perjantai 27. heinäkuuta 2007

8 euron ostoskärryt

Vitun vittu ja sama käänteisessä sanajärjestyksessä! On se vaan niin mahtavaa, kun vähän rustailee tänne ylös vituttavia juttuja, niin välittömästi jotkut narisevat tämän illan taiteilijat ja turkiksia vapauttelevat läskit kettutytöt ovat kertomassa, että et sä nyt Pasa hei saa olla sitä mieltä, että KELA on paskahuusia vastaava laitos tai että muijat eivät saisi paisua 27 kiloa heti, kun Jari-Taneli on pokattu.

EN MÄ MIELESTÄNI OO KYSYNY KENELTÄKÄÄN MITÄÄN! Voin luvata, että noi samat asiat vituttaa mua vaan kahta (tai kolmee) kauheemmin, jos joku ituhippi tulee mulle kertoon, että ethän sä voi noin ajatella. No enpä varmaan niin! Vittu sentään! Kattokaa mua!

Noniin, kyllä taas kuivaa suuta jo ennen kuin päästään aiheeseen. Kiitti vaan. Onneks (joo, onnestahan tässä kaikki riippuu) on vähän kevyempää kamaa näin viikonlopun alla, niin ei tarvii kenenkään kiihkoilla turhia.

Pasa (eli meitsi) ja muutama muu vatipää meni tuossa taannoin paikalliseen seurustelu- ja ruokaravintola Prismaan. Agendassa oli muutaman (3-99 kpl) keskiketterälaatikon hankkiminen. No, sekin vitutti ihan sopivasti, mutta vasta ostoskärryillä alko kuuppa viheltään tyylikkäästi. Arvatkaapa, oliko mukana yhtään euron taikka viiden markan (mitä vittua!) kolikkoa, jota se vitun lukonpaska olis syönyt! No eipä ollut ei! Vittuun kaikki limaset kolikot! Kas kun kärry ei kinunnu multa hopeataalereita!

No, leuka rinnassa pojanklopit sitten menivät infotädiltä (läski) kitisemään, josko sais jonkun poletin, että sais kärryt ajoon. NO EI VITTU TIETENKÄÄN SAANUT! Onhan se nyt ilmiselvää, että jos mulla ei oo oikeenlaista kolikkoa, niin ei paljo tarvii tulla ko. kauppaan ostoksille! Ja koska tässä ei luonnollisestikaan ollut tarpeeksi, niin seuraavaksi jysäri IPA (iloisen palvelun ammattilainen) keksi ehdottaa, että heillähän on myynnissä vitun hienoja avaimenperäpoletteja, jotka käyvät kärryihin! No mutta! Hintakin vaan kahdeksan euroa! Paistoihan se päivä viimein risukasaankin (+ pari muuta vitun tyhmää ja epärelevanttia sanontaa).

SAATANA! Olis nyt myynyt mulle edes sen viiden markan kolikon.

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Virolaiset 1 kroonin kolikot sopivat muuten suomalaisiin ostoskärryihin, niitä kannattaa jättää taskun pohjalle Viron reissulta eikä heittää Itämereen. Niillä kun ei ole mitään rahallista arvoa, ne voi jättää ostoskärryyn, jos ei jaksa palauttaa kärryjä että saisi kolikon takaisin.

Mut miksi vitussa ette voineet vaihtaa seteliä kolikoiksi kassalla tai siinä infossa? Vai eikö ollut kukkarossa seteliä? Oottekste jotain vitun köyhiä!?

Anonyymi kirjoitti...

Hahahahaah!!! Tiedän juuri tämän poletti-ongelma-tunteen....

NIIN rasittavaa. Onneksi anoppi on lastannut auton täyteen kaiken maailman poletti Poletteja joita hän saa kaikita vittu ystävällisiltä kassatädeiltä ilmaiseksi.

Toisaalta, me käydään prismassa vaan kerran kesässä. . . . . .

Anonyymi kirjoitti...

Vittu, miten siisti blogi!

En ole aikaisemmin käynyt täällä ja jo ensimmäiseen vittu-sanaan jäin koukkuun... :P

Poletti-ongelma on minulla akuutti ja krooninen. Plus kiskon perässäni kaupassa kahta alle kolmivuotiasta, joten 'ihan kivaa' mennä näiden pikku-pygmien kanssa vaihtelemaan seteleitä.
*Marianne*

Anonyymi kirjoitti...

Toden totta. Nykyään on onneksi meitsillä mukana yleensä semmoinen hieno Ford-avaimenperä, mistä saa kärryn kolikkolokeroon sopivan poletin irroitettua... :)

Anonyymi kirjoitti...

niitä poletteja saa ihan ilmasiks kaikilta vitun messuilta (varmaan myös sieltä asuntomessuilta!) ja sit ne voi ihan ite kiinnittää omiin avaimiin koska niissä on reikä sitä varten! oletan että sulla on aina avaimet mukana. ongelma ratkaistu ja paskapäät tuhottu. \o/

Anonyymi kirjoitti...

hyvä Kaisa...joo sehän meneekin niin vitun helpoksi, että kun sitä vitun polettia eikä viiskytäsenttistä ole niin lähtee vaan hakeen sen sieltä lähimmiltä messuilta....joooooooo!!! Ja tulee melko vitun kalliiks maksaa eka sinne messuille se 10 euroo (ja kun yleensä messut on niin vitun kypsiä ettei niillä jaksa ees käydä) ja sit tyytyväisenä tunkee se poletti niihin vitun kärryihin!!

Ja mikä vittu siinä on että niihin menee aina se kolikko mitä sulla ei just ole...pitää aina varata vittu kaikkia kolikoita mukaan kun koskaan ei tiedä meneekö sinne 20c, 50c vai euro? Voi ristus! Eikö se olisi ihan hyvä niillekkin siä vitun prismassa ihan jees homma jakaa niitä poletteja ilmaseksi asiakkaille, kun joku taulapää jättää laiskana sen kärryn lepään johkin parkkipaikan nurkkaan ja sen jälkeen 50 muuta tunkee sen vitun kärrynsä sen perään...mahtaa työntekijöitä vaan vituttaa kerätä niitä kärryjä ympäri lääniä!!

No joo, tää on taas tätä...voi vittuilla takasin vapaasti jos ottaa nokkiinsa...

Anonyymi kirjoitti...

Rupee pikkuhiljaa vituttaan toi captain bullshitin yritys varastaa koko vitun show omilla (niin vitun nokkelilla) kommenteillaan. Todellakin kommentoin ja vedän nokkiini... lopeta se omien (muka) nokkelien tekstien kirjottaminen...
(joo ja tossa on parille teiniangstille lisää pisteitä että pärjäilevat) vittu ku en saanu sovitettua mihinkään Quuta enkä Xäää

Anonyymi kirjoitti...

Säkin taidat Paska-Pasa kulkea sinne ruokaravintola prismaan sillä isukin hikisellä Skodalla, että ne keskiketterät saa kulkeen jossakin (olettaen, ettet kuulu siihen jengiin, joka vetelee ne keijot saman tien ja vielä 24/7 siellä uffin laatikon vieressä, missä muutenkin asustavat). Samasta paskaläävästä voit ostaa paljon halvemmalla, vain 4,90€ hienon SKODA-AVAIMENPERÄN, jossa on mukana myös (jännitys tiivistyy...) POLETTI! Eikä tarvi maksaa 8 euroa, kyllä IPA on nyt vedättänyt Pasaa 100-0. Isukkikin on sitten niin vitun vittuuntunut avaimissa roikkuvasta uudesta killuttimesta, että saattaa ostaa Paska-Pasalle vitutuksissaan siksterin!

Anonyymi kirjoitti...

vai että anonyymia vituttaa...no sehän on vain pelkästään hyvä juttu, muutenhan olisit aivan turhaan tällä blogilla! Ja miten nin "muka" nokkela, meitsihän on nokkelin ikinä...jopa itteenikin vituttaa kuinka nokkela olen!!!
Ja jos teikäläisen lukukapasiteetti ehtyy jo pääkirjoituksen osalta, niin herra/rouva/neiti on hyvä ja jättää kapitaanon tekstin väliin! Komentajalle riittää hyvin että joko Pasa tai Atpo lukee nämä mukanokkelat kommentit!! Ai että mä kärsin!

Anonyymi kirjoitti...

Onneks meikällä on ihan oma maasta löydetty Prisman "vip-poletti" kärryntarpeen varalle. ;) Tosin "natsisiwan" kärry prkl ei suostunut sillä irtoamaan..

Asiallinen blogi muuten. X)

Anonyymi kirjoitti...

Pitää olla melkoinen idiootti, jos vielä nykypäivänä yllättyy, ettei kärry lähde matkaan ilman kolikkoa/polettia. Ja tämä systeemihän on olemassa vain ja ainoastaan noiden samojen idioottien takia, koska muuten nämä idiootit jättäis kärryt notkumaan pitkin ja poikin parkkipaikkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Holkerin Harri aikoinaan sano näistä ruokintapaikkoille ja huoltoasemille tulleista "PALAUTATHAN ASTIASI RULLAKKOON HAISTAVITTU" lapuista. " Elkää ihmiset viekö niitä lautasianne, se on aina yhdeltä ihmiseltä työt pois" [rinnastaen niihin kärryihin]

Anonyymi kirjoitti...

hianoo holkeri, juurikin näin

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan kenellekään tullut mieleen kokoilla muuta kuin "ohjekokoista" kolikkoa niihin kärryihin?! Jos siinä lukee 1/2€, niin siihen sopii useimmiten myös 20c jne. Ei aina kannata ruveta poraan ettei löydy just sitä mitä pyydetään...

Ja voi herran jestas kun eräässä täällä mainitussa automarketissa sattui kerran yhden herran mukaan lähteä erään rouvan kärryt yhdestä hyllyvälistä (herra huomasi asian vasta kassalla jolloin siitä kuulutettiin), niin rouvan vitun sisältörikas elämä oli kiinni saako hän kärryissä ollutta euroa takaisin (niissä vaihtuneissa kärryissä oli 50c ja sitäkös rouva ei uskonut). Vittu mikä show siitäkin seurasi. Jos on elämä 50sentistä kiinni niin ei hyvin mee. Vaikka olis kuinka pieneläkeläinen, vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Viinapullon korkin tiiviste kuulemma käy kärrypoletista.

Anonyymi kirjoitti...

Vituttaa nyt kyllä eniten tuo lyhenteiden ihan perseelleen menevä käyttö. Kun rahasta puhutaan niin se on 20snt eikä 20c! Ihan eri juttu prkl!

Aavistuksen vähemmän täällä internetin ihmemaassa tuo väärinkäyttö ahdistaa mutta kun sitä näkee jossain muka-hienojen firmojen painetuissa mainoksissakin. Onko niin vaikea oikolukea jos yrittää tehdä vaikutuksen ja vielä rahaakin?! Häh??

Anonyymi kirjoitti...

"Pasa (eli meitsi)"
Voi HELVETTI onko vituttavampaa kun tuo MEITSI TEITSI??? Käyttäkää ihmisten kieltä!

Anonyymi kirjoitti...

haistakaa Lasse Aholan paskaa ja perse reikää saatanat