keskiviikko 11. heinäkuuta 2007

Miks vitussa blogissa pitää olla kaksi kirjoittajaa?

Tosi siistiä blogata jonku Atpon kanssa, joka ymmärtää vitutuksesta yhtä paljon kuin kaikesta muustakin, eli ei mitään. Tai jonkin negatiivisen määrän.

Toisaalta vielä vittumaisempaa olisi blogata yksin, koska kollektiivinen vitutus on moninkertainen vitutus, ja sitähän tässä haetaan. Pasa ja Atpo, äärimmäisen vitutuksen metsästäjät. Mut eipä em. tosiasia poista sitä faktaa, että paljon jurpomman keken kanssa tätä hommaa tuskin vois tehdä. Toisaalta, superjurpojen maassa jurpotkin on kuninkaita. Vittuun kuninkaat.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taas on kaks teiniä perustanu jonkun helvetin vitutuspalstan... Näitä vitun samoja juttuja saa lukee joka päivä jostain helvetin chäteistä.

Mitä vittua te ajatte tällä takaa, häh? Kyllä te kohta saatte jo sen ajokortin ja pääsette ostaan viinaa kaupasta. Sitten saatte ainakin jotain sisältöö tohon vitun urpoon elämään...

Terveisin,
-vitun metsästäjä

ps. eniten itteeni vituttaa näissä palstoissa se, et niihin jää kaikki vitun urpot aina koukkuun. Mikä pakko sitä on aina kommentoida muiden vittuiluja...

Atpo kirjoitti...

No vittu! Lähe sä vittuun metsästämään vaikka kadotettua minuuttasi, jos ei kiinnosta. Tuskin oot tänne kutsua saanut.

Ja jos mä tai/ja Pasa halutaan keskustella chätissä, niin vaihda kanavaa. Kiinnostaa aika vitusti kuunnella tommosten yli-ikäisten nillien valittamista.

Saatana. Ihan sama.