tiistai 30. lokakuuta 2007

Koirat, niiden ulkoiluttajat ja niiden eloa turhaan oikeuttavat supernillit

Kävelin tossa ukkosen merkit kasvoillani kotia kohti joku päivä. No vastaan tuli jonkun surkean pikkupuudelin omistaja (vittu että mä vihaan kaikkia eläimiä, ennen kaikkea koiria) ja tää hellanvitunlettas koitti surkealla äänellään haukkua mulle. No eihän se mitään, se on vaan ”viaton” luontokappale, joka ei täysin ite saa valita elääkö vai ei, koska SEN KUSIPÄÄOMISTAJA PITÄÄ SITÄ VAIKKA HENGITYSKONEESSA ETTEI VAIN MEIDÄN KULLANNUPPU-NUUDELIPUUDELI JOUTUIS KÄRSIMÄÄN!!! Eipä taas muuta kun vittu päähän ja menoksi.

Ensinnäkin, tää ylpeä burberrymuumio alkoi LEPYTELLÄ sitä koiraansa ja ylipäänsä puhu sille kuin ihmiselle. Paitsi että mun nyrkit puhuis kohtuu äkkiä takas, jos joku alkais semmosta paskaa mun lähellä jollekin länkyttää. No joka tapauksessa:
- Äläs nyt kuule Pikku-Vileda jaksa hermostua. Katsos meillä ei oo tässä mitään hätää. No voi nyt sulle tuli paha mieli tosta sedästä. No mennään kotiin... juu... mami keittää sulle...
Vittu että MULLA KEITTÄÄ!!!

Siis ensinnäkin, se sun käyttökelvotonta, rumaa ja keritsemistä + keittämistä kirkuen vaativa pölyhuiskas ei oo ihminen. Se ei ymmärrä sua (tosin ymmärrän kyllä, että sä sitä, koska lienette samankaltaisella tasolla ajatuksen juoksunne kanssa). Sille ei tarvitse keitellä puuroa joka aamu, eikä se muutenkaan kaipaa mitään muuta kun kengän kaaliinsa. Se on jalostettu vuosia sitten kuolleista lajeista ja on rikos, että sun kaltasilla maajoukkuetason urpoilla ylipäänsä on oikeus yhtään mihinkään! Saati tommosen maanvaivan pitämiseen.

On kyllä kohtuuttoman vittua puuhaa se, että kaupungeissa voi tosiaan vapaana kävellä KOIRAN ULKOILUTTAJA SEN VITUN KIRPPU-, ROSKA- JA PASKÄSÄKKINSÄ KANSSA!!! Ja taas multiploitumisen tässä ah niin tutussa olotilassa tuottaa se, että noi ”äly hoi, miksi jätit minut kuusi vuotta sitten” –pellet tuolla yleisönosastoilla ja muilla vapautettu ajattelusta -foorumeilla puolustelevat sitä ihanaa Turpa-Muppea, jonka lopettamisesta pitäisi tehdä terapeuttista kansanhupia. Tai sitten se vitun luontokappale käy jonkun pikkulapsen kimppuun ja yhteen ääneen kauhistellaan, että miten se meidän piski on niin vitun kiltti ja ei se tekis kenellekään pahaa, kunhan vaan haukkuu.

SE VITUN HENKISTÄ JA FYYSISTÄ HENGENAHDISTUSTA AIHEUTTAVA KAMMOTUS ON LUONTOKAPPALE!!! LUONTOKAPPALE, JOKA ON VAHINGOSSA AJAUTUNUT LEMMIKIKSI, KOSKA SITÄ EI SYÖ KUIN KIINALAISET! TÄMÄ VIRHE PITÄISI KORJATA HETI, POLTTOHAUDATA JOKA VITUN RAKKI TÄN PALLON PINNALTA, PANNUTTAA URAKALLA JOKAINEN KOIRAN OMISTAJA, SEKÄ LEIPOA PATAAN JOKA VITUN JEESUSTELIJAA, JONKA MIELESTÄ NIILLÄ ELUKOILLA ON JOKU NÄENNÄINEN OIKEUS HENGITTÄÄ IHMISTEN KANSSA SAMAA ILMAA! EI OLE! HAISTAKAA VITTU!!!

46 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

lol

Anonyymi kirjoitti...

aamen

Anonyymi kirjoitti...

Lähes samaa mieltä. Ei eläimet osaa suomea!

Anonyymi kirjoitti...

asiaa

Anonyymi kirjoitti...

Koiralla ja omistajallaan on psyykkinen linkki toisiinsa, koirat ymmärtää omistajaansa. Että te ootte tyhmiä ja ennakkoluuloisia...

Anonyymi kirjoitti...

Koirissa ei sinänsä oo mitään vikaa vaan ne niiden omistajat on niitä kusipäitä, jotka sietäis saada sen nukutuspiikkinsä hoidokkinsa sijaan. Tuskimpa mikään Darwin ajatteli jotain mopsia seinää päin juosseen näköseksi kun evoluutioteoriaansa värkkäs. On se ny perkele et joku kämänen näyttelytuomari voi määritellä et jollain koiral täytyy välttämättä olla kolme jalkaa ku se on sen rodun "ominaispiirre". Vittu! Jos joltain vauvalta vedettäis lärvi tasaseks laudalla niin olis joka ikinen ämmä vinkumassa naama punasena et se on niin väärin niin väärin.
Vielä enemmän perseestä on tämän blogin esitelemien Jari-Pasien oikeus hankkia koiria pelkästään sen takia et ne on niin vitun kovia täs mun teinikorollassa ja mun muna kasvaa vittu millin kun mä ostan tän rakin ärisemään mun takapenkille. On se hienoa pilata joku eläin pelkästään sen takia et se on niin vitun hienoo omistaa joku susikoira ku ei sen jälkeen tuu mitkään kusipäiset ihmiset (lue normaalit) häiritsemään sun mitätöntä elämää.
Koirien kohteleminen älykkäinä on ihan OK tiettyyn rajaan saakka, mut ei helvetti et jotkut voi vetää senkin homman överiksi. Mut pitää vaan todeta et eikö oo hienoo että tietyt ihmisryhmät hankkii pelkästään sen koiran eikä kakaroita sulostuttamaan tätä planeettaa. Nimittäin olis aikamoinen rikos ihmisyyttä vastaan erinnäisten ihmistyyppien lisääntyminen, mutta eläinsuojelurikos on niittenkin ihmisten syntymä että siltä pohjalta voidaan lähteä.

Anonyymi kirjoitti...

Vittu mikä aihe "...en mä oo kuollu, oon vaan pettyny"

Anonyymi kirjoitti...

Kuules Atpo. Jos olisit syntynyt Venäjällä, niin olisit Novgorodissa myymässä persettä.

Anonyymi kirjoitti...

voi vitun psyykkinen linkki!! Kyllä tässä tapauksessa puhutaan psyykkisestä häiriöstä! " mamin pikku vauveli on niin fiksu, kyllä niin fiksu, voi mamin pikku kultanuppua..."

Ite oon pistäny merkille, ettei kooltaan suurien koirien omistajan kovinkaan usein ole niin ärsyttäviä, ne vitun talipäät jotka hankkii niitä rotan näköisiä, muka jaloja rotuja, räksyttäviä rääpäleitä joita ei saa tottelemaan kuin piikillä! Sitä ollaan niin saatanan ylpeitä jostain vitun zäkrusselinterrieristä yms, jotka on olevinaan niin vitun siistejä koiria lähinnä nimensä takia, mutta vartti elämästä niiden parissa riittää toteamaan, että niillä ei ole mitään vitun käyttöä! Lihoiks vaan ja kehitysmaihin ruuaks!!!

Anonyymi kirjoitti...

Koirat on ihan näppäriä metsästyksessä, mutta koska tämän blogin kirjoittajia todennäköisesti vituttaa sekin, niin turha edes yrittää. Siinäpä teille muuten seuraava aihe, haukkukaa kaikki saatanan "käyn kerran vuodessa Ruotsissa linnustamassa"-brassailijat ja "pakko ostaa Honda CRV-neliveto turbodiesel-maasturi, koska käyn kerran vuodessa Ruotsissa linnustamassa"-idiootit. Koiran pitäminen vain lemmikkinä pitäisi kieltää, sillä pitää olla jokin muukin funktio kuin miellyttäminen. Kiinalaiset ovat tämän oivaltaneet.

Anonyymi kirjoitti...

Ja mikä oikeuttaa sun olemassa olon, vitun kumipää?

Anonyymi kirjoitti...

Ja mikä oikeuttaa sun olemassa olon, vitun kumipää?

Anonyymi kirjoitti...

Aktiivisesti harrastuksessa, kuten metsästyksessä, koirasta on oikeasti hyötyä. Melkein voisi sanoa, että koira on hyvä olla jos sen kanssa harrastaa ja kouluttaa sitä. MUTTA EIPÄ VOIKAAN! Agilityt ja varsinkin koiranäyttelyt pitäisi kieltää lailla. Pelkkää koirien rääkkäämistä ja paskantärkeilyä. "Meidän musti on niin paljon ketterämpi ja fiksumman näköinen nyt, kun me leikattiin siltä toi häntä pois..." Vitut. Sillä oli se häntä ihan syystä. Ok, löytyy jotain hyvääkin: näillä harrastuksilla voi ihan hyvillä mielin ottaa rahat pois kaikenmaailman rantaruottalaisilta ja muilta hinteiltä. Rahat vain pitäisi sijoittaa fiksummin kuin näiden rakkien palkintoihin. Esim. sen aikaisemmin ehdottamani mustalaisvankileirin ylläpitoon.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt jumalauta Atpo menit liian pitkälle. Sä varmaan tiedät, missä mä majailen... tuu koittaan!

Tässä pitää nyt tehdä eroa koirien ja omistajien välillä (kuten aikaisemmin mm. Captain Stupid ja joku fiksu anonyymi teki). Koirien omistajat on yleisesti täysin kykenemättömiä näkemään mitään muuta kuin oman koiransa. Tää on fakta! Parhaiten tän huomaa kun lenkittää omaa koiraa... Mä omistan sellasen ison mustan mötkön, jolle kaikki tienoon pienet puudelit räksyttää ja omistajat kattoo meitä vinoon.

Hei haloo! Siinä Atpo oli oikeessa, et ne on vaan koiria. Ei niiden puudelien tarvitse antaa räksyttää jokaiselle vastaantulijalle. Eikä niille todellakaan tarvi läsyttää!

Pitäs varmaan joskus päästää se oma koira irti ihan piruillakseen...siinähän oppis naapurien OMISTAJAT (sekä puudelit) oleen iisisti.

Atpo, voit tulla niiden puudelien omistajien kanssa samaan jonoon...

-tunkki

Anonyymi kirjoitti...

lol captain stupid, menit sitte mun trolliin mukaan. "Psyykkinen linkki", rofl!

Anonyymi kirjoitti...

KOIRAN OMISTAJAT SYÖKÄÄ PASKAA!!!!

..mikään nei vituta niin paljoo tosiaan ku noi lässyttävät koiran omistajat: "ei se mitään tee.."
vittu eikö? hyppii jo mua vasten ja yrittää pyrra munista...

...saaks mäkin käydä paskalla vittuu niitten postilaatikon eteen, jotka paskattaa koiransa mun postilaatikolla ja pihaan????

Anonyymi kirjoitti...

Puudelit on kivoja <3

Anonyymi kirjoitti...

Toteutit sitten vissiin oikeesti uhkaukses?

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1450490

Anonyymi kirjoitti...

kai koiranomistajia saa hakata, jos kerran koiratkin saa hyökätä vastaantulijan kimppuun ja sekin on OK? Tasa-arvo toimii.

Anonyymi kirjoitti...

alkaa vituttaa noi atpon jutut.. ei ole pakko väkisin kirjoittaa. VITTU!!

Anonyymi kirjoitti...

"jalassa vihreät maastokuvioiset housut, päällä musta toppatakin tyyppinen takki."

Ei ollu ainakaan mikään skinari-amis, eheeei...

Anonyymi kirjoitti...

Vitun Homo-Atpo!!
Tää oli ehkä parasta mitä oot saanu aikaan =D Lisää tätä!!
Vittu jos tietäsit kuin anti-vituttavaa on lukee tätä paskaa, sua vituttais niin, että kytkisit itses hengityskoneeseen siltäseisomalta, ettet vaan pääsis pois tästä vitun sairaasta narikasta!

Anonyymi kirjoitti...

Aijaa.. Tosi ristiriitaista ettei eläimet ole muka riittävän hyviä elämään ihmisten kanssa saman katon alla.. Vihaan ihmisiä PALJON enemmän kuin koiria. Ihmiset on perseestä!

Anonyymi kirjoitti...

Mee Hampuriin huoraksi.

Anonyymi kirjoitti...

olet sairas. mene hoitoon.

Anonyymi kirjoitti...

Kun tulee talvi niin pitäisi jättää koirat ulos vapaaks oman onnensa nojaan , ne ketkä on vielä keväällä hengissä niin voidaan pitää lemmikkeinä.

Anonyymi kirjoitti...

eniten vituttaa KUSIPÄÄT JOTKA PASKATTAA KOIRAANSA KESKELLE VITUN JALKAKÄYTÄVÄÄ !!!

next time tulee nyrkistä kun nään sut kusipää paskattamassa koiraas siihen jalkakäytävälle !!

Anonyymi kirjoitti...

Juu. Pikkukoirien omistajat sietäis tunkee ne semirottansa perseeseen ja hirttäytyä. "Vooooi meidän tiffani-lotta, se on tällanen hieno rotu, me maksettiin siitä viisi tonnia ja lihotetiin se syöttämällä sille härän sisäfileetä ja sinihomejuustoa ja nyt se ei voi enää kävellä kun se on niin läski ja sen takajalat on halvaantunu joten ajateltiin antaa se uuteen kotiin =)" ei vittu. Vitun chihuahuapaskat. Isojen koirien omistajat ei sentään ole yleensä yhtä urpoja, paitsi tietenkin nää virtsa-aivot jotka hankkii sen doobermannin pidentämään mulkkua ja opettaa sen varmasti rähisemään jokaselle vastaantulijalle ku joku puudelirotta konsanaan. Niitä pitäis ampua. Kiveksille mahdollisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Kun näitä osia viestejä lukee(eritoten tän alottajan), niin ei voi kun todeta et kaikkee paskaa se maa päällään kantaa. Kyl ois kirveellä töitä. Niin ja koirat on muuten jees=)

Anonyymi kirjoitti...

Jos pitää valita, haluaako elää mukavan koiran kanssa, joka on kaikesta iloinen, vai vittupäisen ihmisen kanssa, joka ei osaa muuta kuin vittuilla kaikelle mikä liikkuu, ei tarvitse kauaa miettiä, kumman valitsee. Onneksi meillä on koira, ja onneksi vittupää ei kuulu tuttavapiiriin eikä edes naapurustoon, jossa asuu vain mukavia ihmisiä.

Ja joo: koirat eivät tajua kaikkea puhetta, mutta puheella saa kiinnitettyä niiden huomion, jos ne meinaavat kiinnostua jostakin vittupääidioottiluuserista, joka vihaa elämää ja jota elämä vihaa.

Anonyymi kirjoitti...

Siis jos se hurtta osoittaisi jotain älyllistä säteilyä muttakin se vitun räksyttäminen ja alleenpaskannus ei oikein tue tätä ideaa. Hirteen vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa trollausta ainakin.

Anonyymi kirjoitti...

Vittu te ootte kaikki pellejä.

Anonyymi kirjoitti...

Tee atpo meille palvelus ja piikitä ittees perseeseen niin voidaan kuopata sut. Et muuta tee kun viniset jonnin joutavista asioista ja jauhat täyttä paskaa. MEITÄENITENVITUTTAAATPO!

Hyppää kaivoon,tai aja edes ojaan.

Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Vaaralliset koirat! 16.03.2008

PITÄKÄÄ NE KOIRANNE KYTKETTYNÄ, EIKÄ IRRALLAAN.
PARIN KOIRAA SAMANA ILTANA TOINEN PURI TOSSUUN JA TOINEN HYPPÄSI KOHTI.

ongelma ovat asennevammaiset koiranomistajat,
jotka eivät piittaa kanssaihmistensä turvallisuudesta

Helsingin puistoissa Useat koirat juoksentelevat täysin vapaasti
omistajien vain seuratessa tapahtumia kauempaa.

Monelta koiraihmiseltä näyttää unohtuneen se tosiasia,
ettei koiria saa pitää irrallaan.

Koirapuistot ovat niitä paikkoja, joissa koirat saavat
juoksennella vapaasti.

Tälläinen "ilkivalta" ei siis ole koirien syytä,vaan niiden
omistajien.

Poliisin mukaan koiran irti pitämisestä voi saada sakkoja.
Järjestyslain mukaan koiraa ei saa pitää irti taajamassa.

Koirien omistajat on saatettava kuoleman tuottamuksesta oikeuteen ja
vastuuseen. Useasti koirien omistajat usuttavat koiria ihmisten kimppuun.

Anonyymi kirjoitti...

Veit sanat suustani!
Kerrankin asia tekstiä!
Koirat on perseestä kaikki ja vielä hirveempää on se että joku mäntti ottaa koiran eikä voi kouluttaa sitä pätkääkään! Ai että pistää vihaks! Aina ku nään jonku räksyttävän pikkurakinpennun kadulla niin ei voi muuta ajatella kuin että siinä taas jonku elämä pilataan..

Anonyymi kirjoitti...

oikeesti, mikä helvetti sun päässä mättää? sun faijas on varmaan käyttäny sua hyväkseen pentuna, jonka vuoksi sulla on järjetön viha kaikkea kohtaan etkä välitä kuin itsestäsi. voi sitä raukkaa joka sun kanssa erehtyy parisuhteeseen.
tai sit oot perus pilallelellitty kakara:) ainakin rivien välistä voi lukea että olet noin yläasteikäinen.
onnea matkaan, you really gonna need it honey! ps voin lyödä vetoa mun koirani olevan älykkäämpi kuin sinä, tosin siihen ei näemmä paljon vaadita.

Anonyymi kirjoitti...

Huoh !! Koirat ei oo mitään kirppu kasoi ja neki ulostaa niinku me ihmiset. Luuletteko et ne menee pöntölle ja sinne tekee hätänsä
-.-''

Niilki on omat tarpeensa. Ja pitäisikö sitten jättää sen ulostukset maahan?? eikö oo parempi kun joku sentään viittii siivota ne ?? ;oo

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin säälittävä tuo viimeinen kappale!
ja ei koirat sille mitään mahda jos niitten omistajat lässyttävät.
Kannattaa hakeutua terapiaan tai vihanhallintakurssille jos et edes villakoiran kohtaamista kestä!

P.S. koirat kyllä ymmärtävät ihmistä tiettyyn pisteeseen saakka. Joistakin asioista tai sanoista muodostuu niille mielleyhtymiä tiettyihi asioihin tai tekoihin. Miten ne muuten oppisivat istumaan käskystä?! vai onko itselläsi jokin oma teoria tästä?

kyseinen julkaisusi taitaa olla vain angsti habitusta, jolla yritätä saada huomiota ja "koviksen" maineen, noh, totuus on että suurin osa tekstin nähneistä pitää sinua pellenä ja säälittävänä yhteiskunnan sosiaalisena taakkana! että sellaiset terveiset sinulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen eläinrakas mutta "out of control" piskit vituttaa niin saatanasti. Joskus vuosia sitten olin aamulenkillä ja yhtäkkiä sellainen sekarotuinen koira puri minua käteen juostessani sen ja ulkoiluttajan ohi. Huusin perään että ois paree olla viiminen kerta. Viikkoa myöhemmin sama koira yritti purra minua samassa tilanteessa niin potkaisin sitä naamaan niin paljon kuin jalasta irtosi. Koira ulvaisi ja perääntyi. Pari viikkoa siitä myöhemmin kohtasimme taas niin koira perääntyi ja katsoi maahan.

Jokainen koira joka tästä eteenpäin hyökkää kohti, potkin sen melkein hengiltä. Oppiipahan olemaan saatanan paska. Ja sivussa voisi harkita niiden omistajienkin potkimista koska koiran hyökkäily on pohjimmiltaan omistajan syytä. Sen toteaminen ei tosin sillä hetkellä paljoa lämmitä kun oma tai oman lapsen käsi on poikkipurtavana paskarakin suussa.

dildomaakari kirjoitti...

lol, oli vitun paskaa mutta hauskaa teiniangstista luettavaa. Ei silti kannata/tarvitse pikkukoiran ulvomisesta vittua päähän vetää. Mummo teki kyllä väärin lässytellessään piskille, ja jos olisi isompi/luonteikkaampi koira niin siitä seuraisi varmaan ajan kanssa ongelmaa :D

Kyllä, kusipääomistajia löytyy aina. Mutta on meitä ns. "kunnollisiakin". Ei pidetä kaupungissa vapaana, pelkästään mettässä/pellolla/koirapuistossa.

Kissat ne vasta vitun tyhmiä ja ärsyttäviä onkin. Se jossain tiskiläjän päällä kuseskelee ja kun sen päälle heittää vaikka kiehuvaa tervaa niin ei se tajua miks tai mistä se tuli. Niin ja sekin kun ne ei tajua mikä niitten nimi on... sitten tuolla pihalla ne juoksee vapaana vähän lisääntymässä. Tyhmiä ärsyttäviä pikkunilkkejä :D

dildomaakari kirjoitti...

PS. 3. tammikuuta 2012 anonyymi, toivottavasti tuo uhkailemasi "seuraava koira joka katsooki mu päi hakkan paskaks", toivottavasti se seuraava koira kuuluu poliisille ja ne pistää sulle kovat sakot, niin ja tietysti sen ohessa kun se koira pistää SUT paksaks =)

Anonyymi kirjoitti...

No voi hellanlettas kun tuli pikku Atpolle pahamieli. Aijai, annetaan mamman pikku mussukalle nami, ettei ikävät koirasta ainoan ilonsa saavat yksinäiset vanhukset vaan saa pikku Atpon mieltä huonoksi. Taputi taputi.

Anonyymi kirjoitti...

Naurattaa kirjottajan käsitys elämästä..ja koirista. Taidat itse olla hieman tyhmä. Ja kouluttamaton. Sille on nykyään myös sana: white trash. Oi kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikuta hyvin "mukavalta". Ei koirat ole mitään paskasäkkejä! Ihmiset ennemminkin �� Jos sut ever never näkisin jossain nii juttelemaan en tulis vaikka joku uhkais tappaa. Kun ei tollaste koiravihaaja paskan kanssa kanti olla tekemisissä �� Ps. Koirat on parempi kun ihmiset ������

Anonyymi kirjoitti...

Haistakaa vitut saatana ja paskaa AAAAaaaaa