keskiviikko 29. elokuuta 2007

High-vitun-fidelity

Voi korpin munat!

Jonkun saatanan kusipään paidassa luki joskus että "voiko vitutukseen kuolla". Musta tuntuu että mä olin tänään aika vitun lähellä sitä tilannetta. Istuin töissä kun liian lähellä mua istuvan kusipääurpon luo tuli pari muuta idioottia (oon mitä ilmeisimmin töissä aika vitun siistien tyyppien kanssa). No joka tapauksessa nää maailmantuskat oli insinöörejä! Mikä jo sellaisenaan oli aika vitun lähellä räjäyttää pankin, mutta tänään tilanne ei vielä loppunut lähellekään tota!

Nää kusipäät alko nimittäin puhua. JA MISTÄKÖHÄN!!! No niiden ite rakentamista KOTITEATTEREISTA!!! Siis siitä kuinka vitun siistiä on kattoa sitä Big Brotheria (tosta en edes alota... SAATANA! VITTUSAATANA!!! Puuuuuuh!) skriiniltä (kuten nää nilkit puhu) ja vittu oikeen kaiuttimista ottaa äänet. Mun puolesta ne vois ottaa kaiuttimista puhumisen takia turpaansa. Mä voin auttaa.

Kuulin mm. seuraavia lausahduksia:
-"Mä ostin uuden tykin, haluutko että mä esittelen mun konfiguraatiota? Mä otin siitä kuvan ja dokumentoin sen."
-"Joo tossa se on porattuna tohon puulevyyn ja tossa on toi infrapunasilmä ja tosta voi runkata tätä ja painaa samalla toisella kädellä hanuriin tota."
-"Ootko sä lukenut noita TM:n testejä?"
-"Mitä sä teet niin monella kajarilla, ei ne lähetä viispisteykköstä. Ja mihin sä laitat ne takakajarit.""
-"sullon kaks hyvää kajaria ja kuvaruutu kasvaa paaaljon"
”Onhan mulla kaks konetta käytössä koko ajan.”

Mulla meinas mennä pala väärään kurkkuun ja mä en edes syönyt mitään! Haistakaa kusipäät vittu! Laittakaa samalla hammastikut varpaiden kynsien alle ja kun otatte vauhtia ja potkasette niihin kaiuttimiinne, niin voitte myös hirttää ittenne siihen kankaan kiinnikkeeseen. MITÄ VAAN ETTEI MUN TARVI ENÄÄ ELÄISSÄNI KUULLA TEISTÄ!!!

Siis näitä saatanan siunaamia (tai jumalan, aika helvetin sama) hifihinaajia löytyy onneksi kohtuu harvoin, mutta aina niihin törmätessään tulee taas mieleen se, miksi ihmisoikeudet suojelevat elämiä. Vois nimittäin tulla halu pingottaa vähän kuparikaapelia jonkun kaulan tuntumaan.

Eikä tää edes jää tähän! Jossain (onneksi olen jo unohtanut missä) oon kuullut myös tämmöstä paskaa:
"Noi kannattaa noi johdot laittaa ilmaan, niin kuuluu paremmin."
"Aamupäivisin tulee parempaa sähköä."
"Kyllä nää mun Marantz & Olufssen – hifidigitechnics pioneerit vaan on hienot vehkeet!"

PAREMPAA SÄHKÖÄ!!! Tajuutteko te paskiaiset, että te tässä ootte ne, jotka sitä sähköä kaipaatte!!! Jotkut vissiin tykkää musiikin kuuntelemisesta (ottakaapa mikä tahansa top jotain, niin kyllä joutuu lääkehöyryissä olemaan kaiuttimeen kahlehdittuna, että voi myöntää mistään pitävänsä), mutta joku raja siinäkin vitun puuhassa pitäisi olla.

PERKELE!!! Mun on pakko lopettaa tai mä laitan tän näppäimistön päreiks. Ei jumalauta...

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On se vittu kun koittaa jotain saatanan elektroniikkaa ostaa. Joko myyjänä on tommonen helvetin sähköjänis, joka tahtoo myydä langatonta luksussähköä olkkarin täyteen, tai sitten myyjänä on joku kävynsyömä urpo, joka ei erota digiboksia munakellosta, saatana. Vittu mua niin vituttaa kaikki elektroniikka ja tääkin tietokone ois jo tuolla kadulla kolmannesta kerroksesta, terve, ellei tää ois nii saatanan vanha ja painava, ettei jumalauta jaksa eikä kykene. Liikunta varmaan auttais, mutta määhän en perkele urheile.

Anonyymi kirjoitti...

Jostain syystä tätä blogia lukiessa tulee aina mieleen tämä biisi:

http://www.gangsteri.com/mp3/tyhma_ihminen.mp3

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa Atpoa vituttaa kun ei itsellä ole kuin 20-tuumanen iskältä kouluaikana saatu käytetty Salora. Ja siinäkin kuva on ollu vihree jo viimeset kymmenen vuotta. Kyllähän sellanen pistää tympimään.

Anonyymi kirjoitti...

osta hei Atpo langaton hifi-näppäimistö, sitä on mukavampi hakata pöydän kulmaan. Ei sotkeennu johtoon.

Muuten olen aiheesta samaa mieltä. Uunoimpien kuulee joskus suosittelevan liki metrin paksua kajarijohtoa. Mahtuu kai se 10 milliampeeria ryömimään paremmin.

Anonyymi kirjoitti...

Haha köyhää vituttaa! Kateellista vituttaa!

Anonyymi kirjoitti...

Syvä Huoli! Juttujen kommentit näyttävät vähenevän pikku hiljaa ja käyvät muutenkin yhä lyhyemmiksi ja paskemmiksi. Onkohan näin syksyä kohti myös tuo vitutuskeli kehnonemaan päin? Se olis kummaa koska itsellä ainakin alkaa olla yhä suurempia vaikeuksia olla päättämättä päiviään tässä vesisateessa ja kylmässä. Vai onko porukka niin kehnossa jamassa ettei pysty enää edes ilmaisemaan hindenburgmaiseksi paisunutta vitutustana? Vitutus on aina hyvä merkki.

Anonyymi kirjoitti...

juu nää on kanssa iha omissa mailmoissaan nää videotykkirunkkarit jotka päivittää laitteistoo ja tekee siitää viä jonku vittu hirveen numeron eikä tajua että ketään muta ei vittu vois vähempää kiinnostaa... -

-mulla on nää vitu full hdYberdigidigidt tässä eteisessä ja integroituja kaijuttimia on iiiha homona.... en tajua tätä hd hössötystä ku meikäläiselle se on ainaki se elokuvan sisältö eikä se miltä sen kaverin partakarvat näytti mun olohuneessani VITTU!! Turhaa puuhastelu tyhjänpäivästen vehkeittenkanssa.

-täyttyy vetää nää pimennysverhot ikknoihi ja vuorata koko kämppä jätesäkeillä ku on vitu heinäkuu ja aurinko paistaa ulkona ja tästä tykin kuvasta ei saa mitää selvää

Anonyymi kirjoitti...

kaiken parasta noissa reisitaskusissa (josta roikkuu se jumalaton avainnippu ja kommunikaattorihan on tietenkin siinä vyöllä tai joku muu vitun mullttimmeeddiapuhelin) että kun niiltä kysyy jotain mitä ei ite laitteista tiedä ja mitä ne pitää itsestään selvyytenä..."niin mikäs toi elektrodihajotusdiodisulake nyt olikaan"...-"thöööö, voi dragonmasterin fartti sentään, kysy ny saman tien mitä tolla televisiolla tehdään, höhöhö"....JOO JA VITUT KYSY! Kerrot vaan kiltisti mikä vittu se on niin saatan kertoo sulle mistä löytyy klitoris (niin voit vakuuttavammin valehdella roolipelikavereilles saanees persettä)
vituttaa tommonen kuhailu jollain vitun biteillä...niillä kun tässä maailmassa ei pääse kovinkaan pitkälle! Opettelis vähän elämääkin niin ei tarttis hörhöillä niin perkeleesti!

Olis parempi varmaan ottaa täälläkin käyttöön teinileffoista tuttu käytöstapa, ei muutakun nörtit vaan futistakkien käsittelyyn, kunnon alistus päälle niin loppuu tommonen närinä!

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa,

Köyhät valittaa taas! Kyllä muakin vituttais jos joutuis 20 vuotta vanhasta naurettavasta luukusta ziigaan niitä leffoja. Kyllä mäkin hakkaisin näppäimistöt ja kaiken muunkin paskaks jos olisin niin köyhä etten parempaan pystyisi :)

Itku!

Anonyymi kirjoitti...

ai sulla on ihan siis uus telkkari...no perkele, taitaa melko hyvin pyyhkiä sullakin elämässä! Onneksi olkoon! Pystyisitkö hieman raottaan aarrearkkuasi meille köyhille niin saadaan mekin joskus uudet telkkarit, on ne vaan niin ylitsepääsemättömän kalliita!!