torstai 9. elokuuta 2007

Lomalla rentoudutaan

On se nyt taas vittu!

Juuri kun luulee suhtautuneensa realistisesti ihmisten hyvin (ihan vitun hyvin!) rajallisiin älynlahjoihin, niin taas tulee kylmää suihkua oikealta ja vasemmalta. Jos kukaan on koskaan nähnyt perus lomalaisjunttikusipäitä, niin tietää tasan tarkkaan mistä tässäkin on kyse.

Homma alkaa maaliskuussa, kun aletaan töissä/kaverilla/kaupassa/mun parvekkeen alla kehuskelemaan, miten "tänä vuonna viedään koko perhe ulkomaille", vittu Legolandiaan ja kaikkea. Tätä tarinaa jatkuu noin kolme kuukautta (joka on neljä kuukautta enemmän kun edellä mainittujen paikkojen kuulijakunta haluaisi tai sietäisi, tajuatteko vitun runkkarit?!?). Kesälomakauden sitten alkaessa pakataan se Kiljusen herrasväki joko siihen ikivanhaan farmarin paskaan tai sitten oikein lennetään kohteeseen. Annetaan autojengin ajaa rotkoon ja tarkastellaan tätä "parempaa väkeä" joka uskaltaa lentokoneeseen. Myös urpoja lapsia on seurattu siinä määrin, että kiinnitetään katse niiden hikeä puskeviin siittäjiin.

Nimittäin kusi helähtää yläkerrassa sen verran, että nenän kautta saadaan päähän ilmakupla, joka aivoihin päästessään tekee näistä rentouttavalla lomalla olevista työn raskaan raatajista niin perusteellisia nyrkki hanurissa olijoita kuin vain mitenkään voi kuvitella! Ja bonukset päälle! Niitähän tässä elämässä kerätään oikein kaksin käsin!

Ei riitä, että nämä haisevat lantakasat läsnäolollaan saastuttavat kunniallisten liikematkaajien lennon vaan sen päälle pitää vielä etuilla, rynniä, mylviä sille ihanan auvoisalle puolisolle ja jälkikasvulle vuorotellen, raapia persettä, haalia tax free -viinoja, nakuttaa viinikumeja huuleen kk:n vauhdilla, valittaa kun matkansa maksaneet kusipääturistit eivät saa heti palvelua (viitaten Pasa 07/2007, Mulla on oikeus olettaa) ja kaikkea muuta tätä paskaa!

Ja on tasan varmasti aivan vitun sama, missä nämä paperikoneenvalvojat kulloinkin ovat sillä joka käänteessä ollaan huohottamassa, että nyt ollaan lomalla ja ei oikein jaksais mitään passia vilautella. Sitten tuolla otetaan hermoromahduksia, karjutaan ja koko ajan ollaan niin vitun hiilenä siitä, miten kallista aikaa valuu loma-aikaa hukkaan + stressataan, että meneekö kaikki nyt just niin kun siinä Aurinkomatkojen (kuka vittu tilaa niiltä mitään?!? HÄ!?!) esitteessä luki.

Ei vittu nyt kun oikein pääsin asiaan, niin ei voi pysähtyä enää. KUKA SAATANA PERSEAIVO ON KEKSINYT TENERIFFAN, RHODOKSEN JA KAIKKI MUUT ELÄKELÄISTEN JA MUIDEN VITTUPÄIDEN LOMAKOHTEET!!!!????1111 Siis mitä vittua! Jengi lähtee lomalle ähisemään ja sitten syödään suomalaisessa ravintolassa lihapullia, juodaan Karjalaa ja luetaan Iltalehteä! Ja päälle valitetaan, kun se on eilinen. Nyt jokainen tämmöinen tyyppi kaivaa jostain vitun ja alkaa haistella sitä! Nimittäin te tuotatte tähän maailmaan kaikkien lakien ja asetusten vastaisen vitutuksen / kuutiometri ja kyllä, tiedän, että teillä niitä kuutiometrejäkin on vyöllä vähän normikansalaista enemmän.

Perkele kun voisin tilata näille jätesäkeille sen sydäninfarktin postimyyntitapaan etukäteen ja koittaa kolme päivää, niin jo ois nitroille kysyntää! Lähtekää ensi juhannuksena koittamaan, jaksatteko uida vastarannalle. Tai mitä vittua, tehkää se jo tänään, saatte kaupanpäälle tämän kultakellon, joka mittaa sitä auvoisaa aikaa, joka lähtönne jälkeen on kulunut. Ja voitte olla varmoja, että menneisiin ei enää kukaan halua palata.

Ei vaan näköjään voi mitään, suohon vajottiin taas tän vitutuksen kanssa ja takasin ei oo tulemista. Ne stressittömät lomanviettäjät ovat tulleet jäädäkseen. Vittu jos mä nään niitä huomenna kotimatkalla, niin lasaretti kutsuu. Joko niitä tai mua.

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Mitä?! Eiks tässä Iltalehden valinta -hotellissa ole saunaa?! Huoneen telkustakin tulee vain jotain epsanjankielisiä ohjelmii! Mitäs me nyt koko loma tehdään? Onneks sentään otettiin muutama paketti ruisleipää mukaan. Kyllä tästä jotenkin selvitään."

Anonyymi kirjoitti...

Vittu ei vituta.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kyllä repesin! Vaikka eihän vitutus ole lainkaan naurettavien asioiden listalla. Toi kuvaus pitää ihan liian hyvin paikkaansa. Vielä kun mennään kuuntelemaan jotain vitun Erkkiliikasta jonkun vitunaikaisen Jormakalevin pubiin, niin siinä se sitten on. Ladon taakse lahdattavaksi kaikki saatana. Voin alkaa tylsällä rautasahalla hinkkaamaan jo sitä haulikkoa poikki, jotta saadaan enemmän sakkia pois pelistä kerralla.

Anonyymi kirjoitti...

No kyllä vituttaa. Sen takia linkkasinkin sut, ettei mun tarvii enemään viljellä vitustusta mun päivityksessä, perkele!

Anonyymi kirjoitti...

Vittu, kirjoitushäiriökin iski, sitten, saatana!

Anonyymi kirjoitti...

sekin vituttaa huolella että lomakaudella työkaverit ei osaa puhua mistään muusta kuin lomasta. "Onkos sun lomat millon?" "Vieläkös sulla on lomaa?" "Jokos on lomat pidetty?" NO VITTU KUN SITÄ LOMAA EI OLE!!!

Tunkki kirjoitti...

No nyt päästiin asiaan, eli haukkumaan keskiverto suomalaista!

Jossain helvetin Costadelsolilla (eli epsanjan etelärannalla) asuu yli 30 000 suomalaista! Siis oikeesti! Baarien seinillä on mainoksia siitä kun joku helvetin fredi tai karitapio tulee konsertoimaan...

Mutta eihän tämä riitä suomalaisille, silti kyseiselle alueelle pitää mennä vielä lomaileen! Vittu hei, vinkki kaikille lomailijoille: älkää ny jumalauta menkö sinne, missä suomalaiset muutenkin käy (saatika sitten asuu)!

Anonyymi kirjoitti...

Päästä Jeesus sydämeesi.

Anonyymi kirjoitti...

*reps* \o/ atpo omistaa.

Anonyymi kirjoitti...

kirjota näistä hymiöistä/lyhenteistä... mitä näitä on: reps /ihqu / lol / jne.
tää on muuten vitun hyvä blogi

Anonyymi kirjoitti...

Vittu kun vituttaa kun täs viimeaikoina on tullut vaan refreshattua (ei vittu!) tätä sivua ihan urakalla, josko sinne taas olis noi nillittäjät jotain raapustaneet. Onneksi useimmiten ei mitään uutta (siis mitä? Samaa vitustahan se kuitenkin olisi!) kuitenkaan ole. Vittumaista jäädä koukkuun tämmöiseen vitutusblogiin, pitäis kai hankkia elämä (EI VITTU MIKÄ SANONTA!!)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vittuiluna niille, joita vitutustoiveet hiertää: muutaman lauseen vois kirjottaa YH-äideistä ! Just niistä velttomahaisista persenaamoista, jotka asuu pohjois-vantaalla, keravalla, forssassa ja halikossa. Ja niistä, jotka kirjottaa jotain paskaa kaikenmaailman mtv:n sianpersechatteihin ja tekstikanavalle kaikenmaailman peräkammarirunkkareitten katseltavaksi. Niistä, joilla on joku vitun nolo, venynyt tribaalitatska alaselässä, henki haisee röökiltä, rumat punertavaksi kotivärjätyt hiukset ja ihan liian pienet collegehousut niitten säkkituolia muistuttavaa kroppaa verhoamassa ja meikkiä yleensä ei yhtään, jolloin se nasaretinvaakuna-pärstä näyttää saunan jälkeen entistäkin kuvottavammalta. Ettepä heti uskokaan, miten ihan periaatteesta vituttaa tuollaisten kaikenmaailman tuilla työttöminä elävien naisten olemassaolo, kun ei periaatteesta voi mennä töihin, kun ei nappaa, ja prepaid-liittymässä ei ole edes senvertaa saldoa, että vois töitä hakea. Ja sekin vituttaa, että sitten ne alistuu tapaamaan kaikenmaailman huonosti pukeutuvia, vinohampaisia pullakuskeja, varastoapulaisia ja virkaheittoja asfalttimiehiä, jotka sitten pieksää niitä känni- ja krapulapäissään. Vaikka jos asiaa vähän tarkemmin ajatellaan, niin se on niille itse asiassa ihan passeli rnagaistus.

Tanja Karppinen kirjoitti...

Vituttaa, kun tuo eräs Anonyymi jaksaa kirjoittaa kaiket päivät kommentteja. Eikö sillä oo parempaa tekemistä? Vittu :D

Kanarian Don Juan kirjoitti...

Aloitin juuri blogin Kanariansaarista. Olet aika nasevasti kommentoinut Teneriffaa.
Pitäähän mainintasi ainakin osittain paikkansa, mutta löytyy saare/i/lta paljon muutakin mielenkiintoista. Ne aidot kanarialaiset asiat vaativat vain enemmän viitseliäisyyttä.

Anonyymi kirjoitti...

Tissit! \o/

Anonyymi kirjoitti...

Ei perse, nyt putos kyllä niin kympillä, et huhhuh. Vesi (kusi?) valuu silmistä vieläkin.