perjantai 27. heinäkuuta 2007

Elokuviin meneminen

On se nyt jumalauta!

Pasa lähtee tänään elokuviin ja erehty kertomaan siitä mulle... luulisi varmaan, että eipä tossa mitään (joku realisti tosin kyllä jo nyt tajuaa, mistä on kyse). NO NIINPÄ SITÄ VOIS LUULLA! Vittu!

Vittu MUA rupes vituttamaan kun mä mietinkin niitä kaikkia kusipäitä, joita elokuvateatterit joka kerta vilisee. Niitä on muutamaa eri tyyppiä ja kukaan näistä tyypeistä tuskin ansaitsee jotenkin toistaan vähemmän tulla vihaisen väkijoukon hakkaamaksi.

1. tulen myöhässä -urpo.
Näitä saatanan kuppakalloja riittää joka vitun näytökseen! Aina tullaan tyttökaverin, perheen, sihteerin tai muun kaverin kanssa myöhässä, kompastellaan pimeässä toisten jalkoihin (elokuvateattereissa kun nykyään on vaan se kaks metriä per nokka jalkatilaa, vitun urpot saatana!) ja ihmetellään, kun kaikkien mielestä elokuvan alku ei kiinnostakaan vähempää kuin näiden paskapäiden kulkemisen helpottaminen. Nämä persenaamat ovat lähes poikkeuksetta miehiä, mikä lisää vitutusta entisestään. Ei sukupuolen takia, vaan puhtaasti siksi, että se on yksi asia lisää maan päällä.

2. mussutan popcorneja -urpo.
Tämä rasvanhajuinen ja -näköinen "ihmis"tyyppi pitää huolen siitä, että koko paikka lemuaa vitusti. Heidän tulevaisuuden visionaan on myös pitää yllä suomalaisten kansansairauksien listaa. Tervemenoa veronmaksajille! Bonuksena he myös mussuttavat karkkejaan, popcornejaan, sipsejään, naapureilta keräämiään kynsiä, yms. herkkujaan siinä määrin että se sekä vituttaa ETTÄ oksettaa. Siitä lähtevä rouske ja ratina on vasta alkua. Vittu.

3. oon nähnyt tän pätkän -urpot.
Näiden sisään lasketaan kaikki perslävet, jotka ylipäänsä puhuvat elokuvissa. Mutta näiden alakastiksi on jostain päässyt sikiämään ne, jotka ovat jo nähneet elokuvan tai kuvittelevat nähneensä sen ja siten kokevat olevansa etuoikeutettuja kertomaan siitä hienostuneesti vieressä istuvalle kumipääkaverilleen. Valitettavasti näiden kuvottavien sikojen hienostuneisuus ei ole kovin lähellä ihmisten hienostuneisuutta. Niinpä ääntä voi käyttää ihan suruttomasti seuraavan kohtauksen kuvailemiseen. Näille voisin runon omaisesti sanoa, että "PITÄKÄÄ NYT VITTU NE PÄÄNNE KIINNI!!! IHAN VITUN SAMA, MITÄ TAPAHTUU SEURAAVAKSI, MUTTA SAATANAN VITTU MÄ EN HALUA KUULLA TEISTÄ, NÄHDÄ TEITÄ, ENKÄ IKIPÄIVÄNÄ TIETÄÄ, MISTÄ VITUN KIVENKOLOSTA TÄNNEKIN TÄNÄÄN RYÖMITTE! VITTU!"

Ei vittu että mua raivostuttaa toi Pasan elokuviin meneminen. Ja ennen kaikkea ne saatanan paskapäät, joita siellä vilisee perheineen ja perseineen. Vittu jos musta olis kiinni, niin tässä maassa puolet jengistä teljettäisiin koteihinsa tältä istumalta. Saatana! Kyllä mäkin voin kotoa näitä kirjotella. Vitun kusipäät!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄ ATPO! näin on!!

Anonyymi kirjoitti...

Oletteko muuten huomanneet, että ne leffapopkornikorit haisevat VITULLLE!!!!! Voi vittu, kirjaimellisesti...

Anonyymi kirjoitti...

puhumattakaan siitä miten vitusti elokuvalipusta saa pulittaa nykyään kun finnkinolla on about monopoli.

Anonyymi kirjoitti...

entäs ne, jotka pussailee aina kun jotain ah niin romanttista tapahtuu?

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää tekstiä, mutta noista profiileistasi puuttui kokonaan Pasa ja hänen elokuviin lähdöstähän tämä alkoi, joten hänen profiilinsa täytyy tuoda esiin! Pasan persoonnallisuudesta on julkaistu 315 sivuinen teos vuonna 1999 ja siitä on tullut uudistettu 548 sivuinen kirjan järkäle. Kirjan on kirjoittanut Pasan velipoika Försti. Elokuvissa käymisestä kirjoitetaan kulttuuriosiossa (sivu 258) seuraavasti:

Pasa on hyvin sivistynyt ja kokenut elokuvissakävijä. Hän ei likaa käsiään netti-imutuksiin saati halpoihin dvd-elokuviin. Elokuva täytyy Pasan mielestä nauttia perinteisin konstein eli teatterissa. Nuorella iällä Pasa vielä vastusti elokuvia kokonaisuudessa ja puhui teatterin puolesta mutta muuttuva maailma on saanut myös Pasan muuttumaan.

Vaatetus! Pasa kun on sivistynyt porvari, niin hän myös pukeutuu luokkansa mukaisesta. Pasa kuitenkin on nuori ja komea herrrasmies, niin hän osaa luontevasti sekoitella trendikkäitä sekä sivistyneitä vaatteita. Yleisin elokuva-asu on pikkutakki, alla printtipaita ja jalassa trendikkäät farmarihousut (jotka ovat kuitenkin Pasan halvimmat housut (135e) koska hän ei halua liata niitä, jos joku houkka sotkee popkorneillaa tai hän sattuu istumaan esim. purkan päälle.

Matka elokuvateatteriin taitetaan vain ja ainoastaan taksilla. Ensi-iltaan tosin hän vuokraa aina limusiinin tai hevoskärryt. Kulkeminen omalla autolla tai pyörällä olisi moukkamaista sekä typerää. Saapuminen taksilla suoraan oville antaa Pasasta hyvän vaikutelman!

Elokuvan valinta on Pasalle silkkaa taidetta. Hän pystyy kokemuksella ja suurella paneutumisella valitsemaan vain laadukkaita ja älyllisesti viihdyttäviä elokuvia (mm. Fast and the furious 1 & 2, Blade 3, Elektra, Tomb Raider, Snakes on a plane...yms). Joskus saattaa toki Pasakin erehtyä ja joutuu kärsimään parituntia näkemättä yhtäkään seksikästä persettä tai isoja kannuja(mm. Full monty).

Paikanpäältä Pasa ei koskaan osta syötävää, vain juotavaa. Nykyiset tarjonnat ovat Pasan mielestä vain haaleita muistoja entisista elokuvan kulta-ajoista, jolloin popkornissakin saattoi olla jopa rasvaa! Pasa tekeekin etukäteen herkut omalla residenssillään ja kuljettaa ne paikanpäälle mustassa Hugo Bossin olkalaukussa, nahkaisessa sellaisessa! Mukanaan hänellä on perinteisillä metodeilla valmistettua popkorkin, sipsejä sekä hedelmä karamellejä. Ja eväitähän on vain kohtuullinen määrä, vain läskit ja juntit syövät king sizejä! Mukanaan hänellä on myös itsekehittelemä annostelutarjotin, jonka hän asentaa reisilleen. Lisäksi hänelä on sipsinsyöntihanskat, koska suola ja rasva tärvelee Pasan manikyyrin! Hanskat hän kuljettaa hienossa tiikkilaatikossa, johon on kultaisilla kohokirjaimilla tavattu PASA!
Elokuvakäyttäytyminen on erittäin sivistynyttä. PAsa ei koskaan piehtaroi paikallaan vaan hän istuu kiltisti valitsemassaan asennossa. Hän ei myöskään supise ystäviensä kanssa vaan korkeinaan kommentoi kauniita nasia tokaisemalla matalalla äänellä selvästi artikuloiden "panisin"!

Elokuvan jälkeen hän luonnollisesti vetää sivistyneet kännit, kusee ja paskoo housuunsa, hukkaa omaisuutensa (tuhlattuaan ne ensin) sekä polttaa sillat tuttaviin!!

Anonyymi kirjoitti...

Heh. Niin totta.

Tähän listaan voin lisätä vielä ne idiootit...

jotka elokuvan aikana räpläävät kännykkäänsä koko ajan pari riviä alempana niin että varmasti kännykän valo loistaa sieltä omaan silmään.

jotka potkii "vahingossa" penkkiä takanasi sopivin väliajoin.

Anonyymi kirjoitti...

vittu hei joo,

Siis sika hyvä juttu. Meikä on vedet silmissä lukenu näitä juttuja ja nauranut maha väkkärällä.

MUTTA, mitä vittua! Yks asia ihmetyttää... siis tuolla lukee ylhäällä " merkitse Blogi; ilmoita Bloggeriin kyseenalaisesta sisällöstä tällä sivulla * SIIIS ?!?! whaAAAT ??!!

VITTU stana!

ja mitä vittua tää tähän leffassa käyntiin liittyi? Ei mitenkään... vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Ja lisätään ny vielä listaan vitun urpot, joilla on kiire ekana ulos leffasta. Ei vittu, jos mä haluan kattoo ne lopputekstit yms, niin eikös joku jurpo tuu siihen eteen jonottaan pois...

Tää sama on lätkäpeleissä. Ei vittu, mä en tajua jengiä, jotka lähtee kesken kaiken sieltäkin pois! Vittu, loppuhuipennus ja kaikkee edessä...

Anonyymi kirjoitti...

..tosta tuli vielä mieleeni, että miks VITUSSA lentokoneesta pitää kanssa aina päästä ekana helvettihin! MINÄ MINÄ MINÄ!
Ne laukut tuu yhtään sen nopeempaa sieltä, vaikka oot ihan ensimmäisenä puhisemassa puol tuntii hihnan vieressä!

Anonyymi kirjoitti...

Eij kannata mennä kattoon mitään nyyhkypaskaa, missä torkutte.

Menkää kattomaan KUNNON leffoja, missä on TULITUSTA JA RÄJÄHDYKSIÄ sen verran, ettei vieressä olevan ininä kuulu!