maanantai 6. elokuuta 2007

Remontit ja niiden tekijät

Ja voihan viikonaloitusvittu!

Ei nimittäin oo vähään aikaan taas vituttanut näin paljoa! Ja voin kertoa, että viime aikoina on vituttanut aika helvetin kovaa koko ajan, twenty-four vitun seven! (kuka helvetin tanupää tonkin paskan on keksinyt? Saatana sietäis saada turpaansa ja samalla toi kusipäänilkki. Vittu!)

Ei taas oo kauaa siitä, kun heräsin kotoani tavallisen illan jälkeen. Tähän asti ei paha, eihän? No se on aika vitun paha, että kello on 7.11 ja seinän takana joku vitun tee-se-itse -urpo poraa kiveen tylsällä lidl-porakoneella, jonka akut vaimo on eilen polttanut "omiin menoihinsa". Vittu että ottaa päähän!

Toinen juttu on kaikki maailman rakennus- / räjäytystyömaat ja itse asiassa joka helvetin työmaa ja muu, joista lähtee mitä tahansa pauketta, kolinaa, kilinää, räjähdyksiä, suhinaa, kuhinaa tai vittu ihan mitä tahansa, jos kello on vähemmän kun 10! Eikö noita saatanan paskahommia vois tehdä keskipäivällä, kun jengi on töissä?!? Alottasivat yheltätoista ja lopettasivat vaikka yheksältä illalla. Tai mulle on ihan sama, koska lopettaa tai mitä vittua tekee, kunhan mun elämistä ja olemista eivät häiritse millään lailla. Ei nimittäin heti tule mieleen asiaa, joka aamulla vituttais enemmän, kun joku vitun räjäyttely tai poraaminen tai vasarointi (koiranomistajat ja muut kusettajat, tämä ei koske teitä).

Käsittääkseni elämme sivistyneessä yhteiskunnassa, joten tommostenkin hommien johtajilla on joku näennäinen oikeus välttyä lynkkaamiselta. Vittu takas barbaarit ja lainsuojattomat! Pannuun jokaselle nilkille, joka häiritsee ihmisten elämistä! Perkele!

Ja se viereen rakennettava vanhuskoti (no vittu anteeksi, senioritalo!!!) ja sen asukkaat ovatkin sitten semmoisia tarinoita, joista riittää kerrottavaa vielä syksyn pimeiksi illoiksikin. Vitun vittu että otsaa taas kiristää. Saatana!

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voiskos tästä remontoinnista jatkaa avautumista niihin vitun ruutukauluspaitaisiin Raimo-Pentteihin, jotka rakentaa koko vitun ikänsä sitä omakotitaloaan johki vitun Nurmijärvi-Klaukkalaan ja kuvittelee, että jokaista työntekijää siinä vitun paskalafkassa kiinnostaa niiden valitukset siitä kuinka paljon kunnallistekniikka maksaa Nurmijärvellä ja kuinka Kirkkonummen K-Raudasta sai lasivillaa ja Gyproc-levyä puoleen hintaan. Jos kirjoittais vielä yhtään pidemmän lauseen ni ei varmaan vitutukseltaan sais henkeä. Just ja just pystyy vielä lisäämään sen, et pikkasen käy sylettämään seki, että nää samat insinööriapinat pöllii duunipaikoiltaan kaiken mahollisen "ku raksalla vähän tarttis tätä".

Hajotkaas muuten jätkät blogiinne! Itseäni vituttaa teidän rustailut ihan suunnattomasti!

Anonyymi kirjoitti...

Elämä on ihanaa! <3 <3

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon vittu se koirankusettaja. Vituttaa.

Anonyymi kirjoitti...

tää on niin helmi tää blogi ettei oo tosikaan!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Nojoo ja pakko lisätä tohon vittumaiseen "tehdään aamulla ettei tarvi tehdä illalla" meininkiin semmosta samantyyppinen juttu. Menin hakee rokotusta YTHS:ltä tässä vähän aikaa takaperin, nii eihän sinne pääse kun aamusin klo 8-10?! Siis mitä vittua?! Normaali ihminen nukkuu aina vielä tolloin. Varmaan ihan vitutuksissaan YTHS:llä valittu aikaisin mahdollinen aika tommosille turhille menoille, että opiskelijoille päästäs vähä vittuilemaan. Vittu mä ostan tästä lähtien valmiit setit apteekista ja rokotan ite itteni KLO 12 JÄLKEEN PÄIVÄLLÄ!!

Anonyymi kirjoitti...

amen!

Anonyymi kirjoitti...

Mikään ei ole enempää perseestä kuin, että paskaduunissa raataa niska limassa vuoden ajan, ja sitten ensimmäisenä lomapäivänä Helsingin kaupunki ja se saatanan kädetön naapuripappa päättää alkaa muokkaamaan maisemia puoli settemän aikaan. Ei ihme että ihmiset lähtevät lomalle jonnekin helvetin kuuseen kun täällä ei saa olla rauhassa

zax kirjoitti...

Terveisiä Rauheniemestä lol :-------D Voi vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Vitutuksen multihuipennus on lähellä...tosi lähellä ja kun se tulee toivon että olisitte lähellä(vitun lähellä että vois purkaa sen vitutuksen teihin).

Anonyymi kirjoitti...

Tee sit vittu itte!!1!

Anonyymi kirjoitti...

Ja vittu että mua vituttaa kaikki saatanan urpot jotka ei saa sitä perkeleen kaljanturvottamaa kaaliansa ylös tyynyltä ennen yhdeksää. Niiden perkeleen patalaiskojen kusivittujen ja -mulkkujen kanssa pitäis tehdä töitä. Perkele mihin tahansa soittaa klo 8:30 ni vastauksena on kaikkea "en mä ole vielä toimistolla"-sontaa. Vittu puol yhdeksältä mä olen ollu töissä jo kolmatta tuntia! Nää saatanat vasta ettii sukkiaan pyykkinarulta kun piti taas illalla kattoo jonkun kirotun Idolssin välierien uusintalähetystä tallentavasta diki-vitun-poksista kahdeksatta kertaa. EI SAATANAN VITUN PERKELEEN URPOT, eikö teillä ole mitään muuta päässä kun bumtsibumin ja kymmenen epätositeeveesarjan lähetysajat. Vittu menisitte nukkumaan kerranki ennen puoltayötä sen sijaan, että luette tätäki blogia tai kirjotatte vittu seksifantasioitanne Paska24-foorumille, ni pääsisitte joskus aikanaan töihin. Eikä tarttis taas itkee klo 14 lounaalla että joka ilta pitää olla toimistolla seittämään illalla. Tulisitte seittämältä niin olis hommat tehty neljältä. Jos ette jaksa kuunnella kun meikä remppaa niin menkää lenkille tai hankkikaa joku vitun kunnollinen harrastus niin maittaa uniki yöllä. Saatanan Vitun punkinraiskaamat seiväspersepingviinit.

Anonyymi kirjoitti...

Eniten mua Vituttaa ku joku urpo on ekaa päivää röökilakossa ja itkee kuinka kovat 'niksat' sillä on. Vittu se ei ole edes oikea sana! Saatana! Pahinta se on aamulla ja ruoan jälkeen! Polta sitä Vitun tupakkia jos siitä tulee niin hyvä mieli!

Anonyymi kirjoitti...

Eniten mua Vituttaa ku joku urpo on ekaa päivää röökilakossa ja itkee kuinka kovat 'niksat' sillä on. Vittu se ei ole edes oikea sana! Saatana! Pahinta se on aamulla ja ruoan jälkeen! Polta sitä Vitun tupakkia jos siitä tulee niin hyvä mieli!

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä alko vituttaan ihan vitusti kun luin näitä vitun kommentteja. Voi vittu! Mä pistän teitä kaikkia turpaan!

Anonyymi kirjoitti...

Nauratti ihan saatanasti. :DDDDD

Anonyymi kirjoitti...

Vittu että vituttaa tommoset saatanan valittajat! Jos oikeesti väsyttää nii varmaan voi nukkua vaikka joku saatanan naama poraa taulukoukkuja seinälle!!!!!!! Vitun saamattomat persenaamat perkele! Koittakaa valvoa 48 tuntia putkeen ja tulkaa sitte valittaa että ku perseestä tuo herne tuolla tyynyn alla vittu!!

Anonyymi kirjoitti...

Perse reikää saatana vituttaa haistakaa vitut