keskiviikko 25. heinäkuuta 2007

Ylpeät hinttarit!

Ei saatana! Vitutuksen keskeltä sen verran näkee eteen, että voi vähän kirjoittaa! Se onkin ainoa asia, jota tällä hetkellä pystyn tekemään kun mietin kaiken maailman vitun hinttejä, mitä tämä saatanan pallo päällään kantaa. Eikö täällä nyt jumalauta saa ihmiset elää rauhassa!

Sylettää niin perkeleesti tämä seksuaalisuuden popularisointi (viitaten, Pasa 7/2007) ja sillä lesoilu. Mikä vittu siinä on, että jos joku nyt on keksinyt, että tämä poika ei tykkääkään tytöistä, niin sitä pitää sitten vittu olla joka saatanan foorumilla toitottamassa leuka ylhäällä ja huivi kaulassa? Tyttö baarissa: ”Sun on turha tulla iskemään mua, kun mä oon jo löytänyt elämäni naisen ja meidän elämä on helvetin ihanaa ilman miehiä.”

No vittu! Mua saattaa laimeasti kiinnostaa toi eka lause, mutta ei vittu tasan tarkkaan enää mikään ko-henkilöön liittyvä sen jälkeen! En mäkään rupeais vuodattamaan mun elämäntarinaani jollekin vitun nillille, joka tulis iskemään mua baarissa (ei siis nyrkillä, vaikka se onkin todennäköisempää). No tuolla niitä saatanan lepakkoja ja muita peräkammarin poikia on vaikka kuinka vitusti (koska se on niin vitun hip, chic ja vittu camp) ja kellään ei tule mieleenkään elää vain itse sen saatanan tiedon kanssa. (No takuulla jossain Kurikassa siitä ei puukon pelossa hiiskuta, mutta hyvä niin. Puukon pelko ja suljettu turpa.)

Mutta kunnon vittumaisen TV-shopin (joka muuten sisältää yhden blogin verran vitutusta. Vittu ne on perseestä!) tyyliin, tässä ei vittu todellakaan ollut kaikki. Tää on se osio, joka viimeistään repii atomeiksi kaiken mitä musta mukamas vielä tän vitutuksen keskellä on jäljellä. Tää juttu on Gay Pride! Siis mitä VITTUA!?! Mitä saatanan vitun vittua?!? GAY PRIDE!?! Eikö se nyt jumalauta riitä, että ollaan yksinään niin vitun korskeina tosta omaan maaliin pelaamisesta? Ei vittu näytä riittävän! Ei vittu mikään! Not even close!

Gay pride lyhyesti: ”Valtava joukko hinureita ja lepakkoja pakkautunut jonnekin toitottamaan oman valinnan erinomaisuutta mahdollisimman suurelle joukolle tyyppejä, joita heidän suuntautumisensa ei voisi vähempää kiinnostaa.” Ei saatanan vittu! Tässä kyllä halkeaa kallo niin totaalisesti, että järki lähtee naapureiltakin, kun mä raivoan täällä! Vittu!

Homot ja lesbot on ok. Jokainen homomies on yksi kilpailija vähemmän ja jokainen lesbonainen... no, tiedätte kyllä. Mutta mä en vaan voi sulattaa sitä, että tosta saatanan touhusta pitää olla niin perkeleen ylpeitä julkisesti ja noin vitun omaperäisellä nimellä! Jossain pitäisi kulkea raja, mutta ei vittu näytä kulkevan. Saatanan että taas vituttaa! Ei auta kun vastata samalla mitalla... vittu. Valitse mieleisesi:

Amislippisverkkari pride
Hetero pride
Pasa ja Atpo, Jurpo pride
Anonyymit Läskit Tyttöystävät pride
Urpot hintit roskakuskit pride
Runkkarit humanistit pride
Eniten vituttaa kaikki –blogin lukijat pride
Pistettä vaille pride
Hintit nyhvöt kynäniskat pride

Mä en vois kyllä ylpeänä väittää kuuluvani mihinkään noista. Ja jos kuuluisin, niin melko varmasti pitäisi pääni kohtuu tiukasti kiinni. Vittu että taas seinät kaatuu päälle.

32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rohkeeta linjausta Atpolta, loistavaa!

Mä en yleensäkkään tajua, miks vitussa jengi ei kehtaa avautua näille hinaajille. Ei vittu, johan Suomessa joka päivä avaudutaan poliitikoille, amiksille, muusikoille, mattinykäsille jne.

Ja heti jos näistä hinaajista kirjottaa pahasti saa leiman otsaansa... ei vittu hei!

Anonyymi kirjoitti...

Pistettä vaille -pride X'D

Anonyymi kirjoitti...

Vitun homot saatana! Oikein!

Nyt tuli asiallinen blaasti. Jatka samaan malliin, perkele.

Anonyymi kirjoitti...

vittu. Mä oon aikuinen, vittu.

Anonyymi kirjoitti...

vittu että tuli paljon ja hyvää tekstiä. mua ei ollu aikasemmin vituttanutkaan koko saatanan homohinttikei-silläsilmällä mainostaminen mut tekstin jälkeen tämäkin touhu vituttaa ihan eri kertaluokassa!

Anonyymi kirjoitti...

vittu tää on hyvä blogi! siis oikeesti ihan vitun hyvä blogi! älkää ikinä lopettako!

Anonyymi kirjoitti...

Valitsen:
Anonyymit Läskit Tyttöystävät pride

Anonyymi kirjoitti...

Hah, paras blogi ikinä. Vittu, parhaan blogin ikinä pitää olla vitutusblogi (keksinpäs jotain vittumaista, hah).

Ärsyttävä homo on ärsyttävä vaikka kuin hyssytellään että "hys hys, ei se voi olla ärsyttävä kun se on homo". Vittu, ihan varmasti voi ja on!

Mutta "vitun homot, saatana!"? Vitun ihmiset, saatana! Aivan vitun tyhmää jengiä kaik!

Anonyymi kirjoitti...

Itsensä tuputtaminen on nykypäivän juttu vähäniinku muutama vuosi sitten kikki aasit alko liimaan muovilistoja autolusiinsa ja kehu sitä massa corollaansa Tööning UNIIKIKSI koska siihen oli ammuttu 50L pöntto bilteman finspakkelia ja laitettu muutama valo sinnetänne jasitte jostai merimarinasta tilattiin joku
järkyttävänkokosen purjeveneen köli spoileriks joka tarjoo järkyttävän määräm downforcee siihen omegaan siinä markin raitilla kun kierretään 60ää sitä nakkikioskia. no sitä samaahan on ihmisille tuputettu vaatteisiin, puhelimiin, ...kaikkeen perseestä operämoottoriin.

Toki tätä homojen niinsanottua tulemista (homojen "tuleminen" ...kuulosti pahalta) on pönkitetty typerillä jenkkisarjoilla joista on tehty kotoisat homo ohjelmat englanninkielen taidottomille ja kai ne muutenki on kivempiä ku ne on SUOMALISIAHOMOJA ei tunnu niin etäältä ....hetkine ... nii koska kaikki on varmaan pannu merkille että se tummamies kiintiö on kadonnut hömppäsarjoista ja sen on korvannut ainakin viimeisen 5 vuotta joku homppeli tai joku muutenvaan hintahtava hahmo.

Toinen vähintään yhtä raivostuttava "ihmis"ryhmä on kaikemailan jeesusteliat ja lippustenjalappustenjakajat.

-"Oleto koskaan mittiny miten sinä voisit viedä ilosanomaa jeesukseta kristuksesta mailmalle"

-"jeesus tulee oletko valmis"

-"Tiedätkö mihin sinä menet kuoleman jälkeen"

-"mitä pahaa on tehty kerrannimessä"

......

Tässä maassa kuitenkin melko moni on tutustunut näihin asioihin jo peruskoulussa. Ja jokaine vetäkööt omat johtopäätökset. Ja kun se vain on jokaisen henkilökohtaine asia niin miksi sitä täytyy tuputtaa muille aivan kuin olisi homo GAY PRIDESSÄ!! VISAATTUTANA!!!!

Juu en vittu tiä Hajoon !!!!!!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

HELVETISSÄ NÄHDÄÄN KUN VARTIOTORNIT KAATUU!!!

Anonyymi kirjoitti...

Yksi homokavereistani tapaa sanoa kadulla suutelevia tai kaulailevia heteropariskuntia nähdessään että "Hyi helvetti, heteroita, mulle on ihan sama mitä ne omassa makuuhuoneessaan tekee mutta onko sitä pakko tulla julkisille paikoille tuputtamaan".

Anonyymi kirjoitti...

Voi saatana...kylläpä nyt tuli täyslaidallinen paskaa karvanoppien nyplääjille!!
Olen täysin samaa mieltä tästä vitun julistamisesta ja vitun paraateista "KATTOKAA MUA, MEIKÄ ON HOMO...H-O-M-O, HINAAJA,SELÄN KUTITTELIJA, NISKAAN PUHALTELIJA...MEITSI LAITTAA KURALUUKKUUN JA SE TUNTUU HYVÄLTÄ!!"
Voi jumalauta!! En me heterotkaan jumalauta juosta kadulla sateenkaarenväreissä julistamassa ketä me nussitaan!! Voi ristus mitä touhua! Mulle on ihan vitun sama jos joku laittaa vehkeensä kaverin takaluukkuun, mut ei sitä vittu tartte tulla ilmottaan!! Vähemmistöö kun kerran on niin alistu siihen ja pidä se pois mun silmistä! Vittu mihin tää maailma menee jos jokainen vitun vähemmistö alkaa julistaan niin vitusti...vitun nudistithan olis heti kärkeen kikkelit vilkkuen ja tissit hölskyen(hmmm...toisaalta....) kulkemassa pitkin kyliä! EI KIITOS! Ja pysykää myös yöelämässä siellä hinttaribaareissa jos meinaatte iskeä samaa sukupuolta...yksin silmän isku on kuin antaisit luvan mulle harjoitella oikeaa koukkua!!!

Toinen tarina on sit nämä lesbot...niistä ollaan niin vitun tohareissaan aina, mutta mikä vittu siinä on. Aina kun kattelee jotain perus teinipaskaleffoja niinku joku vitun amerikanpiirakka niin jätkät on aivan lumoissaan kun tytöt edes vähän pussaa! Mua ainakin vituttais katella kun lesbot häslää keskenään, se vaan on siinävaiheessa niin VITUN pieni zäänssi että pääsee ite mukaan, NEHÄN TYKKÄÄ NIMITTÄIN TYTÖISTÄ!!! Siinä vaiheessa tämä voi muuttua mukavaksi jos saan kirjallisen lupauksen ennen aktia, että pääsen mukaan toimintaan!!

Että sellasta...haista vittu!!

Anonyymi kirjoitti...

Pride ei ole sormenheiluttelua heteroyhteisölle siinä mielessä että kuvitellaan olevansa parempia ihmisiä 'jee ollaan lesboja ja homoja ja transuja ja se on tyylikästä' -hengessä, vaan ennenkaikkea muistutus yhteiskunnalle siitä että vaadimme ja tulemme jatkossa vaatimaan samoja kansalaisoikeuksia kuin heterotkin, ja samalla pitää hauskaa keskenään ja mahdollisesti tavata uusia ystäviä.

Tietäisit varmaan jos kuuluisit johonkin vähemmistöön.

Muakin vituttaa sukupuolisuuntautumisen popularisointi, mutta mua vituttaa myös jos jotkut keppakallot ei näe metsää puilta.

Anonyymi kirjoitti...

Sellainen pikku huomautus vain, että mitään noista muista kirjoittajan mainitsemista ihmisryhmistä ei ole passitettu vankilaan ja/tai julistettu mielisairaaksi vielä 70-luvulla, eikä tiettäkseni heidän parisuhteitaan verrattu sikoihoin sekaantumiseen eduskunnan täysistunnossa vielä 90-luvun loppupuolella. Siitä se "gay pride" on tullut: ei "me ollaan parempia kuin te" vaan "potkikaa ja haukkukaa vain, mutta elämäniloamme ette vie".

Anonyymi kirjoitti...

Täysin samaa mieltä. En erityisemmin vihaa mitään tiettyä ihmisryhmää. Saavat puolestani palvoa kellarissa saatana tai survoa dildoa kumipässinsä nieluun. Mutta kaikenmoinen yli mainostaminen suututtaa. "ota herätkää lehti" , "teuvo pelastaa" , "jehovasta todistaja päivää" , "kasvissyönti on ainoa korrekti vaihtoehto" , "ole natsi" , "elä ole" JUMLAUDE... syön mitä syön ja paskon mitä paskon ja en todellakaan jaksa kattoo mitä muut paskoo saatika niellä sitä minkä muut ovat jo nielleet. siunausta. jojo kutsuu.

Anonyymi kirjoitti...

Olen valkoihoinen, keskiluokkainen heteromies, joka syö lihaa, juo alkoholia ja harrastaa yksityisautoilua.

Ja vitun ylpeä siitä!

Anonyymi kirjoitti...

Mmhm, joo-o, isänmaan amistoivot tunnetusti pitävät suunsa kiinni panopuuhistaan. Se että he kuvaisivat aktinsa 12-vuotiaan tyttöystävänsä kanssa ja laittaisivat sen nettiin jakoon ja/tai heijastaisivat sen vielä valkoiselle seinälle keskellä kaupunkia on todennäköisempää kuin se että pitäisivät seksielämänsä omana tietonaan.

Gay-priden ei ole tarkoitus näyttää että he olisivat parempia, vaan valistaa.

Olen hetero, joten voitte jättää ne homottelut sinne pienten aivojenne sisään.

Anonyymi kirjoitti...

Voi jumalauta! Tää edellinen kommentti taas lyhykäisyydessään alko vituttaan ihan justiinsa! Vitun julistaja joka rakastaa ja ymmärtää kaikkea! Kylläpä sää oot älykäs ja sopeutunut ihminen! Kew kommentoi ettei taideta "nähdä metsää puilta", mutta teikäläinen kyllä ihan asuu siellä mettässä!!

Vittu!!

Anonyymi kirjoitti...

Ja taas joku valopää tossa pari kommenttia taaksepäin!! Olen suvaitsevainen kaikkia kohtaan, täten homot ovat in... mutta ammattikoulussa opiskelleet ovat kaikesta huolimatta saastaa. Lisää teikäläisiä ni saahan tällekki pallolle pienimuotoinen post nuclear meininki.

Anonyymi kirjoitti...

Edelliselle

Ei, mielestäni homot eivät ole in, vaan ihmisiä siinä missä muutkin.

Niin paljon kuin minuakin ottaa päähän ihan minkä tahansa popularisointi, niin on tuosta paraatista ainakin se hyöty että se pilaa elämääsi. Edes sen muutaman minuutin vuodessa.

Niille kaikille, jotka mussuttaa homouden "luonnottomuudesta" kysyn että onko se yhtä luonnotonta kuin se että ihminen hakee ruokaa kaupasta eikä juokse hirviä kiinni, ajaa autolla kävelemisen sijasta tai katso lehmien paskomista tv:n katsomisen sijaan? Miten joku asia joka määräytyy jo kohdussa on luonnottomampaa kuin nuo edelliset? Idiootit. Kukaan ei edelleenkään pakota ketään menemään ja katsomaan homojen sänkypuuhia, niin että pitäkää ne swastikat siellä hihan alla.

Besides, olisiko mukavampaa jos kaikki miehet perustaisivat perheen ja saisivat sen 2.4 lasta? Ylikansoitus, anyone? Ai niin, se on jo tapahtunut. Mutta ei tuo parantais asiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittu! Tää blogi on kyllä todellakin ihmisille joita vitutttaa!! Kaikki vitun filosofit ja maailmanparantajat voi painua kyllä sinne...niin just, SINNE! Tämä on kuitenkin se ennakkoluuloisten rasistien kehto ja jos haluat tanssia rakkauden piirileikkiä niin tämä ei ole sinun paikkasi!!

VITTU!

Anonyymi kirjoitti...

Minuako ei vituta? Voin sanoa että taatusti joka kerta kun näen tuollaisen punaniskan, ja niitä kyllä maailmassa riittää.

Tämän blogin jutut on ihan hauskoja (jopa tämäkin), ihan oikeasti. Ärsyttävää tässä on se että blogin kirjoittajat ovat tyypillisiä uuskonservatiivi-idiootteja jotka katsovat jotain asiaa (ennakkoluuloisesti, of course), päättävät että se on jotain paskinta maailmassa ja vihaavat sitä palavasti kuolemaansa asti sen kummemmin asiaa miettimättä tai tutkimatta. Kun heille sitten koittaa kertoa faktoja, aletaan kirkua sananvapaudesta ja haukkua toista idiootiksi. Ei sananvapaudessa ole mitään pahaa, minäkin nautin siitä parhaillaan kun voin kertoa oman mielipiteeni. Heidän kantansa on se että koska esim. minun mielipide on vain minun mielipide niin minun täytyisi pitää turpani kiinni. Jos asia on näin niin heidänkin pitäisi.

Minun kantani ovat sentään perustellut kun taas he vain haluavat vuodattaa angstinsa nettiin ja toivoa että maailmasta muokkautuu semmoinen kuin he itse haluaisivat. Kaikki olisi hyvin kun panzerwagenit jylläisivät kaduilla ja gestapot kiertelisivät ovelta ovelle tarkastamassa että ketä naidaan, ollaanko naimisissa, mitä kuunnellaan, katsotaan ja luetaan ja mitä syödään jne.

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, vielä tuolle yhdelle vitun pässille:

"Anonyymi kirjoitti...

Ja taas joku valopää tossa pari kommenttia taaksepäin!! Olen suvaitsevainen kaikkia kohtaan, täten homot ovat in..."

Ei, vaan olen suvaitsevainen, joten haluan polttaa "huonot naiset" (työssäkäyvät) noitina, hirttää, ristiinnaulita ja viillellä kaikki homot ja lesbot, lähettää kaikki tummemmat ihmiset etnisyydestä riippumatta takaisin Afrikkaan ja viskata napalmia perään sekä ampua kaikki valkoihoiset ulkomaalaiset ja polttomerkitä niitten perse swastikalla. Tuo olisikin sitten niin helvetin, saatanan ja vitun loogista, eikö vain? Vitun junttieinari haalariperse.

Anonyymi kirjoitti...

Vitu mitä paskaa! Vitun anonyymi puunhalailiahumasitiituhippi "mä oon kaikkien kaveri" HAiSTA VITTU!! vittu tässä ollu alkuusakkaan kyse siitä että onko homostelut ja vähemmistöt in vai out kun kyse oli kuitenkin siitä vitun tuputtamisesta ja VALISTAMISESTA. LOPETTAKAA. AASIT!!

Asiahn on niin että Gay pride on aivan turhaa tohisemista... tyhjänpäiväsen asian takia. tommoset vitun sambakarnevaali kopiot ei auta ketäänmitäänmissäänmihinkään. eliöiden olisi syytä keksiä jotain parempaa tekemistä, pitää päänsä kiinni ja pitää tietyt asiat omana tietonaan. niitä voi hiljaa miettiä keskenään. Vituttaa tollanen turhanpäivänen hössöttäminen kun TYHMÄT ihmiset ei tajua sitä että ketään ei välttämättä VITTU KIINNOSTA!! jos jotain ryhtyy julistaan nii miettii ensin miltä niistä muista tunttuu/kiinostaako ketään vittuakan sun mielipitees ja mailmankuvas.

Ihmisen pitää vann vittu osata arvioida muita ihmisiä ja miettiä vähä mitä suustaan päästää ja missä. samahomma politiika, musiikki, taide... ihmisillä on vaan eri intressejä.

vitu ei tässä oo enää mitää järkee eikä jaksa hukata virtaa tälläsee paskan ku te vitun nillittäjät painatte vaan laputsilmillä kuitenki MUTTA LOPETA SE TUPUTTAMINEN

Anonyymi kirjoitti...

puunhalailiahumasitiituhippi "mä oon kaikkien kaveri"

Joo, kaikki sivistyneet ihmisethän on aina hippejä tai muita aktiiveja. Minä sentään tajuan sen verran ettei suurin osa junteistakaan ole natseja. Viisaampia se ei heistä kumminkaan tee.

"Asiahn on niin että Gay pride on aivan turhaa tohisemista..."

Katso mitä kirjoitin aikaisemmin: "Niin paljon kuin minuakin ottaa päähän ihan minkä tahansa popularisointi..."

"Ihmisen pitää vann vittu osata arvioida muita ihmisiä ja miettiä vähä mitä suustaan päästää ja missä. samahomma politiika, musiikki, taide... ihmisillä on vaan eri intressejä."

Totta, mutta sinähän et ole huudellut tai haukkunut ketään ikinä? Just. "EI KIINNOSTA" ei ole muuten järkevä argumentti. Se osoittaa vain oman kyvyttömyytesi perustella kantojasi. Se vaan on niin paljon helpompaa kun kaikki neekerit on pahoja ja naapuri on mulkku kun sillä parempi koulutus ja auto.

"vitu ei tässä oo enää mitää järkee eikä jaksa hukata virtaa tälläsee paskan ku te vitun nillittäjät painatte vaan laputsilmillä kuitenki MUTTA LOPETA SE TUPUTTAMINEN"

Vittu, samat sanat. "EI KIINNOSTA!11!!" vasta onkin laput silmillä kulkemista. Enkä muuten lopeta, kyllä teidänlaistennekin kommentteja on blogeisa/foorumeisa "mihin ne ei kuulu". Pysähy joskus miettimään asioita, niin ehkä vaimon/tyttöystävän ei tarvi tänäkään iltana "törmätä kaapin oveen" tai naapurin suomenruotsalaisen "puukottaa itseään rintaan 68 kertaa".
Ja sitäpaitsi tämä on vitutusblogi, kirjotan tänne jos minua vituttaa tuollaiset amisdropout-persenaamat.

Anonyymi kirjoitti...

Homot on ihan o'gay.
Ja nakki on murha!

MUTTA miksi homojen täytyy olla NIIIIIN HOMOJA?! eikö voisi olla vain "tavallinen" ihminen ja siinä sivussa homo. Vaikka olenkin hetero, niin en mäkään ole machoilemassa ja äijäilemässä pillun perässä ympäri kaupunkia niin, että kaikki varmasti huomaavat, että pillu kiinnostaa ja panen sitä miehekkäästi.

vittu ku vituttaa niin vitusti!

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittu mitä valistajia tää paikka täynnä! Ei ihmisen tarvi olla se vitun "punaniska-amisjunttihaalariperse" ärsyynytyäkseen homojen/lesbojen tuputtamisesta! Eipä tule heti mieleen toista vähemmistöä joka juoksee paraateissa ilmottamassa muille että ollaan olemassa! Kyllä ihmiset tietää että homoja ja lesboja on olemassa, sitä ei tarvitse käydä erikseen ilmoittamassa, varsinkin kun se tehdään niin irstaalla tavalla(ja tämä on aivan varmasti suuri syy siihen miksi ihmiset kammoksuu homoja/lesboja). Onhan se valitettavaa että ihmisiä lokeroidaan eriarvoisiin osiin mutta se ei todellakaan helpotu jos sitä hyväksyntää haetaan väkisin heiluttelemalla pumpattavia kyrpiä ja paljaita pakaroita!

Anonyymi kirjoitti...

Homous on sairaus!! Ja sairaat kuuluu eristää terveistä! En saatana pysty käsittämään kuinka kukaan voi esimerkiksi harkitakaan että homot voisivat adoptoida lapsen! Se on sairasta! Lapsi luulee pienestä pitäen että saman sukupuolen kanssa on ok olla sukupuoliyhteydessä, HYI HELVETTI! Täysin vastoin luonnon lakeja! Ei viatonta lasta saa ehdollistaa kyseiselle tilanteelle! Kaikilla lapsilla täytyy olla mahdollisuus kasvaa terveessä heteroympäristössä!!

Olisi taas saksanmaalla uuneille käyttöä...

Anonyymi kirjoitti...

Hahah,

Vaikka umpihetero olenkin, niin tuo edellisen viestin "selväjärkinen" kyllä pisti vituttamaan.

Kaiken moista paskaa sitä ihmiset lähteekin kirjoittaan anonymiteetin varjossa. Jos tuo on olevinaan leikkisää provokaatioita, että saadaan keskusteluun taas lisää puhtia niin vittu sentäs.. Jos olet tosissasi, niin toivottavasti poistat itsesi geenialtaasta ennenkuin ehdit lisääntymään..

Kaulin kirjoitti...

Saatana vittu ja perkele. Haistakaa vittu kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

Siitintintin siitintintin hulahulahulahulahulahuhhahhei. Vittuu tuijotan ruutua ja mietin mitä tekis, ei oo mitäään tekemistä. Pitäskö kattoo simpsonit vai diehard vai tehä töitä...
Jokatapauksessa toi ylypeily siitthä että on vähän kakkia nahan alla on kyllä niin kuolleena syntynnä ajatus että vittu että vituttaa. Se on aivan sama onko homoja vai ei, jos ne toimii niinkuin me kaikki muutkin keskimäärin, ovat omia itsejään. Vai onko homogeenin(vai johtuuko se jostain fucking childabuse traumasta, näin isin kikkelin saunssa kun oli kuus) perskiekurassa joku machokokkivirus että pitää tulla rintaa paukuttelemaan kaduille kuin joku fuckin apina. Alkukantaista. Ei mitään evoluution etenemistä eikä mitään tekemistä tasarvon edistymisen kanssa. Kyllä välillä homoystävällisenäkin ihmisenä alkaa kaiholla muistelemaan aikoja jolloin miehinen kyrvänkaipuu ja asscrackhumppa olivat mielisairauksia ja naapurin perheen hiljasta isä-Eskoa pääsi lirputtelemaan vain kellarin viemärin viereen kyhätyssä salakapakassa. Vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se niin on että noi saatanan homot pitäis joko hirttää tai ampua konepistoolilla seulaksi. Itse kannatan aina jälkimmäistä koska olen HITLERIn suuri ihailija . Nää saatanan homot ja lespot ovat nykyisin joka vitun paikassa. Ei semmosta Tv ohjelmaa missä ei olis homoa tai lespoa . PANEE vähän niinku Vituttaa.