torstai 12. heinäkuuta 2007

Nillit jätkäverit

Naiset on kivoja. Tosin ettei nyt tule mitään väärinkäsityksiä, niin kyllä ne silti vituttaa - ja paljon. Myös monet varatut naiset on kivoja. Ihan sillä lailla platonisesti. Muuten, vittuun kaikki sivistyssanat. Sen sijaan varattujen naisten jätkäkaverit on yleensä sellaisia nillejä, et helposti vituttaa rauhallisempaakin kaveria, kuten meikäläistä.

Mikä v*ittu (huomaa sensurointi, eihän tämä mikään rääväsuublogi ole!) siinä on, että siinä vaiheessa, kun sen oman kultsipultsin kanssa ollaan vähän vakavammin, niin siitä tulee siinä määrin omaa omaisuutta, että se ei enää saisi käydä missään, jutella kenellekään eikä tehdä muutenkaan mitään.

"Et sä nyt hei vittu voi mennä sinne ku siälä on niitä jätkiä ja ne on ihan varmaan kiinnostuneita susta ja mieti nyt miltä musta tuntuu kun mä täälä himassa kuurailen lattioita ja odotan sua enkä saa unta kun mietin että ne muut on sulle tärkeempiä kuin mä ja nillin nillin nillin..."

Suurin ongelmahan on se, että suurin osa naisista alistuu kyseisten miespuoleisten pirttihirmujen mustien sukkien alle ja sitten aletaan leikkimään kotia kun se on kuitenkin tärkeintä ja hienointa, mitä voi kohdalle sattua. Ja jälleen yksi hauska nainen jämähti kotiin hellan ja liesituulettimen väliin. Ja sitten ihmetellään, kun baarissa on pelkkiä jätkiä sormukset taskussa. Niin, koska kyllähän se nilli jätkäkaveri nyt poikain kanssa vähän viihteellä voi käydä, eiks je?

Vittu.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis mitä vittua?

Onks tollasia jätkiä olemassa? Ei helvetti, saunan taakse tollaset.

Ei vaan, kyllä mää noita nillejä toisaalta ymmärrän. Mieti ny vittu ite. Jos sä oot tollanen nyhverö, kuten vitun Pasa kuvailee, niin ei sulla oo mitään mahkuja saada uutta naista, jos sä sen omas menetät.

Sillon sitä ei vaan päästetä mihinkään vitun viihteelle.

Jos mulla olis nainen, niin en mä sitä ainakaan minkään vitun Pasan tai Atpon kans päästäis mihinkään. Kyl mä sitä naista sen verran säälisin...

Anonyymi kirjoitti...

"Ja sitten ihmetellään, kun baarissa on pelkkiä jätkiä sormukset taskussa." HEH-ihan paras kommentti!

Anonyymi kirjoitti...

Siis vittu niin sama!

Mun vittu paras frendi rupes vittu huutaan tyttöystävälleen kun mä olin vittu ehdottanu et mä voisin vittu palauttaa sille mun vittu *sille* velkaa olemat 25 egee. Siis vittu kun en hoitanu hommaa kaverin kautta.

Vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkein eniten vituttaa se että naiset on niin nyhveröitä et ne alistuu tollaseen! Mulle ei ainakaan kukaan tule sanomaan etten saa lähteä poikien kanssa viihteelle, prkl

Anonyymi kirjoitti...

joo fakta on että ihmiset tykkäävät paneskella ympäriinsä, ja tuollainen hihhuleitten "yksi parisuhde koko elämän" on täyttä disney paskaa.

Mut kyllähän siinä monella pojalla psykoosi iskee kun pahimmillaan vuosikymmenien säätämisen jälkeen on päässyt hivauttamaan pippelinsä sinne "kusiseen suolenpätkään".

Herrajumala mikä määrä paskaa läppää ja seuraa senkin eteen yleensä pitää kärsiä. Vitun sosialistitien ansiosta kun ei voi käydä sivistuneesti huorissakaan.

muttamutta, Tämän seurauksestahan kuitenkin tarformouidutaan oikeasti "mieheksi" niin henkisesti että fyysisesti. Nii ja armejia pitää käyä

Tanja Karppinen kirjoitti...

Siis ei Atpolla ja/tai Pasalla voi olla naista :D Vittu :D

Anonyymi kirjoitti...

on se kyllä kumma juu, että noi miehenpuoliskot saa olla ja mennä miten haluaa, ja akka ei saa olla yhtää mustis tai saat hirveät huudot tms, mutta jos ite haluis lähteä jonnekki nii kyllä äijä saa olla mustasukkanen niin paljo ku haluaa ja tottakai sun tarvitsee lepuutella se.

ite flirttailevat kaikille pillusille vaan jos akka tekis saman niin se varmaan näyttäis ovea ja heti :D

ah näitä kaikkia mustasukkasia ja katkeria ihmisiä<3

Anonyymi kirjoitti...

No joo.. Itse olen seurannut täysin päinvastaista tilannetta, jossa nainen mustasukkasuuksissaan ei anna miehelleen kovinkaan paljoa oikeuksia sosiaaliseen elämään.. Eli menee tuo toisinkin päin sukupuolien välillä..

Apto kirjoitti...

Mitä on ''jätkäverit''? :) kertokaa!