torstai 2. elokuuta 2007

Huollot ja kodinkoneet

Voi vitun surffilauta!

Nyt nakertaa kyllä rotan lailla! Vituttaa, jos rehellisiä ollaan (miks vitussa jengi sanoo noin, olis tai ei olis. Turha siitä on mitään numeroa tehdä. Vitun urpot!). Vein tuossa taannoin puhelimeni huoltoon Soneralle. Ei riitä, että se vitun rakkine on kaikki kuus kuukautta vanha! SE EI RIITÄ VIELÄ MIHINKÄÄN! Vaan siihen piti tehdä softapäivitys.

Mistä tulee väkisinkin mieleen, että mikä vittu siinä softassa on, ettei sitä osaa kukaan kenopääinsinööri kirjoittaa?!? Eikö ne nyt saatana istu monta vuotta perse homeessa Hervannassa tai Otaniemessä tai vastaavassa paskapaikassa sitä asiaa miettimässä? Mä en vaan voi millään käsittää sitä, että ketään ei laiteta edesvastuuseen paskojen vehkeiden tekemisestä ja myynnistä. Tiedän, että tietokone tai puhelin on eri asia kun moni muu kodinkone, mutta miettikää minkälainen haloo syntyis, jos se Jari-Pasin kotiin kantama pesukone tai uuni ei toimiskaan?

"Et sä Hellevi-Matias voi mitään makaronilaatikkoa tänään paistaa. Sun pitää päivittää sun uunin ohjelmisto."
"Älä sä luule Mirva-Ruisaurinko-Kuuran kukka mitään puhtaita vaatteita huomiselle saavas, tää sun pesukone tilttasi. Ja vielä VAILLA MITÄÄN SUSTA JOHTUVAA SYYTÄ!"

Voi jumalauta mitä paskaa! Mun mielestä ihmiskunnalle tehdään jatkuvasti niin suuria vääryyksiä, kun yksinkertaiset paskavehkeet hajoaa koska niitä huvittaa ja missä niitä huvittaa. Vitun vittu. Ja sille anonyymille makkaraperseelle, joka jo nyt kirjoittaa kommenttia, tiedoksi: "kyllä niitä vitun vehkeitä pitää osata rikkomatta käyttää, vaikka ei oo just sitä sun hamppukorkeakouluas käynyt".

Verenpaine on tuplaantunut ja en edes oo kertonut teille, mistä vitusta on kyse. No, se huollon kusipää lähetti tunnin päästä sähköpostia ja sano, että valmista on (koska maksoin 35e PIKAhuollosta, sillä ei nyt vitusti kiinnosta odottaa puhelinta kovin montaa päivää). Ajattelin, että kylläpä nyt Atpoa onnisti, puhelin käytössä jo samana iltana. JA VITUT! Se huolto oli tosiaan huoltanut puhelinta sen verran, että joo, softa oli päivitetty. Tilaamattomana bonuksena myös kaikki (toistan KAIKKI) puhelimen tiedot oli pyyhitty! Nimet, kalenteri, viesit, KAIKKI!

Tämä siis siitä huolimatta, että tämä huollon hra Runqvist kysyi multa, että "kopioidaanko kaikki tiedot talteen päivityksen ajaksi". Luultavasti artikuloin "kyllä" -vastaukseni jotenkin epäselvästi, sillä sinne meni kaikki. Ei vittu näin ei pitäisi voida tapahtua. Saatanan vittu! Jos raivoa ei olis, niin mä keksisin sen juuri tällä hetkellä tätä tarkoitusta varten. Perkele! Ja antakaa vaan niitä wiseass kommenttejanne. Niillä tää maailma pelastetaan. Vittu.

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla hajos tänään imuri. Ei ollu ku vissii vuoden vanha. Lopetti huutamisen eikä enää alottanut uudestaan vaikka rämppäsin nappia ku kaistapäinen. Vitun runkkari koko imuri. Vittusaatana.

SAKO (Samuli Koivulahti) kirjoitti...

Jees..

Niin se on. Kaikki muut paitsi nörtit joutuu tässä yhteiskunnassa makselemaan ties mitä hyvityksiä kun myyvät paskaa, mutta koodinpäkertäjät eivät edes häpeä paskakauppaansa. Kaikissa käyttöehdoissa jo etukäteen lukee että: "me ei sit olla vastuussa mistään".

-Typerintä on se että me juntit ei osteta pesukonetta ilman takuuta, eikä kännykkää ilman takuuta, mutta softa ilman takuuta!!! -se me kyllä otetaan (kun kukaan nörtti ei takuuta anna)

Anonyymi kirjoitti...

Meilläpä hajosi kuivausrumpu. Ja kyllä on ollu nii-iin vaikeeta elää ilman kuivausrumpua.Saatamme hukkua märkään pyykkiin ihan lähiaikoina.

Jasmo kirjoitti...

Onko matkapuhelin "yksinkertainen paskavehje"?

Paskavehkeestä oon samaa mieltä, mut yksinkertaisesta en!

Anonyymi kirjoitti...

Atposeni varaudu jo valmiiksi, että nyt kun sulla hajos kännykkä, niin seuraavaksi sulla hajoaa tietokone, sit hajoo kahvinkeitin, dvd-soitin, stereot ja tauluteevee tippuu alas hajoten tuhannen pilden päreiksi. Miksi? Koska elämä nyt sattuu olemaan sellasta dominopalikkapeliä, et kun yks kaatuu niin kaikki kaatuu. Vittu siinä vaiheessa sitten ottaakin päähän. Saatana.

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai se Soneran kenopää kopioi tiedot päivityksen ajaksi, kuten olit tahtosi ilmaissut. Tietojen päivityksen jälkeisestä palauttamisesta ei tainnut olla erikseen puhetta?

Itse sain tänään Soneran "asiakaspalvelusta" seuraavanlaisen tekstarin:
TFS Huoltotyöilmoitus 7805777 Työn kesto 15.08.2007 22:15:00 - 16-08.2007 03:00:00 Lisätietoja sähköpostissa. Vaikutus: INEXXXXX, Yht.otot: cmp@sonera.com

Ihan kiva, kiitti vitusti! Ainoa mikä viestissä ilahdutti, oli välimerkkien kertakaikkiaan kekseliäs käyttö!

Anonyymi kirjoitti...

No lampaanmunat ja muut agraaritermit?!?

Ei kai se nyt perkele sen koodiapinan vika oo, jos se joutuu kahdessa kuukaudessa puolen vuoden projektia toteuttamaan? Markkinoinnin suurjehulieteaivo on saanu nyt tehtyä niin vitun hyvät kaupat, että me myydään tää protokalikka 20% alle tuotantokustannusten, koska kaupustelijaässä saa siis provikkaa, vitut firman tuloksesta. Halot laivataan kauppaan ilman testausta tietenkin, sehän maksaa perkele. Koodiapina mielellään sen hyväksi taikois jos sen annettais, mutta banaania ja kolajuomaa ei tipu jos rupeaa rivivauhti hyytymään. Se on kustannustehokkuutta se, tai no, itseasiassa se on ihan puhdasta kusipäisyyttä, mutta se vaan kuulostaa mediaseksikkäämmältä (vittu mikä termi). Että nillitys aiheesta ei tuu ihan heti loppumaan. Jos haluutte kestävän kapulan ilman ko. vitutusta ni otatte vittu lankapuhelimen kainaloon ja saatanan ison kelan jatkojohtoa selkään. Survo siinä sitten A4 paprua torveen, kun yritätte tekstaria lähettää. Ainiin ja sen kädettömän huoltomiehen voi tietysti sijoittaa uudelleenkoulutettavaksi, sen se ihan puhtaasti tyri. Vittu että vituttaa, meen lounaalle, enkä tuu takasin. Ikinä, perkele.

Anonyymi kirjoitti...

Mun auto ehkä hajoaa ens viikolla kun se on niin vanha

Anonyymi kirjoitti...

Niin, mitäs vittua voi odottaa tollaselta *nomilta joka on saanut korkeakoulututkinnon 4 vuodessa ja työkseen huoltaa puhelimia. Onkin haastavaa laittaa se johto puhelimen perään oikein..

Joku viisas joskus sanoi että "tulis sota ja.." Noh, minullahan ei ole oikeutta omia itselleni tuollaisia viisauksia.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä se koodari ole ainoa joka pääsee vastuustaan kuin koira veräjästä. Samaa paskaa se on joka paikassa:
kodinkoneliikkeen kaveri myy tietämättömälle paskaa ja käärii hyvät fyffet. Autokorjaamo ettii asiakkaan kustannuksella vikaa vaihtelemalla osia summassa, kunnes tärppää. Remonttireiskat tekee sutta ja sekundaa, ja kippaa firman heti kun remppa on valmis. Tämän vitutuksen jälkeen portsari pieksää raflan jonossa ja yöllä ei uskalla ulos mennä kun neekeriteiniräppärinatsit pitää kulmia hallussa. Ei ole helppoa insinöörilläkään. Ammattitaitoa ei arvosta enää kukaan, ja kaikki "on vaan töissä täällä" :/

Anonyymi kirjoitti...

ASIAKAS MAKSAA PERKELE

Anonyymi kirjoitti...

Nörtti ymmärtää lähteä siitä että kuluttajatekniikka ei toimi ja on muutenkin järkyttävää paskaa, eli ota urpo varmuuskopiot.

Nörtti ymmärtää myös, että kännykkähuolto työpaikkana on IT-alan vastine paskavaipankääntäjälle. Sillä huoltoheebolla on lista jossa lukee, että jos ei toimi niin päivitä softa. Siinä ei lue että kopioi tiedot turvaan.

Anonyymi kirjoitti...

Nörtti:

"Tämä siis siitä huolimatta, että tämä huollon hra Runqvist kysyi multa, että "kopioidaanko kaikki tiedot talteen päivityksen ajaksi". Luultavasti artikuloin "kyllä" -vastaukseni jotenkin epäselvästi, sillä sinne meni kaikki."

En tiedä mikä kohta tuosta jäi epäselväksi?

Anonyymi kirjoitti...

Ei siinä ole mitään epäselvää, ne on ehkä jonnekin kopioitu. Mutta ei niitä sinne palauteta, jos ei sitä erikseen pyydä, eli Runqvist ei ole jaksanut tarkistaa onko tiedot vielä kännykässä. En minäkään jaksaisi.

En alun alkaenkaan luottaisi vitun vertaa herra Runqvistiin. Ei tulisi pieneen mielenkään viedä vaikka läppäriä huoltoon ilman että minulla on varmuuskopiot siellä olevasta tauhkasta. Siis toimivaksi todetut varmuuskopiot.

Mä en ylipäänsä ymmärrä tätä lapsenuskoa tietotekniikkan toimivuuten vaikka kokemus kertoo päinvastaista. Vähän niin kuin pikku-Jooseppi takoisi neliön muotoista päätään yhä uudestaan pyöreään reikään.

Kukaan ei kuvittele että auto, joka on siis tekniikka jota on hinkattu toimivaksi sata vuotta, pysyisi ajokunnossa ilman säännöllisiä huoltotoimenpiteitä. Tai että joku naapurin kakara korjaa sen karkkipalkalla.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla hajos digiboxi, Toppe jäi jumiin eikä sitä saa käyntiin. Eikä oo kun vasta jouluna vuoden vanha.
Nyt sitten pitää olla ilman sitä. Ainakin kaksi tai kolme viikkoo.
Ja just ny kun noi anat loppuu kokonaan. Digilähetykset jos mitkä on ihan perseestä, siinä sitä softatakuuta vasta kaipais. Mikään ei toimi ja kaikki talletetut ohjelmat häviää ilman että mihinkään on koskenut.

Anonyymi kirjoitti...

Meet sieltä puhelimen työkaluista "Muistikortti" -kohtaan ja sit painat "Valinnat" ja "Palauta puhelimen muisti", niin varmuuskopiosi palautuu.

Sen jälkeen marssit Elisa Shopittiin ja vaihdat liittymäsi ja nautit paremmasta palvelusta.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Ja yks mikä vituttaa niin te blogin kommentoijat. Väkisin väännätte täällä näitä muka hauskoja juttujanne ja väliiin heitätte noita:"voihan siilinmunat vittu saatana perkele rölölölölö". On muuten meleko säälittävää kateltavaa.

Anonyymi kirjoitti...

edelliselle vaan todella monta kyyneltä...

Anonyymi kirjoitti...

digiboxit on mun mielestä perseestä. miks tämmönen piti tulle, miks ei se anaL muka riittänyt. sitten tulee joku hd ja kaikkien pitää ostaa semmonen kun just on saanu hankituksi digin. Sitten ne rakkineet ei ees toimi. Pitää päivittää, miks vituks, ei dvd soitintakaan tarvii päivittää tai saati analogista telkkaa, menee vituiks tää koko homma oikeen kulutusyhteisöö kaikki. Ja vitun jääkaappikin rupes leikkii tänään pakastinta, jee jee..

Anonyymi kirjoitti...

Hei vitut,

oikeesti, miekä kommentoi vitun positiivista ihan vaikkavittuillaaksenikuinkaihanaajamakeeta tää on...kiva kiva, hyvä hyvä...katsos kun

mulla on ollut kiva jääkaappi jossa ei oo ollu valoa..hähäää, mitä vittua ; te tuumaatte siellä ruudun toisessa päässä...mutta katsos...nyt kahden vuoden kuluttua se päätti vittu ruveta toimimaan... siis täh?!?! hemmoiki ihana jääkaappini päätti ruveta toimimaan paremmin... on se kiva vittu. näempä nýt paremmi löytää mun bisset kun tähän mennessä on pitänyt vittu näppi tuntumalla kopeloida ( ihan kuin viikon loppuna kun toosaa saa, joskus ...kait ) vittu.

semmosta...

Anonyymi kirjoitti...

Näin loistavaan blogiin en ole ennen törmännyt. Tuntuu kun noi sanat tulis mun näppiksestä.

Jennuli