maanantai 13. elokuuta 2007

Vittu siälä oli hei ilmasta viinaa ihan sikana!!

Taas on yks viikonloppu lusittu. Ja tämän seurakunnan edessä mun on pakko tunnustaa, että nyt vituttaa taas pari pykälää enemmän kuin esimerkiksi perjantaina, jolloin em. huonomman yhteiskuntaluokan pääntayteenvetoajankohta oli vielä liikuttavan toteutumaton asia. Sen sijaan nyt kaikki paska on jälleen realisoitunut, mikä saa kyllä meikäläisen kaulajänteet nykimään ihan näyttävästi! HILIPATIVITUNHIPPAA SENTÄÄN!

Alkaa meinaan käristään ihan tosissaan kaikki ne säälittävät hattivatit ja tiivitaavit, joitten mielestä maailman siistein juttu on se, että jossain räkäsissä reppahousujuhlissa on ilmaista viinaa. "SIIS NIINKU KÄSSÄÄTTEKSTE, ILMASTA VIINAA, EI OO TOTTA!! VITTU MÄ VEDÄN ITTENI NIIN KATOLLEEN, JUUUHUUUUU!!!!".

Mä en vaan tajua. Mitä edes etäisesti hienoa on siinä, että säästää jonku 12,90 euroo, jonka verran ne samat bisset olis maksanu jossain runkku-alepassa, ja sit siitä ilosta silmät kiiluen, suu vaahdossa ja kädet täristen imuroidaan sitä tuotetta niin, että puolen tunnin päästä oksennetaan Marjatta-Tuulikin kesämekolle, kustaan pitkin seiniä, tapellaan pomon kanssa, revitään puku rikki ja samalla soitetaan läskivaimolle, että she on vhittu lhoppu nyh!!! No niinpä niin. Eihän siinä mitään niin kovin hienoa kyllä ole, mutta niin vaan sitäkin tapahtuu. KYRPÄ SENTÄÄN!

Enkä mä nyt todellakaan puhu tässä mistään teineistä - se on ihan ok, että ne tykkää ilmasesta viinasta, koska eihän siinä rahatilanteessa nyt paljon muitakaan vaihtoehtoja ole. MUTTA VOI VITTU! Niin vaan näitä viiskymppisiä hei-kattokaa-mä-otin-heti-seittemän-lasia-boolia-!!!-Pertti-Untamoita on kaikki helvetin kesähäät, firmanjuhlat, illanistujaiset, aamunseisojaiset ja joukkueen saunaillat täynnä. EI PERSE! Luulisi, että jokainen jossakin vaiheessa surkeeta elämäänsä tajuaisi jotain, mutta ei. Tuntuu, että kyseisten tyyppien kehityskaari menee just päinvastoin! Ensin ne ei tajua mitään, ja vähän ajan päästä ei enää sitäkään. SAATANA!

Mä oon niin väsynyt.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja miks niitä on mun omalla työpaikalla ihan miljoona!? Ja mä maksan niiden palkat sekä ne viinat jota ne kiskoo kaksin käsin, että ne voi sitten alkaa sen " Hei, ihan tosi hei. Nyt mä hei sanon, nyt mä sanon sulle kuuletsä tän. Mä siis arvostan sua ihan vitusti, ei vaan pomona, mut niinku ihmisenä tiätsä, kato, nyt mä sanon , kato vittu, kuunteletsä, tajuutsä, nytmäsänonkato respektii hei!"

Ja sitten tunnin päästä, että: " Ai sitä lähdetään, onks Ukko pahana vai? Vai onks pahat ajat? Ai jaa ei taida meikäläsiten duunareitten seura kelvata, mitä häh? Onko noussu päähän, mitä häh? Maksat kai sä meille taksin kaupunkiin, mitä häh?"

Siis mä hajoon!!

Anonyymi kirjoitti...

Ja työvoimasta on niin hirvee pula, ettei idiotismin takia viitti kenkiä niitä pihalle!! Aikuiset ihmiset, jumalauta!

Anonyymi kirjoitti...

Aamen plottis! Voiko sitä enää paremmin sanoa! Aaltoja, vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Johan loytyi hieno blogi, aaltoja täältäkin!!
Kunnioitusta markalla, t:elvistellen

Miltzu kirjoitti...

Siis mitä vikaa ilmaisessa viinassa - mun lempijuoma!

Anonyymi kirjoitti...

lempijuomani - alkoholi
...mut joku raja runkatessakin! ite veivaan pirssiä yövuoroissa, ni voitte vaan kuvitella ku noi kaikki "ilmastaviinaahei!!!"-runkkarit änkee kyytiin ja on niin vitun euroopan omistajia. "mitäs kautta meiän kannataa nyt ajaa sinne perävittulankorpeen?" "no, onhan sulla toi navigaattori...vai eiks pomos oo raskinu ostaa sulle kunnon vehkeitä" ...vittu mä sulle vehkeet näytän... perkelesaatana...nyt rupes vituttaa entistä enemmän
vittu! -013-

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se pasa sullekin se ilmanen viina kelpaa, älä viitti kirjottaa paskaa. Kohta varmaan kirjotat siitä kun alkoholi on melko kallista. Vittu mitä paskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ahahaha!
Hyvän idean ootte pojat keksiny. Lueskentelin tossa joitain teiän tekstejä ja nyt vasta ymmärsin, että juuriki tällä teidän "valittamisella" saadaan Suomen jokanen nettiä käyttävä yhden mielipiteen ihme esiin. Oikeestaan kommenttien lukeminen on aikalailla yhtä hauskaa ku itse blogin seuraaminen. Harvoin näkee niin paljon ahdasmielisiä itkupillejä poraamassa jonku toisen käyttämää ilmasunvapautta vastaan.
Vielä ku vedätte homman kaupalliseks, ni voitte mennä etsiin kaupungilta näitä samoja ahdasmielisiä suomalaisia, todennäkösesti ne on terassilla ja selittää kaikille kuinka ne oli just niitä jotka ekoina kommentoi teidän blogii ja innoissaa osottelee t-paitoja: "Kato tossa blogissa mä porasin taas eile!"

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas. Taitaapi Teemu porailla vaan ukkiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedättekös, ei niiden ahdasmielisten itkupillien esiin saamiseksi tarvitse blogia perustaa. Riittää kun menee vaikka hesarin keskustelupalstalle.

Anonyymi kirjoitti...

sun teksti on ilmeisesti tarkotettu hauskaksi, mutta musta se on lähinnä puujalkaosastoo, ja teennäistä. Asiat lienevät kuitenkin aitoja ja todellisia.

Anonyymi kirjoitti...

Vitut siitä 12.5€ säästöstä kuha mää vaan saan nää vitun BOOONUKSET!!!! VITTU!! tukehtuu...

Mielijuomani = ALkoholi
Lempijuomani = IlmainenALkoholi

Anonyymi kirjoitti...

minusta viina on hyvää ja ainakin itselleni siitä tulee miellyttävä käytös ja hauskat jutut. Ilmeisesti ulkonäkökin paranee. Tähän tulokseen olen tullut.

Lisää.

Paska Nainen kirjoitti...

No nyt mäkin sit alan lukemaan tätä plokia. Tää on IHANEMPI KUIN PARIS HILTTONIN KESÄRILLIT!