tiistai 17. heinäkuuta 2007

Yleisönosastolle kirjoittavat torpedot

Tänään (vittu tänään ei enää ees oo tänään vaan huominen, mikä vituttaa myös ihan sopivasti) on kyrpiny aika moni asia. Muun muassa se, että edes blogiin ei enää saa kirjoittaa ilman, että joku 1000 vajokkia päivässä käy pällistelemässä, kuinka ne Pasa ja Atpo onkaan niin rajattoman dorkia jurpoja.

Mutta se, mikä tässä ihan maajoukkuetasolla vituttaa, on lehtien yleisönosastot. Ei jumalauta! Mikä vitun järki siinä on, että maassa, jossa toimittajatkin on niin onnettomia neppailijoita, että niiltä pitäisi kieltää kirjoittamisen lisäksi myös oleminen, annetaan jonkun Sivustaseuraaja vm. 27:n kirjoittaa julkiseen mediaan, kuinka on pöyristyttävää (tai pysäyttävimmässä tapauksessa pyöristyttävää), että johonkin saatanan kukkaistutuksiin käytetään rahaa, vaikka lonkkaleikkauksiin on jonoja, eläkeläisillä ei ole kavereita ja Pasa on ilman toosaa. No eihän siinä mitään järkeä olekaan! Ainoa oikea foorumi ko. speden avautumisille on keräyspaperi-Molok! Vittu näin on!

Mutta niin vaan Aamulehdessäkin on joka helvetin aamu sivullinen jonkun elämäntapaidiootti-kukanpolttelija Pekka-Uolevi, hum. kand.:in kirjoituksia siitä, kuinka markkinatalous riistää hänen vapauttaan olla tekemättä mitään (paitsi poltella sitä kukkaa) ja ajaa tämän maailman kadotukseen. Ja kaikista mahtavista tässä paskassa on se, että on oikeasti olemassa tyyppi (Uusi suunta elämälle jo tänään!), joka silmät kirkkaina lukee Pekka-Uolevin huuruisen tekstin ja kirjoittaa samalle kaatopaikkapalstalle kiitoksen siitä, että Peksi avasi hänen silmänsä. Kyllä on pirun paksua kamaa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Näin se menee. Päätoimittajalla on helppo julkaista näitten vm22 lonkkaleikkausjono tarinoita. Ne kun nyt eivät herätä kenessäkään minkäänlaisia tuntemuksia, tai oikeasti kosketa ketään.
sitte jostain vitun mehmed kuvista on koko sosialisti paska maa polvillaan sensuroimassa itseään.

En lue aamulehteä(kään) mutta mikähän kaveri mahtaa olla kysesssä? Täällä vapaassa maassahan rikollista tunnsutaa käyttäneensä laittomaksi määriteltyjä päiheitä. Ettei esim lapset hairahda jne.

FIIIDUUUUMMM!!!1 :D