sunnuntai 12. elokuuta 2007

"Joo ja sitten viime viikolla mulle kävi niin että..."

No voi kaloripommi!

Nykymenolla ei voi kotoaan astua ulos ilman, että jengi paukkaa vastaan huutaen "vittu sitä ja paska tätä, tuunkin tässä pilaamaan sun päiväs mun kuulumisillani, joita et oo tilannut!"

Tossa nimittän joku aika sitten erehdyin menemään asunnostani ulos, mikä jo sinällään altistaa tuhansille eri vitutuksille. Pihalla erehdyin sanomaan jotain vastaan tulleelle "seniorille". Ja muistutuksena kaikille: jos mä sanon "moi", niin siihen ainoa hyväksyttävä vastaus on niin ikään "moi" tai joku sen variaatio. Toistan: se EI ole pyyntö vuodattaa kaikkea, mitä puhujan surkeaan elämään on mahtunut viimeisten viikkojen aikana!!! Ei nimittäin kiinnosta mua vittuakaan!

Tää aikapommi siis rupesi mulle kertomaan kuolleesta koirastaan (jota en oo mm. koskaan nähnyt), jostain retkestään metsään ja ties mistä urposta paskasta, joka sai Salatut elämät kuulostamaan juonelliselta ja mielekkäältä tarinalta. Vittu että mua otti päähän! Mä en meinannut uskoa tota koko paskaa edes todeksi. Nimittäin juttelin tän ihmisen kanssa ensimmäistä kertaa! Ja nimeään tällä ei ollut tarpeen mulle paljastaa (ikään kuin se nyt mua mitenkään ois koskettanutkaan).

Vittu tajuaako jengi ikinä, ettei niiden asiat kiinnosta pätkääkään ketään?!? Mä en sitä kovin kauaksi aikaa jäänyt kuuntelemaan, mutta sen käsittäminen vei hetken, että toi akka tosiaan ei meinaa tota suutaan sulkea, ellen mä ite lähe tästä menemään. Ymmärrän kyllä silti, miks toi ihmisryhmä ei kysele haluanko kuulla jotain vai en, ennen kuin aloittavat. Vastaus nimittäin tuskin yllättäis edes niitä itteään. Vittu mitä porukkaa! Vetää vihaks vieläkin! Saatana!

Ja näitä tyyppejä on kaikkialla, kaupoissa, junissa, takapihoilla, busseissa, Turussa ja joka helvetin paikassa, jonka nyt vaan voi kuvitella. Kertomassa elämästään, perheestään, lemmikeistään, sukulaisistaan, työpaikoistaan, jalkasienistään ja ruokavalioistaan, joita ulkonäöstään päätelleen ei nyt ihan just olla noudatettu.

Ei vittu! Jos jengillä sopis, että aina vetäis tauluun semmosta urpoa, joka kyselemättä alkaa kertomaan itsestään, niin muutamassa vuodessa asia varmaan korjaantuisi. Se nimittäin on auringon varma juttu, että mua niiden elämät ei kiinnosta paskakaan. Tästä eteenpäin taidan alkaa jakamaan tämän tiedon niidenkin kanssa. Saatana.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No kyllä tuonkin kai jotenkin voi sietää, ainakin jos ei satu omalle kohdalle. Eräs asia mikä vituttaa vanhuksissa on se, että ne saatanat koittaa etuilla kassajonoissa ja missä vaan. Ne alkaa selittämään jotain paskaa voidakseen kiilata väliin. Helvetti odottaa ne kaikki muutkin siinä vuoroaan ja kuka helvetti käskee niiden muorien lähteä esim. kauppaan just pahimpaan ruuhka aikaan. Ei helvetti voi käsittää!!

Anonyymi kirjoitti...

Juuri tässä ennen kotiintuloa, hississä, joku mummeli juttelikin mulle niitä näitä, vaikka kuinka yritin saada sellaista "EI KIINNOSTA" -ilmettä sinne hissiin tullessani.
Vasta nyt tämän luettuani tajusin, kuinka vituttavia ne tädin jorinat olivatkaan! Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Eniten vituttaa ihmiset, jotka ei edes halua tai yritä suhtautua positiivisesti asioihin, vaan valittavat koko ajan kaikesta ja kaikista. Jos olette niin pahoinvoivia ja asenteenne on jotain tyyliin "wold can bite my ass", niin ehkä syy ei ole teitä ympäröivässä maailmassa ja voisitte yrittää nähdä sen muunakin kuin negatiivisten asioiden summana. Ette itsekään ole täydellisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Mua vituttaa semmoset itseensä negatiivisessa mielessä esilletuovat blogin kirjottajat ja kaikki ne ihmiset, jotka "fanittaa" semmosta paskaa. Kun nääkin kirjottajat vaan haluu huomiota, eikä osaa sitä repiä muulla kuin keksimällä vitutus-blogin. Kaikkia vituttaa joskus. Luulisin et sua vituttaa vähintään tulevaisuudessa se, et pitää olla niin vittuuntunut kun on pakko keksiä uusia vituttavia asioita joista kirjottaa.

Anonyymi kirjoitti...

No kyllä se on se ympäröivä maailma joka ihan oikeasti vituttaa. Ei se ole mikään asennoitumiskysymys. Ne joita ei vituta elää jossain huuruissa.

Tosi mummo kirjoitti...

Vaisseniin. Enpä enää juttele nuorten miesten kanssa vaikka näyttäisivät kuinka eksyneiltä ja huonokuntoisilta. Ns "ymmärtäminenkin" loppui juuri nyt. Valitan.

Anonyymi kirjoitti...

Ei saatana, tää oli helvetin hyvä avautuminen, koska se pitää niin hyvin paikkansa. Tässä maassa varsinki tänä päivänä on niin paljon kaikkea vituttavaa ku vaan silmänsä avaa ja vähän ympärille katselee. Kaikki saatanan urpot vituttaa, ja niitä urpojahan tästä kansasta löytyy. Haistakaa vittu saatana! Eikös ollu tyhjentävä vastaus? Vittu joo!

Anonyymi kirjoitti...

kiva että tähän juttuun tuli vähän muutakin kommenttia kuin mielistelevää lisävitutustarinaa. Olenkin ihmetellyt, onko tämä ainoa paikka koko maassa, missä suomalaiset ovat täysin yksimielisiä. Hei äijät, teidän blogi on ilmeisesti kuulia kamaa, kun kaikki haluaa kopioda stailianne (vittu että vituttaa vitusti, vittu vieköön). Hyviä juttujahan nää toki on, mutta yllättävän fanituskultin olette saaneet aikaan. Kohta luulisi että se alkaa vituttaa teitä, vaikutatte (siis haluatte vaikuttaa) melko ei-kaupallisilta tyypeiltä. Saas nähdä

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai kukaan nyt luule et näitä kavereita oikeesti vituttaa kaikki. Provokaation mestaritykittäjiä ne on ja menossa tiukkaa vauhtia blogilistan kärkeen täysin omilla kirjallisilla ansioillaan. Hyvän blogin aihepiiri voi olla mikä tahansa, näillä se nyt vaan on vitutus. Kaupallista tää on ollu alusta asti. Ostaisin heti Enitenvituttaakaikki T-paidan. Myös isälleni, jota oikeasti vituttaa kaikki. T-paitojasiis, kiitos. Hyva Pasa ja Atpo

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät kirjalliset taidot eivät todellakaan aina näy blogin tilaajamäärässä. Tällä blogilla ei ole muuta kuin provokaatioarvoa, joka sekin tulee tod. näk. ajan myötä laskemaan, koska yhdelle asialle omistetut blogit, kuten tämä, harvoin jaksavat kiinnostaa ihmisiä kauaa. Okei, teitä vituttaa kaikki, se pointti on jo tullut selväksi; siirtykää vaikka pohtimaan asioita hiukan rakentavammin.

Anonyymi kirjoitti...

Se se vaan on sillä lailla, että tässäkin maassa on sitä on paljon mälsääääää!!!

Anonyymi kirjoitti...

Asia sivalsi ihan vierestä, niin päätin jättää kommentin.

Se on kattokaas silleen, että esmes vanhemmilla ihmisillä on aikaa jutella, jos ne on jo eläkkeellä, lapset lentäny pesästä ja silleesti. Niillä ei oo enää kiire minnekkään, toisin ku nuorilla.

En pistä pahakseni jos joku puolituntematon naapuri tulee juttelemaan, sikäli-mikäli jutut on kevyttä tavaraa. Sitävastoin paheksun suuresti naapurinmummeleita, jotka aloittavat puhumaan suoraan intiimeistä asioista. Esmes: [Kuten kerran muinoin tässä kävi...] "Tulen juuri gynegologilta ja vaivaa tuo virtsankarkailu..."
Ynnä sukuhistorian sepustus puolessa tunnissa.

Tulisko nuoremmalle sukupolvelle koskaan mieleen jutella samanlaisista asioista naapureille tahi muuten vaan tuntemattomille immeisille? Epäilen vahvasti.

Anonyymi kirjoitti...

kun te kaikki muutkin tajuatte kuinka vitun tyhmiä ihmiset on (loistaa siä aina sillontällön muutamamia tähtiä seassa) nii tiedäte kyllä... tossa ku noita marketteja kiertelee ja kattelee sitä porukkaa mikä siä vaeltaa nii sitä meinaa ihminen tukehtua pahoinvointiin. (pakahdus)

Anonyymi kirjoitti...

eniten minuu vituttaa nää vitun netti vitun foorumit ja ne jotka avautuu siit miten maailma vituttaa ja kaikki menee päin vittuu ku kaikki menee päin vittuu ni ei voi olla vaa ku vitun vihanen ja vitun vittuuntunu ku kaikkii vitun mainoksiikii vittu tippuu joka vitun suunnast. telkkarist, radiost, postiluukust nii ja mitä vittuu viel aamul avaan mun vitun sähköpostin ja tsiigaan ni täynnä kaikkii vitun mainoksii ku osallistu vitun monee kilpailuu ja sit ku ei voittanu ni vituttaa tollai paska mitä ne tunkee. kaiken lisäks vituttaa se ku meit ollaa tunkemas natoo töitä en saa ja vittu sivaripaikkaakaa ei saa vitun vitust.... lista jatkuis iha vitust mut säästän tilaa teille ettei teit käy vituttaa ku vittu jotai vituttaa nii vitun paljo et vie puolet koko vitun sivust vittu. nii ja vitut mistää vitun inflaatiost vittu leikatkaa poliitikot palkkaa jaedustakaa kansaa nii ku teiä vittu pitäs vitun kusipäät vittu. T:hivenen vittuuntunut ps vittu mikä vitun klisee