torstai 16. elokuuta 2007

"Ei, mä joudun taas meneen töihin."

Toi lause on taas semmosta kuraa, että se voi vituttaa lukuisilla eri tavoilla. Mutta kun katon elämääni taakse päin, niin ylivoimaisesti eniten se on mua vituttanut seuraavassa tilanteessa:

Nilli-Marjaana klo 13 minä tahansa päivänä: "Iih... mun pomo soitti viis minuuttia sitten ja kysy, että voinko mä tulla. Nyt mä joudun fillaroimaan (vittu! Atpon huom.) kotiin kauheella vauhdilla että kerkeen sinne puol kolmeks."

Mun pitää oikein istua alas ja miettiä mitä vittua toi sammakkoprinssien metsästäjä just äsken tossa sano. Sun siis PITÄÄ lähteä töihin, kun sulle soitettiin 5min sitten ja sä oot keskellä (mulle on oikeastaan aika vitun sama, missä tilanteessa tää tapahtuu. Jossain toikin urpotar nyt oletettavasti vaan on)...

Jos oikeasti homma vituttaa siinä määrin, mitä tosta mongerruksesta pysty päättelemään ja lopputiliäkään ei pysty ottamaan (syyt luultavasti pääasiallisesti samat kun seuraavassa tai sitten vaan on niin ainutlaatuinen tyyppi, ettei noita töitä ihan joka paikasta saa), niin kokeileppa kerran elämässäsi sitä, että et kuse housuun ja niele ylpeyttäsi joka saatanan kerralla kun se sulle lautasella eteen tuodaan ja tällä kerralla sanot sille pomollesi (joka soittaa sulle pääasiallisesti siks, koska se on huomannut, ettei sulla oo omaa tahtoa), että "en pääse tulemaan, kiitos hei".

Ja ne, jotka nyt tunnisti ittensä tosta kuvauksesta, niin käykää hakemassa nenäliina, kuivatkaa siihen kyyneleenne ja jatkakaa lukemista, jatko nimittäin on erityisesti juuri teille (päästään siis varsinaiseen aiheeseen).

Jos teillä oikeasti on jotain menoa, jonka a. olette sopineet ja b. vaikkette vittu olisikaan sopineet, niin opetelkaa sanomaan "ei". Samalla tajutkaa seuraavan lauseen sisältö: tässä maailmassa potkitaan aurinkoakin varmemmin toistuvasti päähän niitä, jotka eivät osaa puolustaa itseään. Ja vaikka Greenpeace ja muut talitintti-pimpelipompelipojat tekis mitä, niin toi tilanne ei oo hetkeen muuttumassa. Opetelkaa siis tekemään niin!

Jos tosiaan olette rahapulassa ja kaikki eteentuleva työ on pakko tehdä, niin mun puolesta riittää, että onnittelette vaan itteänne ja haistatte esim. vittu. Muussa tapauksessa kannattaa oikeasti miettiä, mitä itkee ja mitä ei. Työ on vaan työ ja jos te nyt vittu ootte niissä mummon kasikymppisissä, niin luultavasti se tuhkanaama-pomonnekin tajuaa, että menee ite myymään sitä vitun jäätelöä sinne Särkänniemeen.

Vittu! Vitun vittu ja monen muun vittu siihen vielä päälle! Ei riitä, että jengi on ihan vitun tyhmää vaan siitä pitää vielä tehdä numero ja ihmetellä, miks elämä on niin päin vittua. Saatana.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Atpo, mee töihin. Sää oot vittumainen inisijä. Perustan blogin jossa haukun sua joka päivä, niin paska tyyppi sää oot :D

Anonyymi kirjoitti...

Niin, sitten kun ne on kotona puoli päivää rukuttanu kuinka sinne töihin on lähdettävä, ne tulee naama norsun sillä sinne työpaikalle. Oho! Sitten tulee heti pari haastavampaa työtehtävää, niin jo nousee kuumetta 37,5 ja pitää mennä terveyskeskuseen hakemaan lopun viikon vuorot sairaslomaa!!

Joo-o, sekin on kuultu, että " Tiiätkö kun menin ensin puoli tuntia kahvia juotuani tonne ulos tupakalle, niin multa lensi laatta. Kyllä on heikko olo, mahatauti varmaan. Pitää lähteä kotiin ,heippa!"

Anonyymi kirjoitti...

eniten vituttaa ne vitun nöösit jotka on esim. puol vuotta aikasemmin suunnitellut jonkun reissun ja varannu loman sille kohtaa, mutta ei pysty edes tän suunnitellun reissun takia (ja varmaan onkin se huonoin syy...) kieltäytyä jos pomo ehdottelee vähän muutoksia lomiin ( ja kun tämä loma on aikaisemmin jo pomon kanssa sovittu). Sitten naama norsun vituilla perutaan reissut ja porataan ku tarvii mennä töihin!!

Anonyymi kirjoitti...

Oon kullu et jotkut joutuu päivystään, ILMAN KORVAUSTA, vittu että vittuttais!
(Ehkä toi johtuu siitä)

Anonyymi kirjoitti...

Joo oon samaa mieltä. Jos joku on niin onnellisessa asemassa (paitsi et välil kyl vituttaa aika rankasti ko.asema) et on töissä, niin työtähän pitäs saada kiertoon ja uusia tyyppejä duuniin, niin minkäs helvetin takia sitä tarttis lisää jengii ottaa kun vanhatkin tekee niin vitun mielellään ylitöitä. Ai perkele, ja sit ihmetellään mistä joku saatanan työuupumus johtuu: Helvetti!!!
Kyllä sieppaa!!!