torstai 12. heinäkuuta 2007

Vittuun huoltoyhtiöt

Ei vittu!

Muutinpa tässä joku aika sitten. Tai vitut mä mihkään muutin. Kannoin vaan tavaroitani häkkikaappiin, kun asuntoa pititkin remontoida ja sen takia sovitusta luovutusaikataulusta venyä kuukausi! Ehkä sovitusta vuokranmaksustakin voi venyttää kuukauden. Saatana.

No joka tapauksessa kannoin romuni sinne (mikä on muuten yks paskimmistä asioista, joita tiedän. Romujen kantaminen, mistä vaan mihin vaan ja minkä tahansa romujen. Vittu se on perseestä!) ja mietin, että onpa vittua puuhaa. Nyt sitten kuukausi on kulunut ja asuntoon saa mennä, kunhan hakee ensin avaimen.

Joku luulisi, että avain haetaan vuokran antajalta. Ehei... ei sinne päinkään. EI VITTU LÄHELLÄKÄÄN! Se saatanan metallinpala pitää rontata Suomen hienoimpien karttapalveluiden mukaan 20km päästä toisesta kaupungista, jossa ko-huoltoyhtiö suvaitsee sijaita! Ei saatana! On kyllä enemmän perseestä kun moni muu vähemmän perseestä oleva juttu. Vittu!

Tässä sitä sitten mietitään, että millä vitulla nyt sitten (varmaankin taksilla) meen ne vitun avaimet hakemaan. Ehkä jätän ne sinne. Asun vaikka sillan alla. Ihan sama.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No vittu!

Just toi sun vitun blogikaveris avautu jostain urheilun puutteesta. Vittu kaljat mukaan ja käveleen...

Älä tee itestäs mitään vitun marttyyria, multa et saa mitään vitun sympatiapisteitä.

-tunkki