keskiviikko 15. elokuuta 2007

Pyörän kumit

Voi Hatti. Vitun. Vatti!

Ja vielä vittu marakatti! Musta tuntuu, että mä saavutin kaks tuntia sitten tähän astisen elämäni vitutushuipun! Takuulla on vaan lyhytaikainen kärki, mutta tällä hetkellä tällä keulitaan oikein tosissaan.

Koska olen niin vitun köyhä ja ei ole varaa ajella taksilla (autoista en juuri välitä, ks. meikä 07/2007), niin erehdyin tänään pyöräilemään. Ja vittu että lähdinkin, ajoin oikein asvalttia pitkin ja vittu keskustaan asti (joka muuten tässäkin kaupungissa on kohtuu paska paikka! Vittu kuka persenaama sen on keksinyt?!?).

Takas tullessani puhkasin takakumini keskellä tietä. VITTTTTUUUU!!! Se on kyllä viimeistä hommaa! Mikä vittu siinä on ettei kukaan kumipääinsinöörin kuvatus ole voinut kaupallistaa umpinaista pyörän rengasta. En nimittän tiedä mitään niin vittua hommaa täällä kun taluttaminen yhdistettynä siihen fiilikseen, että "vittu totahan mä huomenna paikkailen". Paitsi että en varmaan paikkaile huomenna, kun vituttaa niin etten pääse sängystä ylös.

Vittusaatana! Samalla rahalla kun nyt joku tuo mulle sen umpinaisen kumin, niin huvikseen vois lasauttaa muutaman kerran haulikolla, osoittaen cityteineihin. Tuskin päättyy kenenkään hyvän tyypin taival. Vittu tää on taas niin paskaa!

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä vihaan sua. Painu vittuun täältä valittamasta, saatana!

Anonyymi kirjoitti...

Umpikumirenkailla vasta oliskin vittumaista ajella.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä Vittua? Vituttaako? -kysely on suljettu!!!!

Anonyymi kirjoitti...

No voivoi. Vieppä pyörä huoltoliikkeeseen ja siitä se vitutus vasta alkaakin; "Ei ehdi kuin ensi kuussa", "Neljäkymppiä", "Etkö osaa itse vaihtaa?". SAATANA MITÄ PALVELUA!!!

Anonyymi kirjoitti...

hei kattokaa mäkin kommentoin!

Anonyymi kirjoitti...

kyähä niit umbgummei on mut ne on heleveti painavia. tosi jos ei oo mikää tour de franch edessä nii niillä umbigummeillaki köröttelee. kai noita umpikummeja saa noista reisiveiviliikkeistä ainaki apuvaline liikkeistä niitä saa tilattua. ....sen vaan tiän että ne on melkone pinnistys vetää vanteelle...

Anonyymi kirjoitti...

Nyt oli kyllä melkoisen neitimäinen valitus. Seuraavaksi valittanet siitä kirvelystä kun shamppoota menee silmän tai rakennekynnet ei kestä sauvakävelyä.

Anonyymi kirjoitti...

HAHA OIKEIN ATPOLLE SAATANA! HAJOO PASKUUTEES VITTU! ASU LÄHEMPÄNÄ PAIKKOJA NI EI TARVI VITTU KÄYTTÄÄ PASKAA PYÖRÄÄ, TAI TEE TÖITÄ ET ON VARAA TAKSILLA KULKEE VITUN DILLE!

Anonyymi kirjoitti...

Atpo, sää oot läski

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on Atpo saavuttanu sen, mitä oli odotettavissa. Nää saatanan urpot kommentoijat on niin vittuuntunut tähän blogiin, et ne rupee vittuileen sen ylläpitäjille!

Vitun dillet! Ei tätä blogia oo pakko lukee!

Anonyymi kirjoitti...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).

Mane kirjoitti...

Osta uusisisäkumi.

Vain nillittävät nössöt paikkaavat kumejaan.

Anonyymi kirjoitti...

kylläpä nyt on osunu arjen sankareita kommentoimaan niin perkeleesti! On rahoja ja luonnetta niin vitusti...JA OLI VARMAAN! Se on aivan sama hajooko se kumi tiellä vai sängyssä, mut vitutus on aina helvetin moinen...seuraukset saattaa tietty olla pyörän kanssa hieman vähäisemmät!
Ja onhan se totuus vaan että kyllä yhden vitun pyöränkumin pitäis kestää hiukka paremmin, vaikka sitä elopainoo olis hieman kertynytkin!

Anonyymi kirjoitti...

vituttaa kun ei osata laittaa linkkejä vaan viitataan omiin kirjotuksiin tollain paskasti. en oo ettimässä itte mitään meikää 07/2007

Anonyymi kirjoitti...

paras blogi ikinä. hei kaikki huutakaa meitäkin vituttaa (hieman kummelia lainaten vaikka nekin vituttaa mua :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä lopetin pyöräilyn vuonna 1999.
Suosittelen!!
-013-