maanantai 16. heinäkuuta 2007

Hermoja raastavat nettilomakkeet

Ei saatana!

Ellen tietäisi, että maailman viimisen vitutuksen kohde ei todellakaan oo tää, väittäsin, että se on takuulla tää. Nimittäin: tällä hetkellä vituttaa ihan rehellisesti aivan törkeän paljon paskat, todennäköisesti kädettömien hinttipetterien tai sadististen koodijurpojen tekemät paskat nettilomakkeet.

Tietänet tyypin: "täytä sata kenttää yhdellä sivulla ja paina 'submit'". Täytät orjallisesti joka kentän, koska haluat ehdottomasti osallistua jonkun elämää paskemman Kodinmekuvanaisetapuvitunoho -lehden kilpailuun, jonka kylkiäisenä "saat" nyt neljän kuukauden annoksen vain kuukauden hinnalla. Se että moista paskaa saa yleensäkään julkaista on jo itsessään ihmisoikeusrikos, johon Amnestyn ja muiden ihmisjätteen loppusijoituspaikkojen pitäisi kiinnittää huomionsa. Tästä ei kuitenkaan tällä kertaa ole kyse.

Olet siis saanut joka kohdan täytettyä ja painat 'submit'. Saat virheilmoituksen, joka kertoo selkokielellä, että "kenttään &%PAIVA_MAARA_X& voidaan liittää vain boolean -tyyppisiä merkkejä". Tämän jälkeen lomakkeen kaikki kentät ovat tyhjiä ja olet jälleen lähtöruudussa viiden minuutin nakuttelusi valuessa täysin hukkaan. Että vituttaa! Tämä ja moni muu, mutta etenkin tämä! Saatana. Pitääkin noidenkin tekijöiden saada nukkua yönsä rauhassa. Saatanan vittu! Ja vitun saatana!

Perkele. En mä sitä vitun paskalehteä olis halunnutkaan tilata. Vittu!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

On se elämä taas vaikeeta...

Tilaa vittu Jallu tai vastaava. Varmasti homma hoituu pelkällä puhelinsoitolla ja posteljonikin toimittaa kyseisen aviisin kotiovelle kirjekuoressa. Sun ei edes tarvi hävetä, et tilaat kyseisen lehden (vrt. esim "kodinapuohot").

Eikös muuten toisen teistä pitäs olla tollanen hinttijurpokoodari, jotta ootte osannu tehä tän vitun blogisivuston...