keskiviikko 18. heinäkuuta 2007

Mä oon ällöttävä läski

VOI ROTAN PERSE! Nyt tippu ketjut rattailta viimeisen kerran! Vituttaa meinaan sellanen juttu, että harvoin useamman vituttavan asian summakaan (tai kertoma, tai ihan vittu mikä vaan) vituttaa näin paljon! Mä en usko tätä itsekään. SAATANA!

Minkä helvetin takia aina käy näin: simpsakka, urheileva, nätti ja hauska sinkkutyttö kohtaa elämänsä Jukka-Tanelin ja parissa viikossa ollaan niin vitun rakastuneita, että muutetaan yhteen ja hankitaan koira ja kaikki se paska, kyllä te tiedätte. Mutta ei siinä paskassa mitään, hankkikoon, ei mua kiinnosta. Mutta voi vittu! Kuukausi kun ollaan oltu yhessä, niin tyttö jämähtää sohvalle imuroimaan karkkeja, sipsejä ja muuta paskaa napaan ihan tosissaan. Menee taas kuukausi, ja sitten räjähtää pankki. Ei saatanan sulosoinnut!

"Hei Jukka-Taneli kato nyt mua ku mä oon tällänen ällöttävä läski niin sä et varmaan enää rakasta mua koska kuka nyt tällasesta jysäristä välittäis ja emmä nyt halua olla alasti ku sä et tykkää mun ulkonäöstä ja samasta syystä mua ei enää oikein seksikään kiinnosta eikä mulla oo mitään päällepantavaa kun mun makkarat tursuaa ulos joka paikasta ja voisiks mä nukkua tää säkki päällä kun mä en haluu et sä kosket mun löllöihin ja jaapadaapadaapadaa"

MITÄ HELVETTIÄ! Jos oma paisuminen vituttaa, niin kuinka saatanan vaikeeta on tehdä asialle jotain?? Ei sitä romua oo pakko tunkea kurkusta alas kaksin käsin! Ja siälä vatsapeppureisitoosa-jumpassa kannattaa käydä sillonkin, kun Jukka-Taneli on jo pokattu! Kuinka vitun tyhmää porukka oikein on? Oikein, just niin tyhmää! Tai vielä paljon tyhmempää!

Ja kusisinta tässä touhussa on se, että loppuhuipennus on vasta tulossa. Kuukausi edellisestä em. Jukka-Tanelin rakastettu, ennen niin nätti tyttö, nykyinen siiderimötkö, sattuu lähtemään tyttöjen kanssa vähän liikenteeseen. No, baarissa joku lippalakkiverkkariamisspede sitten pokaa mötkön kertomalla, kuinka helvetin hyvännäköinen se on pimeessä. Itsetuntonsa huipulla mötkö antaa toosaa ko. amikselle ja valmis!

"No kun se Peksi oli niin ihana ja se kehu mua sillai ettet sä Jukka-Taneli ikinä oo kehunu ja sit mä olin aika kännissäkin ja asiat johti toiseen ja kyl mä sua silti rakastan kun sä oot mun elämäni mies vaikka et sä varmaan ikinä enää pysty antaan mulle anteeks ja jaapadaapadaapadaa."

Jukka-Tanelin kohtaloksi on jäädä loppuelämäksi miettimään, että mikä vittu meni vikaan.

VITTU MÄ HAJOON KAHTIA!

27 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Naisten lihominen! Voi jumalauta! Siinä on kanssa sitten yks homma joka voi vituttaa!! Eipä sillä että miehet saisi olla sen enempää läskejä (joopa joo) mutta naiset saavat vittumaisen paljon vapauksia lihotessaan. Voi saatana sitä tuuletuksen määrää jos kerrankin edes pikkusen otat kainalon alta kiinni ja kysäset paljo on paino! Sitten itketään ja rähjätään( "mää oon läski, et rakasta mua enää, mee sit sen hoikan blondis luokse panemaan vaan, luuleksää että on helppo elää kaikkien noiden tuhansien vaatimuksien kanssa, yhyhyy"!)ja sitten koko sen lehmän narttukaverilauma on sun kimpussas herkeämättä ( "et sää voi sanoo läskisannalle tollain, ooksää ihan paska sovinistimulkku...mää en mun äijältä tollasta kuuntelis, lähtis muuten samantiän se äijä paaliin...että ajatteleppa ny vähä ootko vaan pinnallinen perus mies vai oikea mies").
Eihän tota savottaa kukaan pysty selvittään. Ja eniten sitä pistää vituttaan toi "perusmies" leimasin, mitä vittua!! Kai sitä ihminen luontoaan kuuntelee. "kauneus tulee sisältä" on vain rumien puhetta!

Ja mites muuten on tämä miehen lihomisen laita? No siitähän toki saa ilmoittaa toki. Välttämättä ei tuu tilitysti kotona niin hirveesti mut auta armias kun lähetään vaikka sukuloimaan tms niin kyllä muuten revähtää puuhen lihomisesta jo ennen kun kuulumisia kysytään (" toi mun läskiperttiantero on taas lihonu ihan silmissä, se kun vaa istuu siinä sohvalla ja juo kaljaa, mää sille ostin jo sen toutalgimin ja äbtrönikin mut ei ikinä niillä tee ennen ku sille oikein huutaa"). Ja vaikka tulee tilitystä niin saatanasti niin rupeeko mies itkee ja rypeen itsesäälissä? No ei todellakaan kun ei vois vähempää kiinnostaa, ottaapa vaikka pari olutta niin unohtuu kiukuttelu! No entäpä tuleeko äijän kaverit pauhaan sille mansikille ku se morkkaa äijäänsä läskiks? No ei todellakaan, tai siis tuleehan ne kylään kuiteskin mut saunoon ja vetään päädyt!

Sekasta tekstiä mut ei pysty enää, loppuu happi!

Anonyymi kirjoitti...

Sekös vituttaa että läski katos elämästäs? No voi kyynel. Tanssisit ripaskaa riemusta!

Anonyymi kirjoitti...

Mää en edes jaksa noille läskisannoille sanoa mitään koska ne ovat menetettyjä tapauksia. Jos läskistyy parisuhteessa, ne eivät ikinä olleetkaan sopusuhtaisia muuta tarkoitusta varten kuin aviomiehen saantia varten.

Sen sijaan on ihan sikahauskaa vihjata jo valmiille anorektikko-luurangoille että sulla on muuten vähän ylimääräistä lihaa tossa ja tossa. Siitähän ne innostuu ja riutuu sit nälässä vielä pahemmin! Ja meikä nauraa katketakseen...

SAKO (Samuli Koivulahti) kirjoitti...

Vitun hyvää tekstä. Luin kaikki tähän astiset vitutuksen tuotteet ja arvatkaas mitä! Mulla nousi kyrpä ottaan. Ei jalkovälistä vaan tosta silmien keskeltä. Saatana! Olisinpa ite keksiny tän. VitunVittu ja Vitun Vitun Vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Heh. Naisenakin naurattaa.

Joonas kirjoitti...

Hei, tuo on aivan totta!

Joku muukin siis tässä maailmassa kirjoittaa asiaa kuin minä!

Anonyymi kirjoitti...

Voi jeejeejee!
Täähä o mahtava blogi!

Sitä paitsi mua on nuijinu tuo "pistettä vaille ällä" juttu niin saatanasti jo monta vuotta, onneks asia on ny saatu esille.
Hyvä!

Anonyymi kirjoitti...

Jep, nuorilla naisilla on nykyään syömishäiriöitä. Ensin kuijotetaan ja laihdutetaan kuukausi tolkulla ja yritetään päästä mallin mittoihin, että kelvattaisiin miehille. Suurimmalla osalla naisista kun nuo missin ja mallien mitat ovat epänormaaleja. Naiset ovat luonnostaan "hieman pyöreitä" joka on siis eri asia kuin yli-painoinen.

Sitten kun rakastutaan ja vakiinnutaan uskalletaankin jo syödä normaalisti. Tämä voi riitäytyä käsistä kun on sitä ennen joutunut näivettymään nälkä kuurilla kuukausikaupalla. Siihen päälle vielä miesten epäterveelliset ruokatavat ts. makkarat, oluet, sipsit ja karkit. Kuinka moni mies suostuu syömään salaattia? Ei kun kitistään niinku pikkulapset naisille että eksää nyt parempaa ruokaa osaa tehdä, minä en syö kasviksia, mä tahdon makkaraaaaa!!!! Miestä miellytääkseen tää nainen sitte alkaa tekee niitä vitun makkararuokia että se käyttäytys ees joskus niinku aikunen mies.

Miesten taholta naisen kehuminen loppuukin siihen kun pimpsaa on saatu tai kun pimpsaa halutaan. Miehet eivät kehu naisiaan kauniiksi muulloin, mikä vie uskottavuuden miesten kehumiselta. Naisen täytyy saada tuntea olevansa miehen unelmien valtiatar. Jos mies kuitenkin pitää unelmien valtiattarena vain lehtien povipommia on suhteen tulevaisuus jo heti alkuun pilattu ja naisen itsetunto lytätty.

Anonyymi kirjoitti...

Tanju saatana, ai et se on taas miesten vika. PERKELE!

Anonyymi kirjoitti...

Aikas räleetä!!! Mua ei vituta enän YHTÄÄN!!!!!!! Niin vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Nii no sen saman vitunpäälä makaaminen on jossaimäärin pitemmänpäälle puuduttavaa joten se kehuminenkin saattaa kiinnostaa vähä vähemmä. Ei kuitenkaa kannata viä muutaman päivän/viikon/kuukauden seurustelun (tietysti yhten muutos) jälkeen tuudittautua siihen että se toinen jaksaa kattela sitä sun pärstääs loppuikänsä. Tietty se toinen on helvetin hyvä sitoo kaikemailam kotieläimillä/aunto- ja muilla lainoilla/mukuloilla/sukulaislupauksilla/suhteen ratifioinneilla/. Kihlaus on edelleenkin lupaus avioliitosta. Turahnpäivänen lupailu vie merkityksen siltä sormukselta. Ja siihen on turha narista mitään että mailma muuttuu Tietyt asiat ovat VAKIOITA: mm. syntymä,vitutus,kihlaus,vitut,avio,helvetisti vitutusta,lisää vitutusta,kuolema. Jotenki noi ja niitähä ny riittää ...tietysti kaikki ei mene naimisiin mutta eipä ne ihmiset kihlaudukkaan Joten siitä ei tarvi leukavimpien nähdä vaivaa vaikka se vituttaakin.

jossaipäin tätä blogihässäkkää joku sherlock keksi mutista miesten ja naisten ruokailutottumuksista kuinka naiset turpoo sentaki ku miehet ei muka syö muita vihanneksia kuin makkaraa. Jos toinen osapuoli ei todellaaan pystyhaluasuosu syömään vihanneksia on se varmasti tullut esille jo ennen varsinaisen parisuhteen alkua. Ja miksi ihmisten pitäisi aina syödä samaa ruokaa keskenään jos ÄIJÄ haluaa täyttä itsenä tapolallacampingillä tai iha millä vaan suolisolmulla olkaa hyvä mutta ei saa olla niin nynnytyhmäaasi ettei osaa vaatia/ostaa jotain itselle miellekästä muonaa. Ja jos muka kaikki miehet ovat samanlaisia syy on todennäköisisti sinussa/tyrkkypaikastasi/miesmaussasi. Ilmeisesti niissä kaikissa.
Menkää itseenne!

Vituttaa kun ihmiset on tyhmiä!!!
Haistakaa vittu! mennen pelaamaan minigolffia.
Saanähdä katkeeko verisuoni päästä.

Anonyymi kirjoitti...

Että siksi lihotaan, kun Janne-Taneli haluaa lihaa eikä kasviksia? Voihan siinä olla perää. Tai sitten ei.

Jos kerran rehut on terveellisiä, läskin pitäisi vähentyä kun siirrytään rehudieettiin. Montako pinkeää kasvisravinnolla elävää pimua tunnet?

Minä en taida tuntea yhtään. Haisee kusetukselta. Ihan samalla tavalla kuin se, että sapuskaan ei saa panna suolaa kun suola on myrkkyä. Tai että kasvisrasvajätski on terveellisempää kuin ehta tavara.

Mirva kirjoitti...

Ei vittu, tajusin just et tarttis varmaan alkaa laihikselle, stana. Ikinä en vittu ota enää mitään vitun parisuhdepaskaa, ku se vaan lihottaa niin saatanasti.

Anonyymi kirjoitti...

Niimpä VITUN kasvisruoka upotetaan aina kermaan taikka johki helvetin VÄHÄrasvaseen juustoon... tosin kun ihminen survoo sitä vähärasvasta juustoo naamaansa könttätolkulla nii kuika vähärasvanen se ruokavalio sillon loppujelopuks on...

Anonyymi kirjoitti...

Voi JUMALAUTA!! Nyt vasta vituttaakin! Pitääkö tässä maailmassa olla tollasia VITUN PÄSSEJÄ kuten Tanju! Voi ristus!

A) Mistä vitustä sää oot äijäs kotiin raahannu jos sen perus ruokavalioon kuuluu makkara ja olut??
B) Se vitun kasvisruoka on järjestäen rasvasempaa kuin "perinteiset" ruoat. Jos vähän tarkemmin kurkkaat ympärilles niin saatat huomata että suuri osa kasvissyöjistä on turvonno entisestään!!
C) Vittu kun pitää sälyttää noi "mallinmitat" ja anoreksiat miesten niskaan!! Nämä kaikki trendit tulevat muotimaailman keksintöinä...kysymys kuuluukin, että montako miestä tai sanotaanko heteromiestä yleensä pyörii muotimaailmassa....aika yksin taitaa se joku kaveri olla!!
D) Kyllä mies salaattia syö, mut ihan vitun turha tulla väittään etä jotkut vitun idut on salaattia!!! VOI JUMALAUTA!!
E) Ime persettä!!

Anonyymi kirjoitti...

En minä ole pässi...:(....
Alkuperäinen kirjotus oli minusta tosi hyvä, minä vain vastasin siihen yhtä ala-arvoiseen tyyliin ;)...
Miten tää meni noin henkilökohtaseks, en mä sanonu mitään, että mulla ois paino ongelmia...

Anonyymi kirjoitti...

capu kyl veti nyt överit

Anonyymi kirjoitti...

No, kysyikö se ukko alun perin siltä naikkoselta, että kiinnostaako sitä olla ikuisesti laiha vai tuleeko se ehkä joskus lihomaan? Jos ei kysynyt, niin mitä valittaa? Kellään ei ole mitään pakkoa olla toisen mielen mukainen.

Ja sitten jos taas mennään siihen, että voisi sitä toisen eteen tehdä sen verran, että pitäisi kiinni edes jostain painoihanteista, niin tullaaan sen kysymyksen eteen, että mitäs ukko on valmis tekemään muijan painon eteen. Jos nimittäin nainen suostuu rakkaudesta tekemään asialle jotain, vaikkei yhtään kiinnostaisi. Ukolle se näyttäisi olevan tärkeää, joten ei kun rohkaisua ja kannustusta peliin, vapaata harjoitteluaikaa, hyvää ja terveellistä ruokaa pöytään useamman kerran päivässä ja ei mitään läskien rutistelua, painon kyselyä tai muuta painostusta, ettei ala ottaa päähän niin, että syö jos ei muuta niin kiusatakseen. Jos on niin tärkeää tehdä naisesta tietyin painoinen, niin tee äläkä valita.

Ongelmahan tässä ei nimittäin ole se, että muori painaa x kg, vaan se, ettei se paino kelpaa äijälle. On näköjään vaikea tajuta, että se on tosiaan sen ukon ongelma ja on erittäin väärin yrittää lykätä vastuu äijän ongelman ratkaisemisesta naikkosen osalle, vaikka se suostuisikin yrittämään painonpudotusta.

Siis siinä tapauksessa, että ei ole keskusteltu loppuelämän painotavoitteesta jo aiemmin, jolloin sitten voidaan taas vedota aiempaan sopimukseen.

Anonyymi kirjoitti...

Asiahan on niin että MIEHET ei kyttää mitään vitun pinoindexejä. (jotka on suunniteltu pelkästään naisille jotta päästään kanaileen ja vertaileen toisiaan) Peili on paras puntari. se kertoo tasan tarkkaa missä mennään ja ei tartte valehdella ittelleen että on rakasluinen piste!

Hajotkaa mätisäkit mutkiinne

Anonyymi kirjoitti...

Vai että meni henkilökohtaiseksi, voi kyynel! Jos sää haluat kirjoittaa maailmaa herättäviä valistuspuheita jostain vitun syömishäiriöistä (ja saa olla kyl melkosesti päässä häiriötä ettei yhtäkkiä osaa enää syödä, sen homman kun vissiin jokainen osaa heti synnyttyään!!), niin eiköhän sun paranis käydä kirjotteleen johkin vitun yleisönosastolle...tällä sivustolla ihmisiä pääsäätöisesti vituttaa ja se vaan vituttaa enemmän kun tollaset nillittäjät käy valistamassa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Moro! Syömisestä sen verran että ei kannata salaattia syödä,se lihottaa vitusti. Kyllähän nyt kaikki huomaa että mätisäkit syö salaattia:D Vitun läskit esim.töissä pupeltaa salaattia ja painaa 140kg?? Sitten kun pääsee himaan ni vittu makkaraa ja sipsejä suuhun.Tää kertaa 10 vuotta:D Vittu,miksen mä laihdu vaikka syön salaattia!!!

Anonyymi kirjoitti...

Syömisestä: No ei ole ihme että läskiä kertyy, kun ensin kituutellaan nollakaloreilla salaatilla ja lite-juomilla. Siinähän menee kroppa säästöliekille ja pudottaa perusaineenvaihduntaa, johon kevyttä työtä tekevällä ja vähän liikkuvalla menee ainakin 2/3 päivittäisestä energiasta. Mitähän se entinen missivartalo sitten tekee kun mätetään illalla sipsejä & limua, ja viikonloppuna vedetään parit perseet "kevyt"-siidereillä? Kroppahan suorastaa imuroimalla varastoi kaiken ylimääräisen energian RASVANA! Ja vielä joku kehtaa väittää, että kannattaa laihduttaa kevyttuotteilla!
Sopimuksista: No on se Vi##u kumma, jos nykyään kaikki pitää parisuhteessa etukäteen kirjallisesti sopia. Täytyykin tästä varmaan heti ensi tilassa soittaa lakimiehelle ja varata aika parisuhdesopimusta varten. Pitää saada mustaa valkoisella, ettei puolisoni tulevaisuudessa rupea alkoholistiksi, ala käyttää huumeita, liity Jehovantodistajiin, jaa toosaa muille, yritä itsemurhaa, hauku naapurin Ahlqvisteja manneiksi...jne. Alankin heti miettiä mitä sanktioita sopimusrikkomuksesta voisi langettaa. Voi Sviddu on maailma ihmeelliseksi menny!

Anonyymi kirjoitti...

Fakta on niin, että suurin osa miehistä ei pidä langanlaihoista naisista vaan ns. naisellisista naisista.

Naiset itse asettavat itselleen ulkonäköpaineita ja tuomitsevat itseään riippumatta siitä mitä miehet ovat mieltä. Se juontaa juurensa naisten keskinäiseen pätemiskilpailuun. Nainen on naiselle susi.

Anonyymi kirjoitti...

Niin alkuperäisessä kirjoituksessahan kiinnitettiin huomiota nimenomaan siihen että itseaiheutetun ulkoisen kauneuden (itse arvioimana) rapistumisen seurauksena se sisäinenkin kauneus romahtaa kun itsetunto ei kestä. Luultavasti suurin osa ihmisistä ei välitä siippansa ulkoisesta kauneudesta, kunhan siitä ei seuraa tuollaista halvatun nillitystä.

Vittu että vituttaa. Pässit ette edes tajua tuota ja silti kommentoitte.

Anonyymi kirjoitti...

asiaa :D
en kyllä ymmärrä yhtään noita ihmisiä, jotka rupsahtavat heti kun on mies/nainen kainalossa.
enää ei käytetä meikkiä, hiukset on aina tylsästi ponnarilla ja farkut vaihtuu kulahtaneisiin verkkareihin.
sitte ihmetellään miksei toista enää kiinnosta 8)

Anonyymi kirjoitti...

Mikäkö meni pieleen? Jukka-Tanelilla oli erinomainen kirjoitus. Minun onkin naispuolisena Jukka-Tanelina kommentoitava, olen paininut saman kysymyksen kanssa jo usean vuoden.
Alussa tapaa ihanan Topi-Petterin. Se vie syömään, ostaa kukkia ja panee kuin aropupu joka ilta. Sanoo rakastavansa ja sitten ollaankin alttarilla vannomassa rakkautta loppuelämäksi asti ihan. Alkaa arki ja vastuut, unohtuu kukat ja panot. Kaikki vapaa-ajat puunataan autoo, kavereiden kanssa jauhetaan paskaa. Vaimoa ei huomata vaikka pistäisi mitkä hepeneet ylleen. Ruoka odottaa tätä Topi-Petteriä kotona mutta se hotkaistaan kun keretään, röyhtäistään päälle ja painutaan päikkäreille. Herättyä sitten istutaan telkun ääressä, Simpsonit on ihan pakko kattoo vaikka vaimo keksisi parempaakin puuhaa, you know.No onneksi on keksitty kaikenlaisia dildoja. Mutta kun niitä aikansa käyttää tulee stoppi samalla kun patterit loppuu. Ei hitto, nyt riittää. On pakko lähtä viettämään sitä tyttöjen iltaa. Ja miten ihanaa on kun joku huomaa kauniit vaatteesi ja kauniin hymysi ja puhuukin jotain. Mitä vain, vaikka pimeessä. No, kotiin sieltä aina on palattava, onhan sitä luvannut rakastaa Topi-Petteriä niin myötä kuin vastamäessä.

Anonyymi kirjoitti...

Vitustako täällä puhutaan? Taitaa olla niin et vitun päälle ymmärtäminen monella Tanelilla jää vain puheiden asteelle.....