sunnuntai 25. marraskuuta 2007

Radiourpot ja vitutuksen top-3

Jos vitutuksesta voisi saada palkkaa, niin mun verotuloilla rakentais sairaalan ja palkkais sinne monta vittupäätä töihin. Samalla vois täyttää muutaman palkkakuopan Suomen top-3 urpoilla, nimittäin radiojuontajilla. Top-3 tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että niille omaan ääneensä ihastuneille viheliäisille hinttipettereille pitää varata koko kolmen vittupään tila. Niin paljon ne nimittäin tätä katajaista kansaa riepovat.

Lähdetäänpä vaikka liikkeelle siitä tosiseikasta, että näitä kouluissa kiusattuja hinttiääniä kuuntelee ensimmäistä kertaa joku muu kuin takapihan vaahterat ja sehän jo oikeuttaakin olemaan sen tason homejuusto, että voi vapauttaa itsensä mm. semmoisista kahleista kuin hauskuus, osuvuus tai soveltuvuus mihinkään muuhun kun em. kuoppaa täyttämään.

Eikä aivan vähän vituta näiden paskanaamojen mukahauska ajankohtaisuuksien kommentointi, rautakankea tyhmempien ja jäykkien kusipääjulkkisten haastattelu tai mikä tahansa tervaa, höyheniä ja nyrkkiä halajava teemaohjelma, joilla voidaan näppärästi pilata monen työmatkalaisen, parturissa kävijän tai vastaavan lähes viattoman kana-aivon päivä, viikko tai vuosi.

Edellisestä jo näppärämpi tattipää tajuaa, että tosiaan, sitä vitun paskalaatikkoahan ei aina tarvitse kuunnella edes vapaaehtoisesti, kun monet liima-aivot ovat valinneet "asiakkaiden" tai muiden tasapäistämiskeinoksi juuri nuo aallot. Että ei muuta kun ratiritivitun rallaa vaan. Ja jos katsoo kuinka rumia kammotuksia telkkariin päästetään, niin voi vain arvailla, kuinka tähtitieteellisen ruman kolvin se vitun laatikko pelastaa näkemästä, kun äänessä on radiojuontaja.

Huhhuh... sanonpa nyt vielä tähän samaan väliin senkin, miten näiden mikkihiirten pyörittämät soittolistat saavuttavat vitutuksen nollasta sataan -kilpailun kärkisijat nopeammin kun kyseiset talidomit kykekenevät omaa nimeään sanomaan. Mutta eipä silti... ei näiden juustojen ylläpitämiin kusipääkilpailuihin kuola valuen soittavat mattimonosetkaan persoonansa säkenöivyydellä juuri Pääministerille morsiain -kirjan lukijakuntaa siistimpiä ryhmittymiä voita.

Näillä sanoilla haluankin haistattaa vitut radiolle, radiokanaville, radiojuontajille, ohjelmapäälliköille, soittolistojen valitsijoille, pop-musiikille, teemaohjelmille, muillekin ohjelmille, mediatoimistoille, laululla tai ilman kusipäisiä mainoksia toteuttaville urpoille ja monelle muulle nyrkkiä naamaan anstaitsevalla ryhmittymälle, jotka mun puolestani voisivat mennä koekuormittamaan väestönsuojia ja while they are at it, testata radioitaan siellä ja huolehtia, ettei heistä enää ikinä kuulla maanpinnan tällä puolella.

Vittu, vittu ja vittu! Tää oli teille. Haistakaa ja kadotkaa vitun oksettavat iilimadot!

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täyttä totta, pikkusen joudun puolustaan muutamaa YleX:n juontajaa. Mut kaikki muut voi heittää kaivoon ja sementtiä päälle.

Voi kissan vittu ku vituttaa KAIKKI NRJ:n ja Voicen "juantajat". Vittu, täytyy ruveta dokaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Haistakaa ja kadotkaa vitun oksettavat iilimadot!"

Muista pilkku.

Anonyymi kirjoitti...

YleX iltapäivä läppä on pälikkö tavaraa (kaikki muu paskaa) Suomipopin aamut on sillontällön heleveti tiukkaa tavaraa kun puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä. "Juha Vuorinen puhuu vitusta kuin leivästä"

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkein eniten vituttaa pakkoradion kuuntelussa se, että ne tosi hauskat ja älypirteet juontajat soittaa niitä samoja vitun soittolistoja koko helvetin päivän. Tosin hieman eri järjestyksessä ettei vaan kukaan kuulijoista tajuais että se sama biisi soi tänään jo viidettä kertaa. Ja uskomattominta tässä on se, että se soittolista on "uudistunut" kyllä useinkin, mutta ne samat vitun biisit vaan on taas eri järjestyksessä. Kun on kuunnellut saman Bon Jovin yms. biisin uudestaan ja uudestaan niin voi jokainen miettiä omassa pienessä päässään miksi otsasuoni pullottaa pelkästä ajatuksestakin.
Kaiken huippuna tässä tunkiossa on ne mainokset joissa kuulijat kehuvat näitä ihania tuotoksia maasta taivaaseen. -"Siis tää teidän radio Plää on siis just niin paras, mä kuuntelen tätä aina kun mä ajan autolla, teen töitä yms." Niin ajat niinku siihen kallioleikkaukseen pliide?

Anonyymi kirjoitti...

juuri näin...
..ja varsinkin kaikki suomipåpit, änärjiit, yleäxät ja muut paskat...kuolkaa!
ei sellasta paskaa ja lässytysystä jaksa kukaan kuunnella...muka puhutaan oikeilla nimillää asioista...saatana angstiset jälkiteinit päästetty vaan egoaan pullistgelemaan...vittu!!!

KAUHEETA PASKAA!!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittu että oli vitun hyvä teksti :D

Anonyymi kirjoitti...

nrj o just hyvä!! miks ette tykkää, ku ne olliian seksikäitä ne juontajat!!? ja ne ottaa paljo kantaa yhteiskunalisiin asioihin esm. miks jokku festarit on huonoja ku sataa??!! turpa vittu kiinni ku ette o edes kunellu!!!!

Anonyymi kirjoitti...

NRJ ei todellakaan ole hyvä kanava. Mitä jos ottasit ne tulpat pois korvista. Mä en oo ikinä kuullu NRJ:llä yhtään hyvää juttua. Mut pitäähän Ari Koivusilla ja Antti Tuiskuilla sun muilla homopoppareilla ja massatuotantohinaajilla olla oma kaatopaikka musiikilleen.

Anonyymi kirjoitti...

Siis tän valtakunnan radioaallot on siinä määrin täynnä kuraa tihkuvaa juustoa, että on lähes ihme jos joskus sattuu kuulemaan jotain järkevää. Jotkut yleks, änärjii, kis, suomipop ja radio(pitäkää nyt jo turpa kiinni)rok, ovat aika huolellisen väsyneitä kanavia. Ja top50-listat: mitä väliä sillä on missä järjestyksessä 50 tän hetken huonointa biisiä on?

Kannanottoja yhteiskunnallisiin asioihin: bb-tauno, idols-keijo ja talent-jaripasi.

Mieluummin kuuntelee vaikka iskuporakonetta herätessään!

Anonyymi kirjoitti...

Saatanallisinta julmuutta johon toisen ihmisen voi pakottaa, on radio Sadan kuuntelu. Lapsena opin sanomaan VITTU aina, kun kuulin markku heikkilän oksettavan, tärykalvoja raiskaavan turunmurteen. Vittu, se vasta oli vammanen!

Anonyymi kirjoitti...

vain ikävä jäänyt lapsipornokeisariin Timbeen, tule takaisin suloisten juttujesi ja ihanan nauruäänesi kera!

Anonyymi kirjoitti...

kiss on jst hyvä! joskus kun me ollaan heitetty kaikki levyt kännisä korollam ikunasta ulos ni me kunelaa kisssiä!! HAISTAKAA VITU!!!111

SUOMNI SOMALANSILLEE!!!111!111

Anonyymi kirjoitti...

taas kun joutu tän yön radiota töissä kuutelemaan (joku vitun nahka-aivo urpo unohti levyt himaan saatana) niin vittu kyllä on yleisnimitys kaikille vitun kanaville SHIT-FM !!!

Hyi jumalauta mitä lässytystä ja paskanpuhumista...eikäedes musiikkia soita, vaan jotain aivan kamalaa paskaa!
hyi vittu!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi Jeesus, mitä amiksia tääläki pyörii. Haistakaapa pitkä paska. Kuunnelkaa Kissiänne mutta se turpa kii, kiitos.

PalliPerseMekkala kuittaa

Anonyymi kirjoitti...

Emmä kyllä jaksa lukea tällaista blogia, yritin tosissani, mutta ei onnistu millään. Radiossakin on aika monta kanavaa ja sitten vielä virtakytkin, ei niitä ole mikään pakko kuunnella. No ehkä nökövammaisen vuodepotilaan kannalta tämä olisi relevantti ongelma. Mutta siis kiitos ja näkemiin.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta VITTU on naisen sukuelin, ja ansaitsee kaiken kunnioituksen. Minulla se ei ole usein suussa, mutta tämän blogin kirjittajalla se on aina suussa ja käsillä. No sekin on kyllä heidän oma asiansa, eikä kuuluisi minulle, anteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tää on niin totta! Ja pahinta on, että ne urpot käyttää jatkuvasti sanontaa "tällä tunnilla", ihan kuin maailmassa joku muu asia kuin niiden omat työvuorot järjestyis sen mukaan, että mitä tällä tunnilla ja mitä seuraavalla. Yhtä kätevää kun puhuttais ihmisten pituuksista tyyliin että toisella metrillä ollaan. Vittu juontajat kai teillä kello on, kertokaa nyt mieluummin onks sitä Madonnaa tulossa puolen tunnin sisään vai tunnin sisään kuin että "tällä tunnilla",kato ku en kyylää kelloo joka viides minuutti että just tietäisin onko tätä tuntia jäljellä 5 minuuttia vai 50. Sikäli kun tulevaisuudessa soiva musiikki mua ylipäänsä kiinnostaa, samaahan se on joka asemalla. Vittu! Mua kiristää tää homma!

Anonyymi kirjoitti...

vittu

Anonyymi kirjoitti...

Eniten vituttaa just sunlaises spedet jotka jaksaa kirjoitella kaikenmailman vitutuksistaan. Ei vittu, että menee bitit hukkaan tätäkin kirjoittaessa.... painukaa vittuun....kaikki

Anonyymi kirjoitti...

tosi on. mä haluisin nähä ku pakettiauto suttais marjan, jennyn, juuson ja sen vitun maastopyörähomon naaman päällä.