torstai 30. elokuuta 2007

Antakaa nyt sitä sähköä saatana!

Voi kyrpätynnyri!

Nyt on semmonen meininki, että ihan mikä tahansa ruuvari-Ranen rullamitta ei riitäkään mun otsassa olevan jorman mittaamiseen. Vittu että vituttaa!

Tuli tossa hiljattain postia Fortumilta, tuolta kateellisten suomalaispaskiaisten sylkykupilta. "Arvoisa Atpo, pyydämme tarkistamaan oheiset sopimamme toimitusehdot..." Tässä vaiheessa potkasin telkkarista lasin sisään ja huusin, että "MITKÄ VITUN EHDOT JA KEIDEN VITTUJEN SOPIMAT?!?"

No tempasin pillastuksissani puhelimen kouraani ja soitin sitten itse neiti Fortumille. ”Hyvä asiakkaamme, kaikki palvelulinjamme ovat varattuja. Kiitämme kärsivällisyydestänne, palvelemme teitä hetken kuluttua.” Meikä huutaa suoraa huutoa niin, että viereiseen kyläänkään ei jää yhtään hörökorvaa, jotka ei ois kuullut, että nyt on keissi päällä, ja nää onnettomat kiittää mua kärsivällisyydestä. Millaisia ovatkaan inhottavat asiakkaat?

Kun nyt arviolta kymmenen minuutin odotuksen jälkeen (VITTUVITTUVITTUVITTU!!! Vittu mä vihaan puhelimia, puhelinpalvelua, puhelinpalvelijoita, palvelijoita, Palvelualojen ammattiliittoa, puhelinkaapeleiden vetäjiä ja lähes mitä tahansa muutakin, mitä tässä tilanteessa keksin!!! Vittu jonottakaa keskenänne! Ei oo kyllä ihmisen arvosta hommaa toikaan. Saatana!) sieltä joku päivänsäde mulle vastas, niin nielin harmistukseni (AAAAAAAAARGHHH!!!! Ja mäkö muka en koskaan huuda?!? Väärin! Niin vitun väärin!!!) ja esitin asiani:

"Atpo tässä terve. Teiltä oli tullut tämmöinen lappu, vaikka käsittääkseni olen tehnyt sähkösopimuksen firman X kanssa."
"No kyllä meillä täällä teidän tietonne ovat, joten ilmeisesti olette tehneet siirtosopimuksen tämän X:n kanssa ja sähkö tulee kuitenkin meiltä."
"Tuleeko mulle nyt sitten lasku kahdesta eri osoitteesta?"
"Kyllä tulee."
"... raivon kihinää."
"Ja hyvää päivän jatkoa!"

Siis ei jumalauta! Nyt mua laskuttaa siirtäjä ja tekijä. Mulle on ihan sama, mitä tää kaikki paska maksaa, kunhan seinästä tulee sähköä (ja nyt jos teille sähköinsinööreille on henkikulta minkään arvoinen, niin pidätte päänne aika todella tiukasti kiinni), mutta se, että mulle tulee kaks laskua ei kyllä ole millään tavalla semmoinen homma, joka lisäisi naapurustoni mielenrauhaa (ikään kuin sillä ois mulle mitään taivaan väliä).

Vittu! Saatanan vitun VITTU! Pakko kiskoa lenkkarit jalkaan ja painaa tonne vesisateeseen! Nyt on höyryä nimittäin sen verran, että sillä liikuttais laivaa. PERKELE!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Et muuten vaan osaa.

Anonyymi kirjoitti...

Oot joku helvetin lespaaja... sähköhellan jääkaapin viereen... Tääpäs vaatiikin sähköä, ilmankos atpoa vituttaakin. Ou Jehna!

Anonyymi kirjoitti...

Mua niin vituttaa ku jengi viipottaa tuolla saatanan sateessakin helvetti lenkkeilemässä. Siis LENKKEILEMÄSSÄ! Mitä vitun järkeä on juosta päättömästi paikasta toiseen ja vielä paskalla säällä, häh? Yritä siinä sitten omia aikojaan kävellä kaupasta kotio, kun jotkut piripäät vetää koko kaistaleveydeltä jotain asfalttivalssia! Jumalauta, ne lenkkarit naulaan ja jotain järkeä tohon vitun töhötykseen, saatana! Vittu ku ois jo talvi, ni ei tarttis sietää tommosta.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti ei oo Atpolla Elisan puhelinliittmää. Kaks laskuu kuussa ei oo vielä mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Ei siis vittu niinku! Vittu näitä urpoja kun ne kehittää jos jonkinlaisia maksujärjestelmiä ja intternettejä ja kaikkee! Saatana saa selkä vääränä painaa duunia että vois ostaa voita leivälle ni sit ku tulee kotiin ni ei saatana lattialla odottaa vain yksi kirjekuori pankista joka sisältää 5 sivua pankin tiliotetta edelliseltä kuukaudelta. Meni ainakin 2 minuuttia kahlata läpi ja katsoa että kyllä se pankki vittu maksaa ne laskut automaagisesti ku on joskus erehtynyt tekemään laskutussopimuksen. Eihän tässä voi tehdä itse enää mitään, saatana! Pitää varmaan kaataa oluet viemäriin ja kattoa BBtä HiFi kotiteatterijärjestelmällä että sais ees jotain valoa tunnelin päähän. Pitäkää vittu tunkkinne, saatana.

Anonyymi kirjoitti...

elä nyt Atpo saatana valita. Pienellä tuotekehittelyllä pystyisivät varmaan laittamaan kaiken yhdellekin laskulle, mutta silloin se olisi vielä puolta suurempi. Pitäähän uuden "tuotteen" kehityskustannukset ja kate maksattaa paskaa aavistamattomalla kuluttajalla. Ainoa tapa päästä eroon laskuista on luopua kuluttamisesta kokonaan. Ikävänä haittapuolena tuolloin on se, että joutuu luopumaan myös elintiminnoista. Mutta niistä nyt ei ole ollut iloa muutenkaan enää pitkään aikaan...

T kirjoitti...

Katson ja korotan.

Minä viksuna&valveutuneena tradenomi-koulutuksen läpikäyneenä päättelin välittömästi että "mitä minä Fortumille mitään maksan, minullahan on muualla sähkösopimus!" ja ei muuta kuin sähköpostia matkaa jossa kiitin kohteliaasti, mutta silti tahdikkain sananvalinnoin irtisanoin sopimukseni Fortumin kanssa.

Sisäinen älykköni (se huutelee toisinaan alitajuntani kaapista, josta se ei ole vielä tullut ulos) kuitenkin vaati että tarkistan asian vielä omasta sähköfirmastani.
Siellä kerrottiin sama kuin Atpollekin, eli että Fortum tuo sähkön Suomeen (maksan siitä) ja he myyvät sen minulle eteenpäin (maksan siitä).

Lopputulos? Lähetin toisen kirjeen fortumille, jossa pahoittelin kohteliaasti tradenomiuttani, mutta silti tahdikkain sananvalinnoin rukoilin että älkää vain katkaisko sopimustani Fortumin kanssa.

Sähköä on edelleenkin riittänyt minullekin asti, eli ilmeisesti siellä annettiin armon käydä oikeudesta.