maanantai 20. elokuuta 2007

Hei lämmitä mua, mul on hullun kylmä!

Voi kuningatarvittu ja prinssinakki! Parin normaalin (no, kaikki on suhteellista (ei vittu muuten ku on taas tossakin yks ihan tosissaan tyhmä hokema!)) vitutuspäivän jälkeen meikäläistä siunattiin (täähän menee uskonnolliseks!) taas oikein kunnon kasalla haisevaa lietettä. Nyt tykyttää otsasuoni sen verran äänekkäästi, ettei tässä rupisessa taloyhtiössä - eikä kaupunginosassa - kyllä kukaan nukuttua saa. PERKELE SENTÄÄN!

Tällä kertaa meikää eli tuttavallisemmin (vituttaa muuten ihan piirun verran sekin, kun jotkut urpot yrittävät olla tuttavallisia - emmä haluu olla kenenkään tuttu!) pikku-Pasaa riepottelee se, että niillä nisäkkäillä, joiden elimet tässäkin blogissa harvakseltaan mainitaan, ei ole minkäänlaista lämmönsäätelyjärjestelmää! Mitä vittua tää nyt on, HÄH:

"Hei Pasa voitaisko me lähtee täältä ku mulla on tosi kylmä, kato nyt mä oon ihan kananlihalla vaikka mulla on tää huivikin ja sit tää bolero (+ 7 muuta vaatekappaletta, jonka nimeä meikä ei oo ikinä kuullut), jotenkin täällä vetää hirveesti, miksköhän ne pitää tota ikkunaa auki, ja hei Pasa kuuliksä et mä haluun lähtee, eksä yhtään välitä siitä että mä jäädyn tänne kuoliaaks, olisit edes voinu kertoa että me ollaan näin myöhään ja nillinnillinninnlinnninnninininniiiii"

SAATANAN SUOLIHUUHTELU! Meikäläinen on koko illan ollut paita märkänä, pyyhkinyt hikeä, puhissut ja huohottanut, ja sit joku neiti nillinnii kehtaa olla sitä mieltä, että paikassa on kylmä! KUN EI VITTU VAAN OLE, KU SAATANAN KUUMA! Kattokaa nyt mua, mähän oon ihan punanen! Tää on ihan tajuton juttu. Samaa kamaa, ku oot vieny sen naises (mä en oo vieny, ehen) johki Marmarikselle - kun muualle ei ole varaa - ja makaat sit siellä kaks-plus-tähden runkku"hotellissa" boxereissa hiestä märkänä peiton päällä, kun ilmastointilaitetta ei voi pitää päällä, kun siitä tulee niin kylmää ilmaa. NO TOTTA VITUSSA TULEE, SE ON SEN IDEA!!

Ei perse. Miks vitussa tässä maailmassa ei ole mikään hyvin?

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Ei perse. Miks vitussa tässä maailmassa ei ole mikään hyvin?"

...sinäpä se sanoit. Toisilla on ain joku huonosti...vähintään se, et "mut eihän sua voi tollanen vituttaa.." Ja se tuntuu olevan noitten kaikkien ymmärtäjien ja hyysääjien muutoinkin yleinen ongelma, "ei susta voi tuntua tolta". Vitustako ne tietää miltä musta tuntuu. Saatana!

-013-

Anonyymi kirjoitti...

Pasa sä olet vaan niin läski et sulla on aina kuuma.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyb edelliseen, läski-Pasa! Laihuta , saatanan laarditankki!

Anonyymi kirjoitti...

Näköjään on taas joillain saatanan valopäillä väärä tieto/luulo siitä, että kuumuus johtuu pelkästään painosta. Ei muuten pidä paikkansa vaan aineenvaihdunta ja ennenkaikkea ääreisverenkierto on se ratkaiseva asia.

Anonyymi kirjoitti...

ennenkaikkea ääreisverenkierto on se ratkaiseva asia."

Juu, mä olen vaimolleni ehdotellut että kannattaisi hankkia verenkierto, eritoten ääreisverenkierto, ni ei ois aina niin kylmä.

Anonyymi kirjoitti...

joo ja sit kun ite tekis mieli vähän "lämmitellä" tyttöä, niin ei varmaan oo enää kylmä!!

Anonyymi kirjoitti...

"Näköjään on taas jollain saatanan valopäillä väärä tieto/luulo siitä, että kuumuus johtuu pla pla pla"

Ja näköjään taas jollain saatanan valopäällä ei ole edes pershien vertaa huumorintajua.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa! \o/ lolomg :D XD

Anonyymi kirjoitti...

Vetäkää rajusti tupakka ja viinaa siinä on sellaset lidimentit että mailma pelastuu....ja lopettakaa se vitun maratoonaaminen

Anonyymi kirjoitti...

IHRA-luokan lentotukialus Pasa seilaa sianrasvatyynillä läskiaalloilla silmää räpäyttämättä.

Anonyymi kirjoitti...

Sulla taitaa olla vaihdevuodet. Otan osaa.

Anonyymi kirjoitti...

"IHRA-luokan lentotukialus Pasa seilaa sianrasvatyynillä läskiaalloilla silmää räpäyttämättä."

LOL! En tiiä miten tuo ny niin pisti hymyilyttään mutta tänks kumminki.

Anonyymi kirjoitti...

"LOL! En tiiä miten tuo ny niin pisti hymyilyttään mutta tänks kumminki."

Vittu sulla on päässä vikaa! Vitun lollit omgit!

Anonyymi kirjoitti...

Minkä ihmeen takia pitää seurustella niitten syömishäiriöisten vahanaamojen kanssa. Semmosessa akassa on joku tauti, jos se on kokoajan viluissaan. Kattokaa nyt vähän niitä ämmiänne!

Anonyymi kirjoitti...

vitun valittaja muijat--varma keino lopettaa valitus on jättää muija himaan!!saa sit miettii onks vitun kylmä vai kuuma!!

Anonyymi kirjoitti...

Jätkäl on niinku muijat ja kaikki ja kehtaa vielä valittaa! Saatana! Sillon kun on semmosta luksusta että on ihan naisseuraa saatavilla ni silloin istutaan kiltisti ja hiljaa!