sunnuntai 22. heinäkuuta 2007

Huonosti pukeutuvat / rumat paskiaiset

On se nyt taas vittu!

Pitääkin olla kesä ja "ihmisiä liikkeellä". Ei tossa mitään, mutta miks joka vitun kiven alta ryömii toinen toistaan rumempia runkkupettereitä puoleen reiteen ylettyvissä kireissä ja leikatuissa farkkushortseissa ja ilman paitaa tai vaihtoehtoisesti joku "Sex lesson's given here", jonka tämäkin läskirane sai työkavereiltaan ja on niin vitun ylpeä siitä. Saatanan hintit! Pysykää siellä mistä ikinä tulittekin!

Ei vittu mä inhoan jotain Aira Samulinia sydämeni ja kenkieni pohjasta ja mua vituttaa kaikki siinä, mutta mä en voi sille mitään että tommoset idiootit huonosti pukeutuneet paskaperseet vituttaa enemmän kun mikään kohtuus sallii! Mä en vittu pian lähe enää mihinkään, kun joka helvetin kulman takaa tulee toinen toistaan rumempaa sontaläjää vastaan. Vittu onneks pian tulee syksy ja rumat suomalaiset tajuaa taas heittää niskaansa ne jätesäkit, jotka sinne kuuluu. Vittu.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jälleen rautaista asiaa. Onse kumam että joka toinen vitun hinttari kadulla tulee ilman paitaa virne korvissa. Ihmisethän ovat yleensäottaen aika vitun rumia, kuten todettu, niin onko nämä vitun jätkät hukanneet kyseisen memon?

Muijillahan pitää tietysti pukeutua tiukkoihin toppeihin yms. Ihan hyvä niin, mutta kun näistäkin on vähintään yhtä suuri osa täysiä hirvityksiä, kun jätksitäkin.
Jumalauta että vistotti konttorissa kun vieressä oli joku yyber läskiperse lehmä onnistunut puristautumaan komen vaaleanpunaisten topin sisään. Siinä ähisi ja hikosi kuin sika. Yrjö kävi kurkussa asti.

Jos vittu muslimeista piäisi jotain hyvää keksiä, niin se vitun kummituspuku pakko ei tuntunut sillon yhtään paskemmalta idealta.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä saa naisen ostamaan itselleen liian pienen paida? Eikö se muka siellä kaupassa näytä peilin edessä rumalta, kun mahamakkara tulee retkottamaan ulos paidan ja housujen välistä? Eikö sitä muka viimeistään kotona ymmärrä, vaan vielä täytyy saman paidan kanssa lähteä ihmisten ilmoille. Et ole yhtään sen laihempi, jos ostat viisi kokoa liian pienen paidan!

Joojoo kaikki käyttää OC:ssa sellasia peiniä narutoppja ja minihamieta, mutta tää on Suomi helvetti! Jos on ylimääräistä rasvakerrosta talven kylmiä pakkasia varten, niin se kannattaa pitää kesälläkin piilossa!

Sanna Tallgren kirjoitti...

Entä se kun mieshenkilöt menevät kesällä ruokakauppaan ilman paitaa? Osta siinä sitten leikkelettä leivän päälle, kun vieressä joku hikinen karvaselkä mättää hk:n sinistä kärryyn!!!

Anonyymi kirjoitti...

Sanni pisti aika hyvän kuitin...

Mut miettikääs niitä v*tun uuno_turhapuro_paidassa kulkevia keski-ikäsiä juoppoja naishenkilöitä... Niitä meinaan meilläpäin tuppaa tosta lähibaarista pihalle noiden Sannin mainitsemien karvaselkien juostessa perässä! Ei vittu!

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Hih, etusivulla 87x sana "vittu" ja 73x "vitut" erinäisissä yhteyksissä. Miltei yhtä useasti kuin kestosuosikit "on" sekä "ja". Vähempikin vituttaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä eniten vituttaa se, että täällä kusisten pikkupippeleitten maassa ei saa ees kusista pikkupippeliä. Kaikki äijät on jotain vitun homoja tai laydyboyta. Saatana. Sitten, kun muijilla ei oo oikeen tarjotantaa täällä, niin vittu noita lesboja on täällä joka puolella ja saatava yrittää iskee tällasta länkkäriä, vittu. Olis ny täälläkin joku vitun länkkäri läskimahansa kanssa leikatuissa farkkusortseissa, niin ei tarttis joka päivä kattella noita saatanan heppikeppi äijiä vitun leobardikuvioisten käsilaukkujen kanssa. Alkaa meinaan vittu pikkasen oleen puutteessa. Vittu.

Anonyymi kirjoitti...

vittu vetoo että oikeesti oot joku nyssykkäpehmis, jolle on vuosien saatossa kertynyt turhaumia ja ku ei riitä itseriittosuus päivänvalos vittuilemisee ni näitä turhautumia sitte blogissa jesus soikoon pakko purkaa.

vitu jees et tällästäki o kiroileva siili lisäks

please, do carry on

Anonyymi kirjoitti...

Nyt meni liian pitkälle, poika! Jotenkin vielä pitkin hampain kestän sen että täällä dissataan yleisönosastoja ja parisuhteessa lihovia naisia mutta jättäkää saatana ne keski-ikäiset rumasti pukeutuvat ihmiset rauhaan!
He uhmaavat nykymaailman kuristavaa ilmapiiriä eli eivät yksinkertaisesti välitä siitä mitä joku urpo ajattelee. Tai eivät tajua ajatella. Kuinka vain, he vaikuttavat onnellisilta.
Olen kertakaikkiaan järkyttynyt negatiivisuutenne määrästä. Tämä on pahempaa kuin keski-ikäiset, katkeroituneet, humalaiset naiset.