kiini.

Jättäkää ne lapset rauhaan leikkimän itse ja koittakaa jo oppia että en on lapsia, ei mitään malesian suuriruhtinaita. Kyllä ne oppii nukkumaan vaikka olis vähän ääntäkin ja valoa, ja niitä ei kiinnosta pätkääkään minkäväriset haalarihousut minäkin aamuna tarhaan laitetaan. Ne on joka tapauksessa sotkussa ja paskassa iltaan mennessä.

Anonyymi kirjoitti...

Jesse-Joukahaisesta ja Anastasia-Peltoruususta tulee anarkisteja.

Eläköön anarkia!

Anonyymi kirjoitti...

Hehheheee, loistava blogi =)

Odottelen vasta ensimmäistä ja kiitos kysymästä, nimestä tulee hieno, tieteski! Mutta ei mikään Kaisa-Virveli, hyi helv. Vaan kuri se olla pitää perkele. Eipä nuo siitä tunnu traumatisoituvan jos on selkeät ja järkevät rajat, päinvastoin. Mutta saattaa lapsesta silti tulla anarkisti..... ainakin oppii oletettavasti ajattelemaan.

Kaikki ne halvatun lisääntymisikäiset vellihousut sietäisi kastroida, jotka edes harkitsevatkaan lapsoselleen esim. konttauskypärää. Siis KONTTAUSKYPÄRÄÄ, terveelle ei-motoriikkahäiriöiselle. Jumankauta, sen kersan tarkoitushan nimenomaan on kolautella päätään riittävästi että oppii tästä maailmasta jotain!

Sitten leikkikentän kulmalla "vanhemmat" kyselee että sopisiko sitä kenties kotiin lähteä. No uhmaikäiselle ei taatusti sovi, koskaan. Jumalauta kersa kainaloon ja menoks!

Tupakoivat, rattaita/vaunuja tönäävät kusipäät vituttaa myös äärettömästi. Ja ehkä eniten LÄSKIT ja niitten läskit kakarat, joiden läskeille vanhemmille alan piankohta kommentoimaan päin naamaa että onpa lapsellanne ketterä kaljamahan alku. Niinku ittelläski, senkin idiootti.

Mä vihaan läskejä, jää itellä ruuat syömättä ku sellasia näkee.

Anonyymi kirjoitti...

joo, pitais vaan ihmisten jattaa lapset tekematta tai sita vois saataa joku semmonen laki, etta lasten tekeminen on kiellettya tai etta lapsiperheet ei saa kayttaa lentokoneita tai julkisia liikennevalineita tai menna ravintolaan tai yleensakaan lahtea kotoa pois. pitais ampua kaikki lapset, eihan tasta maailmasta muuten mitaan tulisi.

Anonyymi kirjoitti...

Koiratkin kasvatetaan paremmin.