maanantai 16. heinäkuuta 2007

Mun säkällä

Vitun vitun vittu!

On "jonkun verran" vituttanu viimeaikoina! Eikä ihan vaan muutama asia. Yksi on kuitenkin ylitse muiden. Nimittäin. Mikä vittu siinä on, että 99 %:lla porukasta on keskimääräistä huonompi tuuri. EI VITTU VOI OLLA!

"Mun säkällä siellä sataa ihan varmaan vettä". No ihan varmaan joo! Kuinka joku hyypiö voi kuivin huulin väittää, että juuri hän saa aikaan sen, että jossain vitun suvijurpojen kokoontumisajoissa sataa?? Kyllä on pokkaa! Onhan itsestään selvää, että jos kyseinen nilli ei olisi paikalle mennyt, niin kyllä olisi sää suosinut.

"Mun säkällä mä en kuitenkaan pääse sinne kouluun". Saatana! Säkällähän on melkosesti tekemistä sen kanssa, että joku on niin juusto, ettei osaa vastata kysymyksiin oikein. Kaikilla muilla taas on niin hyvä säkä, että voi tehdä kokeen silmät kiinni. On se nyt vittu!

"Mun säkällä tästä autosta loppuu bensa ennen huoltoasemaa." Mistä näitä sikiää? Huh huh! Auton tankkaamisella ei olekaan mitään tekemistä sen kanssa, onko tankissa tavaraa. Ei. Kyllä se on tuuri, joka jyllää kyseisessä asiassa. Ja on sanomattakin selvää, että suurimmalla osalla ihmisistä ei näissä asioissa paljon tuuria ole.

Noniin. Näitä esimerkkejähän nyt olisi niin monta, että vituttaa ajatellakin niitä. Mun säkällä kun yleensä (aina) vituttaa ihan huolella.

Antaa olla.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei vittu, mun säkällä mää aina eksyn tälläsille vitun turhille sivustoille.

Lisäksi pistää vituttaan noi "kyllä joo" -ihmiset. Joko se on vittu kyllä tai sit se on joo. Ei kumpaakin...

Anonyymi kirjoitti...

vittu just mun säkällä mää jumitun kans tällasille sivustoille ku pitäs pitsaaki mennä hakee ja sitte valittaa poikkikselle ku on vähä läski olo VOI VITTU

Anonyymi kirjoitti...

Ei saakeli pojat, tää on niin hyvää läppää

Anonyymi kirjoitti...

tuo johtuu nyt siitä että täkäläisitä 99% on yleensäkin kyynisiä ulisioita.

Aina on vittu ulina jostakin, mutta äly ei riitä sisäistämään mistähän kyseinen asia johtuu ja mitä sen hyväksi pitäisi tehdä. Ilmeisesti sosialismi rappeuttanut sen vähäisenkin kunnianhimon.

Mikäs ihme se on että näillä aina tuntuu vastustavan. Kai se on jotenki koodattu näitten ryssä/ugrilais miksien geeneihin.