lauantai 4. elokuuta 2007

Kyllä siskonpoika korjaa

Voi läski pitkälettinen siviilipalvelusmies ja vähärasvanen juustomainen kumivalmiste! Tää seuraava on meinaan sellasta mönjää, että se on vituttanu meikäläistä big time jo silloin, kun olis vielä ollu mahdollista, että mut olis jätetty tekemättä - joka muuten olis ollu melkonen kulttuuriteko! Saatana! Jos mua ei olis, niin mua ei ehkä vituttais ihan näin paljoa!

Kärventää nimittäin ihan tosissaan kaikki ne antiikkiset reliikit, jotka soittelevat sen veljen vaimon siskon likan poikaystävän apuun aina, kun niitten just 10 vuotta sitten ostamassa Pentium 0,5:ssä on jotain vikaa, kun tää uus Vista ei jotenki toimi siinä. Ja sitten kun se Jari-Matti kiitää apuun kun ei kehtaa kieltäytyäkään, niin kyseinen telefax- ja pullopostiajan kasvatti katsoo asiakseen haukkua taukoamatta kaikkea uutta tekniikkaa + sen tekijöitä ja lopuksi palkita Jari-Matin päivän duunit "tossa on sulle vähän karkkirahaa"-kädenpuristuksella. VOI PERSE + SEN SISÄLTÖ!

Homma menee joka kerta samalla lailla:

Voisitsä hei Jari-Matti tulla vilkaseen tätä meiän konetta ku tää ei jotenki lähe enää päälle kun sähän oot kuulemma näillä vehkeillä leikkiny, on muuten aivan perseestä nää nykyajan romut, ainoo oikee paikka näille olis kaatopaikka ja näitten tekijät pitäis kaikki hirttää munista kattoon, heh heh heh, kyllä ennen olis vaan joutunu vankilaan jos tällästa paskaa olis tuala torilla myynyt kyllä on vissi se, heh heh heh, mitäs sä muuten Jari-Matti teitkään nykyään, vai että IT-alalla, kyllähän sä varmaan tiedät, mitä mieltä mä oon noista teiän hommista, heh heh heh, kyllä ennen vaan oli asiat hienosti kun ihmiset teki oikeita töitä, heh heh heh, no miltäs se kone alkaa näyttään, aika kauanhan sä oot sen kaa leikkiny, ei tainnu olla sullekaan ihan helppo homma, se on kato aika romu kone niinku ne kaikki, heh heh heh, vai että oli täynnä viiruksia, ei ennen vaan ollut tollasia viirushakkereita niinku te nykyiset juipit tuppaatte oleen, heh heh heh, no mitäs mä oon velkaa, kymppi varmaan riittää, kun eihän tää voinu olla sulle homma eikä mikään ku sä oot näitä laitellu, HEH HEH HEH.

VITTU KUN TURPOO PÄÄ!!! Tajutkaa nyt saatanan dillet dinoraurukset edes perusasiat! Se Jari-Matti tienaa niissä IT-hommissa tunnissa saman verran ku te päivässä, ja voin vakuuttaa, että se arvostaa sitä teidän paskanlapiointia vielä paljon vähemmän kuin te sen töitä. Joten kun se vaivautuu sinne paikalle, niin pitäkää nyt vittu edes se leipäluukkunne tukossa ja maksakaa sille siitä duunista!

Tää sama paska toimii toki monella muullakin alalla:

"Viittisitsä hei vilkasta tota mun autoo, kun sähän oot noita rassaillu, sikahintoja muuten nykyään pyytää tualla merkkikorjaamoissa, vaikka tekevät ihan täyttä sutta!"

"Hei ehtisitsä kääntään tän tekstin ku sähän kuulemma oot tehny noita käännösjuttuja.. Tässä olis vaan 5-6 sivuu. Voin tarjota sit kahvit. Kun eihän mulla nyt oo varaa sellasiin oikeisiin kääntäjiin, heh!"

Vittu, nyt nousi kuume. 41,5 astetta. Onks tää vaarallista?

31 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa!! Totta Pasa juttelet! Jotenkin tuli mieleen tuosta kaikki muukin 'vapaaehtoistyö', kuten kavereiden muuttoapuna toimiminen, naapurin koiran kusettaminen & ruokkiminen kun se ite vetää bissee Alanaylla ja porukoiden kännikuskiksi joutuminen. Kaikki nääkin on melkein yhtä perseestä!

Anonyymi kirjoitti...

Vastavalmistuneena lääkärinä oli siistiä kun melkeintutut soittelivat vaivoistaan ja reseptien uusimisistaan. Kamalinta oli kun olisi pitänyt jonkun kollegan tekemisiä ja tekemättä jättämisiä ruotia ja haukkua. Sitten kasvoin vanhemmaksi ja aloin tympääntyä leikkimään lääkäriä kotosalla ja opettelin sanomaan "Ei". On auttanut.

Anonyymi kirjoitti...

Näin o - tää paska menee kyllä PVC-kokovartaloasustessa saunomisen kanssa samalle hiostamisasteelle.

Otetaan tämmönen skenaario: Olet joskus nohevana nuorukaisena menny kokoamaan sukulaiselle/naapurille/kellevaan tietokoneen. Tästähän seuraa se, että sä olet automaattisesti vastuussa kaikesta sen koneen toiminnasta - vielä reilun 6 vuoden jälkeenkin.

Sullehan voi siis soittaa koska vaan ja olettaa että tulet korjaamaan sen koneen - vielä samana iltana. Ja mikä parasta, sulle ei tietenkään tarvii maksaa mitään koska sait jo sillon vuosia sitten ruhtinaalliset 100 MARKKAA kokoamispalkkiota!!!

VOI PERSE JA MUUT VALION HYVINLEVIÄVÄT TUOTTEET!

Anonyymi kirjoitti...

Joo, ne on nuo vanhemmat pässit semmosia. Olis se niin maailman parasta jos asiat olis kuin ennen. Koneitten pitäs olla kymmenen kertaa isompia, raskaampia ja vaikeampia käyttää sekä jokaisella koneella pitäs olla vain yksi toiminto, ihan niinku sillon. Nää perseilijät olis taatusti kussu kermaa jos ennen olis ollu KAHDENLAISIA puhelimia: Toisella soitetaan ja toisella otetaan puheluita vastaan, kummatkin veivikäyttöisiä ja vievät tilaa kahden lentokoneen verran. Vitun ääliöt...

Anonyymi kirjoitti...

Muista, että Jeesus rakastaa sua.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tulin just

Anonyymi kirjoitti...

Heh, tajusinkin just, että näitä kommenttejahan voi jättää kenen tahansa blogin pitäjän nimellä. Ketäköhän käyttäisin itse? Vai onko Sale oikeesti käynyt täällä kertomassa, että se on just tullu?! Täh!

Itse kun olen sosiaalialalla, niin aika uskomatonta on myös se, että ihmiset uskovat minun pystyvän ratkaisemaan kaikki heidän henkilökohtaisen elämän ongelmansa. Tekemään hullusta vähemmän hullun ja vinoon kasvatetusta teinistä vähemmän vinoon pilatun?!
Ne ei tajua, että EI KIINNOSTA! Ellei sitten makseta ihan vitun hyvin siitä, että vapaa-ajallaankin kuuntelee jonkun häiriintyneen väkisin vääntämiä huolia!

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitun kilin vittu! Vitun Pasa saatana! Luulekko että toi on perseestä? Mua vituttaa se ( en käsitä miten ite pystyt, ehkä tämän takia kaikka sinua niin vituttaa...) että joudun vittu koko päivän juoneena (joudun ja joudun itse kai tekemiseni valitsen...) kommentoimaan tälläistä tekstiä sinunnahkaiselta läppäriltä, joka vittu makaa tässä olohuoneessa pahimmassa vitun iltapäiväauringossa, voi vitun vittu kun on niin saatanan kuuma ja hiki...no joo joo, on se kunto huono ja kaikkee mut mitä vittua sit...pistä nyt vittu tä romu tonne makkariin varjoon niin ei ihan yhtä paljon vituta suakaan...ups...mitäs minä puhunkaan...itseasiassa ota krapulassa vitutus tässä paisteessa ja siirry makkariin (koneen uuteen sijaintiin) ja puhkaise vitutus kirjalliseen muotoon (varjossa olet ehkä kuitenkin luovimmillasi koska ei ole kiire pois)!!!! Voi saatan saatana, pakko päästä pois tästä hirvee hiki!!!

Haistakaa vittu kaikki!!!

Anonyymi kirjoitti...

Just tää vituttaa niin että pakko kommentoida vaikka kädet tärisee vituksesta niin perkeleesti! Vitun naapurin löysämunainen läski tulee aina vinkuun et kun sä oot insinööri niin tuutko kattoon miten toi vitun IKEAn paskalamppu laitetaan kattoon! Vitun mulkku laita se ite paikalle ja osta ne kamas jostain muualta kuin vitun Ikeasta, kun niitä ei saa kukaan sinne vitun kattoon kunnolla! Haistakaa te muutkin pummit vittu!

Anonyymi kirjoitti...

"voisitsä leikata pikkasen tuolta latvoja... vaan vähän, ei iso homma, ja jos vaikka joku väri... kun kampaamoissa ne ottaa siitä 100-200euroa"
JOO KYLLÄ MÄKIN SEN SATASEN HALUAISIN!

Anonyymi kirjoitti...

IKEAsta: Kaveripiirissä on useampi tehnyt nyrkkisäännön, että vaimo saa ostaa vaikka purppuranpunaisen WC-pönton kunhan se tulee ovesta sisään yhtenä palana.

Anonyymi kirjoitti...

Kun kerran noin paljon vituttaa vapaaehtoistyö, jätä suosiolla seuraavalla kerralla menemättä ;)

Meillä on aikas hyvä "verkosto" sukulaispiirissä, kun yksi tietää verotuksesta, toinen on töissä kelalla, kolmas terveydenhuoltoalalla, neljäs rakennusalalla, viides it-alalla ja "sokerina pohjalla" yksi pankkiiri.

Anonyymi kirjoitti...

No johan on vitun hieno suku! Oletko varma ettei ketään vituta tehdä niitä vapaaehtoistöitä ihan teidänkin verkostossa. Mitä jos verotietoinen salaa ajattelee, että miksei se vitun IT-paskiainen opettele edes veroilmoitustaan täyttämään....
Saatteko te siltä pankkiirilta rahaa kans?

Anonyymi kirjoitti...

HAhhahhahahha, osaa joo vituttaa.
Eräs anonyymi kun puhui tuosta parturi-kampaajan urasta niin sama se on ainakin meillä maalareilla.

Voitsä tulla maalaa meidän kesämökin... ihan pikku juttu hei ja jos et oo vielä valmistunu koulusta niin sehän menee ihan harjotuksesta..

Anonyymi kirjoitti...

Te luitte niin mun ajatukset!!! Ajattelin viime viikolla että tämä jos joku aihe vituttaa niin paljon.

Jos sä olet joku nurmikonleikkaaja niin kukaan ei sentään soita että sä kun ajat työkses tota leikkuria niin voisitsä tulla ajaan ton meidänkin 6 hehtaaria niin saat pari kaljaa.

Jatkakaa!

Anonyymi kirjoitti...

Tuttua. Oot saatana 24/7 joku vitun ilmainen helpdesk ja kuuntelet sitä vitun itkua kun "Ei tää kone nyt tee sitä mitä mä haluaisin sen tekevän ja voisitsä nyt tulla katsomaan sitä. Ai et? No, se on varmasti ihan nopee juttu, tuun hakee sut nyt, Moi"

Voi jumalautassaatana.

Anonyymi kirjoitti...

Captain Stubing vituttaa ylivoimaisesti eniten. Itse turhuus. Eiku hei, ei vitutakaan enää, pelkässä nollassa ole mitään vitutuksen aihetta..

Anonyymi kirjoitti...

Menin amikseen opiskelemaan vaatteiden tekemistä ja jo ekan päivän jälkeen jengi rupee pyytelemään mua tekemään niille vaatteita halpaan hintaan. Eikö ne vitun ääliöt tajua, että käsityö on kallista ja kaverialet annetaan mäkin kassalla. Ihmiset on niin saatanan uunoja, enemmänkin pitäisi pyytää kaverilisää kannustuksena. Eikö se vitun Jallu-setä voi ees vähän sponsoroida uutta ammattia.

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittu! Vitutan ihmistä! Kyyneliä!!

Anonyymi kirjoitti...

On se kumma jumalauta niin...

Ihan pakko avautua samasta aiheesta kun just viikko sitten pääsin vittuuntumaan taas kerran.
Kesä se on nimittäin muusikon parasta huoraamisaikaa:

"Tulisitsä soittaan pari kivaa kipaletta meidän häihin, me kyllä sitten ruokitaan ja juotetaan sut NIIIIN että oksat pois, ja aattele, pääset meidän häihin!"
- ei vittu kiinnosta tulla katteleen enää yhtään neuroottista morsianta vaaleanpunaisissa tylleissään ja saatanan torspoja sen sukulaisia vaatehuoneelta hankituissa puvuissa ja harmaissa nahkapomskuissa. Ruoka ja juoma on ihan ok, mutta kultaseni, niillä ei makseta vuokraa eikä sitä saatanan pahaa karjalanpaistia varmaan saa ottaa doggybagiin ens viikon sapuskoiksi.

"Tulethan sinä meidän Reino-enon hautajaisiin soittamaan jonkun kauniin kappaleen, siellä on sitten pullakahvit tarjolla. Reino-eno arvostaisi kovasti sitä jos tulisit."
- Niin varmaan - nauraisi paskaisesti Reino-enokin kun tulisin taas kerran höynäytetyksi tulemaan ilmaiseksi tekemään omaa työtäni, josta liiton mukainen taksa kuitenkin on jotain ihan muuta kuin pari pullava-viipaletta ja seurakuntatalon emännän keittämää kuravettä. Ei saatana on sitä yli 20 vuotta sahannut tuota soitinta, jos ei työkseen, niin ainakin osa-aika-työkseen jossain määrin ja käyttänyt siihen niin paljon aikaa ja rahaa että joskus olisi ihan kiva jumalauta kerätä sitten työnsä hedelmiäkin. Uskallakkin vaan vittu pyytää soittamaan sitten vielä Albinonin Adagio niin minäkin kyynelehdin vuolaasti kun en perkele osannut taaskaan sanoa EI.

Ja mikä parasta, tositapaus vuosien takaa:

"Joku kiva jousikvartetti olisi kiva meidän juhliin kun mamma täyttää 60 vuotta ja itsenäisyyspäivääkin siinä juhlistettaisiin samalla. Ja maksetaan tietenkin samalla."
- Joopasen joo, kvartetti soittaa koko illan taustamusiikkia jota kukaan ei edes kuuntele, tämän jälken soittajille tarjotaan soppaa (oikeasti - kalakeittoa!) ja annetaan 50 markkaa (sekin saatana sellaisella eleellä että kyllä tämä nyt on suuri raha, arvosta minun tienaamiani markkoja, teini) kouraan. "Mutta lapsethan (vittu 18-v oltiin kaikki jepajepa) vaan pitävät soittamisesta ja tämähän oli erinomainen esiintymisharjoitustilaisuus teille!" Saatana.

Tuon jälkeen työmoraali ei ole enää koskaan ollut entisellään.
Että uskallakkin vaan saatana pyytää mut häihis tai hautajaisiis soittamaan, koskaan en oo harjotellu sitä settiä varten.

Vai tuutsä sitten tekeen mun mökille vaikka sähköt tai tuon tosiaan takuuhuoltoon autoni sulle seuraavat 10 vuotta ja leikkautan muijallas tukkani seuraavat 20 vuotta?

Vittu nyt vasta rupeskin vituttaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tunnustan, olen alentunut käyttämään ystäväni ammattitaiota omaksi hyödykseni kyseisellä tavalla. Olen paha paha! Oikeasti hävettää.

Anonyymi kirjoitti...

Jätkä on ihan paras keksimään noita nimiyhdistelmiä! Jari-Mattien ja Jouka-Jounien kohdalla hajoaa aina ihan totaalisesti :D

Anonyymi kirjoitti...

Nää blogit saa oman vitun vitutuksen tuntumaan vitun säälittävältä,mikä taas itsessään aiheuttaa vitutuksen.

Anonyymi kirjoitti...

Elkää tehkö ilmatteeksi!
Viette leivän toisten suusta ja saatte vielä vitutuksen!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän se kans vituttaa kun joku soittaa ja valittelee että kone toimii huonosti. Sitten ku yrittää siinä vähä kysellä että mikä vittu siinä koneessa ei toimi, niin tulee vaan jotaki epämäärästä "joo siinä tuli joku ilmotus ja painoin ok" ölinää eikä niillä vittu oo etes tietoa että mikä perkeleen ilmotus se olikaan.
Sitten pitäs vittu parissa minuutissa muka maagisesti tietää ongelma ja pystyä neuvomaan ratkasu puhelimen kautta jollekki vitun urpolle joka ei tajua paskaakaan asioista.

Vittu että alko taas vituttamaan..

Anonyymi kirjoitti...

Noh noh, älkäähän nyt olkoo niin vihaisia, hyvä mielihän siitä tulee kun muita auttaa...

Ikinä ei ole mikään ollut yhtä palkitsevaa kun parin tunnin vikadiagnostiikka sessarit perjantai iltana, koska takuu huollon teettäminen olisi veinyt maantaihin. Hymyhän riittää palkaksi.

Ihan samalla tavalla on oikein mieltä lämittävää poistaa loputon määrä malwarea pikkuserkun koneelta koska viikko sitten asenettu virustorjunta vei koneelta liikaa resursseja ja se piti laittaa pois päältä.

Mitä muuta sitä voisi ihminen tarvitakkaan kun hyviä ystäviä ilman maksukykyä.

Anonyymi kirjoitti...

Tähänpä vois lisätä päälläolevasta tilanteesta kommentin. Jollain tavalla vielä jaksan käydä mummon tietokonetta korjaamassa mutta kun nyt nämä helvetin idiootit on keksinyt että hei, säähän oot joskus pitäny kameraa/kitaraa/sivellintä/vasaraa, tai mitä tahansa vehjettä jolla voi jotain luovaa tehdä, kädessäs.

Eli säähän voit tulla tekeen semmosen spiilperkaurismäki-henkisen videon näistä meidän ristiäisistä/häistä/hautajaisista ja samalla säveltää sinne parit sinfoniat jotka pieksee sen Mozart-nimisen amatöörin kötökset mennen tullen. Samalla voisit maalata tästä koko meidän 600 päisestä suvusta muotokuvat ja karikatyyrit, sehän on semmonen pikku juttu. Ja sitten vielä toi meidän 40-luvulla tehdyn autotallin katto vuotaa, että jos sen vielä korjaisit, sulla kun näkyy tuo vasara pysyvän kädessä.

Siis ei vittu. Omissa duuneissani mulla sentään on jonkinmoinen ammattiylpeys ja työn jälki kiinnostaa jossain määrin. Mutta kun nämä helvetin äpärät tulee vaatiin samaa ammattitaitoa universaalisti alalta kuin alalta jota on joskus ehkä etäisesti jonkun nähnyt tekevän niin alkaa oikeasti verisuonet napsumaan päässä ja hyvinrasvattu hamppuköysi näyttää varsin kutsuvalta.

Sama idea toimii myös toisessa variaatiossa: "hei kun säähän ymmärrät noiden tietokoneiden päälle niin viittitkö kattoa että mikä tossa meidän 18-akselisessa 70 miljoonan hitsausrobotissa on vikana kun se ei oikeen toimi, tietokoneellahan se tuokin toimii (plus tietty hehheh ja höhhöh jokaväliin).

Saatana soikoon (melodialla ei väliä). Vaikka minä tohdin ihan vakavalla naamalla väittää jotain ymmärtäväni omasta alastani mutta jos osaan korjata tietokoneen niin se ei ole mikään oletus siitä että osaisin samalla korjata telkkarin,kännykän,varashälyttimen ja isovaarin vuonna 1965 ukrainasta tuoman putkiradion.

Kylläpä taas vituttaa.

Anonyymi kirjoitti...

tää on niin saatanan tuttua että pää räjähtää!

Anonyymi kirjoitti...

On vaan "parhautta" lähteä korjaamaan pikkuveljen konetta, kun se ei pääse nettiin tekemään jotain Kelan papereita, kun kännissä "siivosivat" viiruksia koneesta. No tottakai se oli taaskin kännissä. Paria tölkkiä kaljaa siitä tarjosi palkaksi. Mitä nyt pelkkään matkaan yhteen suuntaan meni melkein tunti ja äiti osasi soittaa ennen sitä että nyt on pakko mennä auttamaan. VITTU!

Oli muuten laitimmainen kerta kun sukulaisia ilmaiseksi autetaan. 80e alkava tunti ja mitään korjausta en edes enää lupaa. Saa soitella, jos kiinnostaa.

Onneksi osa sukulaisista on jo vetänyt herneen nenään, kun "kestää aina niin kauan että pääset korjaamaan". Siis ilmainen palvelukin on niin paskaa, kun kestää ennenkuin sitä saa!

Ja hauskintahan on sitten joskus käydä näillä sukulaisilla, kun ensimmäisenä tulee pyyntö että voinko katsoa heidän konetta, kun se naapurinpoika sai koneen vain entistä enemmän sekaisin. Enää en käy sukulaisilla. Pitäisi varmaan vaihdattaa puhelinnumerotkin ja muuttaa uuteen osoitteeseen.

Anonyymi kirjoitti...

nii siis Sale tuli mihin? Tuksuun?

Anonyymi kirjoitti...

Voi pianistina on hauskaa niitten "viittiksä tulla pariks(viideksi)tunniks soittaa sinne mejän kissanristiäisiin, ja sun poikakaveri on viulisti,ni tehän voisitte vetää jonku dueton, ja sit se sun oopperalaulaja kämppis vois laulaa jonku aarian, mie voidaan sit tarjota kahvit.