torstai 12. heinäkuuta 2007

Blogeihin kirjoittaminen

Vittu tää on kyllä yhtä paskaa!

Tän projektin tarkotuksena oli (ilmeisesti, ei näistä mitään kukaan oo puhunut) jakaa vitutusta muille. Mä ymmärrän tän semmosena, että se EI LISÄÄ VITUTUSTA MULLE! Selvästi olin väärässä, sillä tän blogin aiheuttama vitutus on kasvanut tähtitieteellisiin mittoihin siinä lyhyessä ajassa, kun se on ollut olemassa.

Nytkin ois pari juttua, joista tekis mieli kirjoittaa kun ne ottaa päähän niin helvetisti. Tuntuu vaan niin saatanan urpolta kirjoittaa heti alussa vitusti ja sitten lisäillä jotain "ei olla vähään aikaan kirjoitettu" -paskaa. Itse asiassa ajattelin tätä projektia miten tahansa, niin aina se tuntuu saatanan tyhmältä. Koska jos ei ois mitään, ei ois tätäkään. Ja jos ei ois mitään, niin ainakin ois se, että ois vähemmän asioita, jotka vituttais. Tästä selvänä analogiana voidaan todeta, että ilman tätä blogia mua vituttais vähemmän. (Tämänkaltainan logiikka pätee täällä.)

Nyt mä tässä sitten mietin, että kirjotanko vai enkö. Ja se on kyllä paskinta juttua, mitä tiedän. Sen takia totean, että blogit, niihin kirjoittaminen, niistä puhuminen ja niihin kirjoitetun paskan lukeminen on ihan helvetin perseestä! Ja oli se mistä vaan, niin se vituttaa aivan törkeästi. Kaikki tekstin miettiminen ja muu touhuun liittyvä paska on yhtä hyvää kun tää blogi. Eli ihan paskaa.

Ei vittu tähänkin piti ryhtyä. Vittu!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö sulla vitun atpo oo elämää? Tekisit meille kaikille suuren palveluksen, jos jättäisit tän kirjottamisen vittu vähemmälle. Sulta on ny tänään tullu jo kolme vähä-älyistä kirjotusta.

Siis kolme vitun vittuilua, jossa todistat omaa vittuuntumistasi.

Blogien kirjoittamista turhempaa on enää vitun blogien kommentointi...Onkohan oikeesti olemassa henkilöitä, jotka perustavat päivänsä teidän vittujuttujen lukemiselle.

Mut se hyvä näissä teiän kahden blogeissa on, et ne saa muut HYVÄLLE tuulelle, mikä ei ilmeisesti ollu teiän urpojen tavoite. Hähää! Koska parastahan on se, että näkee kuinka kavereita (mitä me ei siis olla) vituttaa. Kaverin jaettu vitutus on parasta, josta aasinsillan kautta päästään kaikkien tuntemaan toimivaan sananparteen:

"vahingonilo on paras ilo..."

-tunkki