sunnuntai 29. heinäkuuta 2007

Mulla on oikeus olettaa

Jeesuksen jenkkakahvat (viitaten Die Hard 4.0) ja VittuVittuVittu!

Jos ette ole sattuneet huomaamaan, niin meikäläistä (ja oletettavasti myös ahmatti-Atpoa) vituttaa ainakin pari-kolme asiaa. Yksi suurimmista yksittäisistä jutuista on erilaiset ihmisryhmät. VITTU! Niistä mua vituttaa vähintään kaikki!

Just tänään (ja ihan varmaan myös huomenna) mua riapoo keskimääräistä (painotettu keskiarvo, mediaani, ihan sama, kaikki käy) enemmän kaikki ne persaukiset juustot, jotka ovat maksaneet jostain paskasta mielestään ihan vitun kovan hinnan ja sen vuoksi suureen ääneen julistavat, mitä kaikkea he siksi ko. paskalta olettavat. VOI PENIS!

Tätä pirun pillipiipariporukkaa on kaikki saatanan paikat tukossa:

"Jos mä maksan tästä kebabpärämätsmyökystä 4,90 euroa, niin kyllä mulla on oikeus olettaa, että tähän kuuluu alku- ja jälkiruuat plus ilmaset bisset pöytään kannettuna." No vittu joo! Kyllähän sulla tosiaan on oikeus olettaa ihan mitä ikinä tykkäät, mutta älä nyt helvetti luule, että sun oletukset jotenkin realisoituis siellä kaupungin räkäsimmässä karvakäsimättölässä. Imuroi se paska vaan kiltisti naamaas ja mieti samalla, olisiko kaikille parempi, jos tukehtuisit siihen tahnaan.

"Jos mä maksan tästä huoneesta 39 euroo yöstä, niin kyllä mä mielestäni voin olettaa, että ikkunan alla aukeaa rauhallinen merinäköala eikä tollanen kusinen kaatopaikka!" Saatana, kun sylettää! Jos todellakaan ei ole varaa viedä sitä läskiä vaimoa ja kolmea kitisevää kakaraa mihinkään muualle kuin sinne Peran hostelliin, niin olisko parempi, että köyttäisit itsesi sänkyyn kiinni, jotta et vahingossakaan pääsisi lähellekään sivistystä olettamaan yhtään mitään? No olisi!

"Jos MÄ vittu maksan tästä taksikyydistä 11,95 euroa, niin kyllä MÄ voin olettaa, että MÄ saan kuunnella tätä omaa discolevyäni täysillä, juoda tätä kiljuani tästä tynnyristä ja luukuttaa läskiä persettäni ikkunasta ulkona!!!" Herättäkää nyt vittu mut tästä painajaisesta! Jos joku on niin pirun köyhä, että kaikki tuntuu kalliilta, niin ei se kyllä valitettavasti ole mikään syy olettaa tuotteelta yhtään sen enempää! Istukaa vittu pää kiinni siälä taksissa matkalla sinne Tesomalle, niin ette ehkä näytä ihan niin vihanneksilta kuin ootte! Tai vielä parempi, jos ette ikinä lähdekkään sieltä paskalähiöstänne yhtään mihinkään!

PERKELE! Jos mä maksan veroja tälle yhteiskunnalle niinkin paljon kuin maksan, niin kai mulla on oikeus olettaa, että täällä sais olla rauhassa tollasilta ihmisten irvikuvilta! Mutta kun ei niin ei!

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kyllä se suurin oletuksen kohde on yleensäkin maksettuja veromarkkoja vastaan saamat palvelut..."vituttaa tällänen, ajellaan just pois sairaalalta jossa kävin olkapääleikkauksessa, koko hoito makso jonkun 70euroo ja nyt mää joudon ajeleen tätä vitun töyssytä tietä, mihinköhän vittuun mun verorahat oikeen menee, varmaan niille neekereille!!"

Anonyymi kirjoitti...

No oo vittu onnellinen että pääsit sinne leikkaukseen. Toiset täällä vään joutuu odottamaan vittu tuskissa leikkausjonossa. Kerran ne pilkkoi minut jo, mutta vittu olisi se turha odottaa että jokin edes onnistuisi kerralla tässä sairaanhoitopiirissä. Veroja en maksa kun lähes tonnin joka kuukausi. Vituttaa noi leikkausjonot ja kesä sulut tässä sairaanhoito piirissä.

Anonyymi kirjoitti...

noh, ne vitun sulut johtuu tasan siitä, että henkilökunnankin on joskus saatava kesälomansa.

On muuten ihme juttu, mihin me hoitajat lomaa tarvitaan - KUTSUMUSAMMATTILAISET, joka näkyy ihan palkassa - ei niille tartte maksaa, koska ovat KUTSUMUSAMMATISSA. Vittu, että alko just nyt jurppiin nää palkka-asiat! Joku vitun paperiprosessimies saa tuplasti palkkaa vahtimalla jotain hemmetin monitoria, joka ei edes elä. Me hoidetaan ja ollaan vastuussa ihmiselämistä ja palkka on perseestä. Nytkin olen veivannut näitä yövuoroja, että sais edes yölisiä...Ja vittu, Ruotsissa hoitajille jää käteen 2000€ ENEMMÄN kuussa.
*Marianne*

Anonyymi kirjoitti...

Vituttaa tommone valitus siitä että omassa työssä on perseestä ja paska palkka. Vittu vaihtakaa ammattia, tää on joku vitun markkinatalouteen päin valuva puitetalous tai jotain muita vitun hienoja termejä.

Se tarkottaa, että täällä saa ihan ite valita mihin hommaan rupee, joten jos se nyky-/tulevan duunin palkka on paska niin ruvetkaa vittu paperimiehiks ja pitäkää turpanne kiinni.

Mut tietysti nuo valtion ja kuntien pitkät ja kapeat leivät vituttaa muaki, mut vittu vaihtakaa tosiaan alaa, niin voitte paperimiehen palkallanne sit maksaa terveydenhoitajien palkankorotukset, ja kaikki on niin vitun onnellisia.

Anonyymi kirjoitti...

Kuka vittu käskee sitten työskentelemään hoitoalan ammattilaisena, jos kaikki on päin persettä?? Sopii muuttaa sinne Ruotsiin tai mennä töihin tehtaaseen! Suomessa ei onneks oo pakko työskennellä hoitsuna!!! Kommenttina Mariannelle...

Anonyymi kirjoitti...

Vaan paperityöläisiäpä vasta kohta vituttaakin, kun tuontitullien ansiosta viimeinenkin paskapaperia ulos runttaava firma kiikuttaa tuotantonsa itärajan yli. Toivottavasti älyävät taas vaatia palkankorotuksia ja muita älyttömyyksiä, jotta tuokin prosessi vähän nopeutuisi.

Siinä sitä riittää mielisairaanhoitoloissa työsarkaa, kun entisille paperityöläisille realisoituu se, ettei heistä ollutkaan mihinkään muuhun kuin monitorien tuijotteluun omassa pienessä palkkakuplassaan. Edes hoitajiksi eivät kelpaa, kun yleissivistus kattaa lähinnä sen, että aikaisemma duunipaikan monitorin oli valmistanut "Sony" niminen firma.

Hoitajilla kyllä duunia riittää, koska pyyhittävät perseet ei tästä maailmasta, -eikä maasta- ihan heti ole loppumassa. Tosin siinä vaiheessa kun itse makaa lasareetissa, on hoitaja joku tummahipiäinen yön Tiina tai Svetlana from russia, eivätkä varmasti osaa sanaakaan Suomenkieltä. Puhumattakaan siitä, että ennen yhdenkään takaliston siistimistä putsaavat ensin kaikista arvotavaroista.

Siinäpä sitten kieritte paskoissanne, kun toinen korjailee taustalla lautasen kokoista huulilävistystään ja toinen kiskoo vodkaa perse pystyssä lääkärin edessä lisätienestien toivossa. Voipi olla, että sitten vituttaa. Siihen vitutukseen voipi jopa kuolla.

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittu ku vituttaa ku aina kaikkia vituttaa joku vittumainen juttu. Vittu.

Anonyymi kirjoitti...

VOI VITTU! On taas eksynyt sen verta vinoja vatupasseja tänne että vituttaa melko pahasti!!!!
Ensinnäkin, stubido ("No oo vittu onnellinen että pääsit sinne leikkaukseen"...vittu mää missään leikkauksessa ollu...)opettelee lukemaan ja ymmärtämään sarkasmia ennen kun vittu tulee tänne! VITTU!

Sen verta liityn tähän vitun hoitajahässäkkään mukaan, että nämä pari vitun anonyymiä jotka mariannen tekstiä kommentoi voi sitten hyvinkin lujaa painua vittuun! Mikä VITUN vastaus toi on että "vaihda alaa"?? VITTU NILLIN NILLIN! Ei vittu voi antaa tollasta palautetta vittu yhtään mihinkään! Mikä vitun vastaus se on siihen että saadaan taas tarpeeksi hoitajia?
Ja kyllä sitten taas vittu naristaan sairaalassa minkä vitun takia saa jonotella kaikkialle...NO KUN KAIKKI VITTU VAIHTAA SITÄ VITUN ALAA!!

Anonyymi kirjoitti...

Vittu kun vituttaa, kun jokaisen vitun kommentoijan täyttyy vittu matkia blogin kirjoittajia viljelemällä vittua joka vitun kohdassa.

Anonyymi kirjoitti...

toi hotellijuttu oli aika nappiin, just tänään luin arvosteluja ihmisiltä jotka on olleet 2* hotellissa ja odottavat että siellä nuollaan persettä myöden kaikki. voi saatana.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs skeidaa tää nyt on?!? Onko Pasalla loppunut juttu kesken, kun täytyy noin väkisin vääntää.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjota amiksista

Anonyymi kirjoitti...

Rupes kyl vituttamaan tää blogi.

Anonyymi kirjoitti...

Viitaten edelliseen kommenttiini Mariannelle, pointti oli se, että kenenkään ei ole pakko toimia hoitsuna. Ja kukaan muu ei niitä palkkoja nosta, kun ne hoitsut ite. Menisivät lakkoon ja hoitaisivat VAIN välttämättömimmät potilaat, niin tulis aika pian muutosta asiaan. Mut ei, ne on suurin osa surkeita valittavia ämmiä ja ei ne osaa/uskalla tms. ees lakkoon mennä! (Ja joo, olen itseki nainen.)

Anonyymi kirjoitti...

kuules edellinen...ei lakkoon meneminen niin yksinkertaista ole...jollain se täytyy perhekin elättää, sitäpaitsi satun tietämään että se lakko on aivan käsillä tällä hetkellä ja toivonpa vain ettei tule koska siitä ei koskaan seuraa mitään hyvää, jonot vaan kasvaa ja niitä ei koskaan saada kiinni!!

Anonyymi kirjoitti...

voi jumalauta mitä narinaa! Yhdyn amiraaliin (siis henkisellä tasolla) siinä ettei lakkoon meneminen ole mitään yksinkertaista, joutuu vielä ottaan jotain lakkolainaa ja sehän onkin fiksua, jepjep!
Toisekseen anonyymi sanoo että hoitajat ovat surkeita valittavia ämmiä, huhhuh, onpa paksua! Se että sää väkerrät siä sun vitun tehtaassa jotain vitun palikoita kasaan ja uskallat siellä pitää jotain kapinaa ei tee susta kyllä kovaa ämmää! Sen verta lähellä olen itse ollut sairaalaelämää, että voin kyllä kertoa ettei tommonen paskanpuhuja selviäisi hoitajana viikkoakaan!! Jos et oikeesti tiedä mistä puhut niin ole hiljaa! Tyhmän ihmisen päteminen kuulostaa tyhmältä!

Anonyymi kirjoitti...

Perkele!

ja sitten asiaan..

Voisi Suomessakin siirtyä jonkinlaiseen tasa-arvoon ja kohtuuteen.

Maksan yhteensä kunnalle ja valtiolle noin 5000e veroja per kuukausi ja mitä saan vastineeksi..? Tiet on samaa paskaa kuin kaikille muillekin. Jos olen kipeä niin käyn työnantajan maksamalla yksityislääkärillä ja säästän yhteiskunnan varoja. Lasten ollessa kipeä saan vittuilua terkkarista, kun voisi kuulemma viedä yksityisellekin.. Ja lapsista puheenollen, sossutapausten lapset saa ilmaisen päivähoidon ja kaljarahat päälle.

Reilua? Soliaali-demokraattista?

Ensimmäiseen: EI. Toiseen: JOO.

Perkele, tekis kokoomus ja keskusta edes jotain nyt kun ovat hallituksessa. Kaikille mahdollisuus tienata OMALLA työllään. vTU.