torstai 12. heinäkuuta 2007

Vanhat "kaverit" ja ihmisten kuvaukset elämästään

Vitun vittu!

Kattokaapa huviksenne Suomen suurinta koulukiusattujen kokoontumispaikkaa: koulukaverit.comia. Ei vittu. Koko paikka on täyteen ahdettu jurpoja, jotka tunsit pakosta joskus, mutta halusit jo silloin unohtaa. Nyt sitten menet katsomaan niitä ja siellä ne kaikki retostelee "hienolla" "elämällään".

Katsokaapa esim. tää: "mä ja mun vitun mahtavan kiltti runkkarikundikaveri jari-pasi pyöräytettiin parit kakarat. siis voi vittu! mikään ei ihanampaa!! mun elämässä ei oo mitään muuta!!"

Ja noita se paikka on pullollaan. Heti kun laitat ihmisen kertomaan jotain itestään, niin jo alkaa tulemaan oman onnellisuuden hehkutusta heti kun lapsia on maisemissa. Ei se mitään, lasten hankkiminen on hyvää puuhaa (suomalaisia siihen on kannustanut mm. pääministeri Vanhanen), mutta kyllä sitä nyt jumalauta pitäisi jossain kulkea raja.

Mä en koita kieltää ihmisiltä onnea. En todellakaan. Enkä myöskään kritisoida ihmisten subjektiivista (viitaten Pasa, 2007, vittuun sivistyssanat) onnellisuuskäsitystä. Mutta pistää vaan niin suunnattomasti vituttamaan tommoset urpot. Siellä sitä sitten ollaan onnellisia ja eletään amerikkalaista tai ihan vittu mitä vaan unelmaa. Hieno juttu! Harmi vaan muille maailman naisille, että tuo jumalainen jari-petteri on jo varattu. Muut tyytykööt television "elämättömälle persenaamalle morsian, koska muuten hänen hienot geeninsä jäävät käyttämättä" -formaatin laaturealityyn, joka by the way on yksi kohtuu valtaisan vitutuksen kohde!

Vittu! Vittuun kaikki! Aloittaen vaikka koulukavereiden kerrostalokyttääjä-lukijoista. Vittu että ottaa päähän.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin, nyt puhuu mies asiaa! Osuvinta kirjoituksessa on sen ihanan runkkarimiehen nimi...se on aina joku Jari-Petteri tms. Sitten kun sen valtavan hehkutuksen jälkeen näet vahingossa tämän ärsyttävän koulukaverisi kyseisen runkkariääliön kanssa vaikka kaupassa, paljastuupi yleensä se tositilanne. Äskön niin ihana vittupääantero onkin muutuunut komeasta hurmurista verkkahousukarjalalippisjuntiksi jonka kuution kokoinen pinkeä kaljamaha johdattaa kohtikaljahyllyä. Siinä se niin mieheensä ihastaunut koulukaverisi todennäköisesti huutaa pää punaisena ärsyttävällä äänellään keskellä kauppaa ettei persereikäpetteri saa vetää tänään kaljaa kun se on kuitenkin taas kännissä ja metelöi kavereitten kanssa kun tää joutuu pyhkiin lasten kurasia perseitä. Viimesilläänkin silti koittaa kehua vatipäääijäänsä kuinka tämä on mouhijärven paras traktorin korjaaja, mutta kyllä peli on jo menetetty. Parempi kun vaan myöntäis että ihan perseestä on koko äijä. Sattui vaan kerran oleen niin pätkässä että tollasenkin läskin päästi selkään ja livautti vielä kurat ränniin, josta tietysti lävähti ne kolmoset heti kerrasta!
Mut kyl mää voin silti kehua mun elämää...sehän on aivan mahtavaa...ja jos sua vituttaa se että mää kirjoitin kaikki yhteen niin anna tulla vaan kommenttia, tein sen ihan just sua varten!!

Anonyymi kirjoitti...

Käykää hienompia kouluja ääliöt ni tunnette muitaki ku teidän kaltaisia idiootteja.

Anonyymi kirjoitti...

Ja mitäs helvettiä tää vika kommentti ny tarkottaa? Jaa, että paremmissa kouluissa ei oo näitä jaripettereitä?

Niin varmaan joo... Ota pää pois sieltä perseestä ja avaa silmäs!

Vittu!

-tunkki