sunnuntai 29. heinäkuuta 2007

Raha ei tuo onnea

Vituttaa, siis olen. Vaan enpä tiedä, minkä arvoista oleminenkaan on tämän äärimmäisen vitutuksen rajamailla. Joka tapauksessa tässä sitä ollaan ja vittu että ollaankin! Saatana kyllä ennen vaan oli asiat paremmin. Vittu!

Otsikon lauseen on tasan varmasti kuullut jokainen täällä vieraileva oman elämänsä albertsirniö (turha googlata, keksin äsken). Ja mitä kaikkea paskaa tuohonkin liittyy ja mistä tuo juontaa juurensa?!? No tietenkin jokaista suomalaista ja mitä ilmeisimmin myös jokaista ihmistä vaivaavasta kateudesta. Lauseen syntypertä lyhyesti: "Vituttaa olla tämmönen saamaton paska, kun olen. Naapuri tienaa paremmin kun mä, mutta suojelen itseäni sanomalla, ettei rahalla saa onnea."

Herää väkisinkin kysymys: MITÄ VITTUA!?! Raha ei tuo onnea... MITÄ SITTEN?!? Kuunnelkaa nyt kateelliset salorasilmäapinat: Maailma on täynnä asioita, jotka eivät tuo onnea. Yksi syy tähän on mm. se, ETTEI SE OLE NIIDEN TEHTÄVÄ! Joku saatanan kenopää kateuden kassialma on todennut rähjäisellä sohvallaan makaroneja vetäessään, että onneks en oo rikas, koska ei se mua onnellisemmaksi tekis. No vittu!

Onneks mulla ei oo sinisiä olohuoneen seiniä, koska ei ne mua onnelliseksi tekis! Onneks mä en eilen kattonut sitä paskaohjelmaa, koska sekään ei tekis mua onnelliseks! ONNEKS MULLA EI OO KAVEREITA EIKÄ MITÄÄN, KOSKA MÄ OON NIIN VITUN URPO, ETTEI MUA MIKÄÄN TEE ONNELLISEKSI, MIKÄ OSOITTAA ETTÄ MAAILMASSA ON SENTÄÄN JOTAIN OIKEUTTA, SILLÄ MUN KALTAISEN JUNTTIURPON EI MILLÄÄN MITTARILLA KUULUISIKAAN OLLA ONNELINEN!!!

Vittusaatana että taas on otsasuonet kireinä! Ja perkele kun toi naapuri seuraavan kerran ajaa pihaan uudella hummerijaguarillaan, niin takuulla meen siihen räkimään ja toteamaan, että turhaan sä tolla paskalla ajelet, ei se susta onnellista tee. Vittu!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No tämähän on juurikin samaa paskan jauhamista kuin "kauneus tulee sisältäpäin"...näitä puhuu rumat ja köyhät! "Onneksi en selviä näistä laskuista ellen tee kolmea työtä, rikkaana voisin olla onnettomampi".

Elokuvassa nimeltä Vares tämäkin asia kerrotaan niin kuin se on..."raha ei ehkä tee onneliseksi, mutta sillä voi ostaa onnettomuuden pois".

Sama se on tuossa ulkonäkökysymyksessä-ei se kauneus välttämättä fiksuksi tee, mutta onpahan kivempi katsella (ei miehet naisia sitäpaitti kuuntele, se on pelkästään ulkonäöstä kiinni!!).

Anonyymi kirjoitti...

Joku saatanan kenopää kateuden kassialma!!!!

LOISTAVA!

Anonyymi kirjoitti...

"No tietenkin jokaista suomalaista ja mitä ilmeisimmin myös jokaista ihmistä vaivaavasta kateudesta". Mua vituttaa tämä joka vitun paikassa esiintyvä "totuus" suomalaisten muka-kateudesta. Uskokaa nyt perkele (tai vittu ihan miten vaan), että sitä voi todella aivan puhtaasti ja yksinkertaisesti inhota/vihata jotain asiaa tai henkilöä ilman kateutta.

Mutta ei. Se vaan on niin kätevää kuitata oma vähäpätöisyys ja epäonnistuminen elämässä sillä, että kaikki ovat vaan niin kateellisia vaikka mä olen täydellinen. Esimerkiksi mua yököttää Danny aivan suunnattomasti, ja voin vilpittömästi ilmoittaa, että kateudella ei ole osuutta asiaan. Voiko yleensä kukaan missään kuvitella jonkun olevan kateellinen Dannylle???

Anonyymi kirjoitti...

muistaakseni suomalaisen mielestä on parempi olla köyhä ja kipeä kuin rikas ja terve. Harvinaisen tyhmää ja kateellista kansaa. Eipä tunnu kuitenkaan ruikutuksen ja valituksen määrästä päätellen perseaukisuuskaan helvetisti onnea tuovan. Parempi tietysti haukkua paskaksi sellainen mitä on itse kykenemätön saavuttamaan. Vittu soikoon.

Anonyymi kirjoitti...

no minä ainakin haluaisin rahaa (saa lähettää jos on ylimääräistä)=) vois huoletta ostaa harrastus välineitä ja elää rennommin, ostaa vaimolle ja läheisille lahjoja, käydä eri paikoissa ulkomailla jne. pystyisin tekemään sitä mitä haluan, enkä vain elää eteenpäin ja odotella millon onnistun rikastumaan, en tarkoita järetöntä rikastumista, vaan että esimerkisi voisin harrastaa maasto/alamäkipyöräilyä (pyörän hinta n.1000-2000, pyörän pitää olla lajissa kestävä). matkustella vuorille laskemaan lumilaudalla jne. niin ja pitäisi olla aikaakin tehdä mitä haluaa, ei töitä palkalla 8e tunti ja sit ollaan viikossa vähintään 60 tuntia töissä. saatana pitääkö sitä elää työlle. Järettömiä summia rahaa julkkiksilla ja urheilioilla shumin vuoden soppari ferrarilla teki 60,000,000e saanen kysyä mitä vittua. tuolla rahalla eläis muutama kaiffari kivasti elämänsä.

Anonyymi kirjoitti...

niin se hän tässä just vituttaa kun joku, varsinkin joku rikas paska sanoo että raha ei tuo onnea. No eihän se pelkkä raha tuokkaan, vaan se kun sitä käyttää niin voi tehdä jotai joka tuo sen ilon ja onnen.

Anonyymi kirjoitti...

Jos nyt joku rikas ihminen väittää että raha ei tuo onnea, niin voin uhrata itseni ja viedä käsistänne kaikki ylimääränen käteinen joka ei teille tuo onnea.

Eniten vituttaa ne jotka edes väittää että raha ei tuo onnea...

Anonyymi kirjoitti...

Vittu kun vituttaa ja perkeleen saatanat

Anonyymi kirjoitti...

Joo rahat jotka haisee kyrvän nupille ei tuo onnea kun niitä on pidetty esinahan alla ja perse reijässä