lauantai 28. heinäkuuta 2007

Sisäisesti kauniit ihmiset

Vitun taivaan talikynttilät!

Ja ennen kaikkea ne kaikki vitun taliaivot, talimahat ja muut talikkoa turpaansa ansaitsevat idiootit, jotka tätä maapalloa asuttavat. Nyt iski niin paksu vitutus, että sitä ei enää pysty ohittamaan edes suomalaisen formulakusipää Kimi Räikkösen narina naapurin satatuumasessa plasmatelkkarissa! Vittu että mun pää sulaa, kun mietinkin koko asiaa.

Jokainen täällä ja kaikkialla tietää, että tämä maa on täynnä ylipainoisia ja sisäisesti niin helvetin kauniita ihmisiä. Sivuutetaan se tosiseikka sen enempää mutustelematta ja keskitytään itse aiheeseen. Kertokaa joku mulle kuka saatanan kusipää on keksinyt ne tuhannet erilaiset dieetit, joita aiemmin mainituille päähänpotkituille ihmisryhmille joka tuutista tarjotaan?

Katsokaapa huviksenne näitä ja miettikää, mitä kaikkea kieroutunut mieli oikein voi keksiä huijatakseen ruoka-aikaan useissa eri kodeissa vierailleita tilastojen parantelijoita:

-kaalikeittodieetti
-näkkileipädieetti
-mehudieetti
-leipädieetti
-vähärasvainen dieetti
-Omenalla ohuemmaksi -dieetti
-vähähiilihydraattinen dieetti
-Tunge Atkins hanuriisi -dieetti

...ja tuhat muuta.

Noi kaikki on kyllä ihan käsittämätöntä paskaa! Mä väitän, että tästäkin maasta puolet jengistä on koko elämänsä dieetillä ja silti kuolee läskeinä. Kannattiko niitäkään suklaapatukoita vältellä ja silti aina syödä omantunnon tuskien kanssa salaa? Sen sijaan, että lopputulos olis ollut se tismalleen sama, mutta sentään ois voinut maha pinkeenä ähistä ja pyyhkiä hikeä (huoh) uutta suklaarasiaa avatessaan. (Vittuun muuten kaiken salailu ja tunnontuskat.) Saatana!

Ja mitä vitun rääkkäystä noistakin suurin osa on? Kuka oikeasti luulee, että vetämällä jotain kaalipaskaa viikon oikeasti kuittais sen, että on mättänyt syöttöporsaan tavoin viimiset 15 vuotta? Tai että kun mä nyt vaan syön täällä pimeässä ja kukaan ei nää, niin ei näitä lasketa. Tai että parhaan kaverin kanssa mä nyt ainakin voin syödä, kun sitten lihotaan samaan aikaan ja vittu kun koko ajan ollaan niin helvetin tasavertaisia!

Vittu taas tätä touhua! Miks kaikki paska tässä elämässä lähtee liikkeelle just tasan siitä, että jengi on vaan niin vitun daijuja, että ne ei tajua perusjuttuja! Jos syö liikaa, lihoaa. Jos koittaa jotain poppakonsteja, lihoaa + vituttaa enemmän kun ekassa vaihtoehdossa. Parasta vaan ois, että kukaan ei miettis eikä tekis mitään. Vituttais edes hitusen vähemmän. Paitsi että sitten jostain nurkan takaa hyppäis joku vitun Murphy ja taas vituttaakin enemmän niitä, joita äsken vitutti vähemmän. Ja tälle porukalle naurava, äsken suuresti vittuuntunut jengi saa toisen kulman takaa lankusta naamaansa just kun homma alko tuntua vähemmän vittumaiselle.

Vittu! Sitten kun joku sankari alkaa noita dieettejä tunkea ydinjätteen lisäksi peruskallioon (kyllä, maailmassa on ydinvoimaloita vielä huomennakin), niin samalla sinne voi upottaa ne ulisijat, joiden mukaan suola ja rasva on epäterveellisiä. Vittu aivan varmana on! Pasan vanhemmat ei syönyt muuta kun suolaa ja voita ja kattokaa mitä siitäkin tuli! Saletti nobelisti! Vittu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa olla noilla kaikilla dieeteillä yhtä aikaa, niin lopputulos on taattu!