perjantai 24. elokuuta 2007

Hei emmä pääsekään tuleen!

Huh huh. Aika kuuma. Tuntuu melko yhdentekevältä naputella tässä enää yhtään mitään ton Atpon poliittisen ja yhteiskuntakriittisen faktateoksen jälkeen. ATPO PERKELE!!! Tänne piti kirjottaa mukavassa yhteishengessä kaikkia pikkujuttuja, jotka silloin tällöin huonona päivänä vähän pännii, jos oikein kriittisesti omia tuntemuksiaan analysoi, mutta mitä vittua vielä! No näköjään vaikka mitä!! Jätkä menee sitten kädet vapisten ja otsa hikeä tirskuen oksentaan tänne tollasta kamaa, joka viuhuu vähintään kaikilta tän blogin lukijoilta niin korkeelta yli, ettei ne edes tajunneet lukeneensa mitään - no, ihan hyvä niin, oli toi sen verran huimaa räkää!

Vittu. Miks noi mun alkukiukuttelut on aina niin pitkiä, että mä kyllästyn kirjottamiseen jo niitten aikana, minkä vuoks tää loppukama onkin sitten - mikäli mahdollista - vielä onnettomampaa räpellystä kuin Jyrki Lehtolan kolumnit (kyllä te ne tiedätte - joka ainoo teksti kitisee siitä, kuinka media on lapsellinen, kun se suuttuu siitä, että sitä arvostellaan - ihan hyvä huomio, ei siinä mitään, mutta minkä vitun takia se pitää kertoa joka viikko kolmessakymmenessä eri lehdessä ja lärpäkkeessä??)

No, jotta en joudu muuttamaan otsikkoa (välkyimmät ehkä osaavat aavistella, miten paljon jo se, että sitä olisi mahdollista muuttaa, vituttaa), niin mennään "asiaan". Tällä kertaa estradille pääsevät ne kaikki paskantärkeät idiootit, joitten mielestä on ok tehdä oharit aina kun se vaan ikinä on mahdollista ja usein silloinkin, kun ei ole. VOI VIILIÄ VALUVA VITTU!

Nää tyypit tekee meikän ärsyttämisestä taidetta! Mähän melkein arvostan niitä! Kattokaa nyt:

"Hei moi, mä en päässytkään tuleen sinne leffaan. Sori etten vastaillu, oli akku loppu. Toivottavasti ei mennyt liput hukkaan."

"Moikka. Mä en saanutkaan aikaseks sitä mun osaa siihen harkkatyöhön. Mut tehän voitte tehä sen porukalla! Ja laitattehan mun nimen sit kans kanteen..=)"

"Mä muuten unohdin ilmottaa, että en pääsekään pitään sitä seminaaria, joten lupasin, et sä hoidat homman! Sultahan se sujuu! Materiaali on aika kesken, mutta onhan tässä vielä yli tunti aikaa."

MÄ HALUUN POIS TÄÄLTÄ!! Näille tyypeille ei siis todellakaan riitä, että ne eivät viitsi tulla paikalle taikka hoitaa jotakin hommaa. EI TIETENKÄÄN! Sen lisäksi ne katsovat oikeudekseen olla ilmoittamatta asiasta mitenkään. Tosin viitseliäimmät yksilöt (massana mä tosin tota limaa käsittelen) saattavat joskus kertoa asiasta jälkikäteen. Kiva juttu kun kerroit, ettet ehtiny mun kanssa sinne kokoukseen, enpäs olis muuten huomannutkaan, ettei teikäläistä näkynyt siellä!! VITTU!! Ja kaikkein mahtavimmat urpot onnistuvat ohereitten ohella vielä nakittamaan itselleen tarkoitetun homman sille onnekkaalle, joka on just jätetty yksin sateeseen ja kylmään miettimään, että miks vitussa aina käy näin. Ja luonnollisesti homma hoidetaan tekstiviestillä, niinkuin sivistyneillä ihmisillä on tapana tehdä.

Hei Atpo, lopetetaan tää touhu, mun persoona alkaa jakaantuun. Muuten ihan ok, mutta kun ne on alkanu kilpaileen siitä, kumpaa vituttaa enemmän.

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tämä Kura??? Kura???

Anonyymi kirjoitti...

Tuleen? Minne vitun tuleen? Polttaako? Onks lieskoi?!

"laitettehan" - Mitä vittua.

"Meen laittaan saunan tuleen. Sit meen nukkuun ja aamul rupeen alkaan suunnitteleen lähtöö ajaan autoo...."

Opettele kirjoittamaan vitun tunkio. Ja haista vittu samaan hengenvetoon.

Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

hyvä Jiri! Mahtavaa että löysit kirjoitusvirheen ja ilmoitit heti siitä. Varmaan sua jo lapsena on kehuttu poikkeuksellisen älykkääksi ja teräväksi havainnoijaksi. Kiitos äidillesi että teki sut postinkantajan kanssa. Niin ja hei, tuo "tuleen" on puhekieltä, jota usein käytetään tällaisessa puhekielisessä kirjoitelmassa. Käytit muuten itse sanaa "onks". Se on kuule väärin, pitäisi olla "onko", tai sitten harvinaisempaa subjunktiivin täkäläistä vastinetta "olisiko".
Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

No voi vittu.

Ana kirjoitti...

Kännykkäsukupolvi, rhuuahaa!

Eiku oikeesti ei kyllä naurata yhtään.

Anonyymi kirjoitti...

...hän joka kysymättä raippoja jakaa. Jiri anna sille sakot...vittu mikä pamputtaja

Anonyymi kirjoitti...

Pakkohan tähän itsekin kätensä liata...vittu mikä JIRI!

Nyt oli ihan aiheellinen läksytys Pasalta Atpolle, kaikki kunnia mestaritilittäjälle Atpolle, mutta viimeisin tosiaan oli liian korkealla tavoitettavaksi!!

Ja sit nää oharit. No nehän ei JIRITÄ kuin ihan JIRISTI! Toinen homma on nää sovitut reissut! Jauhetaan viikko tolkulla jostain reissusta joka on "sovittu", sitten kun ite ihan bileissään alkaa soitteleen lähtemisiä yms niin ilmoitellaankin että "emmää jaksakkaan"! Mitä JIRIÄ, helppo elää noitten sun jaksamisies kanssa! Keksi ny jumalauta joku parempi syy ku emmää jaksa! JIRI mitä paskaa! Sovittu on sovittu!

Ja joo joo, tiedän tiedän, ihan JIRIN hauska juttu toi JIRI!

Anonyymi kirjoitti...

Jaa saatana.
Että vittu kun kiinnostaa ihan vitusti. Nyt tekisi mieli repiä jonkun pää irti ja paskantaa sen kaulaan.

Kanarian Don Juan kirjoitti...

Puhut tosi asiaa ohareiden tekijöistä. Joskus on sattunut omallekin kohdalle pettymyksiä, onneksi ei ihan viime aikoina.

V-sanasi osaat sijoitella aika
mielenkiintoisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Mies puhuu täyttä asiaa. Itse olen nimittäin juuri tällä hetkellä tällaisessa tilanteessa. Ainoa vaan että vituttaa, mikäli mahdollista, vielä enemmän kun tietää että tyyppi, jonka piti tehdä asia A on paikalla tilaisuudessa X, mutta koska tämä on niin vellipersepullamössö kertaa riemuidiootti niin hän vetäytyy kätevästi hommasta takavasemmalle.

Tuo kansanosa pitäisi nussia uudelleen ja muistaa uusintakerralla käyttää ehkäisyä riittävästi.

Mutta minkäs teet kun näitä diplomipöljiä on nurkat täynnä eikä oikein oman viihtyvyyden (vitut, ihan niinku nyt viihtyis tosi hyvin) takia viitsi kertoa heille suoraan päin naamaa mitä mieltä nykyisestä asiantilasta olen. Syyt tähän perseennuolentakäyttäytymiseen vituttavat sitten vähintäänkin yhtä paljon kuin itse tilanne, mutta se on aivan toinen tarina.

Muiden vitutuksen (tämän blogin siis) luku hämärsi hetkeksi omaa vitutusta kun sai hämättyä itseään ja vaellettua pilvilinnaan, jossa jollakulla muulla on asiat vielä huonommin. Tämä, luonnollisesti, kostautui sitten korkojen kera ja todellisuus löi isolla mailalla vastapalloon.

Nyt taas vituttaa niin ettei veri kierrä ja vitutustaso niinpaljon korkealla että kohta pitää alkaa jakamaan kipua ympäristöön.

Ei ole helvetti valkoisen miehen elämä kapitalistisessa valtiossa helppoa.

Ja nyt muuten vielä vituttaa sekin kun erehdyin lukemaan kommentteja ja havaitsemaan minkälaista mustaa nappiverkkaria valkoisella rannulla ja karhu-lippalakkia noidenkin kommenttien takaa löytyy. Jos ihminen osaa ilmaista itseään kohtuullisen älykkään oloisesti niin nämä helvetin riemuidiootit tulevat tänne laukomaan omia pissakakkaoonvitunkovajätkä -kommenttejaan tajuamatta yhtään mitään siitä mitä ovat tekemässä saatika että ymmärtäisivät notta miksi. (Paitsi tietty sentakia kun se autopuolen kovin jätkä oli kans käyny kirjottaan kommentteihin paska ja kusi).

Anonyymi kirjoitti...

NAMINAMI!

Ihanaa! \o/ lolomg :D XD

Anonyymi kirjoitti...

kakkakullimunavittupilluripulipissa

Anonyymi kirjoitti...

Vitun nössöt te mitää lopetatte!

vittu siinä vasta tulee helvetin asiallista tavaraa kun ei enää erota omia vitun persooniaan toisistaan.

T:odotan vitun kiihkeellä innolla

Anonyymi kirjoitti...

No joo, alkaa mennä maku tästäkin blogista.

Anonyymi kirjoitti...

Haista sinä Pasa pitkä vittu!! Just tommonen asenne vituttaa kaikista eniten, ettei muka perusasioista saa avautua, mihin politiikkakin kuuluu. Kaiken pitäis olla niin vitun tyhjänpäiväistä ja keveätä. Vittu mitä paskaa tollanen. Atpo kirjoitti silkkaa asiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Voitin!

Anonyymi kirjoitti...

Tää on niin hauskaa, että oikeestaan ei enää ees vituta!

Anonyymi kirjoitti...

Henkilö X soittaa ettei voi tulla näytelmä harkkoihin ku on kipeä. Koska myös muita on poissa paikalle ei jää tarpeeksi porukkaa, että voisi jotenkin harjoitella. Päätin sitten että ku harkat peruuntu niin menen elokuviin. Elokuvan loppuessa huomaan edessäni samasta elokuvasta poistuvan kyseisen henkilön, jolla oli kuulemma niin kova flunssa, ettei millään pääse tuleman harjoituksiin.