sunnuntai 26. elokuuta 2007

Näpit irti vitun kusipää!

Olin tossa taannoin (no, mm. tänään) Pasan kanssa dokailemassa (Pasa kippas jotain siideriä... vittu mikä nilli!). Jos meidän keskustelua jotenkin haluaa summata ja jopa kertoa, niin varmaa on se, että jatkossa vituttaa auringon varmasti vähintään yhtä vitusti kun nyt. Erilaisia ilmiöitä, ihmistyyppejä ja muita syöpäpesäkkeitä tää maailma on täynnä. Jos tää kirjoittaminen vaan ei ois näin vittua puuhaa, niin sanosin, että jatketaan tätäkin paskaa vielä pitkään.

Pasa tossa koitti ohjeistaa meikää takas raiteille. Siistiä kamaa, josta väkisin tulee mieleen se, kun jengi kyselee multa jatkuvasti, että "miks sä Atpo sen Pasan kanssa viittit hengata? Sehän on ihan täysspede keke." No mitäs vittua tohonkaan nyt sanois? Se nyt vaan on parhaasta päästä tyyppejä, jotka meikän kanssa ylipäänsä suostuu hengaamaan. Että jos teelusikalla on tullut, niin toi Pasan ruokalusikallinen vaan on aika helvetin paljon.

Vituttaa tämmönenkin yksinpuhelu. Itse asiassa vituttaa ihan helvetisti kaikki mono-, dia-, ja biologia. On tää vaan taas niin vittua puuhaa tää eläminen. Eikä nyt tunnu olevan niin väliä, missä vitun päässä tätä palloa oikein vetelee menemään. Kaikkialla vituttaa. Muakin on tänä kesänä vituttanut joka paikassa, jossa oon ollut joten alkaa kyllä olemaan kohtuu sama, miten vitussa tässä nyt koittaa mitään räpiköidä.

No vissiin tää blogia tässä nyt vielä jatkuu, joten kiristäkää lettejänne neidit. En lähe perkaamaan nyt sitä, kuinka paljon töihin meneminen, niiden tekeminen tai siellä oleminen vituttaa. Otan sen nyt tässä ikään kuin esi-isiltä saatuna perimävitutuksena. Sitä tosin en hetkeen oo sivuuttamassa, että tällä viikolla tein töitä yhden saksalaisen (kansallisuus muutettu, on muuten aika vitun perseestä kaikki Veijo "nimi muutettu" jutut. Nyt se tarina sitten viittaa johonkin Veijoon, joka herää palavasta sängystä sen takia että joku jurpo pikkunilli meni valittamaan johonkin ei omalla nimellään. Vittu.

No joka tapauksessa tää espanjalainen runkkari (vittu että mä vihaan kaikkia espanjalaisia, Espanjaa maana, sen "kulttuuria", niiden kansallissankareita, niiden kieltä ja jokaikistä asiaa kyseisessä paskamaassa. Vittu! Hitleristäkään ei ollut mitään hyötyä ko. maasta eroon hankkiutumisessa. Saatanan saviaivot!) istu mun vieressä ja urpoili jotain ja jostain, mikä oli mun näytöllä. Tää kurakaalipa päätti sitten näyttää mulle vähän, että mitä mieltä se siitä jutusta oli (minkä teki kyllä täysin turhaan, oli ne sen ideat niin vitusta) ja tökki mun näyttöäni rasvasilla sormillaan.

Mä olin että "Vitun talibani! Pitääkö sua vetää oikein tosissaan turpaan, että sä tajuat, ettei tää oo mikään saatanan kosketusnäyttö?!? Nyt ne sormet aika vitun äkkiä takas sinne hanuriin, jossa niitä normaalisti säilytät (ei tarvinne kertoa, ettei nää saksalaiset "työ""kaverit" mitään ruutia oo lähiaikoina keksimässä). Vittu että sieppas oikein tosissaan (sieppas!!! Vittu mikä sana!).

Siinä sitä sitten mietittiin, että millä vitun liuottimella mä noikin jäljet tosta pyyhin vittuun. Taidan käydä ostarilla ja lainata kekeiltä lasolia. Sitä niillä kekeillä nimittäin on ja sillä vissiin voi vetää puhtaaksi kurkun ja pinnat. Saatanan vittu! Ja joo Pasa, se hattu vituttaa vieläkin. Lähetään joskus ryypylle.

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vittu.. Legendaarisen kepinheittäjän Seppo Rädyn sanoin: Espanja on paska maa.. eiku Saksa, eiku koko kulttuuri eiku rasvaset sormet eiku espanja eiku kansallisuus muutettu eiku... VITTU MITÄ SCHAISSEE!!!

Anonyymi kirjoitti...

tuvittu. Seppo Räty on paska maa. Espanjassa on halpaa kaljaa ja viinaa, eli repikää siitä.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö teillä vituta gootit?

Anonyymi kirjoitti...

vittuun hatut ja muut vitun typerät inside systeemit.

Anonyymi kirjoitti...

Vituttaa röökinpoltto sen takia että kaikki röökinpolttajat on niin vitun luusereita oman elämänhallintansa menettäneitä isomahaisten natsi kusipäiden talutusnuorassa kulkevia haisevia paskakasoja joiden kuuluu saada sitä mitä tilaa, eli kuolla tupakkaan.

ja ei, en mä halua pelastaa ketään muuta kuin korkeintaan ne jotka haluavat pelastaa itsensä omalta pelleydeltään ja tekevät sen olemalla polttamatta vitun röökiä joka vittu tuhoaa tätä maapalloa, jossa onneksi

ei elämä ole itseisarvo, vaan elämä pitää tehdä arvokkaaksi. jos elämä jotenkin kusee, niin mä tapan itseni mieluummin 9mm ohimolle kuin hitaasti röökillä siten että isomahaiset valkoiset miehet rikastuvat nuorten ja kauniiden kehitysmaalaisten kärsimyksellä.

humaanit, hipahtavat, rööki suussa maailmaa parantavat ihmiset eivät kulutustottumuksiensa perusteella eroa natseista tai muista epeleistä milläämn, sillä ne on ne teot jotka ratkaisevat ja tää kaikki vaikuttaa muihin. röökin stumppeja tulee vuodessa 4.5 triljoonaa ja ne vittu ei häviä minnekään, vaan saastuttavt maaperän, ajautuvat mereen.

vitun koukussa oleva paska mene fressis.fi ja tilaa itsellesi virtuaalitesti ja tee yleensä jotain ettei sua tarvitse...tappaa?

Anonyymi kirjoitti...

Minä lopetan tupakanpolton heti kun heität katumaasturisi avaimet helvettiin, elät marjoilla ja muutat metsään asumaan karhunnahkatelttaan. Jos ei niin se polttamisen lopettaminen tapahtuu heti kun minä sen päätän.

Asioita voi tarkastella monelta kantilta, ystävä hyvä. Se lihava valkonen mies rikastuu öljyllä ja kiinteistöilläkin. Niillä humaaneilla hipeillä (polttavat tai ei) on sentään jotain päässä oikein toisin kuin nihilistisellä valkoisella roskaväellä.

Anonyymi kirjoitti...

juu tosta röökistä voi mennä käriseen sinne vitun mielipidepalstalle!! Vittu mikä valistaja!

Anonyymi kirjoitti...

Ei liity tähän aiheeseen mitenkään, mutta tuli vaan mieleen ilmoittaa että vittu kun vituttaa joku luusereiden Big Brother. Ääliöt haluavat julkkiksiksi ja toisella puolen ruutua lauma runkkareita odottaa molo pystyssä että joku menisi suihkuun tai että saunassa vilahtaisi tissi. Vittu mitä porukkaa. Ja nyt puhun katsojista. Hommatkaa vittu elämä!

Anonyymi kirjoitti...

Umm..sanot muille, että hommatkaa elämä ja itte ruikutat jossain vitun blogin kommenteissa? Mietippä pikkasen pentu mitä lauot :DD

Anonyymi kirjoitti...

Älä sä vitun nimetön nimittele ihmisiä pennuiksi tietämättä niistä hevon paskaa. Vitun räkänokka, oot luultavasti nuorempi kuin minä. Saatana että käy kypsyttämään kun tässä yrittää kantaa kortensa yhteiseen vitutuskekoon ja joku helvetin urpo heti luulee että ollaan tosissaan. Vittu ruikuta ihan keskenäs vaan. Ääliö.

Anonyymi kirjoitti...

Juu juu ne paskaset sormet on helevetin mukavat siinä ruudulla. Mikä vitu nillittäjä tänne tulee avautuun ihmisten tupakinpoltosta ku tää ei oo mukää vitun fitneshomoiluhikoillaanyhdessä janillitetöääntoistenelämäntavoistakuollaaniivitusurkastuneitaetteinähämuutakuomanapa MEne vittu sinne suomi24 sivuille kertoon tyhjänpäiväsiä mieleipiteitäs ja vittuuako niitä natseja oot tunkemassa jokapaikkaa. "URHEILIJAT KUOLEVAT TERVEEMPINÄ" -mutta neki kuolee paskathousussa. kaikki täältä lähtee.

Anonyymi kirjoitti...

Haistakaa vittu kaikki vitun gootit vittu saatana mitä pellei koko sakki.

Anonyymi kirjoitti...

Vitun espanjalaiset saatana. Minuaki vituttaa ne vitun puolineekerit. Vittu ei osata kuin sitä omaa paskakieltään ja sitte kun joku puhuu esimerkiksi englantia tai jotain kansainvälistä kieltä niin silti vastataan espanjaksi vaikka on jo monta kertaa tullu ehkä selväksi että en vittu tajua sitä paskamongerrusta. Siks yleensä puhun niille kusipäille suomea. Mitä vitun väliä mitä kieltä niille puhuu kun ne ei tajua kuitenkaan. Samaa paskaa sakkia on ranskalaiset ja italialaiset. Hitler olis kyllä voinu ees jotain tehä tämän asian eteen, vittu. Vittu siinäpä teillekki urpoille mietittävää, että ei oo niin pitkä aika kun Espanja hallitsi käytännössä koko maailmaa. No mikä on tilanne nyt, vittu se on ihan kehitysmaa. Paska paikka, paska kansa, paska kieli ja vittu paska kulttuuri vittu, saatana!!!

Unknown kirjoitti...

Pelottavaa kakkaa kaikkialla mut mikäs siin eteenpäin on mentävä.
VITTU

Anonyymi kirjoitti...

Vittu että vituttaa, kun lepakot alkavat tunkemaan perinteisiin hetero-miesten hommiin ja vielä vittuilevat
päälle. Ennen oli Rekka-Lepakoita, nyt on Raksa-Lepakoita ja jotkut väittää, että se on seksikästä kun kaksi naista on silleen. Vitut sanon minä! Jotain kankea ne tuntuvat loppujen lopuksi aukkoihinsa tunkevan/tarvitsevan.Vaikka tämäpalvelu väittäisikin,että olen anonyymi, älkää uskoko, oikeasti olen Jorma, nimeni näköinen mies.Vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Vittu kun vituttaa aivan saatanasti kun kumppani on kaksi vuotta vanhempi ja ollaan seurusteltu jo muutama vuosi. Kaikki on ollut niin ihanaa liibalaabaa, mutta nyt kun hän muutti opiskelemaan niin joka päiväistä ryyppäämistä ja naisten iskutusta näköjään!! E jumalauta sanon minä.. Joko oon tosi vainoharhainen tai sit jossain syvällä tiedän ettei kaikki oo kunnossa.. On vähä saatanan idiootti jos mua pettää.. Mä saan aina kaiken selville saatanan valehtelija!!! Mä voin niin tehdä sun loppuelämästäs helvettiä. Ja vittu luuletko että jätän? En muuten helvetissä, koska aion muistuttaa sua joka ikinen hetki sun virheestäsi ja aion laittaa sut tottelen saatanan luikki!!! Lisäksi vituttaa kaikki saatanan huorat jotka tyrkyttää itseensä joka vitun parisuhteeseen.. Kuulkaa, saunan takana on vielä tilaa!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Voisinko sanoa et helvetin vituttava sivu tää... vai pitäskö sanoo pelottava. Anyway juu kyl vähä kaikki vituttaa

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on niin helvetin kyrpivä vitutus päällä kun taas tuli saatanan paskaa päälle, etten muka tee kotona mitään, ja olen muka joku vitun sovinisti. Saatana. Jos mä joskus sanon, että olis kiva jos säkin joskus imuroisit, kävisit kaupassa, maksaisit laskuja etkä vaan shoppailis, kattos ääliö tosi TV ohjelmia, ja suunittelis jotain vitun etelänmatkoja mun kustannuksella joka saatanan hetki, niin mikä perkeleen haloo siitä syntyskään.

Anonyymi kirjoitti...

Vituttaa yliopiston kirjastossa. Vituttaa kotonakin. Haluisin juoda kännit, mut sit vituttaa kotimatka laskuhumalassa. Vituttaa joka tapauksessa, kai se on sit sama vetää kännit.