perjantai 31. elokuuta 2007

Paskaruutat ja niiden äidit

Voi vittujen syysseminaari! Katselin tossa itseäni peilistä ja huomasin, että tossa on selvästi sen näkönen nilli, että sitä vituttaa ihan kunnon ylinopeutta. Ja oikeassahan mä olin! Kattokaa nyt mua, meikähän hyperventiloi!

Vaikka henki ei enää kulje, niin kyllä tää vitutus näköjään jatkuu. Niinkuin yks Atpo sanois, mun vitutus on auringonvarma juttu. ATPO, mikä vitun auringonvarma?? Mitä varmaa siinä on?? Meikä ei ainakaan oo tän sumun keskeltä nähny kyseistä vittupääpallukkaa moneen vuoteen! Vittuun kaikki taivaan (ja muitten paikkojen) kappaleet!

Tän blogin lukijat on tässä vuosien mittaan osoittautuneet ihan kunnon sulatejuustoiksi. Ei vittu, alko kierrokset nousta heti, kun mietinkin, minkälainen porukka tätä sofistikoitunutta verbaaliakrobatiaa lukee. SAATANAN SOPPANAAMAT! No, mä kyl pystyn pitämään itteni kurissa niitten ruuviperseiden kanssa, jotka tajuavat jättää homman lukemiseen (kommentointikin vielä menee, koska emmä niitä lue). Sen sijaan kaikki ne soppaluut, jotka ovat innostuneet lähettämään meille aiheita, jotka eivät muka vituta, ovat saaneet mut vakuuttumaan, että ihmiskunta on kehittynyt apinoista korkeintaan negatiiviseen suuntaan.

Suurin osa kyseisistä aiheista on niin pystyynkuollutta kamaa, että olemme Atpon kanssa sujuvasti luukuttaneet ne ikkunasta ulos köyhien huoliksi. Seuraava tapaus kuitenkin pysäytti niin, että pakkohan se on käsitellä. Ottakaa tämä vaikka varoittavana esimerkkinä - kyseessä on todella rumaa tavaraa.

ei muute vituta =) meinaa, ku heräät aamul ja pieni poikasi hymyilee sulle omasta häkkisängystää ekaa kertaa. ei se voi vituttaa... sillo hymyilee van takas :) nimim: nollapääkakara runkkari-Jari-Pasin kanssa on elämäni suurin (ja ainoa) saavutus (nimim. muutettu)

VITTUPERKELEKYRPÄ! Jo pelkästään kyseisen rupinaaman suomen kieli on sitä luokkaa, ettei ole vaikea arvata, että lyhyen (mutta silti ihan liian pitkän) elämän ainoana sisältönä on ollut pokata mahdollisimman kakarana joku moponrassaajaverkkarilippisvihannes (no sinänsä ihan fiksua, että rimaa ei ole asetettu ihan liian korkealle) ja pamahtaa paksuksi viimeistään peruskoulun viimeisellä kvartaalilla. Ja valitettavasti tavoitteessa ollaan onnistuttu!! Mikä kammottava trauma viattomalle tyttölapselle pitää käydä, että kiljuvassa, rääkyvässä, määkyvässä, kuolaavassa, kusevassa ja paskantavassa mötkössä on edes etäisesti jotain sellaista, mikä ei muka vituttais!

Voin vakuuttaa kyseiselle nimimerkille, että vielä koittaa aika, jolloin se sun lutunen pikkupoikas löytyy häkkisängyn sijaan ihan oikeasta häkistä - ja syystä! (Tosin on ihan turha kuvitella, että kyseessä olisi jotain tyylikästä kuten suuren luokan talousrikos - sen lahjat riittävät ehkä juuri ja juuri jonkun nissancorollan pöllimiseen kaljapäissään.) Eikä se silloin paljon hymyile, enkä usko, että hymyilet sinäkään! Paitsi ehkä siksi, että oot viimein päässyt elämäsi pahimmasta virheestä edes hetkeksi eroon. Joten se, että sinulla juuri nyt on hetkellisesti valheellinen kuva siitä, ettei muka vituttaisi, tarkoittaa vain sitä, että vitutus on vetäytynyt hetkeksi taustalle kasvamaan korkoa. Ja ymmärtänet jo tässä vaiheessa, ettei kyseessä ole mikään ihan perus käyttötilin korko. EI SINNE PÄINKÄÄN! Siinä vaiheessa kun kyseinen vitutus aikanaan realisoituu, ei mainittavasti lohduttane, että joskus se penska muistaakseni hymyili ohikiitävän hetken.

Oletko tyytyväinen? Toivottavasti et, sillä en ole minäkään!

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hohhoh! Vauvan kuuluu oppia hymyilemään ensimmäisen parin kuukauden aikana, muuten se on todennäköisesti jälkeenjäänyt. Pitääkö tuo Kukkamari-Jemina saavutuksena sitä, että lapsi on kehittynyt tähän asti näennäisen normaalisti?? Onko se saavutus, että onnellisen isän (onkohan hän jo kadonnut maisemista?) pallit ja äidin kohtu sattuivat toimimaan ihan niin, kuin luonto on määrännyt ja ulos putkahti (toistaiseksi) terve lapsi... ei jumalauta, tämähän on maailmanluokan uutinen! Sellaista ei kyllä satu monta sataa miljoonaa kertaa vuodessa.

Anonyymi kirjoitti...

Luvatkaa että, ETTE lisäänny!
teidän vauvoja niiden faijat vituttais liikaa.

t:tuhkamuna

Anonyymi kirjoitti...

Nää teidän jutut vaan paranee päivä päivältä. Tää oli aivan loistavaa tekstiä! Ja asiaa joka sana!

Anonyymi kirjoitti...

Näissä on tämän maan tulevaisuus, vittunii. Onhan se nyt niin saatanan mahtavaa, kun se purkissa kasvatettu jälkikasvu sitten isona tumputtaa telkkarissa, joo. Ja toinen heiluu vitun hehkeesti tukka krepattuna ja pinkinturkoosit luomivärit telalla vedeltyinä, kolmatta taas on kiinnostanut joka toinen hotelli Vantaan kuppainen perä. Ne jotka jo tietävät vitutukseni syyn: vetäkää vittu päähänne ja juoskaa vuorille, perkele.

Anonyymi kirjoitti...

Nii ja sit mua vituttaa vielä sekin, että saatana tasavarmasti luette näitä paskakommentteja.

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittu että mun tarttee tässä internetin parhaimmassa blogissakin törmätä näihin vitun tumputuksesta puhujiin. Voi vittu, nyt mä puhuin siitä itse. Ei tässä auta kuin laittaa naru kaulaan.

Anonyymi kirjoitti...

nyt oli ykköskirjoitus! Pennut vituttaa mua saatanasti, ainoastaan niitten typerät vanhemmat vituttaa enemmän.

Kiitos

Anonyymi kirjoitti...

just näin! Turhaan et Pasa ole poistanut nimestäsi alunperin neljäntenä kirjaimena ollut k:ta.

Tänks.

Anonyymi kirjoitti...

Ja kun se riittäisi, että niistä toukista hehkutetaan itseriittoisen idioottimaisesti ikäänkuin kukaan muu tässä universumissa ei ikinään olisi pukannut noita öttiäisiä maailmaan ja tietäisi millaista se on. Ei, sitä "omaa poikalasta" pitää ehdottomasti kutsua siinä jo-pakolliseksi-uusien-äitien-kes- kuudessa-käyneessä saatanan tylsässä "voi vitsit kun me ollaan nyt niin onnellisa tän käärön kans" -blogissa "PIKKUMIEHEKSI".
Ja sitä blogia on kaikki sukulaiset on pakotettu lukeen (jos ei ei ole päivittäin kommentoinut sitä kukkakaalin älykkyysosamäärällä räävittyä, banaalia ja jumalattoman ankeaa tilitystä, tulee perään soitto että "etkösä enää välitä meistä, ja me aateltiin että sä voisit olla niinku kummi...").
Oikeasti älykkäät ihmiset vetää munanjohtimensa solmuun.

Anonyymi kirjoitti...

Tää teksti on niin päälikkö tavaraa ja muutenkin yhteiskunnallisesti ajateltuna yleishyödyllistä että se tulisi pianaa jokaisen aapiskirjan kanteen. jos se vaikka iskostuisi tyhmimmillekkinaaseille.

Ehkä Kansan johtaja J.leader Katainen lanseeraa tulevilla pääministerikausillaan LAPSENHANKINTALUVAN. sitä anotaan ensin muutama vuosi ja sitten testataan vanhempien pätevyys...

nykyiseen lainsäädäntöön tulisi mielestäni lisätä oma pykälänsä minkä nojalla voitaisiin rangaista lastensa kasvatuksessa epäonnistuneita vanhempia.

Anonyymi kirjoitti...

Vituttaa se et jotkut kutsuvat tätäkin paskaa LOISTAVAKSI. Mitäs helvetin LOISTAVAA tässäkin on senkin Jari-Olli-Imbesillinpuolikas-Karpalo on? Ja miksi noi nimimuuntelut ovat päivä päivältä idioottimaisempia? Ja miettikää miks kaikki aina toivovat; "kyllä se poika tulee, ja jos ei tuliskaan ni ainaski terve mötkönpötkö sielt mamin masust putkahtaa" tjsp. Miksi ei koskaan toivota jälkeenjäänyttä mutanttikilpikonnamonsteria, ja raajarikkoakin vielä? sekös mua vituttaa.

Terveisin NIMIMERKILLÄ jälkeenjäänyt mutanttiteinininjakilpikonna(onko niit muka muitakin??)

Anonyymi kirjoitti...

Btw, ootteko tsekanneet Lewis Black nimistä jenkki koomikkoa... ?? vaik youtubella...

Ok, selvitän: jos tää blogi saa meidän "vitun idiootit jotka lukee tätä" nauraan, a) ihan siitä että jätkät, ootte oikees mut b) siitä että tavastanne kirjoittaa saa monet nauraan...
vaikka ei varmaa kiinnosta, niin tää on positiivises mielen...
any ways, en oo mikään koomikko fani mut teidän tavastanne kirjoittaa tätä blogia tulee mieleen lewis black... vitun hauska...

kiitti, näkemiin ja hyvää yötä

MH

Tanja Karppinen kirjoitti...

Joo, vituttaa taas. Hyvä, senkin ihanat urpot ;)

Anonyymi kirjoitti...

Vittu, pitikö muistuttaa lapsista, saatana!? Joka vitun kaveri kulkee maha pystyssä ja pistää rahansa johonki vitun äitiysuimapukuihin tai äitiysmekkoihin, joita ne tarvii ja käyttää sen vitun kaks kertaa elämänsä aikana, ja jotka maksaa 1/4 niiden ukkoparkojen palkasta!

Sitten kun haluaa nähdä niitä vanhoja, rentoja tyyppejä mitä ne joskus oli, puhelimeen vastaakin väsyny nuori äiti, joka ei ehdi, ei pääse, eikä halua muuta kun istua kotona ja tavata muita väsyneitä nuoria äitejä. Elämästä nauttiminen ja kännissä oleminen onkin yhtäkkiä turhaa ajanhukkaa - sitäpaitsi ei siihen ois rahaakaan, kun Eskopertin superhyperultramaksi kertakäyttövaipat maksaa niin vitun paljon ja Rekkukin syö vaan Deluxe-rupuja! Mutta miehen kans sitten nähdään nälkää eikä nautita elämästä, kun pitäähän koirat ja lapset kasvattaa paremmissa oloissa ku kuninkaat keskiajalla, saatana!

Ja parasta tässä paskassa on se, että tiedän miten siinä sitten käy, kun pikku-Eskis narkkaa katuojassa ja ukko on ottanu auton, rahat ja sihteerin ja lähteny nauttimaan Elämästä! Vittu! Kyllä sitten vois lähtee tuopilliselle tai miehiä iskemään. Vaan hah hah! Enpä taida vittu lähteä!

Niin, että vituttas itteeskin, jos ensin menettäisit ryyppykaverit jollekin vitun lisääntymiselle, ja sitten vielä joutusit lukemaan jostain vitun vauvoista yhdessä lempiblogeistasi!

Ja sävy oli liian positiivinen. Oisit keksiny parempaakin paskaa maailman paskimmasta asiasta.

Anonyymi kirjoitti...

Vittu, herättäkää mut tästä painajaisesta! Ketä kiinnostaa Unelma -Ulpukan ja Reijo Riihiraiskarin harhalaukaus? Millanen jokapojan juustovittu tuollaista kuolaavaa paskatykkiä jaksaa mainostaa? Vituttaa niin että joudun vetää putkeen ainakin askin mallua. Saatana.

Anonyymi kirjoitti...

Asiaa

Anonyymi kirjoitti...

Sitte ne mailman AINOOT ÄidiT jyrää niillä toukankujetusvaunuilla tua pitkin kylää ja huutelee kuinka ne ei vittu saa nukuttua öisin ku se meijän oskudamupanu (ihmiset on mute alkanu antaa mukukuloilleen mitä vittu tyhmempiä nimiä en tiä onko se joku kisa) ei nuku öisin ja jaripetteriä ei vittuakaan kiinnnosta hoitaa sitä mukulaa/ on kadonnu ensimmäisellä rahtilaivalla joka satamasta lähti.

Anonyymi kirjoitti...

Ootteko koskaan miettiny miten vitun perseestä tää maapallo on? Kukaan ei arvosta systeemiä, joka on niin monimutkanen, että kukaan ei sitä edes ymmärrä...On se mun mielestä aika hieno saavutus. Kukaan ei pysty moista edes luomaan, koska kaippa se luoja sitte ymmärtäis mitä on luonut...Sitte nykypäivänä on niin paljo turhaa paskaa joka paikassa, kuten vaikka tv chat, opiskelu, puollustusvoimat ja spidermankuvioiset laastarit tarjouksessa... Mun mielipide on, että maapallo pitäis palauttaa takasin keräilytalouteen! Sillon kaikki ois onnellisempia ja ei tarvis ruikuttaa jostain vitun kynnenkovikkeista tai vastaavista. Jaettas vaikka onki, marjapoimuri, jousipyssy jokaiselle nii maailma ois taas hyvä paikka elää. Vituttaa, ku on semmonen saatanan oravanpyörä koko ajan minkä tyhmä eläin eli ihminen on itselleen rangaistukseksi luonut. Kaikilla mielenterveysongelmia ja burnoutteja joka puolella. Ihminen maailman tyhmin elukka! Väitettä tukee muummuassa se, että en tiedä mitään muuta lajia, joka tappaisi yhtä paljon lajikumppaneitaan!!! Kiitos ajastasi lukija. Vittuunnutaan yhdessä!