keskiviikko 18. heinäkuuta 2007

"Joo-o, just."

Vittu! VITTUVITTUVITTU! Vitun vittu!

Arvaat (tai montako teitä nyt vittu siellä onkaan) varmaan, että vituttaa. Ja vittu että vituttaakin oikein huolella. Saatana.

Ne saatanan tyypit, jotka koko ajan niille puhuttaessa sanoo päälle jotain "joo", "just", "aha", "joo-just-aha"... VITTU! Mikä vittu siinä on, että pitää koko ajan toistella jotain vitun joojust-mantraa. Let's make things clear: jos mä puhun sulle, NIIN SÄÄ JUMALAUTA PIDÄT SEN TURPAS KIINNI JA KUUNTELET!!! Vittu!

Jos haluat puhua päälle, koska puhun paskaa, niin okei, fine. Mutta älä nyt jumalauta toistele noita siinä kun joku kuolaa valuva apina. Vittu tekee mieli joskus vetää noita tyyppejä lättyyn. Siinä sitä sitten nyökkäillään ja herraties mitä tehdään. Toivottavasti sentään ite ei luulla, että annetaan kuva siitä, että "tässäpä nyt pädenkin, kun pomo puhuu ja meikä nyökyttelee". (Ja älkää luulkokaan, että mä oisin joku pomo. Seuraan vaan vierestä.)

Vittu. Lopettakaa se vitun rasittava tapa! Saatana.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hmm, joo'o. just. näinhän se on.

Anonyymi kirjoitti...

aha

Anonyymi kirjoitti...

Kasva aikuiseks :D

Anonyymi kirjoitti...

tuota(KIN) shaissea taidettiin tuputtaa joskus ala-asteella. Jotain hevetin "näin keskustelet sivistyneesti" -paskaa. Siinä taisi olal että kuuntelijalla pitää vittu jupista jotain joka väliin, tai muuten ei vaikuta kiinnostuneelta. Että tällasta.

Anonyymi kirjoitti...

Linkin park:

"shut up, when I´m talking to you!"

Mane kirjoitti...

Entäs nää pomot pomot jotka toisteleee toistelee asiaansa asiaansa.

Ihan vituttaa vituttaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Siinä taisi olal että kuuntelijalla pitää vittu jupista jotain joka väliin, tai muuten ei vaikuta kiinnostuneelta."

Noin se taitaa tapakulttuurissa mennä, että täytyy täristä ja ynistä kuin CP-vammainen apina, jotta tehdään toiselle mahdollisimman selväksi, että "KYLLÄ MUA VITTU KIINNOSTAA SUN JORINAT JA KERROHAN TOTANOINII LISÄÄ". Ei riitä että katsotaan päin, vaan pitää osoittaa 100 % mielenkiintonsa sitä kohtaan kun toinen kertoo miten se meidän pikku Jorma-Noora oppi sanomaan että voihan vittu.

Anonyymi kirjoitti...

JOO-O t:veijo

Unknown kirjoitti...

joo o justihin että tällästä joo o että on hauskaa joo o

Anonyymi kirjoitti...

Ihan samaa mieltä

Anonyymi kirjoitti...

juu-u :D

Anonyymi kirjoitti...

joo`o

Anonyymi kirjoitti...

jaha juu aha

Anonyymi kirjoitti...

kuka haluaisi haistaa paskalle haisevaa perse reikääni