perjantai 2. marraskuuta 2007

"Talvi yllätti autoilijat!"

Mä lähes päätin, että en avaa suutani tän paskan takia. Mutta oon aivan varma, että tulisin hulluks, jos olisin hiljaa, joten täältä taas pesee (mitä vittua mäkin tolla sanonnalla pesen? Ja toi "täältä" kohdistaa ton pääverbin aivan helvetin perverssillä tavalla! Kuka vittu noita keksii?!?) Kyseessä nimittäin on jo reilu tuhat vuotta sitten urpommallekin pellelle selvinnyt sääilmiö, JOKA VIELÄ TÄNÄKIN PÄIVÄNÄ SAATTAA TULOLLAAN YLLÄTTÄÄ JONKUN!!!

Mistä vitusta pääsee tulemaan sen huikeusluokan pannupäitä, että ne vilpittömästi kykenee esittämään yllättynyttä, kun yhtenä kauniina (tai rumana, ihan sama) aamuna se autotie onkin lumessa ja jäässä?!? Haloo ristoreippaat! OLLAAN SUOMESSA!!! Mä kehtaan montaa asiaa, mutta taivaan varmasti mä en kehtaa selitellä omaa urpouttani tai täydellistä varautumiskyvyn puutetta sillä, että "oho... nyt se talvi taas yllätti". VITTU SÄ YLLÄTIT MUT SILLÄ ETTÄ OOT IKINÄ OPPINUT PUHUMAAN!!! Noilla resursseilla se nimittäin on jo Nobel -tasoinen suoritus!

Mäpä nyt käytän tätä foorumia yllättävän uutisen jakamiseen. (Pasa, kerro sä ainakin sille kaverilles, niin edes se tietää... ai niin... se oonkin mä, vittu.) Erotan tän vielä omaksi kappaleekseen, niin se paistaa tuolta.

ELÄMME MARRASKUUN ALKUA! Autoilijat JOKA VUOSI näihin aikoihin yllättävä TALVI "saapuu" MINÄ HETKENÄ HYVÄNSÄ! TAJUATTEKO SUPERJURPOT!?! Huomenna se voi jo olla täällä!

Tossa se nyt on. Ja täyttä paskaa! Koska epätodennäköisyydet kyllä on sen puolella, että suomalainen 43-v kaljamahaurpo ei sitä kyllä tosta ikinä tuu näkemään. Pitää varmaan soittaa Suomen keltainen lehdistö ry:hyn ja ehdottaa niille tattariaivoille ennakoivaa uutisotsikkoa. Vittu! Talvivitutus vaihtui juuri äsken iltapäivälehtivitutukseen. Lähden etsimään kuokkaa...

42 kommenttia:

Emiri kirjoitti...

Niin totta, niin totta... :D Sit on kans tää et "huono keli syynä ulosajoon". Jos noin olisi, niin silloinhan jokaikisen auton, joka sillä kelillä ajaa, pitäisi ajaa tieltä ulos... hmm...

Anonyymi kirjoitti...

Sori vaan emiri, mutta sun kommentissa ei ollut kyllä järjen hiventäkään.

Emiri kirjoitti...

Tai sitten et lukenut kunnolla. Pointti oli siis tämä:
Jos on niin huono keli että kuulemma sen kelin olemassaolon takia ajaa ulos, niin miten ne kaikki muut samassa kelissä autoilevat pysyvät tiellä?
Autoilijan taidoista se vaan kiinni on. Ajaisi keliin sopivaa tilannenopeutta niin ei ajaisi ulos.

Anonyymi kirjoitti...

Ei todellakaan ole taidoista kiinni! Autoilu riippuu täysin olosuhteista! Jos vedän talvellä mutkasta pöpelikköön sataaviittäkymppiä, niin se ole enää taidoista kiinni, koska siinä ei ole enää mitään tehtävissä! Eli toisin sanoen, jos auto lähtee tumpusta, niin se ei ole enää taidosta kiinni, se on vain huonon tuurin ja epäkiitollisten olosuhteiden summa!!

Anonyymi kirjoitti...

taitava kuljettaja osaa säädellä nopeuttaan kelin mukaan

Anonyymi kirjoitti...

captain stubing taitaa olla 18-vuotias, pitää verkkareita ja koff-lippalakkia ja autona hänellä on vanha sierra, corolla tai muu vitutusta aiheuttava paska, kuten koko ihmisryhmä mihin hän kuuluu.

jos sinä kauniina joulukuisena aamuna on vetinen ja jäinen paskakeli, niin pitääkö sitä dx corollaa tykittää se kaikki 150kmh mitä se kulkee? mitä jos vähän ennakoitaisiin eikä oltaisi että "höhöhöhöhö kyllä mä tästä päästin 140 viime kesänäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Niin just, amis-stubingi. Kääräseppäs punanen sätkä-smartti ja mee idioottirinkiin räkimään, ainoa paikka sulle misä voit kuulostaa viisaalta jonku mielestä.
Vielä enemmän off-topic:
Tuota mä en just ymmärrä, se on AINA sitä punasta sätkä-smarttia vaikka melkein kaikki sätkätupakat maistuu paremmalle kuin se ja ovat vielä halvempiakin. Sille kokeilemiselle ei pitäs olla kovin suurta kynnystä kun ottaa huomioon että kaikki sätkätupakat maistuvat paskalta aitoon asiaan verrattuna. Vai onko Smart vaan juurtunut syvälle amiskulttuuriin? Äh, tyhmyyttä sekin varmaan on. Tupakoinnin järkevyys on sitte asia erikseen, toisaalta olen ottanut sen linjan että niin kauan kun saastutan keuhkojani, teen sen laatutuotteilla ja rahatilanteen mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

haistakaa vittu

Anonyymi kirjoitti...

Minäpäsyllätinkin tänävuonna talven!

Anonyymi kirjoitti...

voi herranperse!! Jos tosta mun kommentista ei sitä sarkasmia löydä niin voi mennä kyllä itteensä ja kysyä miten perus amis nyt sit määritelläänkään! Vittu mitä keiloja!

Anonyymi kirjoitti...

muutama asennuskalja alle ja piikkipyöriä vaihtamaan, ni ei tarvii itkee ja kitistä et on liukasta...vittu!
ajonopeus ja asenne ratkasee..ja fillareitten kunto...vittuaks urpot ajaa kesäkumeilla liukkailla ...nojoo...tietty vältytään sukupuolitaudeilta, mut ikävä kyllä se ei päde autoillessa..
..ja saatanan ääliöt: KÄYTTÄKÄÄ SITÄ KORTONKIA, ettei teitä tuu lisää!!!! Vituu!!

Anonyymi kirjoitti...

Haha, stubingi! Heti luuli, kumihuuli! (Vittumainen "loru", mutta minkäs teet, sopii silti kuin nyrkki silmään. Ei vittu, taas ><)

Anonyymi kirjoitti...

aivan, vaikka stubing ei amis luultavasti olekaan niin on se ainaki saatanan tyhmä ihan muuten vaan! osotetaan kaikki kapteenia ja nauretaan kunnolla!! hei atpo, saa se olla pasakin (ehkä jopa mieluumin), kirjottakaa siitä että kuinka paljo teitä vituttaa stubingin ääretön tyhmyys. älkääkä edes yrittäkö väittää että se ei vituttas teitä. tommosta nilliä vetäis paaviki boksiin ja ylipuhuis vielä dalai lamanki siihen. voi vittu mikä idiootti! jos darwin tietäis susta niin se vetäis mc hammeria haudassaan (lainattu kunniottaen toisesta kommentista) hajoa siihen!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kortti ja auto pois vaan tollasilta vitun apinoilta. Jos kerran ajaa ojaan, voikin turvautua sitten bussiin.

Anonyymi kirjoitti...

vittu mitä urpoja koko palsta täynnä. Captain Stubing tuntuu olevan ainoa täysiälyinen. Muilta näyttää menevän ohi melko pahasti.... Puolet porukasta toki on aina keskimääräistä tyhmempiä, mutta pitikö sattua kaikki kommentoijat tuosta hylkyporukasta. Jeesus soikoon. Vittu mitä uunoja.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi kiroilet niin paljon?

Anonyymi kirjoitti...

no mennään keilahalliin kattoon kuka on keila ja kuka pallo!! Hyvin te vedätte!

Anonyymi kirjoitti...

sä kapteeni taidat olla se goatse

Anonyymi kirjoitti...

Se on totta, mä näin kerran kun kapteeni Stubing, hmm, "venytteli". Mulla ei taida seistä enää kolmeen vuoteen, kiitti vitusti, faggot! Niin, ei mua homous haittaa mutta goatseilu ei kiinnosta oikeen ketään

Anonyymi kirjoitti...

nyyh, kaikki kiusaa...

Anonyymi kirjoitti...

mitä olet tomonen homopetteri. mä en todellakaan sidä homotta toisin kuin tuo yks libraati kommari. monoa naamaan jos tuut kadulla vastaan.

t. SUOMNI SOMALASILLE!!!1!1111

Anonyymi kirjoitti...

no niin mä olenkin. eile venytin liikaa ja repes lopullisesti. sen siitä saa kun ottaa liikennetolppia tuhkaluukkuun, nyt mä ymmärrän teitä uusnatseja täysin. i guess i have to end it all...

Anonyymi kirjoitti...

jaa täällä on joku mielettömän vitsikäs kaveri joka ei keksi omaa nickiä itselleen...no ei se mitään...saat anteeksi! Ja hyvät jutut on ainakin, hehe, melkein maajoukkuekamaa!!
lähempä tästä sit "venytteleen" tonne tielaitoksen varikolle...ja ajan sinne joko sierralla tai corollalla poltellen punaista smartia, niinhän se kai meni!!

Anonyymi kirjoitti...

ei jumalauta, vittu mitä paskaa! Mistä tota porukkaa tänne on eksyny, vittu mitä forssalaisia!! "amis vittu sierralla vittu homo perseeseen homo vittu verkkarijuntti homo vittu hähähä" En vaan pysty käsittään!!

Oon samaa mieltä kapteeni, aika naurettavaa tommonen toisten nimellä kirjoittelu...vaikkei tätä hommaa nyt tosissaan tehdä mutta silti!!

Anonyymi kirjoitti...

Vitun kumimunapersenaamat!

eiks tarkotuksena ole dissata tota blogia, siinä esiintyvää asiaa tai sen kirjottajaa...eikä suihinkaan toisiamme!!!

Aivan saatanan naurettavaks menny touhu...menkää ittéenne! PERSEREIÄN KAUTTA!!!

..ja on se amiskin ihminen..vaik ei ihan heti uskois ;P

Anonyymi kirjoitti...

mä oon kelannu tätä juttua joka talvi kun se näyttäs yllättävän joka vuos. just viimeks tänään duuniin tullessa juteltiin kaverin kanssa samasta aiheesta. miten on mahdollista että täällä pohjolassa ihmiset yllättyy joka vuosi talven tulosta? älytöntä.....

Anonyymi kirjoitti...

voi morjes, joutu tänäänkin yllättyyn lumen tulosta...ja mää oon viä kävellen liikenteessä!

Jaagernacht kirjoitti...

jaha, melkosia gaymastereita täälä...

Anonyymi kirjoitti...

no 013, se nyt on jo nii itsestäänselvyys että paska-pasa ja anaali-atpo on homouden kiistattomia kuningattaria, mitä niit enää mollaamaan. ei sillä että sä tajuaisit, oot liikaa nuhkinu wunderbaumeja, saatanan haalariperse!

Anonyymi kirjoitti...

http://fukung.net/v/3034/Arguing%20Internet%20Special%20Olympics.jpg

Anonyymi kirjoitti...

jos on liukasta niin pitää VITTU AJAA HILJEMPAA !

koskaan en ole ajanut itse kolaria tai ojaan mutta 2 kertaa on tullut KOLMION TAKAA KYLKEEN tommoset "captain stubingin" kaltaiset tuppimulkut impotentit herneaivot kovalla vauhdilla talvella.

captain stubing : "OHO OLI LIUKASTA SORI VAA KYL VAKUUTUS MAXAA !!!11!!"

Anonyymi kirjoitti...

hohohohooho raor omg & lol! :D huhhuh
saipaha lauantai-illan ratoksi jotain huvittavaakin kun luki noita teidän "vittuluiluja" :D dalai lamakin nais mc hammeria haudas vai kuinka se meni :D ho0eo0haoeh

Ja nauratti kyllä toi blogi myös. On se kyllä jännä että se talvi aina "yllättää" vaikka varma on että se tulee ja yleensä viel samoihin aikoihin. jos Lumet tuli kesäkuussa vois sanoo että se yllätti, mutta kun se tulee marraskuussa niin se ei mikään vitun yllätys ole! :D

Anonyymi kirjoitti...

Joopa joo. Huomasin aamulla että tie oli jäässä. Ei se jää ollut yhtään sen liukkaampaa kuin viime talvenakaan! Tai niinä 35 talvena tätä ennen, kun olen autoa ajanut. Sitä ennen talvet oli parempia ja jää lukkaampaa.
Ja susiakin oli.

Anonyymi kirjoitti...

Auton lensi ulos tieltä kurvissa, kahden puun välistä etuperin, sitten kahden kiven välistä takaperin, sitten päin propsipinoa, jonka päälle se jäi kaikki pyörät ilmassa seisomaan. Sitten minä menetin autoni hallinnan.
Ralli-Rane

Anonyymi kirjoitti...

Upeeta (diplomi)insinöörit!

Anonyymi kirjoitti...

ja mitä vittua nää auton "kuljettajat" kehä kolmosen eteläpuolella vähän maa jäässä niin heti iltapäivälehdistä joutuu lukeen kuinka helvetisti siellä on taas kolaroitu ei ne kelit ole sen kummempeja kuin täällä keski suomessa VITTU OPETELKAA AJAAN!!!

Anonyymi kirjoitti...

eniten mua kyl vituttaa ne tyypit mitkä turhan takia keuhkoilee tuol liikenteessä ja tapattaa ittensä,kaipaamaan jäivät... TOI on surullista

Anonyymi kirjoitti...

ja surullista on myös se harhakuvitelma että vakuutus maksaa se häröilyt tulla yleisillä teillä,ei vakkutusyhtiö ole mikään hyväntekeväisyys organisaatio...aivan varmasti maksat ne pienetkin lommot korkojen kera...nuorempana ajellessa ei talvella koskaan vanha kostaja kulkenut suoraan,aina piti näyttää että homma on hanskassa,välillä lumipenkankin kautta ja muutamat kolhut aiheuttaen...maantie on kuiteski semmonen alusta et siel voi menettää henkensä silmän räpäyksessä...mulla oli tuuria ettei mitää isompaa sattunu,nyt järki päässä ja arvokasta tavaraa etupenkillä,avo-vaimo =) Kaikki kellä on ajokortti osaa ajaa,siitä eteenpäin oma järki takaa oman ja muitten tienkäyttäjien turvallisuuden....

Anonyymi kirjoitti...

Oho. Tänäkin vuonna se talvi tuli taas ihan puun takaa. VITTU. Nyt täytyy vaan yrittää olla valppaana kun kesä tulee, ettei se vaan pääse yllättämään. Vituttaa tollaset yllätykset.

Anonyymi kirjoitti...

Minun autoni on tuolla takapihalla eikä ole vielä ikinä törmäillyt mihinkään. Huonolla kelilläkin se on vain ollut siinä paikallaan, eikä ole mihinkään ojaan suistunut tai ajautunut naapurin kaistalle.
Täytyy kyllä myöntää, että nuoruudessani autoni "ajoivat" ojaan muutaman kerran, mutta olin kyllä silloin itse ratin takana. Kerran myös autoni "ajoi" minut väärälle kaistalle ja "autoni" törmäsi ohittavan auton kylkeen, mutta enhän minä siitä "autolleni" kovin vihainen ollut, sillä "autoni" ei voinut heti ymmärtää minun ajatuksiani menosuunnasta. Talvella "autoni" tietenkin luistelee omia aikojaan, sillä enhän minä autoilijana viitsi ajaa "autollani" vallitsevien olosuhteiden mukaan, vaan annan "autoni" määrätä suunnan ja vauhdin. Joskus käy niin, että "autoni" päättää ajautua ojaan. On ne autot niin kummallisia.

Anonyymi kirjoitti...

Niin lapsena jo tajuttiin että talvi tulee ja ala-asteella viimestään opittiin tuo asia. Toinen, mikä on huono talvikeli? omasta mielestä se on ihan normaali talvikeli että lunta sataa, on jäätä ja pakkasta. Epänormaalia on taas tämä ns. normaali talvikeli mistä puhutaan, mikä se sitten on, sekö että suola ja hiekotusautot menee pitkin tietä? kylläpä se on aika epänormaali talvikeli semmonen. "talvi yllätti" urpot pitäis lähettää etelänavalle ,sielä ois "talvi" kokoajan, ei pääsis yllättämään.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/116670-nyt-jo-talvi-yllatti-autoilijan-suomessa