torstai 16. elokuuta 2007

Uimarataurpot

Voi perse! Nyt meni mäntä puhki, leikkas kone kiinni, kastu tulppa, katkes vetoakseli + n. 17 muuta vitun väsynyttä rasseliperseautonrassaajavertausta. Saatana!

Alustuksesta huolimatta seuraava kirjallinen ongelmajäte ei kuitenkaan uppoa automaailman viitekehykseen, sillä meikä ei tiedä sellasista vehkeistä yhtään mitään (en autoista enkä viite-/taulun-/minkään muunkaan kehyksistä). Mä tiedän vaan Fiateista, ja niistäkin suurin piirtein sen, että olis helvetin paljon aurinkoisempaa, jos niitä ei olis eikä myöskään niitä nollapäitä, jotka kyseisiä romuja on maailmaan suoltanut. VITTU! Myydään halpa Fiat, ei kelpaa mihinkään.

Olin sitten tänään uimassa. Sellasessa hallissa. Ja voin kertoa, että ihan varmasti ei olisi kannattanut olla! Voi vittu sentään! Tuli meinaan huomattua, että vesi välittää vitutuksen meikäläiseen ihan eri intensiteetillä (vittu näitä sanoja!) kuin esimerkiksi ilma, jossa normaalisti absorboin (kattokaa nyt!!) itseeni ympäristöstä säteilevää sontaa, paskaa ja liejua. Siellä lammikossa meinaan lillui sellasta uppokellujavesipäätä, että useempaan kertaan tuli kyseenalaistettua kaverini Darwinin pätevyys jalostaa ihmisrotua mihinkään järkevään suuntaan! Kattokaa nyt ja ihmetelkää, tää on mahtavaa tavaraa:

1) Vierekkäin paikallaan kelluvat mummot, joista ei pääse ohi, ali eikä vittu mitään. Mikä karmiva sairaus ajaa ne just sille hallin ainoolle uimiseen tarkotetulle radalle (muut on varattu jollekin helvetin VESIJUOKSULLE, joka muuten on sitten semmosta kamaa, että sauvakävelijät saavat olla ylpeitä lajivalinnastaan) papiljotit päässä juttelemaan virtsankarkailustaan ja kauhistelemaan, kuinka noi nykyajan nuoret on hirveitä, kun ei tässä saa edes rauhassa uida, kun ne menee koko ajan ohi. VITTU!! Ja joo, samaa blokkausta ne toki harjoittaa liukuportaissa, jalkakäytävillä ja ihan joka vitun muussakin paikassa, mutta se on eri juttu se.

2) Nelikymppiset ukot, jotka ovat ensimmäistä kertaa 50 vuoteen hallilla ja ovat sitä mieltä, että kyllä he nyt uida osaavat, ihan millä tyylillä vaan, ja helvetin hyvin. Siellä nämä Titanicin prototyypit sitten vähän treenaavat selkäuintia vaellellen vähintään kolmen radan alueella törmäillen kaikkiin muihin uimareihin (onneksi myös em. mummoihin). Hyvää tässä porukassa on se, että niiltä loppuu kunto noin 2 minuutin tehoilun jälkeen, jonka jälkeen voikin mennä saunaan leveilemään, että tulipas hyvä olo ku vähä urheili ja vittu muuten kulki hienosti!

3) "Kilpa"uimarit, jotka kantavat varattu-kylttinsä just sen radan päähän, jossa Pikku-Pasa minuutti sitten aloitti märän taivalluksensa. Uskomatonta sakkia! Miten vitussa jossain 7-divarin varasarjassa uiminen oikeuttaa varaamaan radan mun (siis MUN) nenän edestä?? Varsinkin, kun tämä porukka ei edes käy vedessä, vaan venyttelee jossain altaan reunalla ja naureskelee sitä, kuinka rahvas tappelee elintilasta sillä yhdellä ainoalla radalla, jossa ei ole varattu-kylttiä (tai niitä vesijuoksijoita - sanoinko muuten jo, mitä mieltä mä oon vesijuoksusta? VITTU!).

4) Juoksevat kakarat. Kakarat nyt vituttaa ihan universaalistikin (jossain vaiheessa mä alan käyttään pelkästään näitä sanoja!), mutta erityisesti ne vituttaa uimahallissa. Emmä vaan halua, että joku hyvinsyönyt (lue: läski. Ootteko huomanneet, että kaikki kakarat on nykyään läskejä?) rääkyvä pikku pallo lässähtää mua päin vaikka kuinka varoisin. SAATANA! Kasvattakaa ne sikiönne tavoille tai heittäkää ne kivet taskussa sinne uimaan!

Huh huh. Kyllä taas löyty aika monta syytä sille, että meikäläinen ei jatkossakaan paljon liikuta itteäni mihinkään. Ei sillä, etteikö tää himassa istuminen muka jotenkin mystisesti vituttaiskaan niin paljoa. Voi pojat ja tytöt, kyllä se vituttaa!

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä muakin vituttais kesällä uida jossain hallissa.

Anonyymi kirjoitti...

Mua vituttaa ku on niin pieni penis ettei ees kehtaa mennä mihinkään uimahalliin. Pillu.

Anonyymi kirjoitti...

totta kyllä että suurin osa kakaroista on sellasia vitun säkkipillejä nykyään. VITTU! Syöttäisitte niitä oikein, ei pelkällä nakilla ja "valkosella lihalla" VITTU!

seurasin näiden säkkipillien touhua kerran eräässä suuressa puistossa, jossa sattumalta oli myös lasten kiipeilyteline. Paras oli kun n.6-7 vuotias tytön TYLLERÖ, pikkukakkos T-paita päällään ei päässyt edes telineen päälle, äiti tokas vaan, että kun sulla on niin huonot käsivoimat!!?!?!?!??!

Mitä vittua? Jos ei kakara leiki kuin "normaalit" ja sitä pidetään kotona syöttösikana, niin ei kai sitä nyt PERKELE voi kuusivuotiaan voimilla vetää 45kg:n ruhoa sinne telineelle! HELVETTI!

Anonyymi kirjoitti...

Mua vituttaa kaikki tyypit jotka kommentoi teidän juttuja ja yrittää matkia teitä esim. kirjottamalla joka väliin VITTU !

Anonyymi kirjoitti...

Vähemmän kotona vituttaa kuin kuin muualla, kommentoisin loppukaneettiasi(nää sanat :)....

Anonyymi kirjoitti...

Kun katselee mitä ihmiset on kommentoinu tähän loistoblogiin, niin ei voi kun todeta, että kyllä niitä perinteisiä suomalaisia taliaivo urpoja löytyy näköjään muualtakin kuin pumppaamasta rautaa / uimahallista / kanariansaarilta. Täällähän ne lukee blogia ja hajoaa siihen, kun tajuavat, että Pasa ja Atpo kirjottaa juurikin heistä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Olen täysin samaa mieltä uimahallimummoista!

Entäpä kuinka paljon vituttaakaan ne, jotka käyttävät sivistyssanoja aivan viturallallei? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mummovitutus nousee kyllä toiseen potenssiin silloin kun ne mummot kerääntyvät kriittiseksi massaksi ja aloittavat mummojumpan. Siinäpä sitten puolet uimahallista varataan hyllyvälle naismassalle tangojumpan siivittämänä ja kivaa on kaikilla.

Anonyymi kirjoitti...

Mummot on aina tiellä, menitpä minne tahansa. Taitais olla ihan yhteiskunnan kannalta parempi, et mummot lyötäis kaikki johonkin mummokotiin missä voivat sitten juoruta naapuriensa asiat ihan rauhassa ilman mitään häiriöitä. Tai sit ne vois vaan paistaa pappoille pannukakkuja. Ei tartte tulla julkisille paikoille häiritsemään kunnon ihmisten elämää. Mulla on sama ongelma ku APINALLA: penis on niin pieni, et joudun sen pinsettien ja sokeripalan kanssa aina esiin houkuttelemaan. Ei oo elämä helppoo kun kaikki vituttaa (sainpas kerran laitettua ton vitun tohon)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mua ottaa uimahallissa päähän ne papparaisetkin. Entispäivänä kävin uimahallissa, joka oli lähes kylpylä tasoa.
Mut siellä porealtaassa makas vanhat ukot ainakin puolituntia yhteenmenoon niin kukaan muu ei sinne päässyt.
Sitten sinne änkesi yks pappa, joka luuli olevansa James Bond. SIllä oli päässä aurinkolasit ja se kuvitteli olevansa tosi magee ne päässä.
Sitten se oli vaan altaan reunalla ja flirttaili niiden mummojen kanssa, joilta meni vesijuoksutahdit vieläkin enemmän sekaisin.
Ei sinne mukaan mahtunu millään.

Anonyymi kirjoitti...

haha sä jäbä oot iha kurko tyyppi vedät vertoja miltei juha vuoriselle... jatka samaa rataa. ps. meni muute juuri url kirjanmerkkeihin kippis..

Anonyymi kirjoitti...

Vituttaa nämä jotka joka vitun välis kommentoi että vituttaa se, että kommentoijat matkii näitä kirjoittajia.

Anonyymi kirjoitti...

mua vittuttaa juuri se, kun huomaan että musta kirjoitetaan joka päivä tänne. tämäkin juttu ihan tosi elämästä. papat ja mummot ui mua nopeammin ja mulla on liian pieni kikkeli ja oon just se liian hyvin syötetty pullamössöpoika... kääääk !!!

miks mä oon tällänen...vittu!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ratkaisu: Möyhennetään eläkeläisiet (siis ei orkesteri)sellaseks proteiinihirmupaskapirtelöks ja ruokitaan niitä kakaroita sillä liejulla. (jos ne kakarat lakkais turpoomasta)

Anonyymi kirjoitti...

EI. EIJ!
Ette todellakaan mene mihinkään uimahallin kusi-altaaseen!
Siellähän on vaikka mitä elijöitä josta alkuperäsessä kerrottiin.

Nii, ja lopettakaa se köyhyys!

Anonyymi kirjoitti...

voi homo!
kuka käskee mennä uimahalliin? häh? niin kusisia paikkoja saa hakee kissojen ja koirien kanssa...vaikka ne on kin muuten ihan ssaatanan urpoja eläimiä!!
hmm...vois kyl käydä kusemassa naapurin uimaaltaaseen *kjäh kjäh*
-013-

Anonyymi kirjoitti...

WITTU!
Kävin kusemassa naapurin uima-altaaseen...voi sitä hengenravinnon määrää, kun se nilkki taas pulahtaa aamu-uinnilleen. Ihan oikein sille saatanan runkkarille ;P
-013-

Anonyymi kirjoitti...

Mtäh? Mun kikkeli taas tunnetaan paremmin Kyrpänä. Ja siksi mä en oikeastaan ui, koska mummot pelkäävät ankeriaita ja sitäkin enemmän mun Kyrpääni. Se miksi mummot pelkäävät ankeriaita ei tässä jaksaisi alkaa selittämään, mut se liittynee jotenkin mun Kyrpääni ja "Katsokaa ANKERIAS!!!"-huutoihini.

Pelkäävä mummo ei ole kaunis näky :S

Ja muistakaa, et (y)tus on hetkellistä hupia

Liljetys kirjoitti...

Khehheeh kun on ehkä taas hauskinta tekstiä hetkeen. Pitäkää vitun hyvä työ yllä \o/.

Tässä vielä loppukaneettina voisin ravintolatyöläisenä todeta miten nuo mukulat vituttaa ravintolassa. Mutta se onkin ihan toinen tarina...

Anonyymi kirjoitti...

Allekirjoitan Pasan ajatukset. Enää jäivät puuttumaan ne herrat ja rouvat, jotka ovat uineet ensin mennenissä, myskeissä ja muissa eau de parfymeissä ja jättävät sitten noudattamatta peseydy ennen uimaan menoa-kyltin. Voi ristus, että näin astmaatikolle tekee tiukkaa uida kun "tuoksut" tuntuvat suussa asti, vaikka uisit veden alla. Yritä siinä sitten kuntoilla, kun keuhkot hajoaa. Saakeli.