perjantai 20. heinäkuuta 2007

Hormoniurpot ja muut wife beater –runkut

No voi isäkissan vittu!

Pieni ajatusleikki tähän alkuun. Ei vittu mä en voi keskittyä mihinkään ajatusleikkiin! Saatanan vittu että taas ottaa tääkin asia päähän. Miks vitussa ei voi yhteenkään kesäfestariin, -juhlaan, mihin tahansa tapahtumaan mennä niin, että vastaan, eteen, taakse, sivuille, vittu mihin vaan, tulee seittämän vaimonhakkaajasalihinttiurpoa?

Niin just, niitä keskenkasvusia amisdropoutnillejä, jotka on paikannut puutteellista pituuskasvuaan hommaamalla kunnon hartiat! Niitä, joiden kanssa et halua päätyä keskustelemaan mistään ja jos itse saisit päättää, niin et niitä mitenkään muutenkaan ikinä tapaisi (pätee kyllä kohtuu moneen muuhunkin ihmisryhmään). No joka tapauksessa näitä rautaa tankoon –nuijia patsastelee kaikissa tapahtumissa nuuskat huulessa ja vaimonhakkaaja –paidat päällä hikoilemassa ja esittelemässä, kuinka vitusti on taas ranen kanssa käyty ”salilla”.

Ei vittu. Vika voi kyllä olla myös omassa miesmaussani, mutta mulla on kohtuu vankka uskomus siitä, että näiden tyyppien suusta harvoin tulee Mensan jäsenjulkaisun kuukauden sitaatteja. (Ei vittu... pitkin sanoa Mensa... ei saatana! Siinä on taas toinen ihmisryhmä, josta en välittäisi kuulla. Saatanan valopäät! Tämänkaltaisten yhdistysten ainoana hyvänä (tai vähiten huonona, miten vaan) puolena taitaa olla se, että muuten tämmöiset ihmiset kulkisivat kaduilla muiden riesana. Pahimmassa tapauksessa (Pasan näköinen, äo 173 –nulju) onnistuisivat pokaamaan rumia (onko niitä muitakin?) siiderimötköjä, koska eivät muita saa ja vielä menisivät lisääntymään niiden kanssa. Tällöin ”hyvät geenit” (viitaten, Atpo 7/2007) leviäisivät huolestuttavalla tavalla. Vittu eikö niille mikään riitä?

No ei kai silti. Miks vitussa se mua häirittee, jos joku valkoseen vaimon hakkaajaan, rumiin aurinkolaseihin ja vitun tyylikkääseen Batistinin Koff –lippikseen pukeutunut piittihuulinostanpenkiltävitusti –pelle tuolla saastuttaa läsnäolollaan kaiken, mihin saapuu. Jos ei lähde mihinkään, niin pettyy harvemmin. Vitun hyvä ohjenuora, miks mitään kannattais muka yrittää? Ainoa asia, mikä pysyy on tää vitutus. ”Tää vitutus” viittaa alati kasvavaan kokonaisuuteen, joka saavuttaa ajoittain eksponentiaalisen (joojoo, viittaus) kasvun. Vittu, miks pitääkin olla jotain. Kuten joskus sanoin, jos ei ois mitään, ei vituttais tämäkään. Vittu.

32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:D mahtavaa

--
cinkki

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Mensa-kappaleesta puuttuu yksi kiinnipäin sulkumerkki. Ei mene kääntäjästä läpi!

Anonyymi kirjoitti...

Mä luulin jo, et Atpo on jäänyt Pasan loistavien kirjoitusten varjoon ja lopettanut vähin äänin koko touhun... mutta vielä mitä. Vitun loistava kirjoitus!

Tässä hormoniurpojen touhussa on yks sivujuoni, joka vaatii ny vittu avautumista...

Nää helvetin horppakeijot vetää perässään näitä ihan tavallisia vitun jurpoja, jotka haluaa olla kuten nää wifebeetterit. Ei helvetti, otetaan esimerkki:

Käyn toisinaan salilla ja siellä törmää näihin keski-ikäsiin jurpoihin. Ne vittu kuvittelee olevansa jotain tonihalmeilta ja rupee siinä sitten vääntään vittu penkkiä.

Ei helvetti, ne pistää 150kiloo tankoon ja rupee selkä 90-asteen kulmassa vääntään sitä rautaa ylös! Ei vittu, siinä ne aikansa puhisee ja pompottaa sitä tankoo rinnan/mahan/kaulan päällä. Siis oikeesti, ei vittu! Sit sieltä saattaa välillä kuulua hiljasella äänellä: "tuukko vähä jeesaan..."

Ja tätä saatanan rumbaa jatkuu useesti vittu melkein tunnin. Vittu hei, miks helvetissä ne tekee vittu penkkiä tunnin. Ja se tyyli, ei helvetti...se pistää aina naurattaan. Sit ihmetellään kun 5 vuoden päästä on saatana selkä paskana.

Sit ne vittu kulkee salilla ympäriinsä ja kattelee itteensä peilistä. Voi vittu hei!

-tunkki

Anonyymi kirjoitti...

vituttaako se, että tää blogi on nyt luettavien listalla www.pakkotoisto.com:ssa? vai onko se kenties se syy, että podaajat alkoi hiljalleen vituttamaan oikein kunnolla.

no, kyllä muakin vituttaisi olla laiha ruipelo ja ihan vitun heikko.

t; karpo

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää iltaa,

edelliseen kommenttiin tahtoisin vain lisätä, että huomattavan paljon enemmän vituttaisi olla NOKIAN KUMISAAPPAAN ÄÖ-TASOLLA kuin laiha ruipelo.. VOI VITTU!!! mistä lähtien jotkut ssaaataanan bodarit on alkanu kirjottaan jollekin testosteronimunkyrpäonisompikunvaikka pallitonkinjosurkastunu keskustelupalstalle pätemään omilla lisäravinneruokavalioillaan.. vaikka tää olis kuinka paska blogi tahansa niin ihan pasan ja atpon puolesta alkoi vituttaan että jotkut kaappihomobodarit levittää tätä linkkiä jossain pakkotoisto.comissa... eiisssaaatana... nyt on pakko imeä viinaa ja tuhota pari aivosolua ettei tule vedettyä itteään jojoon tän maailmojasyleilevän vitutuksen jälkimainingeissa..

Anonyymi kirjoitti...

Alko kyllä vituttamaan, ei saatanan saatana. Vitun bodaripellet saa veren kiehumaan päivästä toiseen, heihin kun törmää lähes joka paikassa nykyään. "Lähtis salille", NO VOI VITTU LÄHDE SINNE SALILLE, MUTTA EI SITÄ TARTTIS JOKA VITUN PÄIVÄ KERTOO KAIKILLE VASTAANTULIJOILLE.
Ja sitten saatana, kun tullaan salilta niin kehuskellaan kaikille KUINKA HYVÄ REENI OLI. Hajotkaa vittu itteenne, saatana.
Sitten alkoikin vituttaan PIERESKELY, jota salipellet "harrastavat". Eli kun vedetään kaikkia vitun mömmöjä päivästä toiseen niin maha on aina sekasin ja närästää ja pierettään NIIN VITUSTI. JA JOO, SE HÄIRITSEE YMPÄRILLÄOLEVIA! VITTU!

Anonyymi kirjoitti...

marakatti nillittää ja on oppinut kiroilemaan, mahtaa vituttaa tämä kommentti :D

Anonyymi kirjoitti...

Juu, kyllä muakin vituttais olla niin narukäsi että on pakko itkee kun muut on vahvempia ;)

Anonyymi kirjoitti...

"Vika voi kyllä olla myös omassa miesmaussani" Eli oma miesystäväsi on lyönyt sinua kännissä ja pidät nyt kaikkia salilla käyviä miehiä kusipäinä??
T.<3

Anonyymi kirjoitti...

eihän ne kaikki ketkä salilla käy ni oo mitään horkka ym ym..... jätkiä.
et ohan siellä myös näitä niin sanottuja normaaleja ihmisiä jotka käy vaan ihan oman kunnonsa puolesta!!!!
pakko yhtyä noihin muutaminn kavereihein jotka sanoo et vituttaa kattellaa isompia ku o niin saatana onneton rääpäle joka ei näytä tajuavan asian molepmpia puolia! kannattais ottaa asioista selvää ennen ku alkaa kirjotta jostain mitsä ei tiedä hevonpaskaakaan. LOL

Anonyymi kirjoitti...

fuck the shit

just sunlaisia varten on keksitty viiltely ja vanhentuneiden lääkkeiden nautiskelu

Anonyymi kirjoitti...

Äläs nyt :) sun anoreksia on sairaus :)

Anonyymi kirjoitti...

fuck the shit, fuck the shit
Ota piri huora pää pois sietä perseestä ja avaa silmäs
kyllä mäki tommostä ämmää löisin ku jaksa tommosta paskaa kuunnella
(blogin tekijälle)
Ja te saatanan naru ranteet, runkatkaa vaan lisää jos ette saa ees 30kg penkistä

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä äskesen kommenttin tekijänkaaa, ei kukaan jaksa jos tommonen pilalle pantu horo aukoo päätä.. jos ei oo mitään kiinnostavaa sanottavaa ni mee imee sitä crack piippuus lisäää....
äläkä vittu ämmä rupee yleistää et kaikki bodarit hakkaa naisia..

Anonyymi kirjoitti...

voi vittu näitä "bodarien" kommentteja :D

Anonyymi kirjoitti...

*nauraa molemmille osapuolille lattialla kierien*

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka minusta tuntuu että olisi taas parempi olla hiljaa, sanonpa sanottavani.

Ne käyvät salilla keitä kiinnostaa, ja ne eivät käy keitä ei kiinnosta ja sillä sipuli. Minun käsittääkseni asenteet kumpuavat alunperin jostain syvemmältä kuin omasta kehonrakenteesta. Vaikka erot koossa ja ulkonäössä saattavatkin vaikuttaa pienessä iässä asiaan, niin ei jokainen iso mies hakkaa vaimoaan kuin vierasta sikaa.

Älkää käsittäkö väärin, minäkään en rakasta vaimonhakkaajia tai väkivaltaisia ihmisiä. Suuri osa maapallon kansasta vietäisiin ladon taakse ammuttavaksi, jos se minusta olisi kiinni.

Mutta, treenaus on elämäntapa, ja usealle rakas harrastus jossa viihtyy. Ei ketään kuulu pilkata siksi että he tekevät mistä pitävät, jos se ei ketään muuta vahingoita. Ovatko kaikki intohimoiset golffaajat huonoja ihmisiä koska heistä on hauska pelata?

Ne joilla on ongelma tämän asian kanssa, omaavat
a) Asennevamman
b) Alhaisen ÄO:n
c) Rautakangen poikittaissuunnassa perseessään
d) Tai kaikki edeltävät

Tämä pätee myös heihin joilla on tarve ja pakko näyttää omaa "paremmuuttaan" pienemmilleen, tai muuten ongelmia antaa muiden olla.

PS. On selvää, että alkuperäisen blogin kirjoittanut on ollut provosoituneessa tilassa. Ottakaa se varauksella vastaan.

PSS. En minäkään mikään totuuden torvi ole olevinani, vaikka saatan siltä kuulostaa.

- JM

Anonyymi kirjoitti...

Repesin aivan täysin kun tajusin millaiselle sivulle kirjoitin edellisen kommenttini. :D Kaikkeen sitä riemurasia.net:stä päätyykin.
Kylläpäs vituttaa.

-JM

Anonyymi kirjoitti...

ei kyllä voi muuta kun nauraa tälle blogin kirjottajalle! Ekaksi susta ton textin perusteella tulee mielee 12w angstaava goottityttö joka ei oo tarpeeks saanu huomiota pienenä!

Etkä voi olla 12v vanhempi jos sun käsitys on salilla kävijöistä se että kaikki ovat 2m pitkiä 2m leveitä vaimonhakkaajia?

ps. toi sun kiroilus oli _VITUN_ naurettavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen kyllä mielummin heikko ruumiiltani kuin mieleltäni ja jos joku oikeesti ottaa itteensä tosta tekstistä niin on jotain vialla itsetunnossa tai ehkä se vaan osu pahasti. Jokatapauksessa kannattaa siis harkita sitä että jokaisella on oikeus mielipiteeseen ja sanavapaus antaa oikeuden kertoa sen mutta kaikki mitä mieleen juolahtaa ei ole välttämättä aivan tarpeellista tuoda julki. Koittakaa muistaa että samassa paskassa uidaan kaikki niin että on ihan turha tarkotuksella talloa toisia syvemmälle siihen. Joten ehkä bodareille voisi selventää että aivot ovat myös osa ruumiista jota voi kehittää ja niille jotka haluavat vain pysyä kunnossa sellainen tiedotus että aivot kuluttavat noin 30% ihmisen käyttämästä energiasta että miettikääs sitä, sekä niille älykkäille ihmisille jotka pilkkaavat näitä ruumiillisesti vahvempia tiedoksi että terve mieli asuu terveessä ruumiissa ja tämä on totuus. Nauttikaa elämästä ja älkää estäkö muita nauttimasta siitä.

P.S Vitutus syntyy ihmisen tyytymättömyydestä itseensä ja tekoihinsa. Tai siis tämä on minun mielipiteeni ja voitte aivan vapaasti muodostaa omanne.

Anonyymi kirjoitti...

vitun tynnyririntaisetniskattomatbodari homot ootteko koskaa kattonu peilistä kuinka vitun säälittävältä se tynnyripukeutuminen näyttää..

Anonyymi kirjoitti...

olisipa hauskaa nähdä tuosta atposta kuva ja siis oikea kuva miltä hän näyttää? tainnut tulla salilla joku pienempi äijä rinnalle ja nostaa enemmän painoja kun hän... nooh... jokaisella on joskus essari tiukalla

Anonyymi kirjoitti...

Heh. Harvinaisen hyvät naurut saa jo kommenteista. On kyllä totta, että partnerin pahoinpitely edes sanallisesti on selvä merkki oman ajatusmaailman ja arvomaailman köyhyydestä, ja hirteen mokomat joutaisivat. Monet bodarit luulevat olevansa maailman napana, koska ovat vain muita pikkaisen vahvempia. Mutta kylläpä tilanne on myös niin, että monet rasvalettiset dataajapelleroikulat luulevat hekin olevansa muita parempia, koska äo sattuukin hipaisemaan niitä pikkaisen korkeampia lukemia, kuin keskiverto-ihmisellä. Ja molemmat osapuolet raivostuvat silmittömästi, jos joku keskiverto heebo tuleekin ja vetää joka tilanteessa paremmat tulokset kuin hän itse. Puhun silkasta kokemuksesta. Itse olen rillipäinen, pyöreähkö, mukava ja älykkääksi tituleerattu heppu. Käyn satunnaisesti salilla pitääkseni kuntoa yllä, ja kyllä on alkanu kuittia tulla heti, kun on mennyt ja vetässyt paremmat tulokset kuin joku vakkaripelle. Kuten myös alkaa heti nurina ja hikaripuhe, kun ratkaisee pulmia ja tehtäviä nopeammin sekä paremmin kuin jokin perusnörtti. Ymmärrettävää onkin, että moni on kokenut jommalta kummalta suunnalta vääryyttä, enkä puolustele ketään. Mutta pistääkin ajattelemaan, että miksi helvetissä on alun perinkään mennyt roikkumaan sellaisten seuraan, jotka pääsevät vahingoittamaan joko fyysisesti, tai henkisesti. Valitkaa seuranne tarkkaan.

Anonyymi kirjoitti...

eli jos käyt salilla oot silloin täys kusipää??? sellaisen käsityksen sain tästä tekstistä. Taitaa kirjoittaja olla noin 12-13v. oikeesti ketä jaksaa avautua tästä, hommaisit elämän ja lopettaisit ton turhan ruikutuksen

Anonyymi kirjoitti...

Jep! Itte oon kulkenu salilla ton vitun selän takia jo useemman vuoden, oli muuten niin kipee ettei saatana meinannu enää saada nukuttua, ei yöllä eikä päivällä. Pikku hiljaa alko selkäkipu hellittään(vaikka en vedä mömmöjä) ja aion jatkaa salilla käyntiä niin pitkään kun lapa tärisee (ts. kuolema korjaa) Niin ettei ne kaikki salillakävijät ole hormoonisonneja ja vaimonhakkaajia vaikka joku niin luuleekin.Perkle!!!

Anonyymi kirjoitti...

joo. ompas joku saanut hauskan idean että ihan hehheh. vituttaa kaikki... voi jeesus. eli vingutaan ihan väkisin joka asiasta? hienoo... sehän on ihan pirun hyvä idea. ihan pikku vinkkinä tosin... jos ei oikeesti keksi mtn järkevää niin ei sitä kannata kyllä väkisinkään vääntää... joku osais tänkin ehkä tyylillä tehä nii antakaa heidän tehdä jotka osaa ja pelakkaa itte vaikka tetristä...

Anonyymi kirjoitti...

Kertookohan tuo v*ttu sanan käyttö jotain kirjoittajan iästä tai sanavaraston laajuudesta. Hienosti yleistetty. (Y)

Anonyymi kirjoitti...

No voi moro! Blogin tekijälle ei ketään kiinnosta! mee muualle itkee tää on niin naurettavaa ku pitää mennä jo nettiinkin itkee hakee säälii voi moro!
Äläkä ämmä yleistä että kaikki salilla kävijät on wife beatterita niinkun en mäkään yleistä että kaikki naiset on huoria vaikka niitäkin löytyy....

Anonyymi kirjoitti...

Toi meni väärin, kaikki akat on kyllä huoria, hinta vaan vaihtelee.

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi olla nauramatta. :D

Anonyymi kirjoitti...

ääääääää!!!!!!!!juntit!

Anonyymi kirjoitti...

aitaa kirjoittaja olla noin 12-13v. oikeesti KETÄ!! jaksaa avautua tästä. Nyt on ammattikoulun äidinkielenopinnot menneet hukkaan