maanantai 16. heinäkuuta 2007

Syö lautanen tyhjäksi, koska kehitysmaissa ei ole ruokaa

Nyt se sitten tapahtui - alkoi vituttamaan ihan tosissaan.

Tuli meinaan mieleen, kuinka pikku-Pasa aikanaan vietti n. 27 % kakara-ajoistaan jonkun rupisen kaalimoskan ääressä ja mutsi/muori/opettaja/ihan-kuka-vaan
kyttäsi vieressä, kuinka mä en syöny sitä. Ja ennen ei saanut mennä mihinkään, ennen kuin ko. tahna oli mätetty naamatauluun. No miksen sitten syönyt? No koska se oli ihan huikeeta paskaa. Eikä mulla ollu nälkä. Ja vitutti.

Siinä nauttiessani nuoruudestani jääkylmän sienimuhennoksen ääressä ehti miettimään kaikenlaista. Esimerkiksi niitä perusteluita, miksi mun olisi pitänyt syödä jotain, joka muistutti pilaantunutta oksennusta. Paras (mikä vitun paras, voiko tässä yhteydessä puhua parhaasta) oli tää:

"Nyt pikku-Pasa vedät sen soseen kitusiis. Mieti nyt hei niitä afrikan neekereitä, joilla ei ole ruokaa ja jotka siksi kuolee nälänhätään, tyhmyyteen ja lopuksi vielä AIDSiin." Voi helvetin 16! Mikä vitun logiikka on siinä, että kun mä lihon (tai vaihtoehtoisesti oksennan), niin se kyseinen abo sais yhtään sen enempää ruokaa?? No ei mikään! Mä oon helvetin pahoillani, mutta valitettavasti se mun syömä "ruoka" ei mitenkään transportoidu mun mahasta sen aliravitun reppanan vastaavaan elimeen. Ei tää maailma vaan toimi niin!

Ja toinen on sitten tää: "Syö nyt vähän lisää, kun mä tein sitä näin paljon". No en vittu syö! Se, että joku ei osaa tehdä ruokaa oikeeta määrää ei kyllä mitenkään ole mun vika. En mä imuroi jotain helvetin sataa perunaa napaan vaan pelkästä sympatiasta. Lopettakaa mun piinaaminen ja keittäkää ens kerralla vähemmän niitä limasia perunoitanne!

Huh huh.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Repesin =)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on juuri sitä, mitä itse kuulin aikanaan myös joka helvetin paikassa. Koulussa, kotona, mummon luona ja missä vaan mikäli oli evästä pöydässä.

Anonyymi kirjoitti...

Ja sekin vielä, että ruoasta kieltäytyminen otetaan jotenkin henkilökohtaisena loukkauksena..mummut ja äidit keittää sielunsa sinne hernekeiton sekaan.

Anonyymi kirjoitti...

Vitutti jo valmiiks mutta heti pamahti armoto vituttus päälle ku luin ton ensimmäisen kommentin. Olipa vitu hauskaa. Vittu että muiden kommentit voi vituttaa!

Anonyymi kirjoitti...

Vittu että mulla vituttaa ku "pääsee" lukemaan jotaki vitun nillitystä siitä että kommentit vituttaa. Eikai sitä oo pakko lukea niitä vitun kommentteja jos ne vituttaa niin vitusti.

Anonyymi kirjoitti...

hyvä viesti tai mikälie tuo. Siinä on pointtia ja asennetta.

Anonyymi kirjoitti...

...jos se maistuu paskalle sen on yksinkertaisesti oltava paskaa...ja kaalilaattikkohan maistuunäyttäähaiseekuulostaatuntuu juurikin paskalta! Ja kaikki jotka siitä paskasta tykkää ihmettelee ja pudistelee päätään että onpa nirso kun ei syö paskaa!! MITÄ VITTUA!

Kattelin joskus aikoinaan jotain helvetin huonoa seksiaiheista ohjelmaa, olisikohan ollut subtv vai peräti tvtv...kuitenkin, siellä oli joku lateksihuora vierailemassa ja kertoi pissakakka fetisseistä ja siitä kuinka häneltä ihmiset tilaavat "papanoita" ja kusta eli ureaa syötäväksi ja juotavaksi( no huhhuh!!!). Siinähän sitten tilaileen ja kun tarjoilen sitä sille kaalilaatikkokusipäälle niin ihan turha ruveta kieltäytyyn, varsinkin jos upotan hätäseen oman lusikkani siihen kaalimössöön ja imasen suuhun...siinä vaiheessa on enemmän kuin kohtuullista pistää parikin papanaa ja ehkä vielä huuhdella kusella alas...ja jos ei maistu niin loppuu jumalauta se mussuttaminen kaalin syömisestä!!!!

Onneksi Herra Kapteenin omat porukat eivät kuulu paskakaalinsyöjiin, olen kotipuolessa päässyt vähemmällä!!

Tällästä tänään!

Anonyymi kirjoitti...

Surullisen totta.

Anonyymi kirjoitti...

Vitun hyvä.

Anonyymi kirjoitti...

Saatanan saatana. Selkärankaa pitää olla ja sanotte et ei haluu lisää. Ja sitä paitsi, jos on niin köyhä et ruoka on paskaa ni vittu mee sit ite töihi ja tee ruokas kiittämätön paska.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, tämä nyppii itseäkin. Aluksi saarnataan että "syö nyt saatana kun kehitysmaissakin on ihmisillä nälkä" ja seuraavassa hetkessä jauhetaan paskaa miten "NEEKERIT tulevat tänne vievät työt / naiset / rahat / whatever ja tuovat tilalle korkeintaan Allahin". Voisivat lopettaa moisen jeesustelun!!

Miltzu kirjoitti...

Olen jo vuosia syyttänyt tästä takalistosta (jonka kanssa liikkuminen vaatii "leveä kuljetus" merkinnät) juuri äitiä ja "syö lautanen tyhjäksi" komentoja. Lapsena ei uskaltanut kyseenalaistaa ja aikuisena ei enää pysty kun on niin tottunut mussuttamaan sapuskaa aina kun sitä on saatavilla. Vittu että muuten vituttaa!

Anonyymi kirjoitti...

vittu, että jäi paha trauma, kun piti kerran "mummon MIELIKS" vetää lautasellinen mykykeittoo! en oo antanu anteeks en mummolle, enkä vanhemmille, jotka pakotti syömään sen!

Anonyymi kirjoitti...

jep. lautanen tyhjäksi jos vittu mielii joskus päästä ruokapöydästä pois.
Sitten päivitellään kun "nykyajan nuoret"(tm) on jonkun bullshit tilaston mukaan saamattomia laardiperseitä.
en ole mikään rakettikirurgi, mutta luulis että elimistössä on ihan oma systeemi että jokainen osaa vittu annostaa tarpeen mukaan. :D

Anonyymi kirjoitti...

fingelska ("mä refreshaan tän sivun" , "transportoidu")