sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Juttuihin kiinni jääminen

Asioihin kiinni, koukkuun tai aivan mihin tahansa jääminen on vitunmoista paskaa. Hyvänä esimerkkinä tästä ovat viikottaiset, toinen toistaan enemmän päin vittua olevat TV-sarjat, jotka "vangitsevat" katsojansa joka kerta samaan aikaan, kattomaan sitä samaa paskaa eri jakson nimellä. On kyseessä sitten joku Pako, Lost tai vaikka Pico. Yhtä perseestä se homma silit on.

Tuolla sitten kuulet näitä: "En mä voi silloin tulla, kun katon Grayn anatomiaa..." No kuule haistappa vittu ja opettele vaikka ihan oikeaa anatomiaa! Ylipäänsä on melko harvoja asioita, joiden takia viitsisi aina samaan aikaan varata jonkun paikan ja puoli tuntia ennen sitä, pitää vitullisella kiireellä selvitä kassajonoista ja ruuhkista, että pääsee just siihen aikaan johonkin. Haistakaa vittu! Niin ja ostakaa se tallentava digiboksi (joka muuten myös on aivan päin vittua oleva laite! Miks vitussa digitelkkareista ei tehdä sen verran hyviä, ettei tarvi yhtä ylimääräistä paskalaatikkoa pölyä keräämään. Vittu, meilläkään ei näy mitkään ohjelmat, kun ei oo sitä saatanan boksia. Perkele! Vedän jotain aivan kohta boksiin!).

Paskaa on myös jäädä koukkuun blogien (esim. tämän) lukemiseen. Vielä enemmän paskaa siitä tulee, kun on hankkinut itselleen tavan käydä kattomassa "josko siellä jo ois uus teksti" ja sitten nielee kalkkia, kun ei ollutkaan. Enpä nyt täysin voi sanoa, että ei oo mun vikani, mutta silti melko yhdentekevää. Kirjoittakaa ite bloginne, jos se kerran on niin siistiä.

Nyt moni miettii, että "ei vittu... tätäkö mä nyt odotin viikon?" NO NIINPÄ TAISIT ODOTTAA!!! Ja jos et tajunnut jutun alun ironiaa, niin luepa intro uudelleen.

Huhhuh, mitä paskaa kaikki. Joka tapauksessa, Pasaa ja mua vituttanee jatkossakin ja ne, jotka jaksavat odottaa (ja joita yhä kiinnostaa), tullevat siitä täältä lukemaan. Surullinen juttu, jos joskus joutuu odottamaan viikon. Aina voi palauttaa mieleensä lihavien ihmisten synninpäästön: "Maailma ei ole reilu, siispä minä olen."

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vittu!
kunnon "haistakaa vittu saatanan äpärät" avautuminen. nyt tais atpoa oikeesti vituttaa...ainaki tää lukijoitten saatana nillitys "ei oo vieläkään uutta suollettu".
hah! ei siinä mitään, asiaa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Uus juttu, kittoos...
VITUN APINAT!!! Nielkää TE sitä kalkkia! Ihan oikeasti, se on teidän VELVOLLISUUS päivittää tätä blogia kaksi kertaa päivässä ja HYVILLÄ jutuilla, koska VAIN SILLÄ te voitte paikata sen että te olette muuten TÄYSIN hyödyttömiä KOKO VITUN MAAILMALLE! "Vähä ku te jäätte koukkuun ja nillitätte, nillinnillinnii..." Tuolla te nyt ette ainakaan pääse vastuutanne pakoon. Päinvastoin, nyt koko maailma vihaa teitä vielä enemmän, jos ette kirjota hyviä juttuja. Eli siis lyhyesti: TE = APINOITA! ME = OIKEUTETAAN TEIDÄN PASKANEN OLEMASSAOLO! ETTÄ SITÄ HYVÄÄ JUTTUA TULEMAAN JA USEASTI! VAI MENEEKÖ KAIKKI AIKA KESKILUOKKAILUUN JA PERSESEKSIIN!!?? HAISTAKAAPA VITTU!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hesarissa 10.3.08 kirjotettiin valittamisesta ja siitä miten rasittavaa se on toisille. Vitun hesari! Taas tollasta tyytyväisten vitun parempien ihmisten avautumista siitä, että ne ei halua ihanaan pumpulielämäänsä mitää säröjä tai edes kuulla mitään mikä voisi saada ne kyseenalaistamaan yhtään mitään. Mikään ei vituta yhtä paljon kun vitun typerät kaikkeen tyytäväisiksi opetetut ihmiset jotka halveksivat sellaisia jotka uskaltavat ajatella ja sanoa asioiden todellisen laidan eli sen että asiat on pielessä ja se vituttaa! Ja sitten vittu kyräillään vuosikaudet jotain vitun työkaveria ku joku sen tapa vituttaa mutta sitä ei uskalleta sanoa! VItun kaksinaismoralismia sanon minä. Ei vittttu!!

Anonyymi kirjoitti...

Ei vittu, toi Lihavien ihmisten synninpäästö oli oikeesti hyvä! En tiedä oliko oma juttu vai muualta lainattu, mutta uus ainakin mulle.

Anonyymi kirjoitti...

auuu jeeee... nyt pääs poijjaat taas vitutuksen makuun... kyl tekkee nannaa kunnon vitutus...aaah

kun oikein kunnolla vituttaa, tulee vitutuksesta kunnon vitutus taidetta. Kylä kylä kyllä!!!

Anonyymi kirjoitti...

TOTTA! HAISTAKAA VITTU KAIKKI JOTKA JÄÄTTE KOUKKUUN JOHONKI.

Missä on roolipelit/pelaajat? eivätkö nämä vituta?
Pientä juttu vinkkiä vain.

Thanks

mo.

Anonyymi kirjoitti...

vittu, että vituttaa. tämmönen vitun vertaisryhmäkään ei auta pätkääkään. painukaa vittuun.

Anonyymi kirjoitti...

se että jos jonkun mielestä tuntuu siltä että näiden vittuilu mestareiden jutut eivät enään naurata tahi vituta, johtuu selvästikkin siitä, että tämä vittuilu palstan lukeminen toimii, ei vituta enään niin paljon kuin ennen... .

Näin se vain on. Mua hlö kohtai ses ti kun vitutti, päätin aina tulla tätä kolumnia ( tai oikeammin vitun blogia ) lukemaan, ei vituttanut lainkaan, päin vast oin ooin oin oin oin saatana...nauratti niin perkeleesti että. Hyvä poijjaat. Jatkakaa vaan samaan malliin, niin maailma pelastuu suurimmalta vittumaisuuden tunteelta... ja takkuu varmasti jää jengi tähän koukkuun kiinni

vittu =)

Anonyymi kirjoitti...

H A I S T A K A A

V I T T U ! ! !

Anonyymi kirjoitti...

Jos ette muuta keksi, niin eiks meemit vituta ainakin?

http://naisena.blogspot.com/2008/03/meemi.html

Anonyymi kirjoitti...

Pasa ja Atpo on vaan säälittäviä runkkareita todelliset vittuilun taitajat löytyvät täältä: http://www.vittuilunsm.fi/ Ja osaavat vittuilla kunnolla ilman jatkuvaa vitun käyttöä. Vittuilu on taitolaji, jota tämän blogin herrat eivät vaan osaa.

Anonyymi kirjoitti...

Toi teksti oli niin totta!! Rupes itteäkin ihan oikeesti ottamaan päähään eli lyhyesti sanottuna vituttamaan.