lauantai 8. joulukuuta 2007

Töiden hakeminen on paskaa!

Nyt kun kekseliäs otsikko on laadittu, voidaan aloittaa kiroileminen. VITTU!!!! PERKELE!!!! SAATANA!!!! TANJAVIENONENKARPELASAARELA!!!! Noin!

On uskomattoman vittua puuhaa hakea töitä! Ja erityisesti roikkua kaikissa helvetin työhaastatteluissa, soveltuvuuskokeissa ja muissa haistavittutesteissä, joita hommaan liittyy. Ei liiemmin ihmetytä, että yrityksillä on nykyään vaikeuksia löytää pätevää henkilökuntaa. Johtuiskohan se siitä, ettei kukaan omilla aivoillaan ajatteleva ihminen jaksa istua viittä minuuttia kauempaa jonkun liimalettivittupääkonsultin haastattelussa, jossa kuivin huulin tentataan, että "pystyykös herra hakija toimimaan paineen alla". VITTU, MÄ PYSTYN LYÖMÄÄN SUA PAINEELLA TURPAAN, HELVETIN MIKKIHIIRI!

Ylipäätään on kieroa, että tällaisten tavallisten vittupäiden pitäisi mädäntyä monta päivää erilaisissa testeissä ilmaiseksi vain siksi, että joku paskafirma saisi paskaduuniinsa tyypin, joka osaa laatia itsestään analyyttisimman SWOT-analyysin. HAISTAKAA NYT VITTU! Ton teidän Junior Assistant Controller -räkähomman osais klaarata Atpon koirasta lähtien kuka tahansa, joten te tuhlaatte vaan kaikkien aikaa noilla pilipalitesteillänne!

Ja minkä vitun takia toi asetelma edes on tollanen, että paskafirman rooli on aina olla se, joka on tekemässä suurtakin päätöstä, ja pikku-Pasan tehtäväksi jää lampaana odotella, josko se paskafirma sittenkin armeliaasti palkkaisi hänet siihen paskaduuniin?? Jos vastakkain on 5000 ihmisen firma ja yhden ihmisen Pasa, niin kummallekohan se päätös on tärkeämpi? MUNHAN TÄSSÄ PITÄISI TESTATA SITÄ PASKAFIRMAA EIKÄ PÄINVASTOIN!

"Noniin, Kallasvuo, Lilius ja muut vittupäät! Teillä on nyt 5 minuuttia aikaa ratkaista seuraava case:
- Uusi työntekijänne Pasa ei ollut tyytyväinen "dynaamiseen ja nuorekkaaseen työympäristöönne", koska osottautui, että dynaaminen tarkoittaa sitä, että omasta karsinasta pitää aina silloin tällöin kävellä tulostimelle ja nuorekas sitä, että kuuskymppinen kusipääpomo ei perjantaisin käytä krakaa. Niinpä Pasa kertoi piruuttaan Iltalehdelle, että te, firman johtoryhmä, kävitte viime syksynä firman rahoilla Pattayalla panemassa alaikäisiä hiv-positiivisia transuapinoita. Miten saatte Pasan lepytettyä?"

VITTU, PITÄKÄÄ TUNKKINNE!

15 kommenttia:

kumikristus kirjoitti...

Vittu käy amis!

Anonyymi kirjoitti...

Pitää sitä duunia silti hakee talipää.

Anonyymi kirjoitti...

Pasa ei vissiin oosaanu duunia (eikä muutakaan??) vaikka on pää ja muna punasena hakenu ;P

Anonyymi kirjoitti...

Ei vittu, suoraan mun elämästä. Rispekt, dyydit! Niin totta joka sana.

Anonyymi kirjoitti...

kumikristu o iha oikees me amikse saatanan povariiii!!!!11111 nykyaika o iha vitusta ku o kaikee tekniikalogiaa, läkäreitä, ulkomaa tuonti ja vietiä!11!!11 ihmiten pitäs tehä oikiaa työtä, ola tapaluterilasia ja hakata homoja ja turistinekereitä ja moraalia pitäs vavoa halltiuksen voimin!!11!!1111!11!1 TIOM SOINNI PREDISENNTIKS!!1!11 SUOMNI SOPMANALASILLLEEEEHHHH!!!!!111!11!

Anonyymi kirjoitti...

Edelliselle: et vaan osaa...

Anonyymi kirjoitti...

Loppu viittaa suoraan tulevaisuuteen. Vaviskaa vähä jo nyt!

Anonyymi kirjoitti...

Näin on närhen näppylät. Kuka perkeleen idiootti on keksinyt että 20 taliaivolta tietenkin löytyy paperi-insinöörin ammattitaitoa 40 vuoden ajalta. Naurattaa ihan vitusti pykätä CV:tä johonkin työpaikkaan joka oikeasti vastaisi jopa koulutusta ja kuunnella sitten kun työhaastattelussa todetaan ettei tää mansikanpoiminta ja muut työkokemukset oikein riitä meille mutta me otetaan kyllä sitten yhteyttä jos jotain ilmenee. Siis jotain muuta kuin mun saapas sun hanuriis vai?
Ei oikein tee mieli aloitella työuraansa mistään rasvamättölästä mutta näköjään tää pätkätyöläisyys on nyt sitten valttia työmarkkinoilla nykypäivänä. No onneksi kohta nelikymppisenä voikin sitten kuunnella kuinka mun työkokemus olis just sitä mitä me kaivataan mutta me etitään kyllä vähän toisenlaista henkilöä tähän kyseiseen työtehtävään skeidaa.

Anonyymi kirjoitti...

Edelliselle anonyymille sanoisin, että jäävät nuolemaan näppejään ennemmin tai myöhemmin. Mutta sitä ennen kannattaa käydä ryöstämässä ne.

Anonyymi kirjoitti...

Pasa eihän sulla enää edes sula sokeri suussa järjestä ittees eläkkeelle nii pääsee tosta vittumaisesta työnhausta.

Anonyymi kirjoitti...

Haha :D Tää oli hauska :DDD
Jaa.. :( Eikö sen ollutkaan tarkoitus olla hauska :(
No oli se siltikin hauska :DDD

Anonyymi kirjoitti...

Maailmassa menee niin prkl:sti työpanosta hukkaan osaamis- ja ryhmähenkikoulutuksessa ja jokaisessa vitun itsearvioinnissa ja kehityskonsultoinneissa. Jos sekin työpanos käytettäs rehellisesti päätoimeen, tulosta syntyisi paljon paremmin. Vitun johtonillit tykkää vaan järkätä kaltaisilleen mikkihiiriosaamiskonsulttikoordinaattoreille papereita, joita siirrellä pöydän reunalta toiselle.

Anonyymi kirjoitti...

Pasa oli itekki pattaYalla. Ei kannattais vetää bongin täydeltä ladyboyn kanssa :)

Anonyymi kirjoitti...

vittu että oot avuton jätkä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittu miten pitää paikkansa! Kaikenmaailman persereikähumanresourcemunapäät ei tajua maailman menosta hevonpaskaa. Jos jossain on työpaikka auki, siihen pitää hankkia joku joka osaa sen homman tehdä ja suostuu tekemään tarjotulla palkalla. That's it. No miksi vitussa pitää sitten täyttää kaikenlaisia soveltuvuusvituntestejä ja käyttää niihin kaikkien kallista aikaa.

Eniten vituttaa firmojen työnhakunettisivut joihin ei voi liittää cv:tä vaan pitää joka saatanan kioskille täyttää samat jutut uudelleen eri muodossa. Ei vittu.