maanantai 11. toukokuuta 2009

Kankaista EVK-paskaa

Terve vaan ja vittujoo.
Blogin kanssa tilanne on sama, kun se nyt jo on ollut jonkin aikaa. Vitutuksen kanssa on sama tilanne. Yks vittumaisimmista asioista, joita lapsuudestani muistan, oli sen vitunaikaisen "jos sun lysti on"-laulun laulaminen. Se, että nykyaikainen muoto sisältää kirosanoja, ei yllätä edes mua, mutta oleellisempaa onkin laulun jatko: "niin varmaan myöskin näytät sen".

Pitkän paskalla aloituksella koitan kertoa, että yks oululainen huurupää on alkanu painamaan ihan tosissaan EVK-paitoja. Jos haluat näyttää vitutuksesi, niin tee se saman tien tyylillä.


Ekalle tyypille, joka kuvauttaa itsensä presidentin tai muun jurpon kanssa tuossa paidassa (tuplapalkinnot, jos pressalla on sama rätti), saa rangaistukseksi vitusti EVK-kirjoja Pasan mutsin omistuskirjoituksella.

Ei vittu, miten paska teksti...

35 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikeassa olette. Ihan vitun paska teksti. Harmittaa, että luin - miksiköhän mä tätäkin blogia edes seuraan?
Enemmän harmittaa vielä, että kommentoinkin tänne.

Anonyymi kirjoitti...

on muuten ruma paita. löytyy ensi kesänä terassilta, hassun hauskojen keski-ikäisten päältä.

Anonyymi kirjoitti...

Vitun Atpo ja Pasa, olette kumpikin täysin perseestä. Vitun mäntit! Osta TOYOTA AVENSIS saatanan valittaja. Ei ihme että kumpaakin paskanaamaa vituttaa kun ajatte jollain paskalla autolla. Minä olen Toyota-Tero, ja ajan TOYOTA AVENSIKSELLA. Te olette kumpikin niin vitun köyhiä ettei teillä edes yhdessä ole varaa ostaa AVENSISTA, kuten itse tein. Teidän kolumni on kuin teidän autonne, täysin paska. Minun taas kuten AVENSIS, eli premium.

Anonyymi kirjoitti...

kuka vitun kemooni maksaa t-paidasta 22e? vituttaa tommonen vitun fanituotehomoilu..

Anonyymi kirjoitti...

http://www.electricretard.com/0022.html

lady manhattan kirjoitti...

No hei haloo, vähän ryhtiä nyt! Päivittäkää tätä blogia.

Vittu.

Anonyymi kirjoitti...

Eniten vituttaa tämä blogi, jonka ainoina tehokeinoina on paska, vittu ja CAPS LOCK

Anonyymi kirjoitti...

hei pliis! eniten tässä blogissa ottaa päähän Te jotka yritätte niiiin kovasti olla niiiin hauskoja kun avaudutte Atpolle ja Pasille vittuilemalla, kun ette Te vaan osaa. Atpo ja Pasi ovat hauskoja ja osaavat, Te ette joten älkää kirjoittako tänne ENÄÄN IKINÄ!!

Anonyymi kirjoitti...

Ensinnäkin, se on Pasa eikä Pasi. Toiseksi, "enään" ei ole sana, po. "enää". Kolmanneksi, vituttaa tollanen uikutus, tämä kommenttilaatikko nyt kuitenkin on olemassa sitä varten että tähän saa käydä vittuilemassa jos siltä tuntuu.

Anonyymi kirjoitti...

Matki vielä lisää FG:n blogia!
PELLE!

Anonyymi kirjoitti...

Voi jumalauta vittusaatana. Minäkin ajan Avensiksella. Pitikö muistuttaa?

Anonyymi kirjoitti...

vittu joo. siskoni päätti laannuttaa vitutustani, ja osti lahjaksi ko. teoksen. ihan välillä nauratti mutta välillä laittoi vituttamaan se ääliömäisten haukkumasanojen käyttö.

muuten kyllä toimi. saanko mainita opuksen blogissani ja lainata kahta kohtaa?

Anonyymi kirjoitti...

jos ei enää huvita vituttaa kaikki niin poistakaa sivut jos ne vituttaa. sitten ei vituta kaikki. mutta pistäkää nyt jotain tekstiä niin noita vitun paitojakin vois tilata vaikka säälistä teiltä eikä oulusta.

Anonyymi kirjoitti...

Ajakaa saatanan vittu niillä tojotilla lähimpään vesistöön vitun runkkarimulkut!

Anonyymi kirjoitti...

Vittu mitä paskaa. Oikeesti.

MSA kirjoitti...

Huh huh. Kunnon juutalais hintaisia paitoja. Kuka tuommoisesta rätisti viitsii maksaa yli 20€. Muutenkaan onko tässä enää mitään järkeä? Pojat ei enää kirjottele tänne ja City-lehden jututkin on suurimmaksi osaksi täyttä paskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Pidän tyylistänne. Ostin nuoremmalle veljelleni ensimmäisen kirjanne ”Eniten vituttaa kaikki”. Oma näkemykseni tästä myllytyksestä on, että tätä on tehty pilke silmäkulmassa ja mitä enemmän ihmiset tästä provosoituvat niin hyvä niin.

Jatkakaa samaan malliin, ainakin oma oloni kirjan luettuani oli huomattavasti helpottunut. Vihdoinkin joku sanoi sen mitä en ole ääneen välttämättä uskaltanut sanoa.

meri kirjoitti...

eniten vituttaa se ettette ikinä voi tätäkään paskaa päivitellä. LIKE ID CARE

Anonyymi kirjoitti...

Jeah dudes
puhutte paskaa asiaa asioista joista kun tarkemmin miettii on vaikea löytää hyviä ei-vituttavia juttuja.

Mutta eniten vituttaa tuo ruikutus kaikesta. Todellisuudessa työttömät paskiaiset.
tappakaa ittenne nii ei enää vituta

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä teitä näyttää kuitenkin kiinnostavan asiat vaikka annatte olettaa ettei teitä kiinnosta. Luulette vain olevanne cooleja kun ei kiinnosta mikään. voi miten erilailla asiat oikeasti ovat... Nauttikaa elämästä.

Anonyymi kirjoitti...

Tyylikästä, taitavaa, kaunopuheista. Muistuttaa Bo Carpelanin tai Sofi Oksasen teosten kieliasua. Tuossa olisi ainesta vaikka Finlandipalkintoteokseksi. Taide ja kulttuuri ovat aina kiinnostaneet minua. Tässä on jotain elämään suurempaa. Vaikuttavaa, mahtavaa.

Mikko N kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Näyttää tämä blogi tehneen tehtävänsä, kaikkia vituttaa kaikki :)

Anonyymi kirjoitti...

vituttaa ku oon viimeinen jota vituttaa, muita on vituttanu jo paljon kauemmin ja paljon paremmin, vittu ku ei osaa edes vituttaa

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu tämä blogi tehneen tehtävänsä kun tätä saatanan valitusvirtaa lukee :)

Little Disaster. kirjoitti...

Kirjotan teille nyt kommenttia yksinkertaisesti siksi, että minulla on tylsää ja tämän tehtävänä on viihdyttää minua + olen kipeänä + eniten vituttaa kaikki. Te olette nyt tajunneet että maailma on täynnä kaikkea roskaa ja kaikki asiat ovat yksinkertaisesti perseestä. No mitä helvettiä te siitä täällä jankkaatte?! Uskon joo vahvasti että kaikkia kiinnostaa kuunnella kun ihmiset valittavat asioistaan, mutta purkakaa itseänne vaikka naapurin mummolle (paitsi se voi kyllä soittaa poliisit) jos on niin hirveä olo. Ei tule kunnolla tietokonetekstistä selväksi että mikä vituttaa erityisesti.

Tuubamursu kirjoitti...

Kaameeta valitusta täällä. Mitä vitun väliä sillä on, jos joku blogi lopetetaan? Tuskin tekään oravat jaksaisitte ikuisesti mitään palstaa täällä anuksessa pitää, vain että muutama elämäänsä kyllästynyt kusipää saisi pari aihetta lisää runkata "ettei olekkaan se pakan alimmainen kortti".

Tuubamursu kirjoitti...

Toyota Avensis on muuten sitten niin vitun ruma paskaneliö.

Anonyymi kirjoitti...

vituttaa kylläki i täs kun ei oikeen ole kuvia tai sellasta tääl blogissa tekstin tuijottaminen alkaa pikkuhiljaa tympimää...

Anonyymi kirjoitti...

paxaa

-TC- kirjoitti...

Kovasti vituttaa, että itseä vituttaa, mutta blogin pitäjien elämä on niin auvoisaa ettei mikään ole vituttanut yli vuoteen. Hmph.

Anonyymi kirjoitti...

pedofiili profeetta mohammed vituttaa!

Sairas Huora Susanna Vilpponen kirjoitti...

voi vittu :D

Hiirulainen kirjoitti...

eniten vituttaa tää teijän teksti. (;

Anna kirjoitti...

EI perkele ootte tyhymiäåaaäko.
Mutta oikeestaan ei vituta edes että löysin teidän blogin vaikka yleensä ärsyttää aina lukea kaikkea paskaa? (miten vitussa löysin sen vasta nyt..no siks että etin poikaystävälle jotain saakelin joululahjaa ja eksyin sitte kirjakaupan sivulle [se oli joku boookplus tai jotai, hemmetin oleellinen asia kertoa] ja huomasin siellä jonku vittukirjan ja katoin et saatana toi)
NO niin eli siinä tarina pähkinän rumassa kuoressa, mutta HYVÄ että päädyin lukemaan teidän aivan helvetin huvittavia tekstejä, jotka ottaa asioihin paremmin kantaa kuin maakuntalehtien etusivujutut. OK? selevä