torstai 12. heinäkuuta 2007

Sääennusteet ja sammakkomiehet

Jos joku vituttaa (kyllä vaan, monikin asia), niin yks niistä on kaikki mahdolliset sääennusteet. Mäkin tässä hinailen ja kyylään jotain vitun forecaa. Ikään kuin muakaan kiinnostais paskan vertaa, minkälainen sää missäkin on. Jos paistaa, niin vituttaa. Jos sataa, niin vituttaa kahta kauheammin. Vitunko väliä siinä sitten on, tiesikö sen etukäteen vai ei? Ja jos tiesi, niin vitutuksen kokonaismäärä on isompi, koska huono sääennuste ehtii vituttamaan jo ennakkoon.

Mutta vielä sääennusteitakin enemmän vituttaa sammakkomiehet, jotka iltapäivälehtien sivuilla hyvissä ajoin maaliskuussa ennustavat, että nyt on sateinen kesä tulossa. Ei vittu! Tämän päivän yhteiskunnassa on vielä niitä urpoja, jotka maksavat siitä, että saavat kuulla jonkun saatanan sammakonvahtaajan väsyneitä arvioita. Sitten valitetaan, kun tulee paska kesä. Mitä vittua sitä etukäteen pitää valittaa?!?

Sammakkomiesjurpo-vitutuksen rinnalla kulkee kyllä vitutus niistä ihmisistä, jotka poltteessa noita ennusteita kuuntelevat ja siten ruokkivat uusien kurnuttajakyylääjänilkkien syntymistä. Saatana! Ansaitsevatkin paskan kesän. Jatkuvaa auringonpaistetta, jos viljelevät jotain vitun plänttiä ja toistuvaa sadetta, jos pitävät auringosta. Siellä sitten saavat kolmen neliön kesämökissään haaveilla paluustaan työpaikalle. Tai vittu ihan missä vaan ja mistä vaan.

Vittu kun ihmiset on tyhmiä!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkein eniten vituttaa meteorologit, jotka kertoo minkälainen sää on OLLUT tänään... niinku sitä ei muka ite ois pystyny HAVAITSEMAAN. Saatika sitte, että minkälista keliä on pidelly jossi helvetin perähikiällä(jossain sen niminen paikka kuitenkin on) Ja ilmatieteenlaitoksen sivuillaa http://www.ilmatieteenlaitos.fi/saa/sadejapi.html voit taivastella menneiden sadealueiden liikkeitä jälkeenpäin puolenvuorokauden viiveellä. (kylläpä tua on satanu vitusti ku on noi punasta!!) Eikös ennusteista olisi kuitenki enemmän hyötyä tavallisille pulliaisille? VAI HÄ?! Kai se sitten on vaan nii ettei se huojuva liimatukka runkkarin meteorologin koulutukseen oo kuulunu muutaku sitä notkumista ja tärkeilyä. Mannosen Mette ("Mette täälä hei, tai sitten ei") on taas aivan eri kaliberia. Mette ainkin totee suoraan että ei tiedä sataako vai paistaako ku voi olla iha mitä vaa. "Todennäkösesti on jotai -35c ja +35c väliltä vettä voi sataa missävaan muodossa ja sitte varmaan... ei tiä mitä on." Muttaku mutristelee ja killitää lehmänsilmillään nii eipäkai kukaan pahastikkaan sano. Paras esimerkki on nelosen sää ennusteet niitä ei edes kerro ennustava meteorologi vaan, joku malli tai muu tyhjäntoimittaja. Tällöin meteorologia ei voida haukkua. "Se nyt vaan on sellanen homma että eihän toi hempukka voinu tietää minkälainen keli on 6 tunnin kuluttua ku se on vaan malli..."

VITTU! Tätä tulis, muttaku veri ei enää kierrä.....

Ja eikös se Foreca ole ruottalainen lafka?

Esa-Petteri

Anonyymi kirjoitti...

Vituttaa kyllä pahemman kerran saatana forecan veivailut, vittu kun kehutaan että nyt voidaan ennustaa luotettavasti sää kuukaudenki päähän, mutta tuntuu olevan aivan helvetin vaikeaa ennustaa se edes seuraavalle päivälle ilman että sitä saatanan ennustusta muutetaan kokoajan. VITTU! Pistää vähän vituttamaan koko homma saatana. Jos meteorologeilla olis joku helvetin tulospalkkaus niin ei paljoa tarvis niidenkään rahojaan esitellä SAATANA! Vittu miten paska ihmisryhmä koko vitun meteorologit. Auschwitziin koko porukka!

Anonyymi kirjoitti...

haha. Teitä vitun kuramunia vituttaa ku muut valittaa siitä sun tästä. Yrittäkää vittu joko hirttää ittenne tai sit tehä jotain kehittävää! Ei tässä voi muuta ku nauraa teille, ei vittu :D:D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tästäkin tyhjänpäiväisyydestä. (edellinen)
Mikä nilli.