tiistai 7. elokuuta 2007

IIK, RASVAA!!!11

Vittuja siellä, vittuja täällä. Ja aika monessa muussakin paikassa. VITTU SENTÄÄN! Moni kultamussukka varmaan on kuvitellut, että Pasa olisi pikkuhiljaa jo vuodattanut kaikki suurimmat vitutuksensa tänne tiedon valtaväylälle (VOI VITTU MIKÄ TERMI, tekis mieli vetää ko. diipadaapan keksijää dunkkuun ihan tosissaan!), mutta mitä vielä. No ei mitään! Kaikkihan on vasta edessä! Ja voin taata, että "kaikki" on tässä yhteydessä aika vitun paljon!

No, jostain on alotettava, ja mistäs muustakaan (kaiken muun lisäks) meikä olis tällä hetkellä vittuuntunut kuin vähärasvaisuudesta ja kaikista niistä nilliperseistä, joitten mielestä se edes etäisesti on hyvä juttu. KUN SE EI VITTU OLE!!! Vittu mä vihaan tyhmiä ihmisiä! Ja kaikkia niitten tuttuja, sukulaisia ja maanmiehiä! Kuolkaa!

"Kato ku mä syön nykyään vaan tätä 1,5%-kissanrasvasontaa, 4%-kumijuustoa, -1%-kermamaista kusivalmistetta ja tässä mun pullamössöviinerissäkään ei oo käytetty lainkaan rasvaa kun se on korvattu tämmösellä jollain lisäainetahnalla ja kyl on tosi kevyt olo vaikka mä mätänkin tätä romua läskiin naamatauluuni joku 17 kiloa päivässä mut aika ihme homma et musta tuntuu et jotenki on tullu vähä kiloja (25) lisää vaikka ei tässä tavarassa tosiaan oo yhtään rasvaa ja sit mulla on noi kolesteroliarvotkin aika korkeet ja kuulemma 2-tyypin diabeteskin puhkes tossa justiinsa, mut ainakin on hyvä omatunto siitä, ettei oo tullu syötyä rasvaa."

VOI VITUN RUPPAKULLIT JA LÖYSÄTOOSAT! Onko ikinä millään tasolla mietityttänyt, että jossain on jotain mätää, kun mitä vähemmän syötte sitä rasvaa, paholaisen viekkainta keksintöä, niin sitä enemmän paisutte ja sitä varmemmin saatte koko sarjan sairauksia, tauteja ja vaivoja? NO EI OLE TAINNUT MIETITYTTÄÄ! Tyytyväisenä vaan mätätte naamaanne kottikärryllisen päivässä kaikkea mahdollista paskaa (sisältäen jokaisen E-aineen ykkösestä tonniin) kunhan siinä ei vaan ole rasvaa. Sehän lihottaa!!

HELVETTI! Ei 50 vuotta sitten ollut kaikilla sydän- ja verisuonitauteja eikä diabetestä. Eikä ollut mitään muutakaan paskaa, kuten ällöttäviä läskejä. Ja arvatkaapa huviksenne, syötiinkö silloin rasvatonta voita sun muuta teollista paskaa. No ei vittu syöty! Ja ihan turha sitten kommentoida, että ennen ei ollut väliä, mitä söi, kun tehtiin niin paljon fyysistä työtä. Se ei selitä yhtään mitään!! Nykyäänkin suuri osa ihmisistä tekee fyysistä työtä ja on silti uskomattomia tankkereita! HYI VITTU!

SYÖKÄÄ OIKEAA RUOKAA, IDIOOTIT! Sen lisäks, että se on terveellisempää, niin se myös maistuu joltakin muulta kuin E594:ltä.

33 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

näin o.

Anonyymi kirjoitti...

ja paskat

Anonyymi kirjoitti...

Nyt puhutaan taas sellasesta asiasta jota ei ole EIKOSKAANIKINÄ ole pystynyt ymmärtämään!! Tää on aivan sama homma kuin kaikki vitun kasvisruokahässäkät ( en puhu mistään valtakunnan vakaumuksen omistavasta kettutytöstä), ämmät, kun ne tätä yleensä tekee, suu mutrussa pyörittelee aina normaalia ruokaa joka on monta kertaa terveellisempää! Sit vedetään kuitenkin se ammeellinen jotain vitun danonee, kun siinä MAAAAAAILMAN ÄRSYTTÄVIMMÄSSÄ mainoksessa niin hehkutetaan ettei oo rasvaa! Kyllähän sen nyt tyhmäkin tietää että perse leviää mistä vaan jos sitä tunkee lapiolla poskeensa! Ja pahinta tässä on se että muija voi olla vaikka kuinka korkeasti koulutettu, ratkoa mitä pahimpia kaavoja ja tehdä ties millaisia taikoja mut ei se vittu osaa sitä oikeeta ruokaa silti ostaa!!

Sinä nainen joka uskallat syödä tavallista ruokaa ja vieläpä muiden edessä (ja ottaa vaikka lisää) niin sulle täydet pisteet!!

Vituttaa niin paljon ettei meinaa tasapaino pysyä!! PERKELE!!

Anonyymi kirjoitti...

Niinhän se tahtoo olla, että nykyään ostetaan jääkaappi täyteen kaikemaailman danonea ja pakastin pullolleen kevytjäätelöitä. Sitten niitä mätetään naamaan kuin siat, koska ne ovat "kevyitä" eivätkä lihota. Jos energiaa saa enemmän kuin kuluttaa, niin lihoo. Saa siinä siten ihmetellä, kun on hyvällä omallatunnolla mätetty naama täyteen danonea, mutta tuloksia ei ole syntynyt.

Anonyymi kirjoitti...

Totuus on, että vähärasvaiset paskat vituttaa ja todella paljon. Mutta jos joku tässä asiassa voi vituttaa vielä enemmän, niin se että joku gorillan verran karvoja omistava rasvamakkaran imijä rupeaa siitä avautumaan. Tai no lähinnä siinä vituttaa se, että kyseinen apinan lähisukulainen rupeaa perustelemaan rasvaisen ruuan etuja sillä, että kun nykyään syödään vähärasvaista, niin ihmisillä on verenpainetauteja ja diabetesta. Voi vittu ja käpykiveshinttari ei tainnut tulla mieleen, saati sitten tarkistettua sitä, että tuohon aikaan ihmiset kuolivat diabetekseen ja verenpainetauteihin melkosen nopeasti, koska niitä ei osattu diagnosoida, eikä hoitaa. Siellä lakos tervetta punakkaa miestä, ihan yllättäen.

Anonyymi kirjoitti...

Ja millähän arvon anonyymi tämänkin väitteensä perustelee? Pasa puhuu paljon mutta asiaa. Eihän tästä kauaa ole kuin uutisissa ja lehdissä ihmeteltiin että "suomalaiset syövät terveellisemmin kuin koskaan mutta ylipainoisten määrä sen kuin kasvaa". Mahtaisko olla jotain vikaa siinä terveellisen ruoan määritelmässä? Vähärasvainen keinotekoinen lisäainemössöruoka ei ole terveellistä vain siksi, että se on vähärasvaista.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on ilmeisesti päästy Pasan lempiaiheeseen... ekan kerran tässä blogissa jätkä hyökkää oikein tosissaan!

Toivottavasti täällä ei sit ruveta jauhaan mitään hiilaripaskakamaa. Se on kans ihan syvältä. Ei muuta kun kunnon ruokaa napaan!

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on kyllä ääritiivistynyt vitutus muuttunut timantinkovaksi faktaksi. Jos joku ihmisryhmä tässä maailmassa pitäisi ampua pelkällä menolipulla varustettuna avaruuteen niin kyllä nämä helvetin "ravitsemusasiantuntijat" olisivat listan kärjessä, etenkin kotitekoiset ja naistenlehdillä kouluttautuneet. Katsokaa vain niin ei siitä kanalaumasta yksikään mahda edes tietää, mikä "kalori" on oikeasti. Silti yrittävät niin asiantuntevana laskea niitä. Käykää nyt saatana edes joku kiertokoulu läpi oikeaan suuntaan niin saattaisitte tajuta jotain jostain. Eihän se tietenkään onnistu kun aika meni selatessa trendilehtiä kellon ympäri että löytyisi se "oma tyyli". Huhhei. Tästäkin voisi avautua pitkään ja hartaasti, mutta palataanpa sapuskaan.

Jos ei juusto kelpaa niin jättäkää syömättä. Jos ei kerma kelpaa, tehkää ruokaa ilman sitä. Jos oikea voi pelottaa niin pistäkää selleriä leivän päälle. Jos jäätelö on ihan kauhea "kaloripommi" (#&%!!!) niin jättäkää sekin syömättä, mutta älkää nyt HELVETTI SOIKOON TYRIKÖ NIITÄ JOLLAIN SAATANAN STYROKSISTA JA SAHANPURUSTA TEHDYILLÄ KEVYTVERSIOILLA.

Tehkää palvelus ihmiskunnalle. Muuttakaa jollekin mahdollisimman kaukaiselle paskasaarelle laiduntamaan ruohoa ja juoksemaan petoja karkuun. Teiltä karisevat kilot ja sivistyneen maailman ei tarvitse enää katsella näitä suu mutrussa vinkuvia sapuskan pilaajia tai "110% vähemmän makua!" -leimoja pakettien kyljessä.

Huhhei ja kirkkovene extra-airoilla. Johan helpotti. Taidan mennä laittamaan jotain rehellisen rasvaista ja pistää naamaani rehellisen euforian saattelemana. Silläkin on muuten pysynyt vallan mainiosti normaalipainoisena, joten metsään meni sekin nokkela kommentti jota joku "kevyen" sontaliejun massuttaja nytkin oli rustaamassa. Mene vaikka nurkan taakse nyyhkyttämään ja vetämään pari levyä suklaata samalla miettien, miksi kiloja kertyy.

Vaikka luulisi että normaalin ruuan syöminen on niin helppoa että pahimminkin jälkeenjäänyt osaa niin joiltakin se ei vain tunnu onnistuvan. Ja sen lisäksi pilaavat samalla kaikkien muiden eväät. Vittu.

Anonyymi kirjoitti...

Arvoisa Tohtori Pasa,
Olen 16-vuotias pissiliisa ja minua askarruttaa eräs kummallinen asia.
Olen erittäin laiha 132cm/22kg.
Olen tähän saakka mutustellut ulostettani hyvällä ruokahalulla, mutta luettuani tekstisi mieleeni tuli kaamiva ajatus; entä jos siinäkin on rasvaa?
Voitko kertoa minulle, että EIHÄN siinä ole moista epäkelpoa ruoka-ainetta, eihän? En voi sietää moista ällöttävää rasvaa. Oikein puistattaa ajatuskin.

Anonyymi kirjoitti...

Läskit ämmät vituttaa. Yks tuttu lehmä on kasvissyöjä jotta pysyisi laihana, no arvatkaa onko onnistunut?!?! VITTU läskiä tulee päivä päivältä enemmän!! Kokoajan on naposteltava jotain herkkuja/jätskiä/juustoja kun ei vittu kasvismömmöt täytä. Vitun ääloö.

Anonyymi kirjoitti...

Tai no kyl läskit jätkätkin vituttaa , mutta mä en nussi niitä

Anonyymi kirjoitti...

Sinä olet läski, Paska-Pasa.

Anonyymi kirjoitti...

näyttää siltä, että läski akka pysyy aina läskinä. Tyhmyys se on kaiketi perustekijänä takana silloin, kuin ei ymmärretä laihtumisen anatomiaa. Kalorien sisäänlapiointi versus kulutushan se ratkaisee, ei se millä nimikkeellä tuotetta myydään. Ämmät kuitenkin näyttää uskovan, että jos esim. perunalastuissa on normaalisti 800kcal/100g, ja sitten joku kehittää labrassaan laihduttavan kevytversion, jossa on vain hintelät 700kcal, niin totta kai sitä voi ahtaa hevoskuorman päivässä ja jopa laihtuu. Ehkä ihra estää aivoja toimimasta tai ainakin veri ei siellä asti viitsi käydä.

Anonyymi kirjoitti...

Entäs sitten nää vastaavien lehtien kunto-ohjeet -mm. kuntoplus lehden helleliikunta/juoksuojeesta sai aikamoiset naurut.

Anonyymi kirjoitti...

"Toivottavasti täällä ei sit ruveta jauhaan mitään hiilaripaskakamaa. Se on kans ihan syvältä. Ei muuta kun kunnon ruokaa napaan!"

Ja eka joka sanoo sanan "protskuja" niin saa vetää pataan. Vituttaa tuo sana niin etti veri kierrä.

Anonyymi kirjoitti...

todellakin, melkein kaikki on pikku hiljaa alkanut vituttaa. Juopottelu tosin ei, vaikkakin kaikki muu kehno mielentila lienee sen seurausta. Pitäisikö kokeilla jotain matalakalorisia juomia? Jospa ne onkin saatana oikeassa... ei hei no fucking way kamaan...

Anonyymi kirjoitti...

joku tossa jo tais mainitakin tän pisteiden laskemisen! Joku helvetin fiksu ravitsemusalan "asiantuntija" on pystyny kyllä kans kehittään sellasen laskukaavan ettei etevinkään matemaatikko kyllä sitä ymmärrä! Pistää niin nauruks ja vihaks kun katot sitä muijaas siinä ruokapöydässä kun se laskee päivän pisteitä ja pitää siitä viä jopa kirjaa! Ei helvatan helvata! Luuletteko te naiset että ne pelkästä kalorimäärästä lasketut "pisteet" kertoo paljonko se reppu kasvaa?? Sitten tosiaan joitain tuotteita märehditään sarjatulella kiduksiin, kun siinä on niin "vähän" pisteitä!! Vittu jos siä tekniikan maailmassa kerrotaan mitä mun vanha ooppelin romu kuluttaa satasella, se ei tarkota sitä että mää voin suruttaa rankoo ja kiihdytellä ihan miten sattuu ilman että kulutus kasvaa!!

pistetääs myssyn alle sit...

Anonyymi kirjoitti...

Punainen voi ftw! \o/

Anonyymi kirjoitti...

Jotta voi dissata paskanjauhajia enemmänkin, tässä yks blogimerkintä jossa linkki aihetta käsittelevään blogimerkintään - jossa linkki NY Timesin artikkeliin.

http://www.internet-nexus.com/2007/01/unhappy-meals.htm

Artikkeli on helvetin pitkä ja vaatii rekisteröitymisen (wft!) mutta siinä puhutaan viisaita. Kätevää luettavaa esim. työajalle.

Anonyymi kirjoitti...

Tyttö lapsena mua vituttaa yli kaiken kaveriporukan light-hysteria, mullakin on oma ruokavalio...mitä vaan kunhan SE EI OLE LIGHTIA! Vituttaa käydä kaupassa kun tiskissä ei ole mitään muuta kuin kevyt sitä ja kevyt tätä, jotka maistuu aivan paskalle! Niin ja se paino oikeesti lähtee putoomaan kun jättää ne light-hevonpaskat syömättä, vaan syö sitä aitoo ja oikeeta. Niin ja en edes viitsi mainita mitä mieltä olen niistä pisteiden laskemisista tai ylipäätänsä kaloreiden perään kyttäämisestä!

Anonyymi kirjoitti...

Muistakaa syödä kuitenkin kunnolla protskuja, niin jaksatte vetää salilla lihakset huimaan pumppiin vipareilla. Krea-colan säännöllinen nauttiminen on myös suositeltavaa. Vitun kynäniskat!

Anonyymi kirjoitti...

"Niin ja se paino oikeesti lähtee putoomaan kun jättää ne light-hevonpaskat syömättä, vaan syö sitä aitoo ja oikeeta."

No ei se vittu noinkaan mee. Vitun ääliö. Paino lähtee putoomaan kun ei syö.

Anonyymi kirjoitti...

eikun sää kuolet jos et sää syö!

Anonyymi kirjoitti...

PRKL rasvako vaarallista ja vaarallista! kuolet kun syöt!
STANA söit tai joit mitä tahansa niin kuolet varmasti kuitenki!!!

Anonyymi kirjoitti...

:D TÄYTTÄ ASIAA !

Anonyymi kirjoitti...

http://www.ktl.fi/portal/suomi/tietoa_terveydesta/terveys_ja_sairaudet/sydan-_ja_verisuonisairaudet/

Anonyymi kirjoitti...

Ja kah, siinä pääsi anonyymi oikein asian ytimeen. Kauan siinä kestikin että tänne alettiin linkittää KTL:ää... :)

Anonyymi kirjoitti...

*ulvoo naurusta*

Anonyymi kirjoitti...

Vittu te ihmiset ootte tyhmiä!

Anonyymi kirjoitti...

ite oon läski ämmä ja nyt putos elämältä pohja. rasvalla laihtuu. ja suurin osa ihmisistä tekee fyysistä työtä. missä tynnyrissä mä oon eläny.

Anonyymi kirjoitti...

tässä tekstissä on asiaa...Ja viime tuon vielä oman vitutuksen peliin, koska viime aikoina on vituttanut viittä vaille vituisti. Jaa mikä vai!?! No ne ihme hihhuli-ravinto(-elä-syö-sitä-ja-tätä)-terapeutit jotka kieltää syömästä perunaa/riisiä tai mitä tahansa hiilaripaskaa JA niitä vitun protskuja samaan aikaan. No mitähän vittua mä sitten syön? Pelkkää naudan pihviä raakana? Vittu kun kaikki sisältää kaikkea...nälkäänhän tässä ihminen kuolis jos niiden olet-mitä-syöt-Pirkkojen ohjeita noudattais ja se jos mikä vituttais...Saatana!

Anonyymi kirjoitti...

Meikää vituttanut jo pidemmän aikaa sama aihe mutta hieman eri näkökulmasta. Mikä vittu siinä on että jengi hommaa kaupasta tätä healt-food paskaa, laskee niitä kaloreita ja parhaassa tapauksessa niillä joku dieetti vielä siinä päällä. Sitten kuitenkin ollaan niin vitun laiskoja ettei käydä kunnolla liikkumassa missään. Ite syön oikeeta ruokaa ja joskus myös kaikkea "epäterveellistä lihottavaa paskaa" ihan vaan siksi että se maistuu hyvältä.
Kuitenkin oon varmasti paremmassa kunnossa kuin 99% näistä kalorikyttääjistä. Juoksen 3000 cooperin testissä ja oon muutenkin hyvässä tikissä, lisäksi voin silti syödä mitä huvittaa ja valitsen varmasti aina sen rasvasimman vaihtoehdon. Tää tietty kirpaisee jotain ja se ajattelee että onpas anonyymi omahyväinen mulkku. Aihe nyt vaan sattuu olemaan totta ja meikä parempi ihminen kuin sinä. Sitä paitti taidan käydä paistaan kunnon pekonimunakkaan tähän väliin.

Anonyymi kirjoitti...

Kyse vaikuttaisi olevan se, että katsotaan että "tässä jugurtissa on 50% vähemmän kaloreita" ja mätetään sitä sitte neljäkertaa enemmän naaman, ku se ei lihota, ja sitte ihmetellään miksi maha kasvaa.