tiistai 24. heinäkuuta 2007

Kateelliset asuntomessuvieraat

Vittu vaan kaille tasapuolisesti. Tai tehdäänpä sittenkin niin, että puolelle hiukan enemmän, jotta toisella puolella on syytä olla kateellinen ja siksi vittuuntunut. Hah!

Ihmettelette varmaan, missä Pasa on ollut monta päivää. Niin ihmettelee Pasakin. Ei meinaan olisi pitänyt olla missään! Nyt nimittäin vituttaa ihan eri kertaluokassa kuin aikaisemmin! Pasa (eli meikäläinen, josta tässä yhteydessä katson viisaimmaksi (tai tyhmimmäksi, ihan sama) puhua kolmannessa persoonassa) oli vähän reissussa. Kyseinen etelänaapurin keikka oli sitä luokkaa, että siitä blogataan vielä joulunakin! Vitun neukkubyrokraattihintit!

Ennen ko. matkareportaasia Pasa tahtoo sanoa, että vittuun kaikki kateelliset köyhät kalliolaiset ja tesomalaiset rupisissa 0h+kk-luukuissa asuvat vyölaukkucollegeasusaapasrunkut, jotka käyvät asuntomessuilla päivittelemässä, kuinka hirvittäviä kammotuksia ihmiset isolla rahalla rakentavatkaan. VOI KILIN VITTU!

Kuunnelkaa nyt tätä, ei perkele oo totta:

- "Aika vähän täällä on sellasia taloja, jotka mä haluaisin". No vittu varmaan! Se hervantalainen roskis on tosiaan paljon kodikkaampi kuin 300 neliön omakotitalo uima-altaalla.

- "Kiva haju tässä katajaseinäisessä saunassa, mut ihan varmaan siihen kyllästyis aika nopeesti". Ei jumalauta! Paljon mukavampi dunkkis kyllä tuleekin siitä, että käryää norttia liesituulettimen alla ja piereskelee niihin collegepöksyihin.

- "Tosi nätti piha, mut emmä kyl haluisi tällaista ylläpitää!" No ei varmaan kiinnosta niin! Lasolin tankkaus kun on paljo mukavampaa puuhaa.

- "Mä en kyl ikinä vois asua näin prameessa paikassa". No et todellakaan vois! KELAsta nimittäin olis vitun paha saada hommaan tarpeeks pätäkkää.

Ihan huikeeta porukkaa! Mahtavinta on se, että talojen arvostelun lomassa kyseiset jätökset jupisevat, kuinka eivät varmasti ensi vuonna tule ko. messuille, vaikka tietävät jo etukäteen, että ensi kesän kohokohta on pakata ne kämäset kinkkusämpylät (messuruokaa ei voi syödä, koska se on niin riistokallista) ruosteisen Asconan perään ja ajaa päiväksi keksimään itselleen perusteluita, minkä vuoksi on niin vitun siistiä asua koko ikänsä siinä pahvilaatikon kokoisessa paskaläävässä.

Onks joku ihme, että vituttaa, kun joutuu kuulumaan samaan rotuun tollasten oksennusten kanssa? No ei ole, VITTU!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No sehän on jo melkein todistettua, et suomalaiset on maailman kateellisinta kansaa!

Nää samat asuntomessujurpot on varmasti niitä jotka nillittää esim. verotuksen perään. "Toi tienaa joku satatonnia vuodessa, kyllä sen pitää maksaa veroo..."

Vittu joo, johan se maksaa sen 50 pinnaa, kun tää saatanan Kelalta luukuttaja elää niillä rahoilla! Vittu!

Anonyymi kirjoitti...

"kyllä tää tammiparketti on kauhee hoitaa ku sitä tarttis vahailla (max 2X vuodessa) ja siihen tulee naarmuja (ei muute tule jos ei siinä kauhota sepeliä edessuntakasin) kyllä muovimatto on paljo kivempi pitää siistinä."

"Mä tykkään kyllä enemmän kokolattiamatosta" (jos pitää pordellien interiööristä ja ruotsinlaivan hyteistä/käytävistä)

Anonyymi kirjoitti...

kirjota työkkäristä ja kelasta...

Joonas kirjoitti...

Kirjota tisseistä...

Anonyymi kirjoitti...

Nyt täytyy sanoa, että sulla on kyllä ihastuttava blogi! Tuhat pistettä!

Anonyymi kirjoitti...

Vitun keskiluokkainen vikisijä. Haista mun collegepukua.

Anonyymi kirjoitti...

voi saatana...oli niin hyvä juttu että rupes ihan vituttaan...meinaan se ettei ole moneen viikkoon vituttanu-heeeei...nythän mua vitutti...jesssss...voi vittu, meitsihän onkin iloinen siitä että vituttaa, no sekös tässä vittu vituttaa!!! Jumalauta mikä oravanpyörä, mikä mua nyt vituttaa??? Ei saatana on niin määrittelemätöntä vitutusta ettei pysty tarttuun aiheisiin!! VITTU!!

Anonyymi kirjoitti...

Et vois yhtään teennäisemmän ärsyttävämmin vittuuntua? Haista paska!