tiistai 28. elokuuta 2007

Rumat pariskunnat

Perkelesaatana! Ja paskajumalauta!

On nimittäin touhu menny niin vittumaiseksi, että pitää kohta alkaa ite keksimään kirosanoja näiden fiilisten kuvailemiseksi. Elämässä voi tehdä melkosen määrän virheitä ja yks niistä on kauppaan meneminen ja toinen on telkkarin avaaminen.

Erehdyin nimittäin tänään tekemään molemmat temput ja koitan tästä lähin elää ilman niitä. Vittu on tuolla kaapissa tota kuivamoskaa kuukaudeksi, en mä mitään kauppoja tartte. Vittu!

Ei nimittäin oo niin rumia pariskuntia, että ne tajuais että jääkää nyt vittu niihin koteihinne! Tuolla painaa aika hiljasen rumaa jengiä samanlaisissa haalistuneen violeteissa tuulipuvuissa, naisella etuhampaat kuus tuumaa yläleuasta ulospäin, rumat silmälasit (tehdäänkö niistä oikeasti NIIIIN paksuja?!?), äijällä housut jossain kainaloiden korkeudella, vyölaukut ehkä jopa molemmilla (nehän on pian taas muotia tai oli jo, aika vitun sama), naisella sama poninhäntätukka, jonka se löysi kun se oli kuus ja ennen kaikkea tämä ruma paketti liitettynä yhteen joka paikassa samaan aikaan liikkuvaksi ongelmajätteeksi, jonka liikkumista kaupungilla ei vissiin vieläkään (ja tääkö on sivistynyt maa) mikään laki kiellä!

Ei vittu! Ton edellisen lisäksi se äijä on aika satavarmana joku haljanen läski tai sitten rotan kokoinen, näköinen ja luulisin, että hajuinenkin superteknikkoinsinöörikusipäänörtti joka aivan takuulla on ottanut just sen ainoan naisen, joka siihen erehtyy koskemaan (ja jos ei sitä naista näkis siinä vieressä mäkättämässä, niin takuulla luulis, että SE ois tän petterin kanssa säälistä, nyt ei voi olla varma).

Vittu on kyllä karmeeta kattoa noita ällötyksiä. Siisti olla esim. syömässä kun noi kävelee jostain semmosesta paikasta, että ne erehtyy näkemään. Saa takuulla oksentaa kolme tuntia suoraa soittoa ton kokemuksen jälkeen. Ei vittu. Mainoskampanjat on vissiin mennyt aika huolella vituiks Rexonalta (ja muilta), Gilleteltä (molemmilta), KAIKILTA vaatekaupoilta, kampaamoilta ja muilta "You're worth it" -paskoilta, jotka ei näiden tyyppien kohdalla aivan varmana pidä paikkaansa muuta kuin lyijyvaipan kohdalla.

Vittu! Siistiä asua tässäkin talossa kun mä rikon täällä kamaa vuorossa. Vittu että vituttaa. Pitää vissiin lähteä kotiin, kun ei tää vituts tästä mihinkään oo menossa, mitä tahansa teenkin. Saatana!

Ai miks vitussa puhuin telkkaristakin? No kattokaapa huviksenne mitä tahansa "kertoo brittipariskunnista" -dokkaria. Tai vittu mitä vaan. Siellä ne luomakunnan elvikset taas istuskelee toisissaan kiinni. Vittu!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On se ny saatana että just on saanut katottua siitä vitun töllöstä sen helvetin ärsyttävän "kattokaa ny näitä brittiperheitä" -dokkarin ja tulee sitten ihan rauhassa nettiin rauhoittumaan, ni eiköhän täällä sitten saatana inistä siitä samasta aiheesta, mistä kotisohvalla manattiin jo sen helevetin dokkarin ajan. Siis mitä syyssiilin persettä, häh? Tartte jumalauta ruikuttaa siitä mistä kaikki muutkin on just tunnin verran ruikuttaneet, helvetti.

Anonyymi kirjoitti...

Keskivertobrittiperhettä pahempia ovat vaan jutut brittiläisistä aatelisista. Kyllä brittiläinen jalkapallohuligaanikin rupee vaikuttaan nobel-voittajan ja Brad Pittin sekoitukselta kun kattoo aatelisia brittejä. Porukka on nussinut toisiaan ristiin satoja vuosia niin että kaikki kammottavimmat ulkonäköongelmat on saatu yhdistettyä lantun älykkyyteen. Siis jumalauta! Syvän etelät sukurutsaidiootitkin osaa edes soittaa banjoa kuistilla, mutta brittiaateliset ei pysty siihenkään. Ne menee vaan johonkin vitun hevoskisoihin missä ei sitten tiedä kuka on hevonen ja joku vitun jaarli kun kaikki vaan hirnuu vähämielisesti ja kaikilla on hevosmaiset hampaat. Kattokaa nyt vittu prinssi Charlesiakin, voiko enää parempaa esimerkkiä keksi, miksi brittienkin pitäisi valita ittelleen presidentti ja heivata monarkia mäkeen?

Anonyymi kirjoitti...

Jos on todella noin vaikeeta, niin ammu ittes ... ei tartte muiden "lukea" valituksias.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa. Onneksi sitä todellista kauneutta löytyy edelleen. Ei tarvitse kun peiliin katsoa. Vai mitä Atpo?

Anonyymi kirjoitti...

ai joku muukin on huomannu et britit on rumia! luulin et oon ainut.

Anonyymi kirjoitti...

Atponki naama on kuulemma ku petolinnun perse syysripulin jälkee. Taitaa olla brittiläistä aatelisukua...

Anonyymi kirjoitti...

http://clogz.pelaaja.info/puppaa/naminami.jpg

Anonyymi kirjoitti...

"Jos on todella noin vaikeeta, niin ammu ittes ... ei tartte muiden "lukea" valituksias." taidat olla aika ketterä yksilö kun et osaa olla lukematta jotain jos ei kiinnosta, tai no selväähän se on että kiinnostaa koska tuskin kukaan jaksaa vaivautua kommentoimaan asiaa, jos kiinnostus on muka samaa luokkaa ku kyseisen henkilön ÄÖ.

Anonyymi kirjoitti...

nii no heti ku toi diana pääsi vähä luikkaa välii nii jälkikasvuki muuttu vähä erinäköseks DIANA ristus eikä se eukko oo jo montussa joku betoni klimppi siihen päälle ja äkkiä VITTUKETÄ KIINNOSTAA DIanan10vuotis monttubileet ja miks vitussa siitä on tehty joku vitu maratoonikuraputkijoka juoksee kokoaja telkkarissa kaikillakanavilla päällekäi VITTU!!!

Anonyymi kirjoitti...

Nii just ja lisää Kirkaa kehiin! Hyvä Kirka!!

lh kirjoitti...

rumat miehet hankkii ruman naisen ja toisinpain. Ei ne parempaakaan saa.

Anonyymi kirjoitti...

Tän blogin kirjottaja vois hommata paremmat lääkkeet tai jotain oikeeta tekemistä ku jaksaa vittuuntua joidenkin ihmisten ulkoisesta olemuksesta ja vaatetuksesta. Mitä se ketään liikuttaa mitä jollain ihmisillä on päällä tai sojottaako hampaat?? Ne tyypit nyt sattuu olemaan sellasia ja pukeutuu miten pukeutuu ja siinä se.Ei se ole muilta pois.. Ja mahtaa häiritä ku jaksanu vaivautua oikeen blogia aiheesta vääntämään.hahaha!! Kovasti etsit virheitä ja vikoja ulkopuolelta, mutta olisko aika katsoa mitä sisältä löytyy?? nm. I dont give a shit

Anonyymi kirjoitti...

"...jos kiinnostus on muka samaa luokkaa ku kyseisen henkilön ÄÖ"

Kandee alkaa viisastelee jos ei tiedä edes miten älykkyysosamäärä lyhennetään..

Ja tosiaan, vituttaahan ne semmoset ihmiset jotka ei sillon kohdussa osannu valita oikeenlaista naamaa itelleen.