sunnuntai 19. elokuuta 2007

(Liikaa) juoksevat urpot

No voihan taas jokakesäinen hevon vitun vittu!

Satuin eilen olemaan Helsingissä, tuossa Turun ja Rymättylän jälkeen Suomen 3. paskimmassa kaupungissa. Oikeen Hesassa kuten paikalliset sanoo! Vittu että se koko kylä on kyllä perseestä! Enkä siis nyt tarkota yksinomaan eilistä vaan ylipäänsä! Vittu ottaa päähän vieläkin että menin sinne. Saatana!

No nyt ei oo tota iloista pääkaupunkiamme (joojoo, annetaan sekin status Turulle takas... ois niilläkin jotain muuta kun se vitun linna) tarkoitus tarkastella tämän enempää VAAN NIITÄ KOIRANNAHKOJA, JOTKA SIELLÄ EILEN OLI!!! Näitä elämäntapahäviäjiä yhdisti eilen kolme kirjainta: H, C ja M. SE KOKO VITUN PAIKKA NIMITTÄIN OLI EILEN TÄYNNÄ JOTAIN MARATONIN JUOKSIJOITA!!! Siis kuvitelkaa!!!

Joku kymmenentuhatta kusipäätä kerääntyy samaan paikkaan juostakseen jonkun vitun maratonin (joka on siisti juttu mm. siks, että joskus vuonna sata joku kreikkalainen urpo kuoli sen takia, miettikää nyt hei dillet!) Ja sitten siellä maalissa ollaan niin vitun rikki ja polleina, kun "kato nyt Sirpa-Matleena, sun persereikä-miehes saavutti elämässään jotain".

Ja riittäiskin, että siellä on niitä hikisiä idiootteja se kymmenentuhatta. NO EI RIITÄ!!! Niiden lisäksi siellä on joku satatuhatta ääliötä HURRAAMASSA näille itsensä rääkkääjille!
"Hei hyvä hintti-Petteri, kyllä sä vielä jaksat, anna mennä vaan! Toi on niin tyhmää puuhaa, että jopa sä voit tuntea olos kotoisaks!"
"Joo Roosa-Maria-Sinilevä, painat vaan vielä, ei toi sun löllyvä mahas ja noi sun selluliittis nyt mikään kiva näky oo, mutta on se vaan saakelin hauska nähä sun yskivän verta! JA toi niin pukee sua toi pinkki trikoo ja liikuntaharrastus!"

Siis ei vittu mitä touhua! Ja vaikka kaiken ton vielä nielis, niin sitä mä en kyllä enää niele että toi vitun sirkus häiritsee tavallisia ihmisiä siinä määrin, että poliisia myöden on otettu liikenteenvalvojia, "ettei nyt vaan mikään tulis näiden hienojen urheilijoiden tielle". Ei vittu. Tajuutteko te vitun nillit että te lähette samasta paikasta kun mihin päädytte (paitsi ne, joiden keuhkot tuli pihalle Esplanadilla ja joiden matka (onneks) loppu siihen)?!?

Vittu! Näiden tyyppien kanssa sitten on siisti istua samassa junassa / bussissa / terassilla / kaupungissa, kun ollaan niin voiton riemuisia, että ei mihinkään suihkuun kannata mennä. Se on kuules poika voittajan hikeä! Ja ihan sama, vaikka kävisivätkin jossain teollisessa pesulassa. On nimittäin kohtuu varma, että jokaisella työpaikalla huomenna se Rauno-Jooseppi muistaa kertoa, miten "vedin vittu maratoonin Hesassa... joo olin vittu ihan kärjessä ja painelin vaan menemään ja jengi hurras mulle koko ajan".

Voi vittu! Tässä maailmassa ei mitä ilmeisimminkään ole mitään reilua tai kaunista! Tommosta sontaa saa kutsua hienoksi urheiluksi ja ton suorittajia sankareiksi! Kyllä mahtaa veteraaneja moinen rinnastus lämmittää. VITTU!

30 kommenttia:

Annakoo kirjoitti...

alkoi niinkun niin vituttaa tää teksti.
vittu, kun sitä inhoaa jo kävelyäkin, niin joku hölkynkölkyn 40 kilsaa juosta. vittu.
imis parsaa vitun karavaanarit!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittusaatana noita maalaisia, jotka eivät tajua edes, että paikallisille Helsinki on Stadi eikä Hesa. Hajotkaa Espooseenne.

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittu että vituttaa. Siksi lähinnä, että joku pystyy juoksemaan reitin, enkä itse siinä onnistuisi.

Anonyymi kirjoitti...

Vitun vitun vittu! Voiko anonyymi edellä enää tyhmempi olla! Se nyt oli, vittu, vittuilua juuri sinulle. Tahallinen teko. Ja sinä ääliö menit ansaan! Vittu! Hesalainen vitun dorka!

Anonyymi kirjoitti...

Läheppä Atpo sinäki lenkille hankkimaan endorfiinihumala, nii vitutuski vähän hellittää.

Paska Nainen kirjoitti...

Joo ja se Hesa on oikeesti niinku ihan VITUN kaukana ihan KAIKESTA, syrjäinen rannikkokaupunki joka luulee olevansa niin viun hip ja hop ja ajan hermolla - mutta ei olekaan. Inhoan Helsinkiä!

demolitionlady kirjoitti...

kyllä nyt atpo juttelit asiaa! vituttaa kaikki jotka urheilee vaikkei osaa! nii, ja selluliitit!

Anonyymi kirjoitti...

votti vittu mäon sekasin saatana kööööööääkitysl vieei

Anonyymi kirjoitti...

Mitähän paikallisia säkin tunnet, jos ne kerran sanoo Helsinkiä Hesaks?! Vittu!?

Anonyymi kirjoitti...

Juoksijat vittuun, inisijät vittuun.
Muuta tänne "Hesaan" (urpo!) ni perseraiskaan sut samantien.
Ei pitäs itkee asioista joista ei tiedä eikä ymmärrä hevonvittua!

Joutu vetää kännit näin tyhmän tekstin takia. Tosin kiitos siitä!
Muuten ihan ok meininkiä täällä, mutta tää ei uppoo!

Taijamai kirjoitti...

Vittu kiersi bussi koko vitun Lauttasaaren vittu ja eikä siinä kaikki vaan bussipysäkille ei vittu voinu jäädä eikä siitä nousta bussiin. En tiiä mutta yleensä vittu oon aatellu että vittu se on se pysäkki sitä varten että jäädään ja noustaan. Mutta ei vittu, vaan siinä köpöttää ne. Että vittu.

Anonyymi kirjoitti...

MIKÄ VITUN HESA???
Jyvääskyläässä sanotaan Hesaa ..kun ei saatana osata muutenkaan puhua. ..en sit tiiä Tampereesta (ainoo hyvä mitä siitäkin läävästä on ikinä tullu on Juice!!!) tai Suomen perseenreiästä nimeltä Turku...osataanko niissä edes puhua?
STADI tai Helsinki! Jumalauta! ..mut ei mikään Hesaaaa
-013-
Haistakaa vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Mua taas vituttaa se, että isommissa kaupungeissa (Tuhkolma, Lontoo, Berliini, NY...) on kadut suljettu maratonin ajaksi kokonaan muulta liikenteeltä. Helsigissä päästetään/pääsee joka vuosi autoja ja ratikoita juoksijoiden riesaksi.

KUN on jo vuosi sitten ollut tiedossa, että HCM on elokuun toinen viikonloppu, mikä ihmeen PAKKO on tulla Hesingissä käymään juuri tuolloin.

Onnittelut vaan kaikille maratoonareille. Taitaa blokin kirjoittajaa vituttaa, kun ei itse pysty moiseen suoritukseen.

Anonyymi kirjoitti...

Hahahaa. Atpo rankaisee. Tais Hesa osua ja upota aika monella taholla :D.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös Stadi tarkoita nimenomaan Helsingin kantakaupunkia tai keskustaa, ei koko Helsinkiä? Että jos olet vaikka Itäkeskuksessa niin voit sanoa lähteväsi Stadiin kun olet menossa keskustaan. Näin joku Hesassa asuva mulle joskus selitti.

Anonyymi kirjoitti...

Haistakaa vittu mä oon Lahesta!

Anonyymi kirjoitti...

Helsinki on paska kaupunki kuten kaikki muutkin, Hesasta puhumattakaan. Maratonia en juokse koska keskityn ennemmin järkevämpiin hommiin, kuten juopotteluun. Tosin varmaan menis alle 2 tuntiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjota äärihihhuli muka-profeetoista, jotka vetää numeroita perseestään ja "ennustaa". Ne ansaihtis sen ja suaki ne vituttaa varmasti!

Anonyymi kirjoitti...

vittu vittu ja vielä yks vittu lisää

tästä on tullut salakavalasti päivän koho kohta. vittumainen työpäivä päättyy sittenkin aina vähemmän vittumaiseksi

IIISO kiitos blogia kirjoittaneille

ei vituta kuitenkaan niiiin paljooon kuin teitä...vittu ( bu ha ha haaaa haaaaa )

;)

Anonyymi kirjoitti...

hehheh...kertoo "hesalaisista" ihan tarpeeksi nämä reaktiot..."tää on stadi eikä hesa vitun maalainen"!! Näin se vaan on että me maalaiset (kehä kolmosen ulkopuolella) ei oikein taideta sniffata teitä stadilaisia, kui te skulaatte siä stadis sboralla ja zygällä espalta kaivariin!

Anonyymi kirjoitti...

Vittu kuulostaa nyky teinityttöjen jutuilta tää blogi?

Anonyymi kirjoitti...

Joo oli tosi vitun kiva istua bussissa nenä verta vuotaen ja kotiin pääsyä odottaen, kun tyypit hölkötteli rauhassa 42195 metriään ja liikenne ei liikkunut mihinkään... Ja joo, tiesin kyllä että on HCM viikonloppuna, mutta en yleensä pysty suunnittelemaan sairauskohtauksieni ajankohtaa. Vittu tollasten takia menee kaikkien elämä sekasin, ei voi edes vähän väliä pystäyttää sitä laumaa että pari autoa kerralla pääsisi risteyksestä ajamaan. SAATANA.

Anonyymi kirjoitti...

Ja sitten näitä saatanan urpoja jotka pärjää kansainvälisesti sijoille 30-100 lähetetään veronmaksajien rahoilla jonnekin hevonvitun jaappaniin elvistelemaan oksennuksillaan ja parhaani yritin-kommenteillaan kansallisen kuvan kirkastamisen varjolaa. Samaan aikaan isättömät ja äiti on pikku pirivitunhuora -lapset sekoo päästään ja niillä on lastenpsykiatriaan puolen vuoden jonot jolloin pikku masennus ehtiikin kasvaa niuvanniemen kroonikko-osaston mittoihin, jeesus vitun perkele että vituttaa!!!

Anonyymi kirjoitti...

HEHE hesaalaissia

Anonyymi kirjoitti...

STADI !!!!! Työnnä se HESA heinäperseesees.

Anonyymi kirjoitti...

tsadi

Anonyymi kirjoitti...

No kun ne kaikki juoksijat ovat muualta kun Stadista. Tai suurin osa, juoskaa siellä pellonpientareella edelleen, ei tarvitse tänne tunkea. Tai no joo tulkaa vaan tänne "Hesaan" joukseskelemaan. Ei minua haittaa.

"Tampereella syntynyt ja kaksi Stadilaista kundia siittänyt."

Anonyymi kirjoitti...

Voi ristuksen vittu niin mua naurattaa toi urpojen käpyily. Ihan oikeesti hei, se on aivan vitun sama millä nimellä sitä tuppukylää, a.k.a. Helsinki, sanoo. Siellähän sitten lipastatte hemapaa pakastealtaasta sieraimeen mun puolesta aivan rauhassa. Kummasti mä satun tuntemaan paljasjalkaisia helsinkiläisiä, jotka ei jaksa imee pingispalloo puutarhaletkun läpi sillä sekunnilla, kun joku puhuu Hesasta eikä stadista. ARGH. Ehkä mä tunnen vääriä JA paskoja ihmisiä. Mut hei, ootte te silti vitun rajalla. Vitun fruittarit.

Ja mitä siihen itse juoksemiseen tulee, niin nauraahan niille saatana sokeetkin. Näyttöpääterusketuksella komistetut uroot ravaamassa liian lyhyissä Lasse Viren -sortseissaan. Toinen ryhmä on ne läskit, persjalkaiset mammat naisten kymppi - hikinauhassaan, puuskuttamassa tien varressa notta olis pitäny jättää se viineri väliin.

Ei teistä oo mihinkään. Vitun idiootit.

Anonyymi kirjoitti...

asiahan on niin,että lähtisivät ajoissa,ei tarvitsis juosta... ha ha hahahaaa

Anonyymi kirjoitti...

Vittu hommatkaa kaikki ääliöt kunnon lääkitys. Ja kokeilkaa vaikka itse juoksua, jos löytyis jotain ihan oikeaa sisältöä elämään.