sunnuntai 29. heinäkuuta 2007

070707

Ei vittu!

Sain ton edellisen sekunti sitten valmiiksi ja vittu täällä sitä taas ollaan. On se nyt saatana, ettei hetken rauhaa saa tältäkään paskalta. Vituttaa aivan pohjattomasti joka ainoa 070707 -hypestä innostunut kusipääpariskunta, niiden sukulaiset, koirat, autot, ala-asteen luokkakaverit ja tyypit, joita he ihailevat! VITTU!

Jokainen tietää näitä tyyppejä: "Mää ja toi iiihana Jari-Pasi mennään naimisiin seittämässeittämättäkakstuhattaVITUNseittämän!" (tunnista yksi mun lisäämäni sana). Siis mitä helvetin vittua?!? Teidän liitostanne tulee nyt just niin vitun täydellinen, koska se on solmittu juuri tuona päivänä, häissä olivat juuri ne, joiden kaikissa häissä on aina oltava, häävalssiksi oli valittu juuri se, minkä sen pitääkin olla, auto oli juuri semmoinen, kun me oltiin Jari-Pasin kanssa aina haluttu, jalkaa poljettiin juuri silloin kuin... VITTU!!! VITUN VITUN VITTU!!!

Miks vitussa ihmiset tekee tommosta? Mikä vittu tossa avioliitossa on, että siihen auvoisaan satamaan purjehdittaessa pitää purjeet ja ankkuri laskea sillä saatanan samalla tavalla kun kaikki muutkin kusipäärunkkupurjehtijat (vittu että purjehdus muuten on turha laji, jos sitä ei olis, niin golf olis suvereeni voittaja) ennen meitä ovat tehneet! Pitääkö niiden samojen paskiaisten olla joka häitä pilaamassa ja pitääkö sinne aina tunkea sen sulhasen kolmanneksi parhaan kaverin heittämään se iänikuinen "sää on kuin morsian" -paska? Tai pitääkö aina nolata ihmisiä laittamalla niitä esiintymään typeriin visailuihin, kun ne vaan vittu ei osaa puhua, jos kuuntelijoina on kuka tahansa muu kuin puoliso tai vanerilevy?!?

Saatanan saatana (Satan's Satan, ulkomaisille lukijoille tiedoksi). Aivan sama. Tässä vaiheessa kuitenkin puolet lukijoista jo ajattelee, että "joo, toi Atpo kyllä puhuu nyt paskaa... eihän se edes osannut käyttää pilkkua oikein tossa yhessä kappaleessa". Tulkaa tänne kattomaan, kun mua kiinnostaa. Vittu. Ja mihinköhän vittuun mä tuhlasin mun maagisen 777-päiväni... Saatana.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoita amiksista. Tai hihhuleista. Tai teinigooteista/teinihevareista/teiniräppäreistä/teiniteknoilijoista/teini-iskelmöijistä(?)/teinivampyyreistä.
Tai sitten teineistä yleensä. Kiitos. Naurattaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Satan's Satan"?

Sanna Tallgren kirjoitti...

Täysin samaa mieltä. Minua vituttaa sellaiset nettisivut tai blogit, joista ei pääse pois takasin-nuolella, vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Sanni, Explooderissa tarttee tuplaklikata sitä vitun backpainiketta. Firefox toimii yhdellä klikkauksella.

atammin kirjoitti...

Tää oli kyllä ihan asiaton kirjoitus. Mun mielestä toi on ihan luonnollista, että menee naimisiin 070707. Miten sä luulet, että noin saatanan tyhmät ihmiset muuten muistaa hääpäivänsä?

Anonyymi kirjoitti...

Ite oot! vittu! Vedän tässä aamukännejä ja jointtikin käärittiin... Vittu!

Anonyymi kirjoitti...

einten tässä vituttaa se että toi vitun 070707 ei ees riitä...niitä vitun vatipäitä riittää toiseen päähän kuutakin..."me mennään perti-anteron kanssa naimisiin 20.07.2007". Tää homma vituttaa sen verta ettei pysty edes avautumaan enempää! VOI VITTU!

Sanna Tallgren kirjoitti...

Olen miekin tyhmä! Kiitos, tuplaklikkaus, voi emähirven .....!

kesäkissa kirjoitti...

Onneksi ainakin Helsingissä 070707 satoi välillä kuin Esterin perseestä! Siinä on sitä ikimuistoista päivää kerrakseen...

Anonyymi kirjoitti...

ongelma on tässä se, että kaikki ihmiset ovat desimaalijärjestelmään fiksaantuneita. Tuo 070707 tarkasteltuna heksadesimaalina tai minkä tahansa muun lukujärjestelmän versiona näyttää paljon asiallisemmalta: kasalta järjettömiä merkkejä, joilla ei ole mitään merkitystä minkään asian suhteen. Kuten ei millään mullakaan tietenkään. Sekin pikkuisen on alkanut vituttamaan.